Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen tudják már (5 db)

12 hetesen meg tudják már mondani, hogy fiú lesz vagy lány?

A múlt héten voltam ultrahangon, és a doki azt mondta kisfiúnak látja. Bízhatunk még kislányba? Volt akinél ilyen korai terhességnél rosszul állapították meg a baba nemét?

Legjobb válasz: Úgy tudom, még csak ilyenkor alakulnak ki a külsõ nemi szervek. Nem hiszem, hogy láthatta a doki. Mi azt hiszem a 18 hetes uh-n tudtuk meg. De amúgy sem hallottam még, hogy valakinek ilyen korán megmondták. Pedig tök jó lenne :)

Úgy tudom, még csak ilyenkor alakulnak ki a külsõ nemi szervek. Nem hiszem, hogy láthatta a doki. Mi azt hiszem a 18 hetes uh-n tudtuk meg. De amúgy sem hallottam még, hogy valakinek ilyen korán megmondták. Pedig tök jó lenne :)
Szia! Sógornõmnek megmondták ennyi idõsen, hogy kisfia lesz.És tényleg fiú! Egyébként pont ma olvastam az egyik 4d-s uh reklámját, amire rá van írva, hogy ennyi idõsen már megtudják mondani biztosra. Nekem 16 hetesen mondták meg mindkét gyermekemnél, hogy fiúk lesznek.
Nekem is a 12. heti Uh.-án mondta a doki, hogy úgy nézi, több, mint lány.:) Én azt hallottam, hogy ha a 12 hetesen látszik valami, akkor csak fiút látnak biztosan.Ha nem tudják megmondani, akkor bármi lehet.Remélem tudtam segíteni!
Nekem is a 12. heti uh-on mondták meg, h. fiam lesz!
Szia! Barátnõm is a 12. héten tudta meg, hogy kisfia lesz, nekem a 17. héten látták, hogy kislányom! Üdv. 32. hetes kismama
szerintem még bizakodhattok.Van méég esély a kislányra.Szerintem 100%-os pontosságal nem tudják ilyen korán megállapítani! 23.hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Szia, Nekem a 12. heti nyakiredõ vizsgálaton átváltottak 4D-re és ott már lehett látni a fütykösét:D 18 hetes kismami
Szia..nekem a 12 hetin kislanyt mondtak aztan szep nagy kukija nott a 16 jhetre:-)) Ne vedd meg kezpenznek:-)

Ha 12 hetesen elmegyek 4d-s ultrahangra akkor már meg tudják mondani hogy kisfiú vagy kislány a baba?

Legjobb válasz: Lehet,hogy a 4D-n már látható,de nekem a 2D-s uh-on még akkor nem látta a doki.

Lehet, hogy a 4D-n már látható, de nekem a 2D-s uh-on még akkor nem látta a doki.
Nekem 14 hetesen mondták tutira 4 D-n, hogy kisfiú és azóta már 3 hónapos nagy fiú:) Lehet, hogy már látni fogják
Én 13 hetesen voltam és már meg tudták mondani. A barátnõmnek szintén. Azt mondják a lányt ilyenkor nem feltétlenül látják biztosra, de ha fiú, akkor jó esély van rá, hogy látszik.


Mennyire pontosan tudják megállapítani a 12 hetes UH-n a baba nemét? Nektek már látta akkor a doki, hogy fiatok lesz-e vagy lányotok?

Legjobb válasz: Az elsõnél teljesen egyértelmû volt, hogy fiú, úgyhogy mondta is a doki. A második terhességnél a férjem látta és mondta is, hogy fiú, és mondta az orvos, hogy hát igen, van ott valami - de szerintem nem mondta volna magától. Ha pedig lány, akkor tutira nem mondanak semmit.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! :) Félek is megkérdezni, meg nem is, mert kíváncsi is vagyok. De az még rosszabb lenne, ha tényleg mellé lõne a szonográfus, rosszul esne ha csak nem lenne neki igaza. Úgy bele tudja magát élni az ember lánya! Még1x, köszi mindenkinek. :)
Az elsõnél teljesen egyértelmû volt, hogy fiú, úgyhogy mondta is a doki. A második terhességnél a férjem látta és mondta is, hogy fiú, és mondta az orvos, hogy hát igen, van ott valami - de szerintem nem mondta volna magától. Ha pedig lány, akkor tutira nem mondanak semmit.
12+1 naposan voltam genetikusnál és lányt mondott, két nap múlva a nõgyógyászom azt mondta fiú...2 hét múlva biztos lesz de szerintem fiú lesz(a második is:)
12 hetesen bármi lehet, de talán fiú-t mondtak. 20 hetesen lányt. Most, 29 hetesen már egyértelmû, hogy lány. A 12. hét nagyon korai még...
Nekem 12 hetesen az orvos nem tudta még megmondani, de a 4D-n a szonográfus igen:)
Nekem is mondta 12 hetesen, hogy fiú. még nem tudom, igaz-e . de szerintem tutira biztos volt a dolgában. de hozzátette, hogy ez csak tipp, még nagyon picike.
Szia! Nekem a 12. heti UH-on szonográfus egyértelmûen megmondta (és megmutatta), hogy fiú. Majd 18. hetin egy másik szonográfus (ugyanannál a cégnél) megerõsítette. 19. héten pedig a nõgyógyász mondta, hogy kukaca van. Hihetetlen, hogy 12 hetesen ennyire kész kis emberkék!!
Nekem 12 hetesen azt mondta a dokim, hogy "ebbõl még bármi lehet". Szóval nem tudta megmondani. Utána a 16.heti 4D-n mondták, hogy kislány.
Nekem 12 hetesen mondták, hogy lány, és az is lett. :) De igazából ilyenkor még nem lehet készpénznek venni, amit mondanak. Mi sem hittük el, csak amikor már 3x is lányt mondtak késõbb. :)
12 uh-n mondta a doki, hogy fiú, de annyira egyértelmûen látszott a lényeg, hogy nem is kellett volna mondania, láttam magamtól is:) )
talán láthatja, de ilyenkor ha sejt is valamit, inkább nem mondja, mert még nagyon nem biztos.

12+6 hetes kismami vagyok. Utrogestant használtam a 12 hétig mert volt már vetélésem. Ha eddig nem volt baj ezután már nem igen lesz ugye? Már nem bánnám ha szülni mennék hogy tudjam hogy semmi baja!

Legjobb válasz: Nyugi!Ahogy telnek a napok úgy csökken a vetélés kockázata.Ha minden rendben volt eddig és jól vagy, akkor ne görcsölj feleslegesen. 15 hetes pocakos

Nyugi!Ahogy telnek a napok úgy csökken a vetélés kockázata.Ha minden rendben volt eddig és jól vagy, akkor ne görcsölj feleslegesen. 15 hetes pocakos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!