Találatok a következő kifejezésre: 12 napja a (854 db)

Normális, ha clostybegyt tabletta mellett a 12. napon a tüszőm 15mm?

A dokim szerint vasárnap vagy hétf?n van a peteérés, kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: szia. Az egy tüszõ az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüszõdnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszõm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfû tea keveréket és minden hónapban 4 tüszõm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nõ egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fûzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam. Eü. dolgozó

szia. Az egy tüszõ az elég lenne normális esetben de closty mellett minimum 2 -3 nak kellene lennie és clostyval a 12. napon legalább 20mm tüszõdnek kéne lenni úgyhogy sajnos ez elég gyenge de ne csüggedj én is 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem sem használt a 12. napon nekem egy 8mm tüszõm volt az szinte semmi abbahagytam a gyogyót hogy ne cisztásodjak be és elkezdtem inni a cickafark meg a palástfû tea keveréket és minden hónapban 4 tüszõm van (3 hónapja iszom orvosi felügyelet mellett) 17 és 25mm nagyságóak nagyon sajnálom de a closty neked sem segít és az a baj hogy ha esetleg megis nõ egy két nap alatt akkorára hogy megrepedjen akkor a closty egyik hátránya hogy elvékonyítja a mnyh át és nem tud beágyazódni ehhez a hónaphoz ne sok reményt fûzz de láttunk már csodát és ezt nem rosszból irtam. Eü. dolgozó
Szia! Bocsi sok okosat nem tudom mondani, de nekem a 12. napon closti mellett volt egy 17, 15 és 14 mm-es tüszõm.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem mondani, hogy 5 napig szedtem 1 tablettát és így lett 1 db tüszõm.
Szia! én is 5 napig napi 1-et szedtem (2.naptól), nekem a 9.napon nézték hüvelyuh-val. ekkor két tüszõ volt, egy 14 mm, és egy 18mm-es. szerintem attól is függ, hogy hány naposak a ciklusaid, és mikorra várható kb. a tüszõrepedés. nekem 12.nap volt a tüszõrepedés , ekkor 20 mm feletti volt a tüszõk mérete. Tüszõrepi nélkül is megrepedtek, ezt a ciklus 2.felében nézett progeszteronszint igazolta. (nekem 26 naposak a ciklusaim).
Nekem a 12. napon volt 2db. 21mm-es tüszõm. Clostit szedtem az 5. naptól 5 napig 2x1-et.

Hogyan lehet kiszámolni Excelben, hogy pl. a paradicsom érkezett 2009.12. 01-jén és 12 nap a szavatossági ideje és MEDDIG JÓ? Ehhez kellene egy képlet. HELP!

Legjobb válasz: Szia. Ez egy sima összeadás : =D4+E4 Ahol - D4 értéke : 2009.12.01, dátumként formázva - E4 értéke : 12, számként formázva Eredmény cella, Dátumra formázva. Sok sikert. Üdv.

Szia. Ez egy sima összeadás : =D4+E4 Ahol - D4 értéke : 2009.12.01, dátumként formázva - E4 értéke : 12, számként formázva Eredmény cella, Dátumra formázva. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!:)

Olyankor mi van ha a ciklus.hu 12. napra, a tervezettbaba.hu pedig a 18. napra húzta be az ovut?

Itt is, ott is vezetem.

Legjobb válasz: Szexelsz 12-tõl 18-ig ;) Amúgy mi lenne? Sok esetben írnak hülyeségeket ezek a programok. Szeressétek egymást és élvezzétek az együtt eltöltött idõt! :)

Szexelsz 12-tõl 18-ig ;) Amúgy mi lenne? Sok esetben írnak hülyeségeket ezek a programok. Szeressétek egymást és élvezzétek az együtt eltöltött idõt! :)
Rossz helyre szokta behúzni, fõleg a ciklus téved. De ha beteszed a görbédet, biztosan többet tudunk segíteni.
Ezek kalkulátorok, megadott adatok alapján számolnak. Javaslom az ovulációs tesztet. Görbét vezetsz? A 2 együtt a legpontosabb. De tégy ahogy az elsõ írta.:)

Bontott dobozos tej. Kibír 12 napot a hűtőben?

Legjobb válasz: Az van ráírva, hogy felbontás után hûtõben 3-4 napig tárolható, én max 4 napig szoktam.

Az van ráírva, hogy felbontás után hûtõben 3-4 napig tárolható, én max 4 napig szoktam.
Kibírni kibírja, csak közben átalakul :D
Nem. Idd meg, ne hagyd a hûtõben.
én nem innám meg, max. felforralnám, hogy lássam, jó-e.
Miért nem fogadjátok meg a szakember tanácsát?? A fene érti ezt.
kedves tejes! azt nem sterilizálásnak, hanem sterilezésnek hívják. a sterilizálás ugyanis mûvi meddõvé tételt jelent. -doki-
Bocs kedves "doki" , de mi sterilizálásnak tanultuk, és a szakirodalom is annak nevezi:) ) Sajnálom, hogy igazam van, lehet, hogy a véletlen mûve :) Maradjunk a kaptafánknál. üdv-tejes-
A kérdező hozzászólása: A kórház steril részlegén is sterilizálnak. Mûszereket, nem tejet, nem ezen van most a hangsúly. :)
a sterilizálás baktérium és csíramentesítés, tehát a 135 fokos hõkezeléssel a tejnél megállja a helyét a fogalom. az orvosi elnevezésekkel nem vagyok tisztában és nem is érdekel...:) ))
Van amelyik kibírja és még jó, van amelyik meg nem. Nekem ez a tapasztalatom.
Hát ezt egyszerûen megtudhatod.Forrald fel+!Ha nem jó akkor kicsapódikl ha jó akkor meg...jó!:)
az ESL eleve 21 nap szavatosságú.bontva az is simán eláll plusz 10 napig.
12 már necces, a helyedben nem innám meg, de vannak tejek, amik simán elállnak egy hétig (sparos ESL pl.), tovább nem akarom tesztelni :P
utolsó nyugodj meg tehéntõl való tej van benne!! mi a jó fenét tennének bele. bõven elég a 135 fokon való sterilizálás.az, hogy a zsírja mennyi legyen, a fogyasztó diktálja... -tejes-
Több mint egy hete a hûtõbe van egy dobozos tej, semmi baja. Ilyenkor elgondolkodok valójában mi van a dobozban, mert hogy nem rendes tej az biztos. A mamám régebben szokott rendes tehén tejet hozni, az max 2-3 napot bírt ki és elkezdett csomósodni.
az UHT tej felbontva is kibír tíz napot egy jó hûtõben. többezer laborellenõrzést végeztünk minõségre, ami mikroszkopikus és érzékszervi bírálat volt, különbözõ bontott mintákból. nyilván biztonsági okokból a gyártó rövidebb idõt jelöl meg. -tejes-
Szerintem érzi az orrod, hogy nem.
Jól van doki, készülj a locsolkodásra...D)

12 napon a domináns tüsző 11 mm. Ez milyen eredmény? Az méhnyálkahártya 4 mm. Lehet, hogy lesz még egy nagyobb tüsző, ami "lehet, hogy most fog lejönni".

Még mennem kell a 14. és lehet, hogy a 16-ik napon is ultrahangra. Clostit szedtem. Sok kisebb tüsz? is van, 5-6 mm-esek. Az LH teszt még negatív, tehát még van egy kis id?m. Tudja valaki, hogy ez jó érték-e? Rákerestem, de nagyon sok ellentmondást találtam. Esetleg tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 9. napon 24x18 mm tüszöm volt gyógyszer nélkül. 20 mm felett kell lennie ahhoz, hogy megrepedjen, de a 16. napig még sokat nõhet. Valószínû azért rendelt vissza a doki, mert ha mégsem akkor ad tüszõrepesztõ injekciót. Tehát ne aggódj az orvosod lelkiismeretes, minden rendben lesz!!!

Szia! Nekem a 9. napon 24x18 mm tüszöm volt gyógyszer nélkül. 20 mm felett kell lennie ahhoz, hogy megrepedjen, de a 16. napig még sokat nõhet. Valószínû azért rendelt vissza a doki, mert ha mégsem akkor ad tüszõrepesztõ injekciót. Tehát ne aggódj az orvosod lelkiismeretes, minden rendben lesz!!!
szia.nekem a 11.napon volt a domináns tüszõm 13, 5 mm-es.Naponta kb.2 mm növekszik.Ma vagyok a 16.napomon és már megrepedt.jó az eredményed!Méhnyálkahártya:nekem a 11.napon 4, 5 mm volt, ma a 16.napon 13, 5 mm-es.ehhez viszont nem tudok hozzászólni.Én is kiváncsi vagyok mekkorának kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kicsit megnyugodtam. Ma van a 14-ik nap, megyek ma is UH-ra. Kíváncsi leszek, mit mond az orvos.
Neméppen:)
Ez a ciklus hosszától is függ.
Ez teljesen attól függ, hogy milyen hosszú ciklusrós beszélünk. Egy 26 napos ciklus esetén igen.
Ez attól függ hány napos a ciklusod. Ha 28 nap akkor simán jó mivel a spermiuim akár 4 napig is elél a méhben és a petevezetõkben igy be tudja várni az érett petesejtet.
kb.24-26 napos ciklusnál igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

12 NAP A LADY GAGA KONCERTIG! Várod már?

THE BIGGEST PARTY/SHOW IN HUNGARY!

Legjobb válasz: 13 nap a Satriani koncertig :D

13 nap a Satriani koncertig :D
ki az a lady gaga?
várjuk bizony :D:D barátnõmmel már tisztára be vagyunk zsongva xD 18/f
A kérdező hozzászólása: 10 NAAAP
A kérdező hozzászólása: 11 NAAAAAAP
a biggest show már megvolt, a metallica már járt itt... :D elsõt meg irigylem a szatrijánosért :D
A kérdező hozzászólása: 15 a legolcsóbb aztán állójegy 20e aztán legjobb kategóriás ülõ 25e egyébként 4 kategóriányi ülõhely van
Hmmm én nem szeretem....mennyi a jegy amúgy?? :) (elõzõ)
A kérdező hozzászólása: aha, november 7-én papp lászloban:P kihagyhatatlan:D
Dikk lesz Lady Gaga koncert??xD
A kérdező hozzászólása: ezazzz:D
A kérdező hozzászólása: 8 NAAAP!!!

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

12 napja a barnás folyásom van(a menstruációm napjától kezdve)-tesztet csináltam kb 6 napja negatív lett-, mellette a derekam "majd leszakad" terhes lehetek?

Legjobb válasz: probalj meg meg egy tesztet hatha terhes vagy,ha megint negativ akkor nemhiszem,es manj orvoshoz,o biztosat tud mondani es esetleg ad valamit amitol elmulik ez nalad

probalj meg meg egy tesztet hatha terhes vagy, ha megint negativ akkor nemhiszem, es manj orvoshoz, o biztosat tud mondani es esetleg ad valamit amitol elmulik ez nalad
Nem biztos, hogy terhesség. Stressz, felfázás, gyulladás, stb. is lehet, fõleg, hogy azt írtad, hogy majd leszakad a derekad. Pl petefészekgyulladásomkor "majd leszakadt" az én derekam is. Orvoshoz kellene menned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!