Találatok a következő kifejezésre: 12 napja barnás folyásom (13 db)

A 12. napon barnás folyásom volt, ez mitől lehet, mert beágyazódáshoz még korai szerintem?

A dokinál a 10. napon voltam, ott mondta, hogy már a tüsz?repedésen túl vagyok és kilök?dött a pete! Lehetséges, hogy akkor beágyazódás volt. 23-24-25. naposak a ciklusaim!

Legjobb válasz: sztem beágyazódás!

sztem beágyazódás!
A kérdező hozzászólása: olyan jó lenne, már 7 hónapja várjuk a babát!:)
Beágyazódás a nagykönyv szerint a 7-10. napon van, a megtermékenyüléstõl számítva.
megértelek h nagyon örülnél neki!mi 14 hónapja próbálkozunk és már én is nagyon örülnék neki ha végre teherbe esnék!szorítok h baba legyen!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak! Sajnálom, hogy eddig nem jött össze! Én elmentem vizsgálatokra, párom is, de minden rendben velünk! Múlt csütörtökön elmentem összeférhetetlenségi vizsgálatra, és ott derült ki, hogy a szervezetem megöli a spermákat! Így augusztus végén inszemre megyek, nagyon izgulok, de jobb lenne, ha természetesen eshetnék teherbe! Ne csüggedj, vizsgálatok voltak már nálad, nálatok?

Szept.20-tól kezdődött az előző menstruációm, 5 napig tartott, majd okt.12-től barnás folyást tapasztalok, most már meglehetősen gyenge mértékben (szinte semmi), de előtte is kevés volt?

(Normális esetben a ciklusom 30 nap körül mozog.) Még nem jött meg a rendes menstruációm, mintha fájdogálna a hasam néha, de ennyi, semmi mellfeszülés, se semmi. Talán felfázhattam, sokat jártam wc-re, de nem biztos, hogy attól. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Hozzátenném még, hogy az elõzõ menstruációm után méhnyakrákszûrésen voltam.

A kérdező hozzászólása: Hozzátenném még, hogy az elõzõ menstruációm után méhnyakrákszûrésen voltam.
A szûréshez biztosan nincs köze, de ha hétfõig nem múlik el, vagy nem jön meg rendesen a menzeszed, menj el a nõgyógyászatra.
Szerintem lehet, hogy felfáztál. A hasad fájhat attól is. Én amikor fel voltam fázva nekem késett. De szerintem lehet ilyen tünete is. 23/L

Nagyon sárga (majdnem barnás folyás) a nem várt menzi előtt 10-12 nappal mit jelent? Most van a peteérés, vagy már elmúlt? 3 napja voltunk együtt a Párommal.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy képzeljem el azt a sárgás barnás folyást, de lehet, hogy most van pé-d, szóval én a helyedben most startolnék a párommal:)

Nem tudom hogy képzeljem el azt a sárgás barnás folyást, de lehet, hogy most van pé-d, szóval én a helyedben most startolnék a párommal:)

12 napja késik, pedig sosem szokott, és a tesztem negatív, de tegnap meg ma minimális barnás folyásom van, lehetek terhes, vagy mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél, mert 12 nap után már pontosan kimutatja a terhességet. Lehet egy kisebb gyulladás, vagy valamilyen enyhe hormonzavar, ha mostanában pl.több stressz ért a kelleténél. De azért nézesd meg magad egy dokival! Hová valósi vagy? Ha debreceni, akkor tudok ajánlani egy jó dokit! :)

Ha a teszt negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél, mert 12 nap után már pontosan kimutatja a terhességet. Lehet egy kisebb gyulladás, vagy valamilyen enyhe hormonzavar, ha mostanában pl.több stressz ért a kelleténél. De azért nézesd meg magad egy dokival! Hová valósi vagy? Ha debreceni, akkor tudok ajánlani egy jó dokit! :)
A kérdező hozzászólása: Szegedi vagyok, és holnap megyek dokihoz, csak gondoltam kikérem a Ti véleményetek is, azért reménykedem még, azután holnap kiderül, köszönöm válaszodat.
Ezek szerint babát szeretnél.... Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond és mihamarabb összejöjjön a kis Pocaklakó! :)
Pontosak, rendszeresek a ciklusaid? Mert ha nem, akkor lehet baba, csak még nagyon korai a terhesség. Nekem totál rendszertelen ciklusaim vannak/voltak, és az utolsó menzimtõl számítva a 44. napon lett egy nagyon halovány második csíkom, ami annyit tenne egy rendszeres ciklusnál, hogy akkor már "15 napot késett". A dokim szerint volt egy nagyon késõi ovulációm, azt kaptuk el véletlenül. Azóta már a 7. héten járok. Mindezekbõl kiindulva lehet még, hogy ott van a baba a hasadban. Szurkolok Neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Mindig pontos a menszeszem, sosem késik, szint percre pontosan megjön, de most van egy kis barna folyásom, meg minimális vérésem, de semmi görgy, vagy ami szokott lenni akkor amikor megjön, remélem nincs semmi baj, holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lehet. Köszönöm a válaszaitokat
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem. Mensi helyett barna, 2 héttel késõbb teszt negatív... Kiderült, hogy nálad mi a helyzet?

26. napon, 12 nappal az együttlét után lehet esetleg még beágyazódás miatt barnás nagyon picike folyás?

Az elõbb, ahogy mentem wc-re, mikor megtöröltem, akkor láttam, hogy nagyon picike barnás folyásom van. 15. nap voltunk együtt, ma vagyok a 26. napon. Lehetne akár ez beágyazódás miatt? Vagy inkább valami más? Mármint ha egyáltalán sikerült megtermékenyíteni a peteselytet. Szóval elméleti kérdés.

Legjobb válasz: igen lehet. A beágyazódási vérzés ha jelentkezik kb 10 nappal aktus után fordul elö. de tény hogy a legtöbb nõnek egyáltalán nincs ilyen.

igen lehet. A beágyazódási vérzés ha jelentkezik kb 10 nappal aktus után fordul elö. de tény hogy a legtöbb nõnek egyáltalán nincs ilyen.
A kérdező hozzászólása: Akkor még reménykedhetek egy kicsit...hátha sikerült:D
26. napon hogyne reménykedhetnél? Addig van remény amig meg nem jön.
Mi lett a végkifejlet? Én épp ugyanebben a cipõben járok! Nagyon érdekelne!!!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok 8 hetes terhes:D Drukkolok neked!
Jaj, de jó! Köszi, hogy írtál! :) Gratulálok! Boldog babavárást Neked! Én holnap tesztelek...
A kérdező hozzászólása: Sok sikert, drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett, de ha holnap még nega lenne, addig van remény, míg meg nem jön, talán csak túl korai a teszt.
Ma még negatív volt a hcg, de majdnem pozitív az lh-teszt. Hát nem tudom. Pár nap múlva úgyis végképp kiderül.

Már 4-5 napja napja barnás-rózsaszínes folyásom van a gyógyszertől. Ez természetes? (12 napja szedem)

Köszi!

Legjobb válasz: a pecsételõ vérzés az elsõ 2 hónapban nem gáz..de ha ez foltatódik, akkor azt jelezd az orvosoddal!!!!!!

a pecsételõ vérzés az elsõ 2 hónapban nem gáz..de ha ez foltatódik, akkor azt jelezd az orvosoddal!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De nem is vérzés, inkább csak enyhe barna színû. Mindenképp megyek vele orvoshoz már a jövõhéten, ha egy így folytatódik. Köszi a választ!
Szerintem ne aggódj emiatt! Nekem is volt az elsõ hónapban végig :S Aztán amikor végeztem az elsõ levél gyógyszerrel, akkor rendesen megjött a menstruáció és a második levélnél már nem volt folyás. Akkor én is megijedtem kicsit, hogy mi lehet ez, de többen mondták, hogy náluk is ilyen volt az elsõ hónap...
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm szépen most megnyugtattatok!:)

Lehetek terhes ha a pé óta látszik az LH tesztemen a tesztcsik, de halványabb egy kicsit, a mikroszkópom reggeli nyálból félig sejtes, félig páfrányos, és 5 napig volt barnás folyásom, amiből 1 nap volt egy kis vér. Pé utáni 12. napon vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Én LH tesztet nem használtam,de mikroszkópot igen,és már akkor kimutatta a babát,mikor a Th teszt még nem :)) Félig páfrányos,félig buborékos volt.Nálam bejött,bár vannak akik kételkedve fogadják.

Szia! Én LH tesztet nem használtam, de mikroszkópot igen, és már akkor kimutatta a babát, mikor a Th teszt még nem :) ) Félig páfrányos, félig buborékos volt.Nálam bejött, bár vannak akik kételkedve fogadják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Bizakodom.... kicsit aggaszt ez az 5 napig tartó barnás vérzés, de sokan azt irják hogy ez normális....
Az is lehet, hogy az attól volt, hogy a felesleges méhnyálkád ürült ki.Nálam 7 hetesen volt barnázás, és mivel nem volt sem vérzés sem görcsölés, nem is idegesítettem magam(na jó, azért egyszer-kétszer átfutott az agyamon hogy mitõl is van ez).. Te még nagyon az elején vagy, így bármi lehet.Mindenképp a pozitív th teszt fog biztos eredményt adni.Akár holnap reggel is tesztelhetsz, reggeli elsõ vizeletbõl :) ) Sok sikert, és ne aggódj :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a napokban csinálok egy tesztet, az lesz majd a biztos. Addig is pihenek.
Kívánom, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél :) ) Pihenj, szedheted az elevitet és folsavat! További szép napot!

12-én jött meg a mensim.És most 21-én volt barnás folyásom, egy napig. Mi lehet ez? Lehet ennek köze a terhességhez?

Legjobb válasz: Elõfordul "köztivérzés" peteéréskor, vagy pl. ha gyógyszert szedsz és kifelejtettél egy napot.

Elõfordul "köztivérzés" peteéréskor, vagy pl. ha gyógyszert szedsz és kifelejtettél egy napot.
Elképzelhetõ, bár több részletet nem ismerek. Nekem is volt ilyesmi. Gratulálok, amennyiben igaz!
Igen, a beágyazódás folyamatát is kísérheti vérzés, a hormonális változások miatt.
Ha 12 en volt menszid akkor en inkabb a peteeresre tippelnek..az is jar barnas folyassal...a beagyazodas hosszabb folyamat es tuti nem az tortenik a menszid 9-ik napjan.

12 napja a barnás folyásom van(a menstruációm napjától kezdve)-tesztet csináltam kb 6 napja negatív lett-, mellette a derekam "majd leszakad" terhes lehetek?

Legjobb válasz: probalj meg meg egy tesztet hatha terhes vagy,ha megint negativ akkor nemhiszem,es manj orvoshoz,o biztosat tud mondani es esetleg ad valamit amitol elmulik ez nalad

probalj meg meg egy tesztet hatha terhes vagy, ha megint negativ akkor nemhiszem, es manj orvoshoz, o biztosat tud mondani es esetleg ad valamit amitol elmulik ez nalad
Nem biztos, hogy terhesség. Stressz, felfázás, gyulladás, stb. is lehet, fõleg, hogy azt írtad, hogy majd leszakad a derekad. Pl petefészekgyulladásomkor "majd leszakadt" az én derekam is. Orvoshoz kellene menned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!