Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen tudják már mondani, (2 db)

12 hetesen meg tudják már mondani, hogy fiú lesz vagy lány?

A múlt héten voltam ultrahangon, és a doki azt mondta kisfiúnak látja. Bízhatunk még kislányba? Volt akinél ilyen korai terhességnél rosszul állapították meg a baba nemét?

Legjobb válasz: Úgy tudom, még csak ilyenkor alakulnak ki a külsõ nemi szervek. Nem hiszem, hogy láthatta a doki. Mi azt hiszem a 18 hetes uh-n tudtuk meg. De amúgy sem hallottam még, hogy valakinek ilyen korán megmondták. Pedig tök jó lenne :)

Úgy tudom, még csak ilyenkor alakulnak ki a külsõ nemi szervek. Nem hiszem, hogy láthatta a doki. Mi azt hiszem a 18 hetes uh-n tudtuk meg. De amúgy sem hallottam még, hogy valakinek ilyen korán megmondták. Pedig tök jó lenne :)
Szia! Sógornõmnek megmondták ennyi idõsen, hogy kisfia lesz.És tényleg fiú! Egyébként pont ma olvastam az egyik 4d-s uh reklámját, amire rá van írva, hogy ennyi idõsen már megtudják mondani biztosra. Nekem 16 hetesen mondták meg mindkét gyermekemnél, hogy fiúk lesznek.
Nekem is a 12. heti Uh.-án mondta a doki, hogy úgy nézi, több, mint lány.:) Én azt hallottam, hogy ha a 12 hetesen látszik valami, akkor csak fiút látnak biztosan.Ha nem tudják megmondani, akkor bármi lehet.Remélem tudtam segíteni!
Nekem is a 12. heti uh-on mondták meg, h. fiam lesz!
Szia! Barátnõm is a 12. héten tudta meg, hogy kisfia lesz, nekem a 17. héten látták, hogy kislányom! Üdv. 32. hetes kismama
szerintem még bizakodhattok.Van méég esély a kislányra.Szerintem 100%-os pontosságal nem tudják ilyen korán megállapítani! 23.hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Szia, Nekem a 12. heti nyakiredõ vizsgálaton átváltottak 4D-re és ott már lehett látni a fütykösét:D 18 hetes kismami
Szia..nekem a 12 hetin kislanyt mondtak aztan szep nagy kukija nott a 16 jhetre:-)) Ne vedd meg kezpenznek:-)

Ha 12 hetesen elmegyek 4d-s ultrahangra akkor már meg tudják mondani hogy kisfiú vagy kislány a baba?

Legjobb válasz: Lehet,hogy a 4D-n már látható,de nekem a 2D-s uh-on még akkor nem látta a doki.

Lehet, hogy a 4D-n már látható, de nekem a 2D-s uh-on még akkor nem látta a doki.
Nekem 14 hetesen mondták tutira 4 D-n, hogy kisfiú és azóta már 3 hónapos nagy fiú:) Lehet, hogy már látni fogják
Én 13 hetesen voltam és már meg tudták mondani. A barátnõmnek szintén. Azt mondják a lányt ilyenkor nem feltétlenül látják biztosra, de ha fiú, akkor jó esély van rá, hogy látszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!