Találatok a következő kifejezésre: 12 napos a (158 db)

Sikerült valakinek teherbe esni úgy, hogy csak 12 napos a luteális fázisa?

Legjobb válasz: Persze. :-) Harmadik próbálkozásra, pedig már 32 éves vagyok. A 12 napos luteális fázis még teljesen normális. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Nem tipikus, tudom. :-)

Persze. :-) Harmadik próbálkozásra, pedig már 32 éves vagyok. A 12 napos luteális fázis még teljesen normális. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Nem tipikus, tudom. :-)
Persze, az meg belefer, 10nel kevesebb a gaz! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Sikerült valakinek teherbe esni úgy, hogy csak 12 napos a luteális fázisa?

Legjobb válasz: melyik az a luteális? a peteérés elõtti idõszak? Persze, hogy sikerült, pld. nekem is.

melyik az a luteális? a peteérés elõtti idõszak? Persze, hogy sikerült, pld. nekem is.
vagy a peteérés utáni, bocs, utánanéztem :) Simán teherbe eshetsz, ne izgulj!

12 napos a bébim, és még mindig sárgás színű a tejem, és nagyon kevés (kb 20 ml/fejés vagy szopizás). Lehet ez még előtej? Mit tehetnék, hogy pozitív irányba változzanak a dolgok?

3 óránként szoptatok és utána fejek. Szedek Urtica Urens CH5-öt, cékla-lucerna kivonatot, Laktoherb teát,ma este már alkoholmentes sört ittam.

Legjobb válasz: én megörökítettem a tejem színét az utókornak. 4 hónaposan erõs madártejsárga volt. az igaz, h szintén kevés volt, de pont ez adja ezt a színt. kalóriabomba.

én megörökítettem a tejem színét az utókornak. 4 hónaposan erõs madártejsárga volt. az igaz, h szintén kevés volt, de pont ez adja ezt a színt. kalóriabomba.
Szerintem egyel rendesen, es igyal sokat! En a helyedben nem szednek semmit, max. egy fajta szoptatos teat innek. De azt sem biztos. Inkabb egyel, igyal! Probald ki es sok sikert!
én rendszeresen ettem, változatosan, szedtem vitamint, de nem vittem tulzásba. ez szerintem egyéntõl is függhet. ( elsõ válaszoló)a mértékletesség a lényeg!
Nekem ettõl a "sárga" tejtõl duplázta meg a súlyát 11 hét alatt a kislányom:) .Nekem sem volt sok, fejni sem tudtam semennyit.Ezek szerint mégis elég volt neki akkor.9 hetes korától tudtam fejni, akkor indult be igazán.Most egy 6 hetes kislány kapja azt a lefejt sárga tejet.Azóta az õ anyukája is nyugodt mert most már nem sír és nyugodtan alszik a babócája.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat! Én is gondoltam, hogy abbahagyom ezt a sok dolgot, ha úgysem használ. És remélem, igazad van a kalóriabombával kapcsolatban. Titokban ebben a válaszban reménykedtem :) ! De bárcsak több lenne! Remélem, még nem késõ!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Én is jókat eszek, most áttérek a sokszor keveset taktikára.
Szerintem pont ezért kevés a tejed, mert ennyi mindent szedsz. Ütik egymás hatását, nekem azt mondták.Fiamnál csak laktoherb teát ittam, napi 2 filtert 1, 5 l vízben, 6 hónapig csak szopizott, most a lányomnál a laktoherb mellé kipróbáltam az urticát, de nem jött be. Még idõben szólt a dokim, így visszaálltam csak a teára, az egyszer már bizonyított nekem.
Szia En is ittam a laktoherb teat es az urtikat is szedtem, de pont az ellenkezo hatast valtottam ki.Nekem elotte is volt tejem, de szerettem vna kicsit tobbet, h el is tudjunk rakni a fagyasztoba, de nem h tobb nem lett elkezdett apadni a tejcsi a cicimbol. Akkor abba is hagytam mindnet, es vki javaslatara a milk more kapszulat kiprobaltam, es avval visszatert kozel a regi mennyiseg.Ezt tudom javasolni, igaz nagyon draga, de nalam bevalt. 2 honapos kisfiu anyukaja

11-12 napos luteális fázis okoz gondot a teherbeesésnél?

mostanában 25-26 naposak a ciklusaim,de az ovulációs tesztem a 13. napon pozitív.Ez így rendben van?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Elõfordul, hogy valakinek kicsit rövidebb vagy hosszabb. Nekem is 12 - 13 napos. :) Sok sikert!

Kedves Kérdezõ! Elõfordul, hogy valakinek kicsit rövidebb vagy hosszabb. Nekem is 12 - 13 napos. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A 12. naptól lehet tesztet csinálni, ugye? 12 napos terhességet biztos kimutatja?

A drogériákban kapható 800 forintos tesztem van.

Legjobb válasz: Persze lehet, de nem biztos hogy kimutatja. Van akinek igen, van akinek meg csak pár napos késéssel mutatja a babát. Egy próbát megér ha türelmetlen vagy, de szerintem még 2 napot minimum várj. Minden jót! 35 hetes km

Persze lehet, de nem biztos hogy kimutatja. Van akinek igen, van akinek meg csak pár napos késéssel mutatja a babát. Egy próbát megér ha türelmetlen vagy, de szerintem még 2 napot minimum várj. Minden jót! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: One Minute.DM-be vettem.:) Már nagyon türelmetlen vagyok!:) Kellemes babavárást nektek is!:)
A kérdező hozzászólása: kösziiiii:) )) dejóó lenne két csíkot látni :) )))
igen kimutatja elvileg. A reggeli elsõ pisibõl csináld, az a biztos. Milyen fajta teszted van?
regel csináld meg, és aztán írd le h mi volt :) .
A kérdező hozzászólása: megvárom inkább a 14.napot, de ha megcsináltam leirom az eredményt:)
Megy a drukk!!!:)
ugyanezt a tesztet használtam, a menstruációmnak vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán még negatív, csütörtök reggel viszont abszolut 2 csíkos lett:) azóta eltelt 14 hét.neked is hasonló örömöt kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi:)

12 napos kiskutyám 2 hátsó lába egyik napról a másikra nagyon megduzzadt, már látta állatorvos, igazából ő sem tudott mit mondani, aki már járt így, vagy tud erről valamit, az írjon már valami hasznosat? !

egyébként szopik, láza nincs, német juhász

Legjobb válasz: Keress másik orvost , ha kell rontgenezzétek meg.Am nj-ok nál kiskorban sokszor sántítanak , mert gyórsan nõnek , az enyém is sántíttot sokszor de egyszer sem volt megduzzadva a lába.1,5 éves korára kinõtte , és már nincs ilyen probléma.Megvan a véleményem az olyan orvosról , aki nem tud mit mondani egy ilyen dologra.... Ja mos látom h 12 napos , hát akkor amit leírtam nem hinném h érvényes , am nem lehet h az anyja összenyomta a lábát szoptatás közben ?

Keress másik orvost , ha kell rontgenezzétek meg.Am nj-ok nál kiskorban sokszor sántítanak , mert gyórsan nõnek , az enyém is sántíttot sokszor de egyszer sem volt megduzzadva a lába.1, 5 éves korára kinõtte , és már nincs ilyen probléma.Megvan a véleményem az olyan orvosról , aki nem tud mit mondani egy ilyen dologra.... Ja mos látom h 12 napos , hát akkor amit leírtam nem hinném h érvényes , am nem lehet h az anyja összenyomta a lábát szoptatás közben ?
Szerintem is megkéne nézetni másik orvossal, esetleg el lehetne vinni egy jól felszerelt klinikára ahol alaposan megtudják vizsgálni!
Egy ilyen picurkánál ez keringési zavar lehet. Sürgõsen keress egy jól felszerelt klinikát. Talán ultrahang többet mutat.
Ha budapesten laksz, akkor menj az Állatorvosi Egyetemre. Na ott addig vizsgálják, amíg ki nem derül mi a baj. De nem lesz olcsó. http://www.univet.hu/ itt megtudod nézni az árlistát, elég drága a röntgen és az ultrahang is. De ha a vizsgálatok nem hoznak eredményt, akkor sem adják föl, amíg ki nem derül, hogy mi a gond.

Hány naposan / hetesen vittétek ki először a babátokat hosszabb időre? És hova mentetek? 12 napos baba anyukája

Legjobb válasz: Ma 3 hetes a kislányom és már 10 napos korától kivittük.Elõször fél órát sétáltunk ,másnap 1 órát.Ma már lazán a 2és fél órát kibírja.

Ma 3 hetes a kislányom és már 10 napos korától kivittük.Elõször fél órát sétáltunk , másnap 1 órát.Ma már lazán a 2és fél órát kibírja.
Pont 1 hete voltunk itthon amikor át mentünk anyukámékhoz.
Két hetesen, a Gellért-hegyen lakunk, elsétáltunk a Tabánig, aztán a Várba és vissza. Utána már mindenfelé mentünk, mert jól bírta, sõt, szerette. Házibuliba, szórakozóhelyre, Balatonra, kerti partira, satöbbi. Nemsokára öt hónapos és imád úton lenni. Ha beteszem a hordozóba, vagy látja, hogy elõveszem a kengurut, ugrál és sikoltozik örömében :)
2 hetes volt a kislányom, amikor elõször sétáltunk. Elõször csak egy fél órát, aztán mindig egyre többet. Eleinte a ház körül, aztán már messzebb is mentünk.
12 napossan ebben a jó idõben 1-2 órára nyugodtan kiviheted. Ha hüvösebb lesz felöltözve pár percre akkor is kiviheted.

Elvileg 12. héten a CRL 79 mm. A leleten az szerepel, hogy ez a méret 13 hét, 5 napos terhességnek felel meg. Akkor ez azt jelenti, hogy valójában 13 hét, 5 napos terhes vagyok, vagy egyszerűen csak nagy a baba?

Legjobb válasz: Tapasztalati értékek alapján határozzák meg méretekbõl a magzat korát! Ha az átlagba vagy benne, akkor lehet 13 hetes 5 napos (körüli). Ellenkezõ esetben nagyobb az átlagosnál.

Tapasztalati értékek alapján határozzák meg méretekbõl a magzat korát! Ha az átlagba vagy benne, akkor lehet 13 hetes 5 napos (körüli). Ellenkezõ esetben nagyobb az átlagosnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Eddig attól féltem, hogy kicsik lesznek (ikrek), most meg azon filózok, hogy miért nagyok. :-)
20. hétig kb. egyformán nõnek, szóval sztem kicsit idõsebb terhes vagy, mint gondoltad. :)
ne aggódj, ha nagyobb, az csak jó...de ikrek meg lehet nem is nõnek "benned" akkorára :) Sok sikert!

12 hét + 1 naposan a crl: 49mm nem túl kicsi?

Valahol azt olvastam, hogy 55 és 65 mm közt kéne lennie.

Legjobb válasz: Szia! Most néztem utána és 12hét + 1 naposan az átlag 58. Ez nem annyira nagy különbség még szerintem....

Szia! Most néztem utána és 12hét + 1 naposan az átlag 58. Ez nem annyira nagy különbség még szerintem....
szia az én babám 12 hetesen 56mm volt. szerintem nem olyan nagy a külömbség. minden jót egy 17 hetes kismama:)
Szia! Az én babám is ennyi volt és kiderült hogy egy héttel késöbb estem teherbe mint ahogy számolják általában. Neked is ez lehet mert azért ennyivel kisebb nem lehet. Ne aggódj majd a köv Uh-n már biztosra megmondják pontosan hány hetes is vagy
Nekem 12 hetesen 50mm volt kereken. Most 20 hetesen már behozta a "lemaradást". Szerintem ne aggódj ha kicsi lenne a doki szólt volna. Szedj vitamint mindenképp mert az sokat segít a babának a fejlõdésben. Én is szedem azóta!
Szia! Nekem is 49mm volt 12 hét 0 naposan. Én is aggódtam egy picit de az UH-n a doktornõ azt mondta, hogy minden rendben van, tökéletes a baba. Ja, és én tudom, hogy az utcsó menses elsõ napjától számított 3 héten fogant a babánk. Valszeg a tied is késõbb fogant. 18 hetes kismama
Sziasztok!Én ma voltam ultrahangon, amire 12 hetesen kell menni!nekem a crl:43mm, gondolom az kicsi, ugye??ja és az orvos azt mondta 11hetes vagyok!akkor most mégis mi lehet a helyzet?tudna valaki segiteni??megköszönném!
Ha a doki azt mondta, hogy jó, akkor bizti jó. Az én lányom mindig "le volt maradva" 1 héttel, ne izgulj. Legalább nem lesz 4 kilós babó. Lányom 39 hét 6 napra született 3000gr 53cm.

Hogy kell kiszamolni hogy mennyi napos a ciklusom (peldaul julius 17-en voltam es augusztus 12-en -minden honapban kb.4-5 nap kulonbseg) en 26 napos ciklust szamoltam, jol szamoltam ki?

Legjobb válasz: Ajánlom a www.ciklus.hu oldalt. Számol, jelez hogy holnap ez meg az..., statisztikákat készít. Nekem egyszerûsítette az életemet.:)

Ajánlom a http://www.ciklus.hu oldalt. Számol, jelez hogy holnap ez meg az..., statisztikákat készít. Nekem egyszerûsítette az életemet.:)
Igen, jól számoltad. :-)
Ciklusod elsõ napja az a nap, amikor megjön: nem csak foltozgat, hanem rendesen pirosas vérzés van.Utolsó nap pedig a köv. mensi elõtti nap. A ciklus.hu tényleg sokat segít, csak regizned kell és beírni az adatokat, õ meg számol mindent!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!