Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen nem látszik (15 db)

Mi okozhatja hogy 12 hetesen már látszik a linea nigra a hasamon, pedig nem vagyok egy szőrös típus?

Legjobb válasz: Szerintem nincs koze ahhoz hogy valaki mennyire szoros tipus..En inkabb szoros tipus vagyok,a hasam is szorosodik de a linea nigra meg eggyaltalan nem latszik,lehet nem is lessz,vagy csak ezutan..25 hetes kismama

Szerintem nincs koze ahhoz hogy valaki mennyire szoros tipus..En inkabb szoros tipus vagyok, a hasam is szorosodik de a linea nigra meg eggyaltalan nem latszik, lehet nem is lessz, vagy csak ezutan..25 hetes kismama
Nekem sem látszik, talán nagyon halványan valami, de lehet, csak én képzelem oda, mert más nem látja :D. Alapból viszont elég fehér a bõröm, bár a barátnõmnek is az és neki elég sötét volt a vonal. 22 heteske
En meg kicsit szorosebb tipus vagyok, de egyaltalan nincs linea nigram, pedig a 35. hetben vagyok.
Nekem csak a köldökömig van és már nem fog a bordámig. Mégis fiút várok.:D 37.héten
A 2. válaszoló vagyok, ezt a csík és fiú-vagy lány babonát egy oldalon olvastam de aki írta annak már kétszer bevált.Nekem még nem látszik így várnom kell, a 18 hetes uh-on már talán megmutatja magát :)
bocsi, a 2. valaszolonak
Szia! Nekem is mar a 8. het korul latszodott, ugy ket honapja meg felkuszott egeszen az also bordamig. Igaza lehet a 3. valaszolonak, mert ugy nez ki fiam lesz! :) 29 hetes kismami
Nekem már 8 hetesen halványan megjelent, csodálkoztam is. Már 13 hetes vagyok, és még ugyanolyan halvány azóta is. Nem vagyok szõrös típus én sem, nem hiszem, hogy összefügg ezzel.
Ez a csík mindig is ott volt (mindenkinél), de a színe eddig megegyezett a bõr színével. A terhesség alatt megsötétedik (a hormonok által fokozott melanintermelésnek köszönhetõen), majd a szülés után, mint ahogy a többi hasonló pigmentációs változás is, fokozatosan eltûnik. Minél sötétebb a bõr alapszíne, annál jobban látszik a csík. Régi népi hiedelem, hogy ha a linea nigra a köldökig tart, lány lesz a gyerek, de ha egészen az alsó bordákig felnyúlik, akkor fiú. Nekem még nem látszik de biztosan nem maradok ki én sem :) Boldog babavárást! 15+6 hetes kismami
Sziasztok! Nekem kb. 3 hete látszik a "csík" a hasamon, és nem csak a köldökömig ér.. Nálam az összes népi hiedelem (has formája stb..) megdõlni látszik, mert ennek ellenére lányom lesz... ;D 25 hetes kismami

Csak nekem van így, hogy 12 hetes elmúltam és nem látszik semmi pocim? A többi lent!

Meg még az a problémám , hogy alig bírok enni szinte semmit mindentõl megfájdul a gyomrom, még most is szoktam hányni és hányingerem van! és semmit nem hízok inkább fogyok . A terhesség elején nagyon sokat lefogytam kiszáradtam kórházba feküdtem stb.. de már nem annyira vészes csak enni nem bírok csak nagyon piciket, az meg nem elég ahozz hogy hízzak :( szerintetek??

Legjobb válasz: Szia bár nekem semmi más tünetem nem volt a mellfeszülést és petefészek szurkálást leszámítva 1.trimeszterben, de az rendben van, hogy nem látszik még a pocid, 12 hetesen elég ritka, ha látszik valakinek, nekem pl. 14 hét körül kezdett látszani, de az is inkább még puffadásra hasonlított. tehát ilyen téren ne aggódj, sõt van, akinek még 14 hétnél is jóval késõbb kerekedik.

Szia bár nekem semmi más tünetem nem volt a mellfeszülést és petefészek szurkálást leszámítva 1.trimeszterben, de az rendben van, hogy nem látszik még a pocid, 12 hetesen elég ritka, ha látszik valakinek, nekem pl. 14 hét körül kezdett látszani, de az is inkább még puffadásra hasonlított. tehát ilyen téren ne aggódj, sõt van, akinek még 14 hétnél is jóval késõbb kerekedik.
57 kilóról lefogytam 52-re az elsõ 3 hónapban, annak ellenére hogy nem hánytam. Tök vékony lettem. Hasam semmi. Voltam vagy 22-23 hetes, amikor elkezdett nõni a pocim, de igazi terhes pocim még ennél is késõbb lett. Hízni pedig...hát jó sokára kezdtem el. Szerintem az nem baj, ha ilyenkor még nincs pocid. Az étvágyad pedig hátha alakul idõvel. De azért figyelj oda a táplálkozásodra. Nem baj, ha piciket eszel egyszerre, de az legyen rendszeres, és igyál is rendesen.
Az elsõ baba nekem sem látszott még ilyenkor. A 2. viszont már 12 hetesen is látszott.
Nekem a pocim a 20. héttõl kezdett látszani, addig csak olyan volt, mintha csak híztam volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat remélem hamarosan látszani fog a pocim és hízni is fogok!

12 hetes vagyok. Van már pocim. Másnak is látszódott már ilyenkor? Pedig nem vagyok egy soványság. Azthallottam, hogy a poci kb:15 hetesen látszik. Kinek mikortól látszott?

Legjobb válasz: Epp ma tettem fel hogy az enyem meg nem latszik es egy kicsit bepanikoltam,mert 7 hetesen nagyobb volt!Jo neked hat nem vagyunk egyformak,ki igy ki ugy.Nyugi nincs semmi ez normalis.Voltal mar genetikain? Boldog babavarast!

Epp ma tettem fel hogy az enyem meg nem latszik es egy kicsit bepanikoltam, mert 7 hetesen nagyobb volt!Jo neked hat nem vagyunk egyformak, ki igy ki ugy.Nyugi nincs semmi ez normalis.Voltal mar genetikain? Boldog babavarast!
5 hetesen már látszott:-))
Én már 8 hetesen nem fértem a nadrágjaimba. :-) Sok boldogságot.
A kérdező hozzászólása: pénteken megyek genetikaira.kicsit parázom, hogy minden rendben van-e.
5 hetesen? max csak beleláttad... az nem lehet

Debrecenben az otiban megmondják 12 hetesen a nemét, ha látszik, és ha rákérdezek?

Legjobb válasz: bár nem debreceni vagyok... ha egyértelmûen látszik, akkor megmondják szerintem. de általában a 16. hét elõtt nem nagyon mondanak semmi ilyesmit, max 4D-n.

bár nem debreceni vagyok... ha egyértelmûen látszik, akkor megmondják szerintem. de általában a 16. hét elõtt nem nagyon mondanak semmi ilyesmit, max 4D-n.
Igen megmondják, nekem megmondták az OTI-ban. 35 hkm
Szia! Nekem az OTI-ban 12 hetesen fel sem merült, hogy megmondják e, pedig nagyon kíváncsi voltam. :( Azóta persze már tudom, hogy kisfiú, mert a 18 hetesen 200%-osan látszott, plusz voltunk 16 hetesen magánorvosnál. :) De én szerintem ha kisfiú, azt már elvileg látniuk kellene a 12. héten, és meg is kellene mondani...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Második válaszoló: rákérdeztél, vagy maguktól mondták?
Kedves kérdezõ lassan 10 hetes leszek én is az OTIba járok. Ki az orvosod?Esetleg tarthatnánk a kapcsolatot! :)
2es vagyok. Nekünk maguktól megmondták.Nem kérdeztünk rá.

Normális ha 12 hetes kismamaként még nem látszik a pocakom?

Vékony testalkatú vagyok és mégsem. Már mindenki azt kérdezgeti, hogy nincs-e még hasam!

Legjobb válasz: igen ez normális dolog valakinek késõbb valakinek hamarabb látszik pl nekem kb 18. héttöl

igen ez normális dolog valakinek késõbb valakinek hamarabb látszik pl nekem kb 18. héttöl
Nekem sem látszott még a 12. héten. Ekkor elvetéltem, de még nem tudta senki, hogy terhes vagyok, csak a párom, meg a szüleink. Így legalább nem voltak sajnálkozó szomszédok/munkatársak/távolabbi rokonok. Csak púp lett volna a hátamra, ha úton útfélen megállítanak, hogy hova lett a pocak...
Én is úgy mentem szülni, hogy kérdezték minek vagyok itt :D Olyan kicsi a hasam.57 kilósan szültem a baba meg 3600g volt. Szóval alkati kérdés.
Igen, ez normalis. 12 hetesen a mehed epp eleri kb a szemeremcsontod tetejet! Igen, annyira kicsi meg. A belso szerveket is alig-alig tolta meg feljebb. Ilyenkor inkabb csak a puffadastol van pocak a nap masodik feleben, mert a belmukodes gyengebb. Illetve ha nem valami eros a hasizmod (pl mar voltal korabban varandos es nem allt vissza a regi allapot), akkor is latszodhat mar valamennyire. Egyebkent nekem elso gyerekkel 25 hetesen, masodikkal 23 hetesen lett pocakom korulbelul.
Teljesen normális. Nekem két terhességem volt, mindkettõnél csak 22-23. héttõl kezdett látszani, akkor is alig. Mondjuk nekem kicsi maradt, engem félidõsnek néztek, mikor szülni mentem. (Pedig szép, nagy, formás pocakkal szerettem volna büszkélkedni. Ehelyett alig lehetett látni rajtam, hogy babát várok)
Persze, hogy normális.Gondolj csak bele, hogy mekkora a törpéd.Akinek ilyenkor már látszik a pocak, az igazán csak fel van puffadva(mint én anno).
Persze, hogy normális. Van akinek annyira hátul tehát a csípõcsont vonalába fekszik a baba, hogy csak a 3. trimeszterben kezd el látszani. A most 2 éves lányommal 12 hetesen kezdett nõni a hasam, most 11 hetes terhes vagyok (normál testalkatú) 6 hetesen már kényelmetlenek voltak a nadrágok 9 hetesen itt a GYK-n a feltett képek alapján volt aki 24 hetesre tippelte (már most kényelmetlenül alszom a hasam miatt). Én szívesen lettem volna késõbb pocis mert így mindenki már tudta a 12. hét elõtt, meg is állítottak és meg is kérdezték, hogy jön e a második?! Szerintem ne aggódj van olyan akinek 1 hét alatt hirtelen kikerekedik a hasa. A kérdezgetõk meg legyenek türelemmel. Nagyon boldog babavárást kívánok!
Szia! Nekem is csak a 20-21. héttõl látszódott. De idegenek csak 24. héttõl látták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy lesz még idõ mikor azt kívánom bárcsak kicsi pocakom lenne, de azért várom már, hogy látszódjon, szeretném érezni, hogy itt van velem:)
Én is vékony voltam, és a 23. héttõl nõtt a pocim, addig nem. Úgyhogy türelem mond meg a kérdezõsködõknek. :) Amúgy ez így van jól, az elején még nem kell nagy pocak, hidd a végén majd úgyis lesz mit cipelned. Én utána már gurultam mint egy kis gömböc sajt. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó megkérdezhetem mi miatt vetéltél el? Nagyon sajnálom!

Baj ha 12. hetesen még nincs hasam, nem látszik?

Sziasztok!12.hetes kismami vagyok,most voltam Uh-on és minden ok,6cm-es a minimanóm!De nincs hasam,nem látszik rajtam!Ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia! az nem baj, hogy még nem látszik, alkattól függ hogy kinek mikor kezd el nõni a pocija.

Szia! az nem baj, hogy még nem látszik, alkattól függ hogy kinek mikor kezd el nõni a pocija.
szia, én pont ma találkoztam egy 17hetes terhes vékony lánnyal, semmi nem látszik rajta :) nekem is csak a 14hét körül kezdett el nõni boldog babavárást
Egyáltalán nem baj, nekem a 16. hét körül kezdett nõni, illetve látszani, ez nagyon alkatfüggõ.
Ez alkatfüggõ, és minden terhesség és alkat is más és más. Én 11-12 hetes vagyok, de már nem is tudnám eltitkolni sem, de nem is akarnám. Ne félj, van, akinek csak félidõben kezd el nõni a hasa. Ja, meg a pocaknövekedés függ a méh helyzetétõl is: nekem például elöl fekvõ, a lepény is mellsõ fali, tehát evidens, hogy jobban látszik. Lehet, hogy neked hátul van a méhed.

Kismamák! Van itt olyan, akinek csináltatott kombinált tesztet és az ottani 12 hetes uh-n megmondta az orvos a nemét a babának? 22-én megyek, akkor leszek majdnem 13 hetes. Kíváncsi vagyok meg tudja e tippelni, vagy látszik e már valami?

Legjobb válasz: nekem 16E volt a kombinált,de ha tudom,hogy mi van a papíron,mikor kiküldik,nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt,állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as,18-as triszómia lehetõségét,mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.

A kérdező hozzászólása: hát inkább nem kockáztatok ennyi pénzt mindenesetre:) pedig férjemnek most lesz szülinapja, jó lett volna meglepni azzal, hogy megtudja a baba nemét
A tesztet felrakó vagyok. Én úgy olvastam, hogy a 10 hét környékén indul be a fiú babáknál a tesztoszteron termelés, ami a kismama vizeletében is kimutatható. De nem próbáltam még a tesztet, úgyhogy nem tudok biztosat mondani. De gondolom nem forgalmaznák 99% hatékonysággal, ha mondjuk csak tippre menne.
nekem 16E volt a kombinált, de ha tudom, hogy mi van a papíron, mikor kiküldik, nem is csináltatom meg. fõleg hogy semmi nem utalt down-szindrómára. a többire (állítólag van még 2 hasonló fizetõs teszt, állítólag 22E és 30E a másik kettõ) már el sem megyek az biztos. ezt írták: " ez a negatív eredmény nem zárja ki a down-szindróma és a 13-as, 18-as triszómia lehetõségét, mindössze annak kis valószínûségére utal. hát ennyi pénzért már igazán kiszûrhetnék rendesen... mege nynit szerintem a nyaki redõ értékébõl is tudott volna következtetni a doki 4E-ért, mert ennyi nála egy UH. szóval én csalódtam. de nem baj, megcsináltattuk, már ennyivel is kevesebbet kell izgulni.
a tervezettbaba.hu-n lehet rendelni. nekem nem érne meg ennyi pénzt. de akinek van rá... meg azt nem értem mi van a vizeletünkben, ami megmutatja fiú-e vagy lány. talán a baba miatt ürülnek férfi vagy nõi nemi hormonok? nem vágom!
szia! én a péterfyben fogok szülni és ott is voltam 12.héten kombinált teszten.12.000ft volt és kaptam 4D-s felvételt dvd-n.akkor azt mondták h valószínû h kislány..aztán 15.héten meg már kisfiú lett..tehát semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Mi is Szombathelyre mentünk, majd ebben a hónapban megyünk a második felére.
Szia! Én voltam a 13. héten kombinált teszten (30 ezer Ft) Szombathelyen. A doki nagyon kedves, alapos volt, a Down-t kizárta meg egyéb mást is, de nemet még nem tudott mondani. Mikor 3hete az AFP-m magas lett és el kellett mennem a 17. héten genetikai uh-ra, akkor a doki már majdnem biztosra mondta hogy kisfiú lesz :) de még megvárom a 21 hetes uh-om és ott már tényleg tutit tudnak mondani :) én is már nagyon kíváncsi voltam, meg vagyok :) Jó babavárást! 19hkm
Igen, nekünk annyira mutogatta magát a baba, és totàl "kukinak" tünt, amit láttunk. De hozzátette a doki, hogy azért ez még nem tuti, és el lehet képzelni, hogy milyen pici az a valami, ha az egész magzat 6cm. Egyébként most vagyok 14hetes, még nem tudunk újabb fejleményt.
nekem a doki a sima 12. hetin nézegette, de nem fordult úgy a bab. a kombinált teszten meg elég bunkó volt a nõ, mikor megkérdeztem lehet-e tudni milyen nemû, csak annyit mondott hogy még túl pici. remélem te nagyobb szerencsével jársz! én meg még várakozhatok 4 hetet a következõ UH-ra :S 15hkm
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a fiú vagy lány tesztet, de ez szerintetek nem átvágás?a neten magyar oldalon szinte nem is írnak róla..
A kérdező hozzászólása: Hát amennyit fizetünk a kombinált tesztért, remélem velünk nem lesz bunkó az orvos, múltkor legalábbis nagyon kedves volt.Kitartás, bár tény, hogy nehéz várni:-)Én is számolom a heteket:-)
Mikor mész? Én is megyek ebben a hónapban, genetikai Uh-ra 18án.annyira izgulok hogy a magas AFP után itt rendben legyen minden!

Normális az, h 12 hetes terhesen semmit nem nőtt a hasam, ugyan olyan mint terhesség előtt? Mikor fog látszòdni? Normális a derékfájdalom? Aggòdom!

Hàtrahajlò méhem van, legutòbb a véd?n? 48kg-ot mért nekem, 165magas vagyok, fàjdogàl a derekam, érzékeny a méhem körül, van mkor csak menèsnél nyilalgat vagy ha hirtelen mozdulok. ràadásul édesanyám a napokba mondta, h ? sem és a nagymamàm sem tudta kihordani a fiù babàkat, örökletes dolog lenne?..

Legjobb válasz: Nem mindenkinél nõ a hasa a 10-12. héttõl.Nekem pl úgy a 18.héttõl vált láthatóvá hogy baba van a dologban.Addig nem!Szerintem csak húzódnak a méhednél a szalagok és azokat érzed.Nekem is fáj néha a hasam!

Nem mindenkinél nõ a hasa a 10-12. héttõl.Nekem pl úgy a 18.héttõl vált láthatóvá hogy baba van a dologban.Addig nem!Szerintem csak húzódnak a méhednél a szalagok és azokat érzed.Nekem is fáj néha a hasam!
23 hetesen lett pocim, addig szinte semmi. Enyhe nyilallások, mensis fájdalom, derékfájdalom pedig lehet teljesen normális. Ha nem vérzel, nem görcsölsz, akkor nagy baj nem lehet. Anyukádat sajnálom, hogy nem tudta kihordani valamelyik gyermekét, de most nem lett volna szükséged szerintem erre az infóra. Ha fájdalmad van, irány a doki. De ha csak kellemetlen érzés, akkor valószínû teljesen rendben vagy, és csak a terhesség természetes velejárói ezek az érzések (akár lányod, akár fiad lesz).
A kérdező hozzászólása: Két kisfiù ment el neki, borzalmas mòdon! :( félek, h velem is ùgy lesz. nincsen vérzésem sem fàjdalmas görcseim
Nyugodj meg és ne is gondolj ilyenekre!!!!Tereld el a figyelmed ezekrõl a gondolatokról!OK????
A kérdező hozzászólása: Mindig azt mondogatom magamnak, h egészséges babàm lesz, és nem lesz semmi baj.
Ne aggódj emiatt! Nekem 16 hetesen, mikor AFPre mentem semmi de semmi pocakom nem volt. 18 hetesen meg mikor mentünk ultrahangra már akkora volt a hasam, mint aki egy egész dinnyét nyelt le. Emiatt tényleg ne aggódj és gondolj rossz dolgokra!Egészséges szép babát fogsz szülni! Csak pozitívan! :D
nekem 12 hetesen csak felfuvodás látszott, pocim az 18-20 hetesen lett. ne aggodj semmin, mert semmi értelme, csak a babának ártasz vele "lelkileg". Csak pozitivan és minden rendben lesz.
Semmi gond nem lesz, majd nõ a hasad szépen!! Beszéld meg a picivel, hogy szépen fejlõdjön, egészséges legyen!
Nekem a 20. hétig nem látszott semmi, kis fájdalmak teljesen normális nyugi. Jó hír, hogy a nõk terhesség és szülés szempontból nem any anyjukra hanem a nagyira hasonlítanak. Ugrik egy generációt, ezt a nõgyógyászom mondta. Lehet véletlen is hogy náluk pont így jött ki, neked nincs okod emiatt aggódni, minden terhesség más.

12-hetes terhes vagyok eddig minden rendben van, Augusztos elején felfázásra Cifran 500-mg-os napi kétszer kellet szedni a 10-ből 9-et szedtem, 3-hetes lehetem az ultrahangon még ekkor nem látszot a terheség . Szerintetek nem lesz baja a magzatomnak?

Már két egézséges lányom van és most 35-éves , a magzatviz vizsgálatra is rá akkarnak beszélni és nem tudom mit tegyek ojan nehéz döntenem .

Legjobb válasz: Basszus! Napi kétszeri Cifran? Többször szedtem Cifran gyógyszert, de napi 1 szemet szabad volt bevennem, és mindig ugyanazon idõben. Jó nagy dózisban kaptad egyszerre. Nem vagyok orvos, a magzatvíz vételrõl meg csak annyit, 43 éves szomszédasszonyomnak semmi baja nem volt amig nem vettek tõle magzatvizet. 4,5 hós terhes volt, és a kora miatt utalták be erre a vizsgálatra. Rá két napra elvetélt.

Basszus! Napi kétszeri Cifran? Többször szedtem Cifran gyógyszert, de napi 1 szemet szabad volt bevennem, és mindig ugyanazon idõben. Jó nagy dózisban kaptad egyszerre. Nem vagyok orvos, a magzatvíz vételrõl meg csak annyit, 43 éves szomszédasszonyomnak semmi baja nem volt amig nem vettek tõle magzatvizet. 4, 5 hós terhes volt, és a kora miatt utalták be erre a vizsgálatra. Rá két napra elvetélt.

12 hetesen még nem látszik semmi a pocakomon, mintha nem is lennék terhes? Ez baj?

Legjobb válasz: Szia Nem baj,hiszen mindenki mas es mas. Ezt az oldalt nezd meg,szerintem meg fogsz nyugodni,h nincsen semmi baj veled sem.Ezen hetrol hetre kismamak vannak lefotozva,h kinek milyen mekkora a pocija,nem magyarnyelvu,de szeritnem nagyon jo oldal. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1677 Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama

Szia Nem baj, hiszen mindenki mas es mas. Ezt az oldalt nezd meg, szerintem meg fogsz nyugodni, h nincsen semmi baj veled sem.Ezen hetrol hetre kismamak vannak lefotozva, h kinek milyen mekkora a pocija, nem magyarnyelvu, de szeritnem nagyon jo oldal. http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1677 Gratulalok a babahoz 10 hetes kismama
Egyáltalán nem baj, hidd el fog az nõni!:-)
Szia! Nekem 16 hetesen volt az esküvõm és az ég világon semmi nem látszott! Most 22 hetes vagyok és már akkora a pocim, mint egy hordó!:) Türelem!:)
Szia! Nekem a 20. hétig mindenki azt hitte, hogy kétszer vacsiztam, na most már nem hiszi senki. Akkora lettem mint egy kisbálna szép gömbölyû pocakkal.:) Ne aggódj rövidesen neked is lesz szép nagy pocid! Boldog babavárást Üdv. 26. hetes kismami
Szia, nekem mindig is volt egy kis pocim, de a 12hétben még nekem sem látszódott semmi.Most egy két hete kezdett kigömbölyödni, de nem számottevõ és kicsit olyan mintha megállt volna a növésben.Állítólag 18-20hét körül kezd rohamosan nõni-akkor kezd igazán hízni a babóca addig csak fejlõdik.ne aggódj, pláne ilyenekért nem tesz jót.Ha a vizsgálataid mind jók hidd el, szépen egészségesen fog fejlõdni a kicsi.Gratula a babádhoz, egy 17hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!