Találatok a következő kifejezésre: 12-én jött a mensim.És most (3 db)

12-én jött meg a mensim.És most 21-én volt barnás folyásom, egy napig. Mi lehet ez? Lehet ennek köze a terhességhez?

Legjobb válasz: Elõfordul "köztivérzés" peteéréskor, vagy pl. ha gyógyszert szedsz és kifelejtettél egy napot.

Elõfordul "köztivérzés" peteéréskor, vagy pl. ha gyógyszert szedsz és kifelejtettél egy napot.
Elképzelhetõ, bár több részletet nem ismerek. Nekem is volt ilyesmi. Gratulálok, amennyiben igaz!
Igen, a beágyazódás folyamatát is kísérheti vérzés, a hormonális változások miatt.
Ha 12 en volt menszid akkor en inkabb a peteeresre tippelnek..az is jar barnas folyassal...a beagyazodas hosszabb folyamat es tuti nem az tortenik a menszid 9-ik napjan.

Márc.27-én jött meg mensi, utána megkaptam a második "clostilbegyt" adagomat. Most vagyok a 12-ik napos. Mit tegyek és reménykedhetek, hogy most összejön a baba?

Legjobb válasz: Persze hogy reménykedhetsz! Semmi extrát nem tudsz tenni, csak sexelni a megfelelõ idõben. Nekem is ez volt az 1. Clostis hónapom, ha most sem sikerül, akkor a következõ hónapban szedek barátcserjét a Closti mellé.

Persze hogy reménykedhetsz! Semmi extrát nem tudsz tenni, csak sexelni a megfelelõ idõben. Nekem is ez volt az 1. Clostis hónapom, ha most sem sikerül, akkor a következõ hónapban szedek barátcserjét a Closti mellé.
Hány hónap próbálkozás után írt fel nektek a doki Clostit? Volt gond a hormonjaitokkal, vagy csak hosszú ideig próbálkoztatok, ezért írta fel?
elsõ vagyok. Mi már évek óta próbálkozunk. A hormonjaim rendben vannak van is pé-m, csak rásegítésként kaptam a Clostit.
Köszi. Én gondolkodtam, hogy megkérem az orvosom, hogy próbálkozzunk azzal, de mi még "csak" fél éve próbálkozunk. Én nem szeretnék évekig várni, mert még a munkahelyemen sem tudok arra koncentrálni, amire kéne, bújom a honlapokat, hõgörbe, mindenféle betegséget beképzelek magamnak.
Hát a fél év az még tényleg nem sok, bár én is fél év múlva mentem dokihoz, és azóta már évek teltek el. Egyszer voltam közbe terhes, de méhenkívüli volt.
Sajnálom :(
Nekem decemberben volt egy vetélésem. És a mai napig nem állt helyre a ciklusom. Ezért kaptam én is a clostit. és reménykedem, hogy sikerül, úgyhogy neked is azt kívánom, hogy most sikeres legyen a 2. hónapod!

Multhónap ban 10. én jött meg a mensim most 12. e van és még nem jött meg mitöl lehet?

gumit hasznalok

Legjobb válasz: Szia Nehéz erre pontosan válaszolni mert sok oka lehet.... Várj még pár napot mert elõfordul,hogy felborulnak a dolgok,akár tesztet is vehetsz ha netán ez miatt is aggódsz.

Szia Nehéz erre pontosan válaszolni mert sok oka lehet.... Várj még pár napot mert elõfordul, hogy felborulnak a dolgok, akár tesztet is vehetsz ha netán ez miatt is aggódsz.
ha nem volt kockázatos aktus, akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: normálisan nem lehet válaszolni?
utolsó vok, ez sztem teljesen normalis valasz volt.
A kérdező hozzászólása: 1.re gondoltam ne haragudj
A kérdező hozzászólása: jól van na csak közbe eszembe jutott h 2 hónapja meg 14. én jött meg
Ne aggódj. Késhet megfázástól, stressztõl, antibiotikumtól meg egyéb dolgoktól. 2 nap késés még nem sok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!