Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen nem látszik semmi a (5 db)

12 hetesen még nem látszik semmi a pocakomon, mintha nem is lennék terhes? Ez baj?

Legjobb válasz: Szia Nem baj,hiszen mindenki mas es mas. Ezt az oldalt nezd meg,szerintem meg fogsz nyugodni,h nincsen semmi baj veled sem.Ezen hetrol hetre kismamak vannak lefotozva,h kinek milyen mekkora a pocija,nem magyarnyelvu,de szeritnem nagyon jo oldal. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1677 Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama

Szia Nem baj, hiszen mindenki mas es mas. Ezt az oldalt nezd meg, szerintem meg fogsz nyugodni, h nincsen semmi baj veled sem.Ezen hetrol hetre kismamak vannak lefotozva, h kinek milyen mekkora a pocija, nem magyarnyelvu, de szeritnem nagyon jo oldal. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1677 Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama
Egyáltalán nem baj, hidd el fog az nõni!:-)
Szia! Nekem 16 hetesen volt az esküvõm és az ég világon semmi nem látszott! Most 22 hetes vagyok és már akkora a pocim, mint egy hordó!:) Türelem!:)
Szia! Nekem a 20. hétig mindenki azt hitte, hogy kétszer vacsiztam, na most már nem hiszi senki. Akkora lettem mint egy kisbálna szép gömbölyû pocakkal.:) Ne aggódj rövidesen neked is lesz szép nagy pocid! Boldog babavárást Üdv. 26. hetes kismami
Szia, nekem mindig is volt egy kis pocim, de a 12hétben még nekem sem látszódott semmi.Most egy két hete kezdett kigömbölyödni, de nem számottevõ és kicsit olyan mintha megállt volna a növésben.Állítólag 18-20hét körül kezd rohamosan nõni-akkor kezd igazán hízni a babóca addig csak fejlõdik.ne aggódj, pláne ilyenekért nem tesz jót.Ha a vizsgálataid mind jók hidd el, szépen egészségesen fog fejlõdni a kicsi.Gratula a babádhoz, egy 17hetes kismama

12 hetesen még nem látszik semmi a hasamon (puffadást leszámitva), ami a babára utalna. Ennyi idős babának már látszódnia kéne?

Jöv? héten megyek orvoshoz, de nagyon félek, hogy van valami baj.

Legjobb válasz: Szia! Minden terhesség más, van akinél 5 hónaposan sem látszodik hogy babát vár. Ha nincs semmi panaszod nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Szóval ne stresszeld magadat minden rendben lesz.

Szia! Minden terhesség más, van akinél 5 hónaposan sem látszodik hogy babát vár. Ha nincs semmi panaszod nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Szóval ne stresszeld magadat minden rendben lesz.
Énis láttam 160 centis 50 kilós nõt szülés elõtt és nem mondtam meg, hogy szül.. A védõnõnél is volt egy fiatal csaj szülés elõtt 2 héttel, de nem volt nagyobb hasa, mint nekem 10 hetesen... Szóval ez teljesen egyéni, ne félj, ilyenkor még nem feltétlen látszik... A könyvek is a 20. hétre írják, hogy már nem lehet titkolni. De ugye nem vgyunk egyformák...Mekem sem nõtt a pocim az elmúlt 6 hétben, centivel mérve, de nincs baj!! 21 hetes kismami
Szia! Az, hogy mikor fog látszani rajtad a terhesség teljesen alkatfüggõ, nekem a 20. hétig semmi nem látszott, majd 5 hét alatt annyit nõtt a pocim, hogy le sem tagadhatom a várandósságomat! Ne aggódj ezen, lesz majd neked is szép nagy kerek pocakod! Boldog babavárást!
Szia!!!Én a második babámat várom, és a két terhesség különbözõ.Az elsõnél 15 hetessen már elég jól láttható volt, most visszont a másodikkal 21 hettessen alig láttni valamit.Ne aggódj emiatt, nincs semmi baja a babának, függ az alakodtól is, hogy mikkor lessz látható a pocakod!!!!!
Szia én elsõ babás vagyok és kb a 15dik héttõl kezdett nagyon látszani, mondjuk mindig is volt egy kis pocim, de kb már egy hónapja az látszik, hogy gömbölyûbb, kisimult.Most 16hetes vagyok és épp ma döbbentem mennyit nõtt egy pár nap alatt.Szval sztem 12hetesen még annyira nem látszik de 4 hét mulva már fog, ne aggódj!Gratula a picihez

Csak nekem van így, hogy 12 hetes elmúltam és nem látszik semmi pocim? A többi lent!

Meg még az a problémám , hogy alig bírok enni szinte semmit mindentõl megfájdul a gyomrom, még most is szoktam hányni és hányingerem van! és semmit nem hízok inkább fogyok . A terhesség elején nagyon sokat lefogytam kiszáradtam kórházba feküdtem stb.. de már nem annyira vészes csak enni nem bírok csak nagyon piciket, az meg nem elég ahozz hogy hízzak :( szerintetek??

Legjobb válasz: Szia bár nekem semmi más tünetem nem volt a mellfeszülést és petefészek szurkálást leszámítva 1.trimeszterben, de az rendben van, hogy nem látszik még a pocid, 12 hetesen elég ritka, ha látszik valakinek, nekem pl. 14 hét körül kezdett látszani, de az is inkább még puffadásra hasonlított. tehát ilyen téren ne aggódj, sõt van, akinek még 14 hétnél is jóval késõbb kerekedik.

Szia bár nekem semmi más tünetem nem volt a mellfeszülést és petefészek szurkálást leszámítva 1.trimeszterben, de az rendben van, hogy nem látszik még a pocid, 12 hetesen elég ritka, ha látszik valakinek, nekem pl. 14 hét körül kezdett látszani, de az is inkább még puffadásra hasonlított. tehát ilyen téren ne aggódj, sõt van, akinek még 14 hétnél is jóval késõbb kerekedik.
57 kilóról lefogytam 52-re az elsõ 3 hónapban, annak ellenére hogy nem hánytam. Tök vékony lettem. Hasam semmi. Voltam vagy 22-23 hetes, amikor elkezdett nõni a pocim, de igazi terhes pocim még ennél is késõbb lett. Hízni pedig...hát jó sokára kezdtem el. Szerintem az nem baj, ha ilyenkor még nincs pocid. Az étvágyad pedig hátha alakul idõvel. De azért figyelj oda a táplálkozásodra. Nem baj, ha piciket eszel egyszerre, de az legyen rendszeres, és igyál is rendesen.
Az elsõ baba nekem sem látszott még ilyenkor. A 2. viszont már 12 hetesen is látszott.
Nekem a pocim a 20. héttõl kezdett látszani, addig csak olyan volt, mintha csak híztam volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat remélem hamarosan látszani fog a pocim és hízni is fogok!

12. hetes terhesen még semmi nem látszik a pocakomon, ez normális?

10. hetesen voltam uh-n, akkor minden ok volt. A doki azt mondta, hogy picit hátrahajló a méhem. 160 cm vagyok és 57 kg, második baba. Aggódom, hogy valami nincs rendben. Nektek látszik 12. hetesen?

Legjobb válasz: Bocs,kedves kérdezõ,OFF lesz.A 6. válaszolótól kérdezem,hogy miért írod egybe a szavakat?Néha elég nehéz kisilabizálni,hogy mit is szeretnél,és ez elég zavaró.Mondjuk legalább lehet azonosítani,még ha anonim is az oldal...NEM megbántani akartalak,csak elõször azt gondoltam a sietségtõl van,de minden válaszod ilyen.

Bocs, kedves kérdezõ, OFF lesz.A 6. válaszolótól kérdezem, hogy miért írod egybe a szavakat?Néha elég nehéz kisilabizálni, hogy mit is szeretnél, és ez elég zavaró.Mondjuk legalább lehet azonosítani, még ha anonim is az oldal...NEM megbántani akartalak, csak elõször azt gondoltam a sietségtõl van, de minden válaszod ilyen.
nemlátszott, elsõvelteherbeeséskor, érdekesvolt, stb.
Nekem sem látszott semmi, ne aggódj, ez alkati dolog.
Szia! 12+1 hetes vagyok, és szerintem nekem sem látszik semmi a puffadáson kívül, de az ugyebár nem alulról nõ, tehát az nem a méhemtõl van. Szerintem alkati kérdés, én mondjuk húsosabb vagyok, mert 160 cm és jelenleg 60 kg, lehet emiatt nem látszódik.
Én 16 hetes voltam, amikor az esküvõm volt, és még olyan tip-top volt az alakom, hogy meg nem mondta volna senki, hogy babát várok. Aztán a végén meg úgy megnõtt a pocim, hogy ihaj. :) Tök normális, hogy ilyen is van, szerintem alkati kérdés.
6-os vagyok!Sajna a lányom is szokott "laptopozni"És a space gomb bánta :( Így valóban ha sietek akkor egybe mennek :( ÉS cserélni, csak az egészet cserélnék...Akkor inkább majd egy új...De még nem most! :)
ne aggódj:) nekem 4 hósig volt lapos a hasam. apa kopogtatta hogy van e bent valaki és volt :)
Én 20 hetes vagyok és még alig látszik! :)
Szia! Elsõ babaával 12hetesen le sem tagadhattam, hogy terhes vagyok! A másodiknál 19 hetesen is még alig hitték el...Nemlátszott, pedig 10 kilóval könnyebb vltam 19 hetesen, mint az elsõvelteherbeeséskor! Számomra is érdekesvolt!De így alakult!
Ez teljesen normális.Én a 3. babát várom, a 17. hétben vagyok, és húsvétkor-a 15.hetet kezdtem-még a saját szüleim is azt mondták, hogy semmi nem látszik rajtam.A sógornõm pl. nem is tudta(a lökött bátyám nem mondta el neki), hát, kicsit elkerekedett a szeme, pláne amikor mondtam, hogy nem is az elején vagyok.Én 170 cm vagyok, és-most-65 kg.
nekem sem látszott semmi sem, és ráadásul még felpuffadva sem voltam :D kb 16 hetesen láttam valamit, de igazán 20 hetesen lehetett észrevenni :)
Nem gond. Az elsõ babánál én is tök lapos hassal vártam az uh-ra. A másodiknál is csak azért látszott a pocakom, mert maradt egy "kis" felesleg rajta.
Majd fog :) s akkor visszasírod ezt az állapotot. Tudod, így a végefele a hasizmod gyakorlatilag megszûnik létezni számodra, nme fogsz tudni felülni, ágyban megfordulni. :)
3. babát várom, a 12. hétben vagyok és szinte lapos a hasam. Nekem a 24. hétig szinte egyáltalán nem szokott látszani. Ja, szintén hátrahajló a méhem.

Normális az, h 12 hetes terhesen semmit nem nőtt a hasam, ugyan olyan mint terhesség előtt? Mikor fog látszòdni? Normális a derékfájdalom? Aggòdom!

Hàtrahajlò méhem van, legutòbb a véd?n? 48kg-ot mért nekem, 165magas vagyok, fàjdogàl a derekam, érzékeny a méhem körül, van mkor csak menèsnél nyilalgat vagy ha hirtelen mozdulok. ràadásul édesanyám a napokba mondta, h ? sem és a nagymamàm sem tudta kihordani a fiù babàkat, örökletes dolog lenne?..

Legjobb válasz: Nem mindenkinél nõ a hasa a 10-12. héttõl.Nekem pl úgy a 18.héttõl vált láthatóvá hogy baba van a dologban.Addig nem!Szerintem csak húzódnak a méhednél a szalagok és azokat érzed.Nekem is fáj néha a hasam!

Nem mindenkinél nõ a hasa a 10-12. héttõl.Nekem pl úgy a 18.héttõl vált láthatóvá hogy baba van a dologban.Addig nem!Szerintem csak húzódnak a méhednél a szalagok és azokat érzed.Nekem is fáj néha a hasam!
23 hetesen lett pocim, addig szinte semmi. Enyhe nyilallások, mensis fájdalom, derékfájdalom pedig lehet teljesen normális. Ha nem vérzel, nem görcsölsz, akkor nagy baj nem lehet. Anyukádat sajnálom, hogy nem tudta kihordani valamelyik gyermekét, de most nem lett volna szükséged szerintem erre az infóra. Ha fájdalmad van, irány a doki. De ha csak kellemetlen érzés, akkor valószínû teljesen rendben vagy, és csak a terhesség természetes velejárói ezek az érzések (akár lányod, akár fiad lesz).
A kérdező hozzászólása: Két kisfiù ment el neki, borzalmas mòdon! :( félek, h velem is ùgy lesz. nincsen vérzésem sem fàjdalmas görcseim
Nyugodj meg és ne is gondolj ilyenekre!!!!Tereld el a figyelmed ezekrõl a gondolatokról!OK????
A kérdező hozzászólása: Mindig azt mondogatom magamnak, h egészséges babàm lesz, és nem lesz semmi baj.
Ne aggódj emiatt! Nekem 16 hetesen, mikor AFPre mentem semmi de semmi pocakom nem volt. 18 hetesen meg mikor mentünk ultrahangra már akkora volt a hasam, mint aki egy egész dinnyét nyelt le. Emiatt tényleg ne aggódj és gondolj rossz dolgokra!Egészséges szép babát fogsz szülni! Csak pozitívan! :D
nekem 12 hetesen csak felfuvodás látszott, pocim az 18-20 hetesen lett. ne aggodj semmin, mert semmi értelme, csak a babának ártasz vele "lelkileg". Csak pozitivan és minden rendben lesz.
Semmi gond nem lesz, majd nõ a hasad szépen!! Beszéld meg a picivel, hogy szépen fejlõdjön, egészséges legyen!
Nekem a 20. hétig nem látszott semmi, kis fájdalmak teljesen normális nyugi. Jó hír, hogy a nõk terhesség és szülés szempontból nem any anyjukra hanem a nagyira hasonlítanak. Ugrik egy generációt, ezt a nõgyógyászom mondta. Lehet véletlen is hogy náluk pont így jött ki, neked nincs okod emiatt aggódni, minden terhesség más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!