Találatok a következő kifejezésre: 12 napja szedem a (41 db)

Az orvos a megmondhatója.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de sajnos csak. jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot hozzá. És nem tudom hogy addig abba hagyam - e vagy ne.. :/
Szerintem ne hagyd abba bár tényleg ezt csak az orvos tudja megmondani. Miért nem hívod fel addig is, hogy mit mond? Amúgy én is azt szedek, de nekem csak úgy az elsõ hét után volt pici köztes vérzés, de az is csak 1-2nap.

12 napja szedem a Belarát, és ma feküdtem le barátommal, akkor terhes lehetek?

ehhez hozzátartozik,h a mensem 5.napján kezdtem el szedni a tabit,ahogy kell és mindennap este 7kor(+-10 perc)szedtem be.Lécci írjatok

Legjobb válasz: Ha a menzeszed elsõ napájtól szeded a gyógyszert megfelelõen, akkor már az elsõ hét után védett vagy, de ha csak az ötödiken, akkor az elsõ hónapban kiegészítõ védekezést ajánlott alkalmazni. Ez rajta van a tájékoztatón. (Én is Belarát szedek.)Tehát Ez esetben fenn áll a veszély, hogy megtörtént a baj, de korán sem biztos. Mindenesetre, ha 7 napos szünetben nem jön meg megfelelõen a menzeszed, akkor érdemes tesztet csinálni, orvoshoz menni. De ha nem jön meg, semmiképpen ne folytasd a tabletta szedését!

Ha a menzeszed elsõ napájtól szeded a gyógyszert megfelelõen, akkor már az elsõ hét után védett vagy, de ha csak az ötödiken, akkor az elsõ hónapban kiegészítõ védekezést ajánlott alkalmazni. Ez rajta van a tájékoztatón. (Én is Belarát szedek.)Tehát Ez esetben fenn áll a veszély, hogy megtörtént a baj, de korán sem biztos. Mindenesetre, ha 7 napos szünetben nem jön meg megfelelõen a menzeszed, akkor érdemes tesztet csinálni, orvoshoz menni. De ha nem jön meg, semmiképpen ne folytasd a tabletta szedését!
Igen, megvan az esély, hogy terhes lettél! Akkor védett volna már az elsõ hónapban is, ha a mensid elsõ napjától szeded! Várd meg, hogy megjön-e a gyógyszermentes napokon, ha nem, menj dokihoz! De mellesleg jó lenne, ha használat elõtt mindenki elolvasná a tájékoztatót!

12 napja szedem a Cetebe C-vitamin plusz Cink kapszulát és kb 10 napja fáj a fejem. Lehet ettől a vitamintól vagy nincs hozzá köze?

Legjobb válasz: Véletlenül nem azért kezdted el szedni, mert érezted, hogy beteg leszel? Hát se a C-vitamin se a cink nem okozhat ilyet, maximum nézd meg a segédanyagokat, hogy nem-e vagy érzékeny-e valamire, de erõsen kétlem, hogy ettõl lenne. Inkább pszichésen bemagyarázod vagy más bajod van.

Véletlenül nem azért kezdted el szedni, mert érezted, hogy beteg leszel? Hát se a C-vitamin se a cink nem okozhat ilyet, maximum nézd meg a segédanyagokat, hogy nem-e vagy érzékeny-e valamire, de erõsen kétlem, hogy ettõl lenne. Inkább pszichésen bemagyarázod vagy más bajod van.
A kérdező hozzászólása: Az miatt kezdtem el szedni mert sokszor volt ajakherpeszem ...

Segítség! Már 12 napja szedem a gyógyszerem (Tri Regol). Ma nem védekeztünk a párommal. Nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe essek akkor?

Legjobb válasz: A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.

A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.
És ez mégis hogy volt a fejecskédben? Odakerült a sor, és gondoltad...hát lehet, hogy terhes leszek, nem tudom, de ha már elkezdtük, csináljuk...majd megkérdezem a gyakorin? Egyébként elvileg már az elsõ szemtõl véd. De ajánlatos az elsõ levél mellett a kiegészítõ védekezés is.
Sajnos nem véd az elsõ szemtõl. Elsõ levél szedése mellett kiegészítõ védekezést kell alkalmazni! Igen, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: De nem élvezett belém.. így még kisebb, nem?
Hát, ha nem élvezett beléd, akkor kicsi az esélye. De esély mindig van, minden fog.gátló módszer mellett, ezt azért nem árt, ha tudod.
A betegtájékoztatómban az van írva, hogy a legelsõ szemtõl véd, a nõgyógyászom is ezt mondta. Utána néztem a neten, több nõgyógyász azt írja, hogy 2 hét után beszélünk teljes védettségrõl. Én kivártam a két hetet, nem vártam 1 hónapot, 16. szem után belém élvezet a barátom, és nem lettem terhes. Szerintem nincs okod az aggodalomra. Nézz utána a neten, sok oldal foglalkozik ezzel a kérdéssel, és csak megnyugtató válaszokat olvasnál.
Elõzõ vagyok. Itt egy link, ami magyarázatot ad arra, hogy az elõttem lévõk miért írtak 1 hónapot. http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&view..
Én azért írtam egy hónapot, mert a nõgyógyász nekem azt mondta. Biztos hülye a doki mi???
Most miért kell kötekedni? Nem mondtam egy szóval sem, hogy hülye a doktorod, ha jól tudom. Nekem meg ezt mondta a dokim, na? Attól még mert más a véleményünk, nem kell nekem esni és kombinálni, mivel nem mondta hogy hülye.

12 hetes vagyok 2 napja szedem a gravida magzatvédőt, megy tőle a hasam, ez normális a magzatvédőknél?

az elevitet is probáltam attól is hasmenésem volt. nektek mik a tapasztalataitok? a dokim javasolta mert 2x elvetéltem. mondjuk én nemszívesen szedem. utálom.megne b-t és calciumot is ajánlott, ezekkel semmi bajom csak ezt a magzatvédö vitamint ne kéne.

Legjobb válasz: Lehet arra is fogni, de nekem gravida nélkül is hasmenésem volt, szerintem ne a vitaminokat okold, de ha az okozza, akkor csak hozzászokás kérdése.. Milyen érdekes, ha valaki centrumot szed, attól nem lesz hasmenése..a gravida elevit, akármi egybõl ilyet okoz..nem értem ezt a laborban nem tanultam..sõt mivel kiemelten magas a vastartalma szorulást kéne okoznia..tehát szedd be nyugodtan, a hasmenést a hormonok okozzák!!-pont úgy mint szülés elõtt, ha pedig akkor majd nem jöhet a beöntés.

Lehet arra is fogni, de nekem gravida nélkül is hasmenésem volt, szerintem ne a vitaminokat okold, de ha az okozza, akkor csak hozzászokás kérdése.. Milyen érdekes, ha valaki centrumot szed, attól nem lesz hasmenése..a gravida elevit, akármi egybõl ilyet okoz..nem értem ezt a laborban nem tanultam..sõt mivel kiemelten magas a vastartalma szorulást kéne okoznia..tehát szedd be nyugodtan, a hasmenést a hormonok okozzák!!-pont úgy mint szülés elõtt, ha pedig akkor majd nem jöhet a beöntés.
A kérdező hozzászólása: ez érdekes valakinél hasmenés másnál székrekedés, reggel óta 3x is ment a hasam, a holnapit be sem veszem, reggel ugyis a dm felé megyek , veszek hipp natalt kiváncsivá tettetek. az a borzasztó ha tudom hogy ez a gravida is ezt okoz megse veszem mert megvan még az egész doboz elevit is, most együtt mennek a kukába. pedig a gravidára azt irták a neten a honlapján nem okoz hasmenést.
Én Elevitet szedtem, de székrekedésem volt tõle, majd áttértem a Hipp Natalra, azóta semmi bajom. Ajánlom neked is. 22 hetes kismama
Én hánytam a gravidától!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, holnap mindenképp veszek és kipróbálom, remélem nekem is beválik.
Szia! Nekem is ez volt a bajom mind a két általad említett vitamintablettával. Én arra fogtam, hogy nem bírja a gyomrom azt a hírtelen sok vitamint feldolgozni. Én is Hipp Natalra váltottam, semmi bajom azóta. De annyit javasolnék, hogy ne a gyógyszertárban vedd meg, mert ott drágább: 1400-ért vettem ott majdnem. A Dm-ben meg a Brendon babaáruházban 999, - . Én mindig ott veszem és még a sor is kisebb, ha egyátalán van, mint a gyógyszertárakban. Minden jót neked! 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi holnap veszek, látod ezeket én is elõnyben részesiteném mint a magzatvédõt jó hogy irtad nem is tudtam hogy ilyet is lehet kapni.
Szia Próbáld ki a hipp natalt, lehet kapni nagyobb gyogyszertarakban, dm-ben is lattam tegnap. nem igazán vitamin, bár a folsavtól a jódon át minden vitamin megtalálható benne, hanem ilyen 98%ban természetes koncentrátum. Én az elején imádtam az ízét, olyan mint a kubu, bevallva így a 18. hét felé már unom, bár még mindig nem találom rosszízûnek. ja, 20ml-t kell inni naponta, nem tabletta, hanem folyékony. Egy próbát megér, nekem semmi mellékhatása nem volt, se hízás, se székrekedés, a hasam se ment tõle, meg semmi.
A kérdező hozzászólása: érdekes amit irtál, de az a baj az elõzõnél is a magzatvédõ után kezdõdött pár napra a hasmenés. szoval valami csak abban lehet ami ezt okozza.
A kérdező hozzászólása: megvettem a hipp natalt az ize szuper ha lehetne meginnám mind:) egyenlõre semmi bajom köszi a tanácsokat

Az számít, hogy hányszor csinálom és mennyiszer élvez belém a srác, ha már 12 napja szedek Belarát?

Legjobb válasz: Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.

Ha megfelelõen szeded a tabit, akkor védve vagy. TEljesen mindegy, hogy mikor és hányszor szexelsz.
Nem számít, hogy hányszor szexelsz a barátoddal, ez mindig véd, ha rendesen szeded!
ha az elõzõ kérdést is te tetted fel, hogy védett vagy-e 12 nap után ha az 5. napon kezdted el szedni a gyógyszert, akkor használhatnátok kiegészítõt, mert ahogy egyik válaszadó írta ott, csak akkor véd egy hét után ha az elsõ napon veszed be a gyógyszert. Egyéb esetben nem számít, hogy hányszór csinálod, és hogy benned megy-e el a pasid, mert a gyógyszer véd!

Már 4-5 napja napja barnás-rózsaszínes folyásom van a gyógyszertől. Ez természetes? (12 napja szedem)

Köszi!

Legjobb válasz: a pecsételõ vérzés az elsõ 2 hónapban nem gáz..de ha ez foltatódik, akkor azt jelezd az orvosoddal!!!!!!

a pecsételõ vérzés az elsõ 2 hónapban nem gáz..de ha ez foltatódik, akkor azt jelezd az orvosoddal!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De nem is vérzés, inkább csak enyhe barna színû. Mindenképp megyek vele orvoshoz már a jövõhéten, ha egy így folytatódik. Köszi a választ!
Szerintem ne aggódj emiatt! Nekem is volt az elsõ hónapban végig :S Aztán amikor végeztem az elsõ levél gyógyszerrel, akkor rendesen megjött a menstruáció és a második levélnél már nem volt folyás. Akkor én is megijedtem kicsit, hogy mi lehet ez, de többen mondták, hogy náluk is ilyen volt az elsõ hónap...
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm szépen most megnyugtattatok!:)

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a Premens tabletta eleinte felerősítheti a testi és lelki panaszokat egyaránt. 12 napja szedem. Ön szerint létezik, hogy annak hatására vagyok egy pár napja feszült, ideges? /Most nem menstruálok/. Köszönöm a választ!

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a Premens tabletta eleinte felerősítheti a testi és lelki panaszokat egyaránt. 12 napja szedem. Ön szerint létezik, hogy annak hatására vagyok egy pár napja feszült, ideges? /Most nem menstruálok/. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha mégis így lenne, 1-2 napon belül ez rendeződni szokott! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha mégis így lenne, 1-2 napon belül ez rendeződni szokott! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelette

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelette

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!