Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen tartani (3 db)

12 hetesen kell tartani lepényleválástól? Milyen tünetekkel jár?

Legjobb válasz: Allitolag ilyenkor,12 hetesen nem kell felni ilyensmitol,a lepeny mar nagyon megtapadt.ha megis levalna,ami szerintem nagyon pici esely..akkor vereznel.de remelem nem lessz ilyen gondunk.12 hetes kismama

Allitolag ilyenkor, 12 hetesen nem kell felni ilyensmitol, a lepeny mar nagyon megtapadt.ha megis levalna, ami szerintem nagyon pici esely..akkor vereznel.de remelem nem lessz ilyen gondunk.12 hetes kismama
Nem értek egyet az elõttem szólóval, mégpedig saját példámból okulva : 12 hetesen elöntött reggel a vér, pedig nem erölködtem, nem szexeltem, a kórházban megnéztek, a baba jól volt, viszont lett egy haematomám, egy vérömleny és a méhlepény 1/5 része levált a rossz tapadás miatt, a vérömleny alatta volt. 2 hétig csak feküdtem otthon, 3 hét után múlt el a barnás folyás és most a 4. héten vagyok jól és munkaképes állapotban!!! Szóval a 12. hét után is csak nyugi, nem stresszelni, nem idegeskedni, nem cipelni, nem erölködni és óvatosabban szexelni! 16 heteske
Nekem is valahogy a 14.hét körül történt az elõzõ terhességnél, hogy a lepény széli része levállt, és vérömleny lett alatta.Vérzéssel járt.Nálam erõs vérzéssel, amit 10hét kórház követett.És a vérzés egészen a 27hétig megmaradt.De ez elég ritka eset ami velem volt, de a válasz igen..Levállhat a lepény a terhesség elején is. 33hetes kismama

Ha a 12. hetes ultrahang, vérvétel és az AFP is tökéletes volt, ugye nem kell tartanom a 18. heti kötelező ultrahangtól?

Jöv? héten megyek a 18.heti kötelez? genetikai ultrahangra, eddig nem féltem t?le, de most már egy kicsit izgulok. Most nézik át az összes szervét,és nagyon szeretném, ha minden rendben lenne.

Legjobb válasz: Hát sajnos bekövetkezett, amitõl féltem. Egyrészt nagyon boldogok vagyunk,mert gyönyörû szép kisfiunk van, megmutatta 4D-s felvétellel is az arcát..Másrészt viszont találtak egy kis cisztát a fejecskéjében, ami miatt most genetikai tanácsadásra kell mennem. Állítólag ez nem ritka, és ártalmatlan,mert fel fog szívódni, de akkor is... Így sajnos nem felhõtlen az öröm... :( Remélem, Te jobb híreket kaptál!

A kérdező hozzászólása: Hát sajnos bekövetkezett, amitõl féltem. Egyrészt nagyon boldogok vagyunk, mert gyönyörû szép kisfiunk van, megmutatta 4D-s felvétellel is az arcát..Másrészt viszont találtak egy kis cisztát a fejecskéjében, ami miatt most genetikai tanácsadásra kell mennem. Állítólag ez nem ritka, és ártalmatlan, mert fel fog szívódni, de akkor is... Így sajnos nem felhõtlen az öröm... :( Remélem, Te jobb híreket kaptál!
Szia! Sajnálom ami veletek történt, de szerintem nem lesz semmi baj ne aggódj.Olvastam már ilyet és kinõheti a baba.Pozitív gondolkodás csak ezt tudom tanácsolni és fel a fejjel!Nálunk is kiderült, hogy kislány és úgy néz ki minden rendben, de jövõhéten megyek megint, mert nem nagyon volt ideje a dokinak sokáig nézegetni, mert a mûtõbõl jött ki és sietett vissza, de azt mondta, hogy nem lát semmi elváltozást a szerveibe.Ha van kedved írogathatunk egymásnak késõbb is.Vigyázz magatokra és fel a fejjel, gratulálok a kisfiatokhoz!
Biztosan minden rendben lesz!Szerintem mindenki izgul ezek elõtt.Én is lerágtam a körmöm, de vigyorogva, nagyon boldogan jöttem ki.A 12. héten alig néznek valamit, ehhez képest.De nyugtasson meg a gondolat, hogy ha ez jó, akkor tényleg elkönyvelheted, hogy makk egészséges a baba.Nekem ez volt az utolsó nagy izgalom.Azóta úgy járok vizsgálatokra, mintha mindig is ilyenekre jártam volna.Megnézik: koponya, gerinc, szív, gyomor, húgyhólyag, vese, hasfal, csövescsontok, köldökzsinór, magzat fekvése, lepény helyzete, magzatvíz mennyisége.Szemben a 12 hetessel, ahol nekem csak orrcsontot, meg nyaki redõt néztek.Azért ez jóval részletesebb vizsgálat.De mitõl lenne rossz?Minden oké lesz!
Szia!Akkor mi egyidõs kismamik vagyunk:) .Én is jövõhéten megyek 18.hetire és nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.Én 11.-én voltam utoljára ultrahangon és hát remélem minden rendben van odabent a pocaklakóval.Kedves kérdezõ!Te érzed már õt mocorogni, ha igen milyen sûrûn és intenzíven? Kitartás mindjárt itt a vizsgálat már én is számlálom a napokat, nagyon várom!!!Reméljük minden rendben lesz nálunk. Boldog babavárást, jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: De jó, mindig örülök, ha egyidõs kismamákkal kerülök kapcsolatba! A 17. héttõl érzem a mozgolódásokat, eleinte csak olyan kis pici buborékpattogások voltak, most már szabályosan rugdos és bökdösõdik. Naponta kb. 3-4-szer érzem, mindig fekvõ helyzetben, hol itt bukkan fel, hol ott. Olyan aranyos, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány, nem mintha nem lenne mindegy. :) Hát igen, én is számolgatom vissza a napokat, majd írok, hogy mi volt. Drukkolok Nektek is nagyon, várom a válaszod, biztos, hogy már megkönnyebbültebbek leszünk! Addig is szép napokat!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, benne vagyok :) Én pedig hadd gratuláljak a picilányhoz!!! Biztos nem lesz baj, tudom és érzem, hogy erõs és egészséges kisfiú! A genetikai eredmény a doki szerint biztos jó lesz, az a kis bibi meg majd elmúlik... Jövõ héten már okosabb leszek, szoríts nekünk! Elõre is köszönöm!

12 hetes babám állandóan ülni akar az ölünkben- meg állni- egyébként izomból tartja magát csak az egyensúly nem megy. Nem kell tartanom sem a fejét sem a hátát lehet ettől még valami baja a gerincének? , mert még magától nem ül

fekve egyszer?en nem marad el csak ordít- gondolom mert nem lát semmit

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baja, az én kisfiam is ezt csinálta, 4 hónaposan már fel kellett ültetnem a babakocsiba. Nagyon aktív, mozgékony gyerek, 5 hónaposan már ült, 6 hónaposan magától felült, és pár nap múlva már állt. Szerintem a te babád is hasonlóan gyorsan fogja csinálni a dolgokat. 2 gyerekes anyuka

Nem lesz semmi baja, az én kisfiam is ezt csinálta, 4 hónaposan már fel kellett ültetnem a babakocsiba. Nagyon aktív, mozgékony gyerek, 5 hónaposan már ült, 6 hónaposan magától felült, és pár nap múlva már állt. Szerintem a te babád is hasonlóan gyorsan fogja csinálni a dolgokat. 2 gyerekes anyuka
MI 15hetesek vagyunk de nekem is kb 3 hete ezt csinálja de nem szabad még hagyni nekik, mert még gyenge a gerincük-csontozatuk..igazából még porcosak nagyon.Nekünk az ortopédus is mondta, hogy hiába akarja nem szabad. Az állást lehet úgy gyakorolni, hogy a feneke alá nyúlsz , leér a lába de nem nehezedik a súly rá, az ülést meg nekünk azt mondta a drnõnk, hogy néha felhúzhatjuk amikor adja a kezét, de óvatosan kell csinálni.Sztem ezek a mai gyerekek fel vannak turbózva-biztos a magzatvédõk miatt is, hogy sok vitamint kapnak és mindent hamarabb akarnak csinálni..
nem igazán egészsége neki se az ülés se az állás ebben a korban. próbáld ki hogy leülsz és picit a két lábadra fekteted úgy hogy a feje a térded felé legyen ( egy párnára teheted hogy kényelmesebb legyen)a lábai a hasadnál.a mi kis fiunk nagyon szereti ezt a pózt.õ 13hetes és õ is üldögéne, állna. sok boldogságot
Lehet hogy már nagyobb mozgásra lenne szüksége, ahol kedvére ficánkolhat.Talán a babaúszás jót tenne neki úgyis 3 hónapos kortól ajánlják.Sok sikert HELO.
Egész nyugodtan hagyd had csinálja amit szeretne. A direkt erõltetett ültetést nem szokták ajánlani az orvosok, mert akkor a baba izomereje nem elegendõ ennek a testhelyzetnek a megtartására és az izületeknek kell megtartani a baba súlyát. Mivel nálatok a babó izomból tartja magát ez a negatív terhelés már nem áll fent. Az egyensúly úgy tud fejlõdni ha van hol egyensúlyozzon, ha nem hagyod neki hogy azt csinálja amit szeretne akkor a saját ütemû fejlõdésében akadályozod, ugyanis olyat nem tud és nem is akar csinálni a baba ami ártana neki. Ez a nem szabad hagyni, hogy a gyerek pár hónaposan üljön felfogás éppen olyan elavult mint a minden gyereknek másznia kell!! Én gyógytornászként is azt tanácsolom, hogy egyetlen babát sem kell a mozgásában gátolni és a babaúszást kimondottan javaslom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!