Találatok a következő kifejezésre: 12 napja egy hete (26 db)

Mennyi nettót kapok ha 4 órába jelentenek be heti 3 napokra vagyis 12 napra egy hónapra? Mennyire számithatok?

Legjobb válasz: Hát, nem sokat. De mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mivel fogsz foglalkozni. Valószínûleg utcaseprõként nem annyit kapsz 12 napra mint mondjuk programozóként vagy bányamérnökként, vagy bármilyen gyakornokként.

Hát, nem sokat. De mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mivel fogsz foglalkozni. Valószínûleg utcaseprõként nem annyit kapsz 12 napra mint mondjuk programozóként vagy bányamérnökként, vagy bármilyen gyakornokként.
A kérdező hozzászólása: minimálbérnek a 4 órás munkaideje amit kapok heti 3 alkalmakra.

10 hetes terhes vagyok, egy hete küldött el a doki vérvételre. Azt mondta azzal az eredménnyel menjek a védőnőhöz, ami 3-4 nap alatt megvan. A laborban viszont két hetet mondtak. Miért? A másik : vajon 12 hetesen is elküldenek vérvételre megint?

Legjobb válasz: Az elsõ labor pár nap alatt megvan. Nekem a házidokimnak küldték ki, úgy vittem a védõnõhöz. Ezt az 1-2 hetet nem az RH összeférhetõségi tesztre mondták véletlenül? Mert az nekem is 1-2 hét szokott lenni. 12 hetesen csak akkor van vévétel, ha csináltatsz kombinált vagy integrált tesztet.

Az elsõ labor pár nap alatt megvan. Nekem a házidokimnak küldték ki, úgy vittem a védõnõhöz. Ezt az 1-2 hetet nem az RH összeférhetõségi tesztre mondták véletlenül? Mert az nekem is 1-2 hét szokott lenni. 12 hetesen csak akkor van vévétel, ha csináltatsz kombinált vagy integrált tesztet.
A toxoplazma van meg ebbõl sokára, a többi tényleg meglesz 3-4 nap alatt! Engem pl a védõnõ küldött csak erre a laborra! 12 hetesen uh van: megnézik a tarkóredõt, végignézik a babát, fejét, testét, gerincét, arcocskát! Én akkor láttam elõször a szívdobogást is! Nagyon nagy élmény volt látni így egészében, meg hogy integetett! Nem volt labor már, de ha a kórház, ahol a vizsgálatot végzik le van szerzõdve a sejtbankkal, kombinált teszthez vehetnek vért! Csak egy ampulla volt, és nem éhgyomori! Aztán 16 hetesen lesz AFP miatt vérvétel, akkor lehet, hogy mást is szûrnek mindjárt!

Kideríthető bárhogy a terhesség az első menzesz elmaradta előtt? Még egy hetem van addig, de furcsán rosszul érzem magam napok óta, együtt voltunk a 11. -12. -13. és 14. napokon, de késve vettem be pont akkor a tabit.

Legjobb válasz: Nem deríthetõ ki. Még az orvosok sem tudják semmilyen módszerrel kideríteni. Ilyenkor még be sem ágyazódott a baba, azaz még teherbe sem estél... Leghamarabb a fogantatás után 12-14 nappal lehet kimutatni vizeletteszttel, illetve a vérzéskimaradás után kb egy héáttel ultrahanggal.

Nem deríthetõ ki. Még az orvosok sem tudják semmilyen módszerrel kideríteni. Ilyenkor még be sem ágyazódott a baba, azaz még teherbe sem estél... Leghamarabb a fogantatás után 12-14 nappal lehet kimutatni vizeletteszttel, illetve a vérzéskimaradás után kb egy héáttel ultrahanggal.
Ha kimarad, és a teszt is +, elõtte nem tudod biztosra.
Vegyél egy érzékeny tesztet, vagy párat :) és tesztelj. Ha "nagyon" terhes vagy, már a 10.napon kiderülhet... (a fogantatástól számított 10.nap, amennyiben egybe esik az ovulációval)
a legelsö vlaszolónak.hogy ne lehetne terhes, mi van ha pont 11.lett az azóta már rég beágyzódhatott mivel 7-10 nap és ma már 4.ke van.
Utolsónak: a kérdezõ nem december 11-re gondolt, hanem a ciklusa 11. napjára. Ez egy. Kettõ: "Leghamarabb a fogantatás után 12-14 nappal lehet kimutatni vizeletteszttel". Ezt írtam, és ez tény, valamint tapasztalat is. Ha viszont a kérdezõ épp középidõben hagyta ki a tablettát, és még egy hete van a nemvártig (ami a tabletta miatt pontosan szokott jönni, 28 naponként), akkor még egy hete van addig, hogy kiderüljön: megfogant és teherbe esett-e, vagy sem. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó látja át jól a helyzetem, valóban itt tartok. Éjszaka hányingerem volt, de még csak kedd van, és leghamarabb jövõ hétfõn tesztelhetek... megõrülök!!! Köszi a segítséget!
az utólsónak.oké igazad van.én csak a beágyazódásról irtam hogy 7-10 nap.nekem is volt már terhességem és ha ö terhes ilyen korán nem érezheti annyira rosszul magát, mert a rosszullétek a 4. 5. héttöl kezdödnek és ha ö már 4-5 hetes terhes a teszt már igencsak kimutatná.ez pedig nekem is tapasztalat.szereintem meg csak agyilag van hozzárögzödve hogy nem akar babát és fél!Anno mikor én is gyógyszereztem volt ugy hogy 3 napot kihagytam, mert elfelejktettem magammal vinni a bogyókat ami többször is elöfordult, és nem lettem terhes.ö meg késve vette be.oké hallottam már olyanról is aki gyógyszer mellett lett terhes.ha elmarad a mensese utánna a teszt szerintem már tuti.de egyik ismerösöm is terhes volt de nem tudta, elment a dokihoz csak egy vizsgálatra és ö mondta meg neki hogy hölgyem maga kb 3 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi még egyszer. De akkor tehát szerintetek nem vagyok terhes mert ilyen korán (1-másfél hét) nem érezhetek még belõle semmit, se rosszullét, hasfájás, émelygés, semmit?
tegnapi utolsó vagyok! Szerintem nem vagy terhes mivel késve de bevetted a tabit! A rosszulétek meg odébb vannak.Szerintem csak aggódsz azért érzed a terhes tüneteket.hányinger, émelygés, stb..a 4.5. héttöl kezdödnek és te még attól elég messze vagy.de ha mégsem jönne meg akkor tesztelj de kicsi az esély hogy terhes vagy.

Volt már hogy a peteérésetek egy héttel előbb volt? Nem a 18. napon hanem 12-13. napon?

Legjobb válasz: szia. Természetesen szerintem mindenkivel elõfordult már mivel nem törvényszerû hogy minden hónapban ugyan akkor legyen fõleg akkor nem ha a mensid is rendszertelen de ha nem akkor is van rá esély , és mivel most egy héttel elöbb volt péd valószínû ha 28 napos a mensid akkor most egy héttel elöbb jön a nem várom.

szia. Természetesen szerintem mindenkivel elõfordult már mivel nem törvényszerû hogy minden hónapban ugyan akkor legyen fõleg akkor nem ha a mensid is rendszertelen de ha nem akkor is van rá esély , és mivel most egy héttel elöbb volt péd valószínû ha 28 napos a mensid akkor most egy héttel elöbb jön a nem várom.
A kérdező hozzászólása: Igen, kicsit rendszertelen, ezért kaptam clostit, de ebben a hónapban már nem szedem. És most tapasztalom azokat amiket az elõzõ hónapban késõbb. Köszi a választ.

Szerintetek normalis h 30hetesen minden nap hanyok valamitol es rosszul vagyok mikor terhess lettem akkor 12 hetig tartot de most mar egy hete ugyan ugy vagyok mind 12 hetesen ez normalis?

Legjobb válasz: Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.

Nem tudom, de lehet az is. Anyósom végig hányta a terhességét sógornõmmel, még a szülõágyon is hányt, de a babával minden rendben volt.
a gyomorsavadat érzed feljönni? mert én emiatt akarok állandóan hányni
A kérdező hozzászólása: nem abszolut nincs gyomorsavam csak egyszeruen hanyigerem lessz es hanyok:(
hát nem tudom akkor. a doki mit mond?

, Tízóraira-uzsonnára mit szoktak enni? , Ha pl. egy hétig sokat eszel akkor mennyit lehet hízni? . , Mennyi édességet lehet enni egy nap? , Mennyit kell enni egy 12 éves lánynak reggelire;ebédre;vacsorára illetve; tízóraira-uzsonnára

Legjobb válasz: en szemelyszerint fiu vayok..de szerintem nem lehet nehez meghizni...12-14 eves koromban en tulsulyosnak szamitotam .....nha de egyel sok szenhidratot...pl kenyer,kiflik stb...edesseget napont...faszt-food etelekt de ne vidd tulzasba ..es nefeletkezz me a zoldsegekrol...de ha ojan tipus vvagy akinek nincs etvagya akkor ajanlanak mast de ahhoz meg kicsi vay

en szemelyszerint fiu vayok..de szerintem nem lehet nehez meghizni...12-14 eves koromban en tulsulyosnak szamitotam .....nha de egyel sok szenhidratot...pl kenyer, kiflik stb...edesseget napont...faszt-food etelekt de ne vidd tulzasba ..es nefeletkezz me a zoldsegekrol...de ha ojan tipus vvagy akinek nincs etvagya akkor ajanlanak mast de ahhoz meg kicsi vay

A kicsim 12 hetes ebbol majdnem 8 hetig vereztem utanna abba maradt ra egy hetre kb megint vereztem egy par napig szerintem az a menszesz volt es azota semmi, igaz megszakitassal vedekeztunk, de az elovaldektol lehet baba?

nem szeretnenk tobb gyereket, esetleg volt mar valaki hasonlo helyzetben hogy elovaladekbol lett terhes??

Legjobb válasz: Lehetsz az elöváladéktól is terhes, ha nem akarsz több gyereket, akkor VÉDEKEZZ, mert a megszakitás nem védekezés.

Lehetsz az elöváladéktól is terhes, ha nem akarsz több gyereket, akkor VÉDEKEZZ, mert a megszakitás nem védekezés.
A kérdező hozzászólása: rendben

Napi 12 órát dolgozom heti 6 napban, de igazából nem valami jó a fizetésem. Mivel tudnék még egy kis pénzt szerezni?

esetleg interneten valami "munka" vagy bármi ötletet meghallgatok. köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Keresel egy másik munkahelyet, ahol nem használnak ki?

Keresel egy másik munkahelyet, ahol nem használnak ki?
Tõzsde
A kérdező hozzászólása: 13 Ez micsoda amit beraktál? :o
[link] [link]
rugalmas munkaidõvel megvan a 800k... na ez a kamu
"De ha vállalja a munkáját, névvel és referenciákkal...akkor elhiszem" Szerintem pont lesz.rja, hogy elhiszed-e. Én is lesz.rnám...
Nekem rugalmas munkaidõm van, és megvan nettó 800K. Viszont a 3., aki 2 óra melóval heti 400-at keres...enyhén szólva is kamu. De ha vállalja a munkáját, névvel és referenciákkal...akkor elhiszem
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); #8 Gondolom te vállalkozó vagy, ki maximálisan tudja, hogy hogyan is kell kihasználni az alkalmazottait! Azért vagy ilyen jól, elsõ kézben értesült a témáról. Nem vagyok kihasználva, töredéke munkát végzem el mint azok akik máshova vannak beosztva. Mit csinálok? Külföldrõl behozott Bosch háztartási gépeknek állítom össze a papírjait, a megadott lista szerint. Unalmas, betanított munka nettó 110e-ért, e mellé km támogatás és 15e étkezési hozzájárulás. Minimális túlórával H-p: 8-16ig A mellettünk lévõ raktárban a kommissiózok 85e-et keresnek és naponta 50000x ugrálnak le és fel a gépre és több 1000kg ot mozgatnak át két kézzel, a másik helyen pedig 75-80e-et keresnek akik az automatákat szerelik össze. Mind a 2 helyen túlórával, és a modern rabszolgáknak kitalált keretidõvel, rendszeres hétvégi munkával. Na õk ki vannak használva de nagyon!
"Én pl jól keresek semmi kis napi 8 órás munkámért." Akinek többet fizetnek, azt jobban kihasználják... Kicsit próbálj meg egy munkáltató agyával gondolkodni... Ez mondjuk nehéz egy alkalmazottnak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: mit dolgozol ha szabad tudni? :)
#3 Megjelent az önjelölt tõzsdemilliomos, aki szabadidejében pusztán jó szándék jeleként tanácsokat és tippeget osztogat a tökéletes életrõl. #4 Nem éppen! Én pl jól keresek semmi kis napi 8 órás munkámért. És nem vagyok diplomás ember, és nem is vén perverz öregeket "ápolok" le.
A kérdező hozzászólása: Tippmixelgetek azzal jön még egy kis apró :) de lehet belevágok a pókerbe is.. csak félek, hogy elszáll az agyam :) Köszönöm mindenkinek! Ha valakinek van még ötlete akkor szívesen várom :)
Minden munkahelyen kihasználnak... Mivel már most is rengeteget dolgozol, és keveset keresel, látnod kell, hogy nem a több munka fog kihúzni a gödörbõl. Valamit nagyon máshogy kell csinálnod, ha ebbõl szabadulni akarsz. http://www.youtube.com/watch?v=JT0s7iBHcIw
tõzsde, póker én napi 2 órát dolgozok és megvan a heti 400 ezer
A kérdező hozzászólása: Keresek folyamatosan, de ameddig nem találok addig is muszáj valami sajnos.
#13 Demószámlán bármikor tudok neked sokkal kirívóbbat mutatni. Mutasd a tõzsdei cég átutalást a netbankos felületen, vagy paypalos felületen, akkor talán elhiszem, addig kamu!

Tegnap és ma is több nyúlósabb fehéres szerű folyás volt. De ez már egy hete előjön. Pé lehet? Clostit szedtem. Volt ilyen a 11-12. napon és most a 16-17. napon is. Lehet hogy kétszer volt pé-m? A hasszurka végig volt/van.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.
Szia! Én is szedtem Clostit, 3 hónapon át, most van az elsõ Closti mentes hónapom. Nekem is a Closti alatt sokáig megvolt a nyúlós nyák, és a hasszúrka egész a mensiig tartott. Szerintem a Closti hatásának tudható be, mert most Closti nélkül csak PÉ idején maradt a nyák, volt hasszúrka. Ne izgulj, szerintem gond nem lehet, legyetek együtt ahogy csak tudtok:) sok sikert!

Ma töltöttem a 12. hetet. Már egy hete fáj a méhem, esténként húzódik és érzem hogy van ott valaki. A derekam és a hátam is fájdogál napok óta. Normális hogy ilyen hamar? MIért?

Azt hogy érzem hogy van bent valaki,olyan érzés mintha befeszülne,vagy hasonló.

Legjobb válasz: A fájdogálás, feszülés attól van, hogy nõ, tágul a méhed, nyúlnak a szalagok.A méhednek most fel kell készülnie a terhesség kihordására, és nagy változásokon megy majd keresztül.Ez teljesen normális, sõt!szerintem minden kismama érzi.Nekem olyan alhasi szurkálódások voltak, hasonlók, mintha meg akarna jönni.Jó, hogy már elmúlt, mert ijesztõ volt.Azt, hogy van bennt valaki, szerintem csak pszichésen érzed.És hát tudod is!

A fájdogálás, feszülés attól van, hogy nõ, tágul a méhed, nyúlnak a szalagok.A méhednek most fel kell készülnie a terhesség kihordására, és nagy változásokon megy majd keresztül.Ez teljesen normális, sõt!szerintem minden kismama érzi.Nekem olyan alhasi szurkálódások voltak, hasonlók, mintha meg akarna jönni.Jó, hogy már elmúlt, mert ijesztõ volt.Azt, hogy van bennt valaki, szerintem csak pszichésen érzed.És hát tudod is!
en 10 hetes vagyok, es mar most erzem neha hogy van odabent valaki pedig meg nagyon pici, megis lyan erzesem van. szerintem is tok fura. a tobbi tunettel kapcsolatban nemtudok mit mondani, de nekem is szokott fajni a mehem, a doki szerint normalis, mert no, es nyulnak a szalagok.
Én 13. hetes vagyok, de nem tudok nomrálisan aludni már kb. két hete a derekam miatt és olyan mintha egy tégla lenne a méhem helyén.. a doki azt mondta , hogy ez normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!