Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen túl (19 db)

12 hetes UH. Úgy félek, Ti hogy éltétek túl a várakozást?

Jöv? héten kedden megyek a 12 hetes uh-ra és a kombinált tesztre. Végig fenyeget? vetélésem volt, hol látták a Babát-hol nem (igaz ez az elején volt amikor barnázgattam) Annyira rettegek :( Ti, hogy éltétek túl a várakozást? Már a figyelem elterés sem m?ködik :(

Legjobb válasz: Én is így voltam PONT, ahogy Te. Most meg itt vigyorgok, 26 hetes vagyok, túl a 18. heti Uh, túl a cukorterhelésen, túl sok-sok felesleges izgalmon... Ismerem az érzésed. Én is bõgtem rendszeresen a függöny mögött az Uh vizsgálat elõtt, míg nem szólítottak. Ezt csak mi tudjuk, anyák és anya jelöltek... megértelek, de semmi okod aggodalomra. ha gond lenne, már réges-régen tudnád, észrevették volna! :)

Én is így voltam PONT, ahogy Te. Most meg itt vigyorgok, 26 hetes vagyok, túl a 18. heti Uh, túl a cukorterhelésen, túl sok-sok felesleges izgalmon... Ismerem az érzésed. Én is bõgtem rendszeresen a függöny mögött az Uh vizsgálat elõtt, míg nem szólítottak. Ezt csak mi tudjuk, anyák és anya jelöltek... megértelek, de semmi okod aggodalomra. ha gond lenne, már réges-régen tudnád, észrevették volna! :)
Szia, A naptáron én is csak ezt a 12. havi UH dátumát látom, ha ránézek :) Az május 25. Hétrõl-hétre fohászkodtam: csak a 7.-ig ne legyen semmi baj, csak a 8.-ig.. Most a 11. érkezik hamarosan :) Máskor meg elönt a nyugalom: rendben lesz minden, a természet, Fennvaló és .. "Õ"... tudják a dolgukat! Bízzál kedves, csoda részese vagy :) ) Nem sokat tudunk tenni, de ez a bizalom és alázat-hála, ami néha elönt, az is ajándék önmagában.
Túl fogod élni, majd meglátod! :-D Egyébként csak a szám nagy, én is ilyen para mami vagyok! Rettegtem a 12. és a 18. heti uh. elõtt, megszállottan vártam az integrált tesz eredményét és most a 4D várom éppen olyan idegesen mint bármelyik másikat...szóval azt hiszem ez a génekben van...és nem múlik el soha...sõt ha megszületik a kicsi folyt. köv... 22 hós anyuka, 22 hetes várandósan :-)
én is kedden megyek.izgulhatunk együtt:) bár én semmi idegességet nem érzek, nem is értem, bár valahol a lelekem mélyén félek, de szinte alig gondolok rá. én úgy gondolom a terhességek általában normál menetben zajlanak vagyis az élet rendje hogy babák születnek, ezzel együtt az is hogy természetesen egészségesen.igy gondolom én, hogy baj nem lehet, az történjen mással.elsönél nem féltem mert nem tudtam mitöl kell.most meg eröt ad az elsö, mert mindig minden eredményem tökéletes volt .miért lenne másképp?nyugi mindjárt kedd....én alig várom hogy lássam a picimet, nekem csak az lebeg a szemem elött hogy láthatom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Próbálom nem túlparázni a dolgokat. Az elsõ két babával mindent olyan nagyon lazán vettem, de volt egy missed ab-om és azóta minden furcsaságtól megijedek :( Az elsõ két babámmal nem voltam ilyen, sõt hegyet másztam stb... Kedves Utolsó! Izguljunk együtt! Szorítok Nektek, hogy gyönyörû, integetõ kisbabát lássatok és minden rendben legyen! Majd megírod az eredményeket? :)
szia persze megirom!de kedves vagy köszönöm én is.neked is sok sikert keddre, már nagyon várom, még három nap...talán most kezdek izgulni kicsit, izgatottan várom.
szia multhéten nem volt idöm megirni hogy mi lett velem.az én babám akkor 53mm volt, bdp 1.8, NT 1mm. neked? nagyon eleven volt, annyira jó volt látni.várom az integrált teszt eredményét, remélem minden rendben lesz. mesélj mi volt veled?

A 12 hetes ultrahangot meddig kell elvégezni? Nem túl késő a 13. hét betöltése után?

Ma 9 hetes és 4 napos terhes vagyok, az orvosom Dec 20ra hivott be genetikai ultrahangra. Ez ha jól számolom több mint 13 hét.

Legjobb válasz: Szerintem ennél nem nagyon számít, hogy pont 12 hetes legyen a terhesség. Ami fontosabb, az a 16. heti, az AFP utáni ellenörzõ ultrahang, de a 12. hétnél nem hinném, hogy van jelentõsége.

Szerintem ennél nem nagyon számít, hogy pont 12 hetes legyen a terhesség. Ami fontosabb, az a 16. heti, az AFP utáni ellenörzõ ultrahang, de a 12. hétnél nem hinném, hogy van jelentõsége.

17 hetes kismama vagyok. 12 hetesen egy 3, 5*1, 5 cm-es bevérzést mutatott az ultrahang, majd 16 hetesen azt mondta az orvosom, hogy túl közel van a méhlepény a méhszájamhoz. Állományba vett. Mennyire komoly a dolog? Kell aggódnom?

Legjobb válasz: Ha túl közel van a méhlepény a méhszájhoz, a legtöbb amit tehetsz, hogy sokat pihensz,fekszel,nem emelsz semmit,és nem lesz semmi baj.Ne aggódj azzal csak ártasz!Nyugodj meg, már a 17.hétben vagy,nyugi,csak tényleg pihengess,ne erõlködj semmin.

Ha túl közel van a méhlepény a méhszájhoz, a legtöbb amit tehetsz, hogy sokat pihensz, fekszel, nem emelsz semmit, és nem lesz semmi baj.Ne aggódj azzal csak ártasz!Nyugodj meg, már a 17.hétben vagy, nyugi, csak tényleg pihengess, ne erõlködj semmin.
Szia, azt nem írtad, hogy a 12. és 16. hetes vizsgálat között mi történt a bevérzéssel. Nekem 9 hetesen volt egy 6mm átmérõjû vérömlenyem, amit az okozott, hogy a méhlepény fedte a belsõ méhszájat. Kaptam rá rutascorbint, hogy felszívódjon a vérömleny, és magnéziumot, nehogy begörcsöljek. Mire mentem a 12. hetes uh-ra a vérömleny eltûnt, vagyis felszívódott. De a közbülsõ 3 hétben nagyon sokat feküdtem, pihentem, semmit nem emelten, vigyáztam, hogy ne erõlködjek a wc-n. Vigyázz magadra, ne erõltess semmit. A méhlepény még elvándorolhat akár késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Valóban nem írtam, kb.3 hétig véreztem, de gyógyszeres kezelés után szerencsére elmúlt.A 16 hetes ultrahangon már nem látszott a bevérzés.
Szia ne haragudj de hasonlo cipöbn járok ha tudnál segiteni megköszönném!23.héten 2 hete kedden éjjel elkezdtem vérezni korházba kerültem ahol kiderült a lepény széle a méhszáj közelében van haematomat nem láttak a méhszáj zárt.A kórházban 4 napig véreztem utánna tünetmentesen lettem hazaengedve itthon szigoruan fekszem mégis barnázgatom.Reggel több és sötét utánna v barna egész nap.tudnál privit irni neked ez meddig tartott mikor mult el?Köszi

Ha dec.23. -i születésű kutyát hozok el, az kb.12-13 hetes, az nem túl késő már? Vagy ki hogyan van ezzel, 8hetes vagy 12 hetes kutyát hozna el szívesebben?

Attól félek, ha nem 8hetes hozok el, hogy igazából a nagyon aranyos kiskoráról lemaradok. Nem azt mondom, hogy a 12-13 hetes olyan nagy, de már jóval nagyobb. Ti hogyan vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Szerintem nem késõ. Ennyi idõsen már megvan az összes oltása, és mehetsz vele sétálni. Sokkal hamarabb lesz szobatiszta és már kutyaóvodába is viheted. Arról nem is beszélve, hogy ez idõ alatt nagyon sok dolog megtanulhatott az anyjától.

Szerintem nem késõ. Ennyi idõsen már megvan az összes oltása, és mehetsz vele sétálni. Sokkal hamarabb lesz szobatiszta és már kutyaóvodába is viheted. Arról nem is beszélve, hogy ez idõ alatt nagyon sok dolog megtanulhatott az anyjától.
Attól félek, ha nem 8hetes hozok el, hogy igazából a nagyon aranyos kiskoráról lemaradok. és ha már felnõtt akkor fogod és lepasszolod? ne a kölyök kora miatt vegyél már meg egy kutyát mert az csak pár hónap.. viszont a kutya az évekre szól
Szia. Én is 12-13 hetese hozom el a csivimet! :) Igen, csivava. :) Nem szeretem a nagytestû kutyákat. Szerintem egyálatlán nem késõi idõpont, sõt, szerintem ez a normális, mert már teljesen levállt az anya kutyáról, és már "felnõttesebb". Az én véleményem szerint egy 8hetes kutyát bûn elhozni annak még az anya és a testvérkéi között a helye. :) Jó kutyázást.
Nem, hogy rosszabb, még jobb is :) a 12 hetes korig alomban maradt kölykök általában jobb "alapcsomaggal" indulnak az életbe, jobban tudnak kommunikálni más kutyákkal (ennyire sokat számít a tesók és mama mellett eltöltött plusz egy hónap!).
Nem tudom mirõl beszélsz, lesz még bõven részed a kutya aranyos kiskorából :) Én is inkább 12 hetesen hoznám el az anyjától, minthogy 8 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) ) A pórázt meg a nyakörvet is megvettem már, szóval készen állok a nagy sétákra.:) Még azon kell gondolkodjak, hogyan tanítsam meg neki, hogy szeresse a vizet. Mert néha elvinném fürdeni, hogy tiszta legyen. :) )
Az a pár hét nem sokat számít. A mi kutyánk is 3 hónapos volt, mikor elhoztuk, így is pici volt és pajkos. :)
Mi 11 hetesen hoztuk el a boxinkat, igazi kajla kis baba volt. Szerintem még jó is hogy nem elõbb jött, addig a mama nevelte nagyon nyugis jól szocializált kutya volt már kölyöknek is. Ne aggódj semmirõl ne, maradsz le:-)
Durva lenne, ha egy 3 hónapos kutya megmorogna. Egyébként semmirõl nem maradtál le. Itt a tavasz, gondolom mostanra van meg minden oltása, lehet vele menni nagyokat sétálni. Egyébként én legközelebb kifejezetten növendék kutyát fogok keresni, ez a nagyon baba, bepisilõs, játékból kezemet szétharapós korszak annyira nem jött be :D
Dehogy késõ. :) nem veszítesz semmit sem! :) Én 3 éveset vettem magamhoz mert a gazda elakarta altatni...Így lemondtam a kölyökkutyáról keverék lett volna..:) És nem bántam meg..hiányzik egy kölyök kutya bohockodása.. de egyáltalán nem bántam meg! ;) tehát NEM késõ. :)
A kérdező hozzászólása: Labrador! Köszi a válaszokat, holnap megyek érte elvileg, ha szimpatizálunk egymással és nem morog meg. :P
Milyen fajtájú a kölyök?
Mi is 12 hetese hoztuk a miénket, és még akkor is annyira nagyon baba volt, hogy kár is lett volna elõbb. Semmirõl nem maradsz le, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Az 2. üzenem, hogy amikor lesz gyereked és megszületik lemaradsz a kiskoráról, mert mondjuk Afganisztánban szolgálsz katonaként? Te örülnél neki? Én is szívesen örökítenék meg képeket pici koráról, meg jobban megszeret stb. Eldobni? Nem kéne általánosítani, kérdeztem, válaszolsz vagy nem.
A labik alapból szeretik a vizet, szerintem nem lesz nehéz dolgod. Elõbb valami sekély vízben játssz vele, aztán úgyis beljebb fog menni.

12 hetesen megyek legkozelebb dokihoz, de csak 7 hetesen voltam eloszor. Nem tul nagy a tavolsag a 2 idopont kozott?

Legjobb válasz: Ha minden nap felteszed a kérdést csak magad idegesíted fel, hogy neked miért kell ilyen sokára menni. Általában magánrendelésen szokták gyakrabban visszahívni a kismamát, vagy ha valami gond van.

Ha minden nap felteszed a kérdést csak magad idegesíted fel, hogy neked miért kell ilyen sokára menni. Általában magánrendelésen szokták gyakrabban visszahívni a kismamát, vagy ha valami gond van.
szia! én voltam 6-8-9-11-12-15 hetesen, mondjuk én problémás voltam.Ja meg most 16 hetesen 4D-n.Ha minden ok akkor nem nagy idõ.Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Uristen ennyiszer!Akkor most megilyedtem, miert voltal problemas?
Szia!A 12. hétig 2 hetente kötelezõen kellett mennem, pedig semmi gond nincs (SZTK RENDELÉS).Aztán, mivel elmult a kritikus 12 hét, utána 20 hetesen voltam (közben 18. héten 4D-n), legközelebb majd csak a 28. hét táján kell mennem.De elõtte itt is beiktatok egy 4D-t, ha az anyagiak megengedik. 23hetes pocis
Nekem voltak bevérzéseim, közben orvosváltás és tudod az új orvos is átvizsgált aki magán és akárhányszor mentem meg uh.zott.Sõt a 15 hetinél én kértem hogy nézzen meg.De ne aggódj mert te késõbb mész!!! Boldog babavárást!
Szia! Én a 6. héten voltam elõször, de engem visszarendelt a 9. héten, mert elõször nem volt még szívhangom. Utána 12. héten kellett mennem nekem is és legközelebb majd csak ha megvan az AFP eredménye, úgy a 17-18. héten. Én is aggódtam, de azt mondták ne izguljak, valaki még ennél is ritkábban jár.
A kérdező hozzászólása: kedves utolso elotti!!!!!! Ha ugy gondolom minden oraban fel fogom tenni a kerdest, senkinek nem kotelezo valaszolni, foleg nem az ilyeneknek mint TE! kepzeld ahol en elek ott az elso idopontomat 5es fel honaposan kaptam volna, ezert a magam felelosegere mentem el 1 dokihoz akinek nem a paciense vagyok, csak ugy megvizsgalt, es mivel a kovetkezo vizsgalat az mar magyar.o lesz pont akkor leszek 12 hetes mikor haza tudok menni, ezert volt a kerdesem, de te ezt nem ertheted, ezert az aggodasom TUDOD!!!
Szia! Én is csak azt tudom mondani, hogy nyugalom.Én 6 hetesen voltam elõször aztán 7 hetesen mert elkezdtem barnázni, akkor kaptam gyógyszert.Utána 3 hétre hívott vissza ami csak jövõ héten lesz.Tehát barnázás és még 3 hetet várjak is.Az a gyanúm hogy csak nekünk kismamáknak sok ez az idõ, én is próbálok nyugodt lenni.Igaz nálad 5 hét...de átérzem.Azért nyugalom.
Szia! én 5 hetesen voltam és legközelebb én is csak a 12. héten mehetek. Azt mondták, ha nincs panasz akkor várjak nyugodtan a 12. hétig mert akkor már jól látnak mindent. (Skóciában vagyok) Vannak országok ahol panaszmentes terhesség esetén csak egy ulrahang van a 20. hét körül. Szóval ne aggódj!

12 hetes vagyok, egy rendelőintézetbe járok (nem magán) terhesgondozásra, hát nem túl beszédes a doki. Hüvelyiuh. -ot nem csinált. Az baj? De minding megvizsgál. Két hete voltam először uh. -on, de nem adott képet. Vajon a pénzt hiányolja?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, mint te! Nekem sem beszédes fajta a doki, de ha kérdezek válaszol! Nekem úgy van, hogy csinál uh-t, de a komolyabbakhoz be kell menni a kórházba. Eleinte csak hüvelyi uh-m volt, majd a 12.hetin elõször hüvelyi majd hasival is megnézték a kórházba, utána már csak hasin. Nem hinném, hogy hiányolja a pénzt, de ha gondolod, adj neki valamennyit!

Én is így vagyok, mint te! Nekem sem beszédes fajta a doki, de ha kérdezek válaszol! Nekem úgy van, hogy csinál uh-t, de a komolyabbakhoz be kell menni a kórházba. Eleinte csak hüvelyi uh-m volt, majd a 12.hetin elõször hüvelyi majd hasival is megnézték a kórházba, utána már csak hasin. Nem hinném, hogy hiányolja a pénzt, de ha gondolod, adj neki valamennyit!
Azt írod, nem adott képet. Szerintem az elején jelezd neki legközelebb, hogy szeretnél képet kapni.
Dehogy adj neki! Ha nem a magándokid és a kórházba jársz, akkor nem kell adni. Ha elvárja, akkor egy tuskó!!! Ha magánhoz jársz, akkor ok, hogy fizetsz. De a kórházban meg az a dolga és megkapja érte így is a nem kevés fizetését! Ez olyan, minta a buszsofõrnek dugnál oda a jegy árán kívül még pénzt, hogy elvigyen az adott helyre! Nekem hüvelyi uh volt a 12. hétig, a 12. hetin volt hüvelyi és hasi is. A hüvelyi azért jobb a kora terhességnél, mert jobban látnak vele. Késõbb bõven jó a hasi is! Ha a doki azzal is látott rendesen, akkor nincs gond! Amúgy én sem kaptam képet akkor, mert pont egy olyan dokit fogtam aki, akinek épp büdös volt a munka. Amikor mondtam, hogy szeretnék képet, akkor õ erre azt felelte, hogy minek, még olyan felesleges, mert alig látszik valami és csak a pénzünket pocsékoljuk. Na szép. Ja és nem láttam semmi az egész uh alatt, mert nem érdekelte. A férjem bent volt, legalább õ látott mindent. Ha legközelebb mész, kérj képet! Ha azt mondja, hogy nem, akkor kérdezz rá, hogy miért. 23 hetes kismami
Nálunk csak annak adtak képet, aki magán dokihoz járt uh-ra és fizetett érte:( 12. héten a nyaki redõt nézik, ez elég fontos, mert támpontot adhat a Down-kór felismeréséhez. Ha a doki nem tájékoztat magától, kérdezz rá arra, ami téged foglalkoztat. Sajnos ahova én jártam, ott a kérdésre se kaptam mindig választ, de te próbálkozz..))
Szia! Én sem magándokihoz járok, nekem egyszer se volt hüvelyi ultrahang, mindig hason át nézték. Ha szeretnél képet kapni, kérdezz rá hogy lehet-e? Néhány helyen 4-500 ft-ért csinálnak. Szerintem ingyen sehol nem adják. Üdv:32 hetes pocis
Szia A 12.héten a nyaki redõ vizsgálat van amit kizárólag uh-val néznek és egybe az szokott az utolsó hüvelyi uh-vizsgálat is lenni
Szia! Akinél elõször voltam UH-n elküldött a búsba üvöltve, hogy minek mentem én oda ilyen korai (6 hetes) terhességgel... Szóval néha jobb is ha nem beszél a doki:D Ahova most járok ott a doki nem tud képet adni, mert a kórház nem csináltatja meg a nyomtató részét az UH-nak... Mondjuk mi lefényképezzük a monitort, és ezzel meg van oldva a probléma:)

Utoljára 6 hetesen voltam Uh-n, akkor monden rendben volt. Legközelebb csak 12 hetesen kell majd mennem. Nem lesz ez túl soká?

A problémám, hogy az 5. és a 6. héten véreztem, és Utrogestant is kell szednem a 12.hétig. Ennek ellenére a doki csak 7 hét múlva hívott vissza kontrolra. Kicsit aggódom, mert gyakrabban is ránézhetne. Vagy nem szükséges?

Legjobb válasz: Ennél többet nem tud tenni. Ha egészséges megmarad, ha nem, akkor nem. Ez brutálisan hangzik és nem segít az aggódáson, de sajna ez van. Az aggódós kismamák, mint szinte mindannyian vagyunk, elmehetnek magándokihoz, aki készséggel fog gyakrabban is visszarendelni. Bár hivatalosan nõgyógyászati kontroll (nem UH) havonta van a terhesség alatt, arra nem kell menned? Van ahol külön van UH, külön az orvosi vizsgálat, és a kismamának kell kiigazodnia...

Ennél többet nem tud tenni. Ha egészséges megmarad, ha nem, akkor nem. Ez brutálisan hangzik és nem segít az aggódáson, de sajna ez van. Az aggódós kismamák, mint szinte mindannyian vagyunk, elmehetnek magándokihoz, aki készséggel fog gyakrabban is visszarendelni. Bár hivatalosan nõgyógyászati kontroll (nem UH) havonta van a terhesség alatt, arra nem kell menned? Van ahol külön van UH, külön az orvosi vizsgálat, és a kismamának kell kiigazodnia...
Szia!En Kanadaba elek itt lettem terhes is.Elmentem dokihoz 6 hetesen h nezzen meg de elzavartak azzal h ebben az orszagban nem csinalnak ultrahangot es vizsgalatokat csak a 3.-4. honapban.Most 16 hetes vagyok es jovo szerdan megyek az elso ultrahangra mert eddig nem mehettem csak most rendelt be a dokim.Kepzelheted en is milyen nyugodt vagyok.De ne aggodj mert azzal nem teszel jot egyikotoknek sem.Jo babavarast:)
Igen, túlaggódod. :) A 12. héten a legideálisabb megnézni a redõ vastagságát. Legalábbis ezt mondják. Örülj neki, hogy csak 0, 8. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Egyébként nagyon örülök!! Nagyon élénken mozgott a vizsgálat alatt :-) jó volt látni.
Ha tudod hogy jó akkor miért írsz?
A kérdező hozzászólása: Mert elbizonytalanodtam...
Az Uh gép gondolom kidobta, hogy a méretei szerint hány hetesek vagytok. Ha a gép is 12 hetet adott ki, akkor ez nagyon jó érték. :)
Nekem 1, 7, akkor az sok? Én nem tudom mik a normál értékek...
Hali! Nálunk a 11. héten végzik el ezt a vizsgálatot, és nekem a nõdokim azt mondta, hogy a 3, 5-ös értékig "jó", de aki nagyon közel van hozzá, azt már további vizsgálatra küldik. Nekem majdnem kerek 1 mm volt, így megnyugodtam, és az AFP-m is 0.8 MoM lett :) Én azt tanácsolnám annak, aki aggódik az értékek miatt, hogy menjen el a legközelebbi 4d-s UH-ra, ott nagyobb pontossággal meg tudják mondani mi a helyzet :) Boldog babavárást mindenkinek! 24 hetes kismami
Szerintem nem sok!
tudsz felrakni képet? kíváncsi lennék rád :) 31 hetes kismami
Szia! Megadom a koordinátáimat:) 168cm magas, 64 kg 13 hetes, második baba és a hasam 84 cm (kaja elõtt, reggel mikor felkeltem). Szerintem a tiéd is normális.

SOS! Tesóm barátnője 12 hetes terhes, egy hete nem volt nagyvécén. Levolac (? ) -ot már kapott, glicerines kúp, aszalt gyümik, rostos kaja, joghurt, Tamarin lekvár, ezeken már mind túl van.

2 hete ügyeletre kellett bemenni, ott a belgyógyász doki írt neki egy gyógyszert, de arra most azt mondták a patikában, eszébe ne jusson terhesen szedni.

Legjobb válasz: Én szülés után gyümölcskockát ettem, az használt. Esetleg még egy glicerines kúp? Azért az elég durva, fura, hogy az sem hozta meg.

Én szülés után gyümölcskockát ettem, az használt. Esetleg még egy glicerines kúp? Azért az elég durva, fura, hogy az sem hozta meg.
Próbáljon reggel éhgyomorra rostos õszilevet, vagy narancslevet, meg kefirt, meg amiket fent felsoroltál, azokból még többet, minden nap.Aztán ha semmi nem segit akkor vissza a dokihoz, és adjon valamit amit szedhet.
Aszalt szilva tejföllel vagy tejjel?? Az a baj hogy gyógyszert nem szabad terhesen, de még szûz tea kapszulát sem...! Nem tudom... Unokahugom volt egyszer igy, persze nem terhesen... Õ neki házilag csináltunk beöntést! Az segitett!!!! Esetleg azt meg lehetne próbálni, és azt hiszem azt még szabad is. Jobbulást neki 34 hetes km
Ilyenkor már csak a beöntés segíthet szerintem! Vagy ügyeleten megcsinálják, vagy bármely patikában lehet kapni beöntõ kütyüt és az ember meg tudja magának is csinálni otthon. Azt teljesen ártalmatlan és kitisztítja az egész bélrendszerét. 2 hetes salakanyag már nagyon durva, BEÖNTÉS!
Nekem is ilyen bajaim vannak, habár eddig max 3 napig. Rajtam a friss szilva, tej+ nagy séta segített. A mozgás, torna segít megmozgatni a beleket, legalábbis a védõnõm szerint.
Így van, menjen be a kórházba, s kérjen beöntést! Szó nélkül meg fogják neki csinálni! Vagy, ahogy elõttem is írták, irány a patika! De a kórház szerintem biztosabb!
Patikában kapható Glauber só, amit kevés langyos vízben feloldva kell meginni éhgyomorra. Szörnyû az íze, de hatásos! Vagy ennek a bolti változata a Mira víz. (Tesco-ban is lehet kapni. http://bolthely.hu/arcanum/id/03244_Terhesseg_alatt_szedheto.. Vagy még találsz székrekedés esetén is szedhetõ szereket terhesség alatt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, most vannak a sebészeten, valószínû, beöntés lesz a vége!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!