Találatok a következő kifejezésre: 12 napja pedig (24 db)

Terhes lehetek még? Jún.11-én megjött a mesim. A 12. napon pedig vérezni kezdtem.

Elmentem dokihoz a 17.napon és közölte velem,hogy 4 hetes terhes vagyok,de 50%-ék esélye van,hogy megmarad.Kaptam gyógyszert.Csináltam ma tesztet és negatív lett.:(

Legjobb válasz: Még annyit,hogy júl.11-én kell visszamennem a dokihoz.Fájnak,feszülnek a melleim.A hasam meg a derekam fáj minta megakarna jönni a menseszem.

A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy júl.11-én kell visszamennem a dokihoz.Fájnak, feszülnek a melleim.A hasam meg a derekam fáj minta megakarna jönni a menseszem.
Megjött a mensid és a 12. napon vérezni kezdtél??? Bocsi, de ezt én nagyon nem értem!
A kérdező hozzászólása: Szia!A mesinek a 12. napja tehát jún.22-én!!!Így már érthetõbb?
Hú, hát ez nem egyszerû! ha kaptál gyógyszert, akkor az biztos segít a babának, hogy jól megtapadjon! Mikor kell visszamenned a dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Szia!Most pénteken vagyis júl.11-én.Ma reggelre sajnos barna folyásom lett.:(
Akkor szerintem hívd fel a dokidat és semmi esetre se várj péntekig! Ha nem tud fogadni, addig keress valakit, amíg más nem tud azonnal fogadni! Ha minden kötél szakad, menj be az ügyeletre! NE törõdj bele ebbe az 50-50% esélybe! Ez nem ilyen egyszerû! Szerintem cselekedj minél elõbb!! Péntek nagyon messze van még!!! Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen!!!!

Ha a fogamzásgátló tablettát az elõírtak szerint a 21. napon abbahagytam (egy teljes levél) és utána a 8. napon (amikor be kéne venni) nem tudtam be venni, az ezt követõ nap pedig 12 óránál többet késlekedtem teherbe eshetek?

Ilyenkor a 12 órát akár éjféltõl is számolhatnám mert ugye elõtte nem vettem be egyet sem.

Legjobb válasz: Igen, simán. Ha nem veszed be idõben, akkor SE a szünetben, SE a következõ levél elsõ hetén nem vagy védett. És nem, nem számolhatod éjféltõl. Ahhoz kell viszonyítanod, hogy az utolsót a szünet elõtt mikor vetted be. Ha pl.: este 8-tól, akkor a 8. napon is onnan "ketyeg" a 12 óra.

Igen, simán. Ha nem veszed be idõben, akkor SE a szünetben, SE a következõ levél elsõ hetén nem vagy védett. És nem, nem számolhatod éjféltõl. Ahhoz kell viszonyítanod, hogy az utolsót a szünet elõtt mikor vetted be. Ha pl.: este 8-tól, akkor a 8. napon is onnan "ketyeg" a 12 óra.
Igen, lehetsz terhes.

Olyankor mi van ha a ciklus.hu 12. napra, a tervezettbaba.hu pedig a 18. napra húzta be az ovut?

Itt is, ott is vezetem.

Legjobb válasz: Szexelsz 12-tõl 18-ig ;) Amúgy mi lenne? Sok esetben írnak hülyeségeket ezek a programok. Szeressétek egymást és élvezzétek az együtt eltöltött idõt! :)

Szexelsz 12-tõl 18-ig ;) Amúgy mi lenne? Sok esetben írnak hülyeségeket ezek a programok. Szeressétek egymást és élvezzétek az együtt eltöltött idõt! :)
Rossz helyre szokta behúzni, fõleg a ciklus téved. De ha beteszed a görbédet, biztosan többet tudunk segíteni.
Ezek kalkulátorok, megadott adatok alapján számolnak. Javaslom az ovulációs tesztet. Görbét vezetsz? A 2 együtt a legpontosabb. De tégy ahogy az elsõ írta.:)

12 napja késik, pedig sosem szokott, és a tesztem negatív, de tegnap meg ma minimális barnás folyásom van, lehetek terhes, vagy mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél, mert 12 nap után már pontosan kimutatja a terhességet. Lehet egy kisebb gyulladás, vagy valamilyen enyhe hormonzavar, ha mostanában pl.több stressz ért a kelleténél. De azért nézesd meg magad egy dokival! Hová valósi vagy? Ha debreceni, akkor tudok ajánlani egy jó dokit! :)

Ha a teszt negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél, mert 12 nap után már pontosan kimutatja a terhességet. Lehet egy kisebb gyulladás, vagy valamilyen enyhe hormonzavar, ha mostanában pl.több stressz ért a kelleténél. De azért nézesd meg magad egy dokival! Hová valósi vagy? Ha debreceni, akkor tudok ajánlani egy jó dokit! :)
A kérdező hozzászólása: Szegedi vagyok, és holnap megyek dokihoz, csak gondoltam kikérem a Ti véleményetek is, azért reménykedem még, azután holnap kiderül, köszönöm válaszodat.
Ezek szerint babát szeretnél.... Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond és mihamarabb összejöjjön a kis Pocaklakó! :)
Pontosak, rendszeresek a ciklusaid? Mert ha nem, akkor lehet baba, csak még nagyon korai a terhesség. Nekem totál rendszertelen ciklusaim vannak/voltak, és az utolsó menzimtõl számítva a 44. napon lett egy nagyon halovány második csíkom, ami annyit tenne egy rendszeres ciklusnál, hogy akkor már "15 napot késett". A dokim szerint volt egy nagyon késõi ovulációm, azt kaptuk el véletlenül. Azóta már a 7. héten járok. Mindezekbõl kiindulva lehet még, hogy ott van a baba a hasadban. Szurkolok Neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Mindig pontos a menszeszem, sosem késik, szint percre pontosan megjön, de most van egy kis barna folyásom, meg minimális vérésem, de semmi görgy, vagy ami szokott lenni akkor amikor megjön, remélem nincs semmi baj, holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lehet. Köszönöm a válaszaitokat
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem. Mensi helyett barna, 2 héttel késõbb teszt negatív... Kiderült, hogy nálad mi a helyzet?

Mért van az, hogy az androidos készülékek közepes használat (egy kis netezés, játék és/vagy telefonálás) mellet 1-2 napig bírják? Az enyém konkrétan 10-12 ó pedig most vettük pár napja.

Legjobb válasz: Ha 2 napig is kibírja, az már jónak számít. Nem csak androidos készülékekre igaz ez, hanem minden okostelefonra. Játék nagyon meríti a telefonokat, netezés már kevésbé, de az is meglátszódik az akku statisztikáiban.

Ha 2 napig is kibírja, az már jónak számít. Nem csak androidos készülékekre igaz ez, hanem minden okostelefonra. Játék nagyon meríti a telefonokat, netezés már kevésbé, de az is meglátszódik az akku statisztikáiban.
Az androidosoknál az akkun spórolnak, ezért olyan (viszonylag) olcsók a telefonok. Ezenkívül igen, a dizájn is nagyon közrejátszik, fõleg a drágábbaknál, hiszen pl. a SGS4 csodás vékonysága téglaakkuval nehezen lenne elképzelhetõ...
Nagy sebességû a processzor? MInél nagyobb a sebessége, annál többet eszik.. Két magos? Kétszer annyit eszik, mint az egy... Nagyobb a képernyõ?? Többet eszik. Több RAM kell bele? Az se ingyen szolgál! Használatkor világít a képernyõ?? (Naná!) A képernyõ és háttérvilágítása közel kétharmadát eszi a teljes fogyasztásnak.. Hja kérem, ennyit a többet, jobbat, sebesebbet technikáról! Akku? Na azt nem raknak hozzá elég nagyot. Mert nagyobb, nehezebb lesz tõle a készülék, és akkor ki venné azt??
Razr Maxx? Note 2? :)
Mondanál pár típust? Érdekelne.
Azért az erre kitalált telefonokkal ki lehet húzni 2-3, talán 4 napot is azzal a használattal, amivel 1 átlag androidos 1-2 napig bírja
Aki arról ír, hogy az akkun spórolnak, nézze már meg a mai telefonok teljesítménykapacitását, és vegyen elõ mellé egy régi, Nokia 3310-es akksit. Az energiasûrûség ma vagy háromszoros, mint 10 évvel ezelõtt. Egyszerûen a fogyasztás nõtt meg extrém módon. Mellesleg a mai telefonokban lvõ akksik térfogata nagyobb is, mint a régi telefonoké, csak máshogy vannak a cellák elrendezve. És marhára mindegy, hogy alma, droid, vagy bogyó, az összes max két napot bír...
Voltak régebben készülékekhez nagyobb akku és púpos hátlap járt/kellett hozzá.
Vagy még 4.1-nél lehet deaktiválni a samsungos alkalmazásokat, amelyek feleslegesek, ha nem kellenek. Amúgy az 1 nap az átlag. A mostani csúcstelefonok közül van amelyik úgy bírja, hogy este 6-7körül már töltõn kell lennie.
Elég komoly aksik vannak ezekben a telefonokban, de a processzor, a mobilnet és a kijelzõ rengeteget fogyaszt. Amit tehetsz, hogy kikapcsolod a WiFi-t és 3G-t, valamint leveszed a kijelzõ fényerejét.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a zöld kéz! És még egyszer köszönöm mindenkinek a gyors és/vagy hasznos válaszokat! Szép estét! :)
A kérdező hozzászólása: Ez igaz. Bár engem nem feltétlenül biztos, hogy zavarna ha egy 1, 5-2 szer ekkora akksi lenne benne és ugyanebben az árkategóriában lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Samsung Galaxy Fame-t vettem.
A 3G használat is rendesen fogyasztja. Ez nem android függõ, hanem okostelefon jellemzõ. Nagy kijelzõ, processzor, belsõ elektronika nagy fogyasztással. Ez van sajna.
Milyen telefont vettél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszkat!
Ez ugyanúgy lehet mensi is mint baba. Ha nem jön meg tesztelj és kiderül.

Teljesen el vagyok keseredve! 2 hete csinálom a fogyókúrát, le is ment az első 12 napban 4 kiló, de ma reggel hétfőre visszajött belőle 2! MIért van ez? Mikor indul be a fogyás? Pedig nem is eszek sokat, és betartom a diétát is!

Legjobb válasz: Nem közelednek a menstruációs napjaid? Mert akkor a szervezet vizet tárol és ez kilókban is meg szokott mutatkozni. A fogyás láthatóan beindult, hiszen lement 4 kiló. Néha mindenképpen lesznek napok, esetleg hetek, amikor nem fog csökkenni a súlyod, utána meg megint beindul. Ilyenkor kell nagyon kitartani!

Nem közelednek a menstruációs napjaid? Mert akkor a szervezet vizet tárol és ez kilókban is meg szokott mutatkozni. A fogyás láthatóan beindult, hiszen lement 4 kiló. Néha mindenképpen lesznek napok, esetleg hetek, amikor nem fog csökkenni a súlyod, utána meg megint beindul. Ilyenkor kell nagyon kitartani!
Valószinûleg vizvisszatartás lehet a dologban vagy lassul az anyagcseréd.
Nem akartam még egyszer feltenni ezt a kérdést, de sokak irják hogy 2 hét után 3-4-5 kilo is lement, mig nekem alig 1, vagy inkább az is fél! mozgok rendszeresen, betartom a diétát ( ami mellesleg nálam nagy szó és elõrelépés...) és mégis csalodás mikor ráállok a mérlegre! nagyon bosszant, hogy rengeteg finom ételtõl italtól megválok hogy tavasz-nyár idõszakra lemenjen, és akkor ez a hála:(
teljesen normális!
Igen az mert ilyenkor még csak puffadsz
Semmi gond ezzel, én is így voltam, sõt most, 25 hetesen is van, hogy estére jócskán megnõ a pocak :)

Miértlehet az, hogy múlt hónabban meg volt a menszim de jóval kevessebb vér volt és barnafolyás. Most pedig 12 napja késik a menszeszem?

Csináltam tesztet de negatív lett.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp menj el dokihoz! Egyébként milyen tesztet használtál? Másik fajtát nem próbáltál?

Szerintem mindenképp menj el dokihoz! Egyébként milyen tesztet használtál? Másik fajtát nem próbáltál?
mindenképp menj el orvoshoz õ mégis csak többet tud mondani és csináltass vérvizsgálatot az tuti nem csap be!!!!!!
Velem is ugyanez a helyzet, de már nem elõször sajnos. Engem elküldött az orvos hormonvizsgálatra, mert ezek a tünetek hormonproblémára utalnak. Nálad is ez lehet. Általában ha csak barnás a menstruáció, akkor elmaradt a peteérés. Vagy a másik variáció, hogy az ember lánya terhes :)
Nekem is ilyen menzim volt augusztusban, aztán szeptemberben meg sem jött.Amikor már a 3. héten sem jött meg, elmentem a dokimhoz. Kedden újra megyek bébilesre.
Én voltam a 16:25-ös. Szóval az eredményem annyi, hogy nagyon alacsony a prolaktin szintem, emiatt elmarad a tüszõérés, mármint 12mm-esig érik aztán annyi, így clostbegit hormont kaptam, amit a mensi elején kell szednem, aztán majd nézik uh-n a középidõben, hogy mi törénik. Te voltál végül orvosnál?
A kérdező hozzászólása: Kedves 16.25_ös válaszoló! És mi lett a vizsgálat eredménye?
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten csütörtökön.Még mindig nem jöttmeg reménykedem benne, hogy baba.
Én is szorítok, hogy az legyen! Azért majd írd meg az eredményt.

Már volt peteérésem? 29 naposak a ciklusaim. Tegnap, a 12-ik napon teszteltem, a jelzőcsík halványabb volt, mint a kontrollcsík. Ma még halványabb, szinte alig látni. Pedig ez még csak a 13-ik nap lett volna. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! A 12. napon kezdted a tesztelést? Lehet, hogy hamarabb volt a peteérésed. A legjobb ha délután vagy este végzed el a tesztet mert napközben változik az LH hormonszintje. De az is lehet, hogy késõbb lesz csak peteérésed. Én két hónapon keresztül teszteltem az elsõ hónapban már a 11. napon pozitiv volt a teszt, a második esetben meg csak a 13. napon. Második alkalommal viszont sikerült teherbeesnem. Mivel 5 tesztcsik van, szerintem nézd meg holnap is. Nekem a 16-17 óra közötti idõszak bevált a tesztelésre, ne sok folyadékot fogyasszál elõtte kb 2 órával.

Szia! A 12. napon kezdted a tesztelést? Lehet, hogy hamarabb volt a peteérésed. A legjobb ha délután vagy este végzed el a tesztet mert napközben változik az LH hormonszintje. De az is lehet, hogy késõbb lesz csak peteérésed. Én két hónapon keresztül teszteltem az elsõ hónapban már a 11. napon pozitiv volt a teszt, a második esetben meg csak a 13. napon. Második alkalommal viszont sikerült teherbeesnem. Mivel 5 tesztcsik van, szerintem nézd meg holnap is. Nekem a 16-17 óra közötti idõszak bevált a tesztelésre, ne sok folyadékot fogyasszál elõtte kb 2 órával.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor még holnap megpróbálom. Lehet, hogy az volt a baj, hogy elõtte egy órával megittam egy pohár teát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!