Találatok a következő kifejezésre: 12 hetesen lehet már (28 db)

Itt van még az a 21 éves zeneművészeti suliba járó lány, aki kb 11-12 hetes lehet már, itt tett fel kérdést, hogy vajon terhes-e, mert késik neki és ketten válaszolgattunk neki kb 40 válaszon át?

Bocsi, ha ilyen kérdést nem lehet feltenni, de nem tudom máshogy elérni a leányzót és érdekel mi újság vele. Én vagyok,aki jogi egyetemre jár és válaszolgattam neked:)

12 hetes terhesen már lehet szoba biciklizni, vagy elliptikus trénerezni?

A Réka terhestornáját rohadtul unom! Ti mit sportoltatok, vagy hogyan mozogtatok?

Legjobb válasz: Te gyerekre gyúrsz,vagy izomra?

Te gyerekre gyúrsz, vagy izomra?
Tudom milyen érzés...Nekem is nagyon rosszul esett hogy úgy alakult az elsõ terhességem ahogy :( Most a másodiknál jobban jártam! :) Remélem nálad elmúlik a veszély, ésakkor tornázhatsz, de akkor is nagyon tartsd a fokozatosságot ha engedélyt kapsz a dokitól! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: oké, köszi. és igen, most kezdtem csökkenteni napi kettõ hüvelytablettre. hát elég gát ez, majd nagyon odafigyelek a kajára, mint eddig is, csak rossz, hogy el vagyok gémberedve kicsit.
Kicsit összekeveredtek a mondatok! Szóval a 20. hét környékén, kaptam engedélyt, de akkor nmár nembírta a szervezetem... Remélem nálad másképp lesz!De ne kezdd 21.-e elõtt!Várdd meg mit mondd a dokid!
Így már értem a türelmet! Utolsó vagyok amúgy! Akkor meg nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy végig tilos lesz a torna!És szerintem az utrót is úgy kellett szedned, hogy 12 hétig aztán meg szép lassan csökkentve abbahagyni!Nem? Nekem is volt azelsõ terheséggem alatt hematóma, és nekem végig tilos volta sport is! :( kaptam, de azonnal véres lett a WCpapír, így tilos maradt :( De mindenképp várd meg akkor a dokid javaslatát, ne kezdd hamarabb a tornát!Nehogy baj legyen... Remél Mert egyszer a 20.hét környékén engedélyt
A kérdező hozzászólása: azért kellett szünet, mert lett egy kis bevérzésem az elején, míg nem tudtam, hogy terhes vagyok, cipekedés miatt. utrogesztant is szedek.
A kérdező hozzászólása: 21-én megyek csak dokihoz, de már tegnap betöltöttem a12 hetet, azt mondták addig ne csináljam ezeket, de a továbbiakról nem beszéltek, szóval kíváncsiskodom. Az uszi nem jön be, mert tönkremegy a bõröm sajnos hiába kenem :(
Szerintem az a biztos, ha egyeztetsz az orvosoddal! Nehogy baj legyen!
Ha a terhesség elõtt is mozogtál rendszeresen, akkor most is lehet már. Lényeg, hogy ne ugrálj, ne emelj súlyokat. HA jól esik a szobabiciklizés, lazán (nem hegymenetben lehet). Nem megerõltetõen az elliptikus tréner is.
Uszast javasolnam inkabb. Az a legjobb:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek az elhízástól, mert így is van kis túlsúlyom, és én télen nem dolgozom. Kell valami mozgás :)
A kérdező hozzászólása: felszívódott már az a hematóma, két héttel ezelõtt, amikor voltam, már nem volt ott, holnap meg megyek uh-ra 12 hetesen, szóval remélem nem szigorkodnak. nem volt olyan veszélyes az a vérzés, mondták is, hogy nem vagyok veszélyeztetett, csak a biztonság kedvéért adták az utrogesztant.

12 hetes, 2D uhn (vagyis pontosan 12+4 nél) lehet majd látni már a nemét? Látták valakinek a 12. heti uhn?

Sziasztok!annyira szeretném tudni, hogy mi lesz, fiú vagy lány...és nagyon reménykedem, hátha már ilyen korán meg tudja mondani a dokim, tudom, hogy kicsi rá az esély és nem lesz 100%os, de olyan profi a dokim, szupi a gépe, így nagyon reménykedem.:)))

Legjobb válasz: Én 12 hetesen rákérdeztem de azt mondta még ul korai majd a következõn talán. 16.-ik héten mentünk leközelebb és sima 2d-n rögtön mondta hogy tuti fiú. Most voltunk 20 hetesen is és még mindig az,mostmár én is nagyon jól láttam. 12 hetesen esetleg 4d-vel már lehet sikerül ha ugy fekszik.

Én 12 hetesen rákérdeztem de azt mondta még ul korai majd a következõn talán. 16.-ik héten mentünk leközelebb és sima 2d-n rögtön mondta hogy tuti fiú. Most voltunk 20 hetesen is és még mindig az, mostmár én is nagyon jól láttam. 12 hetesen esetleg 4d-vel már lehet sikerül ha ugy fekszik.
12. héten a nemi szervek éppen csak kezdenek különbözni, szerintem esélytelen hogy bármit mondjon a dokid. 16. héttõl van reális esélyed arra hogy megtudj valamit. Persze nem tudom, mennyire lehet profi a gépe :)
Hát elvileg ha mond valamit, akkor lehet beletrafál, de azért még kicsit korai. Nekem is mondta a szonográfus 12 hét 3 naposan 4D és 2D alapján hogy kislány, és eléggé biztosra mondta, de nem élem bele magam. Boldog babavárást!
Nekem 12hetesen mondta elõször a dokim, h kisfiam lesz! Azóta is ezt látják! A 4D-s uh-ra nekem azt mondta, h a 24-27.hét közt a legérdemesebb elmenni! Akkor látható a legjobban a baba! Boldog babavárást!
Szia! Az én dokimnak is profi a gépe, de nekem még a 12. héten nem látta, viszont a 16. héten 99%-ra mondta, hogy kislány. Most 25 hetes vagyok, azóta is mindig kislányt mond... Egyébként azt mondják, hogy a kisfiút hamarabb meg lehet mondani, biztosabbra lehet venni. Hogy a dokimat idézzem: "Amit látunk, az ott van. De amit nem látunk, az nem biztos, hogy nincs ott." :-)
Szia én az istenhegyi úton voltam és ott a genetikus azt monta 12 hetesen, h fölösleges nézni, mert még nem látni.18 hetesen mondta tuti fiú.Azóta se látni semmit:-( 32+5 kismama

10+2 hetes vagyok. Ultrahangon csak 6+5 hetesen voltam. Szeretnék még elmenni a 12 hetes uh előtt, de akkor már 11 hetes lennék, mire eljutnék. Lehet egy hét különbséggel uh-ot csináltatni?

Legjobb válasz: Persze, lehetne akár minden héten is uh-t csináltatni, de felesleges. A tünetek miatt ne aggódj, nekem se volt semmi eddig a mellfeszülésen kívül, de már az is megszûnt. Én is nagyon aggódtam, mert nekem ráadásul volt már egy spontán vetélésem is, ami szintén tünetek nélkül zajlott, de szerencsére most minden rendben. Én a 6. héten voltam elõször uh-n, akkor még nem volt szívhang, ezért a 9. héten visszarendeltek és legközelebb én is csak a 12. héten mentem. Szóval a tünetek hiánya miatt tényleg ne izgulj, ez csak nekünk jó, hogy megússzuk a hányós stb. idõszakot, így sokkal kellemesebb a babavárás! :) Sok boldogságot nektek! 14+2 kismama

Persze, lehetne akár minden héten is uh-t csináltatni, de felesleges. A tünetek miatt ne aggódj, nekem se volt semmi eddig a mellfeszülésen kívül, de már az is megszûnt. Én is nagyon aggódtam, mert nekem ráadásul volt már egy spontán vetélésem is, ami szintén tünetek nélkül zajlott, de szerencsére most minden rendben. Én a 6. héten voltam elõször uh-n, akkor még nem volt szívhang, ezért a 9. héten visszarendeltek és legközelebb én is csak a 12. héten mentem. Szóval a tünetek hiánya miatt tényleg ne izgulj, ez csak nekünk jó, hogy megússzuk a hányós stb. idõszakot, így sokkal kellemesebb a babavárás! :) Sok boldogságot nektek! 14+2 kismama
Szia!Örülj, hogy nincs tüneted!De még lehet!Nem egy kismamát ismerek, akik a 12.hét után voltak rosszul.Jön a nyár, azt sem tudhatod, hogy jó v. rossz hatással lesz rád.Engem elkerültek a tünetek, most vagyok 23 hetes, de eddig csak kétszer fájt a fejem, és ennyi.A 12.hétig csak mellfeszülés volt.Én azt mondom, ha nincs semmi gondod, akkor felesleges 11 hetesen fizetned uh-ért, amikor 12 hetesen úgyis kell menned a kötelezõre.11 hetesen még a nemét sem tudod meg, de 12 hetesen már mutathatja.a 12 heti uh után pedig csak a 18-20.hét között van kötelezõ uh, az pedig még hosszabb idõ, én a helyedben akkor félidõben iktatnék be egy fizetõset (én így csináltam) Tudom hogy rossz érzés, mert még nem érzed mocorogni, de hidd el, jól van a kisbabád, ha baj lenne, éreznéd.
A kérdező hozzászólása: Úgy félek, hogy valami nincs rendben, ugyanis eddig a terhesség alatt nem is nagyon voltak "rossz" tüneteim. Se rosszul nem voltam, se semmi.

12 hetes kismama vagyok és pár napja néha fáj, feszül jobb oldalon a köldököm mellett. Kibírható csak kellemetlen. És ma sokat lüktetett a hasam, feküdtem is sokat, az már kellemetlenebb volt. Mitől lehet? Normális? Eléggé megijedtem.

Legjobb válasz: Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban,mert ott helyezkedik a baba,reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban,12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj,mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban, mert ott helyezkedik a baba, reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban, 12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj, mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

17 hetes kismama vagyik, idáig minden ok! De félek nagyon a 18 hetes genetikai uh-tól! Más is van így ezzel? Ha a 12 hetesen is minden rendben volt, skkor itt már nem lehet baj, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Ha a 12. heti uh és az AFP-d is jó volt akkor ne félj!Én holnap megyek,és én is remélem hogy minden ok.Én nem tartok tõle mert érzem hogy jól van a babó!Megmozdult már a baba?

Szia! Ha a 12. heti uh és az AFP-d is jó volt akkor ne félj!Én holnap megyek, és én is remélem hogy minden ok.Én nem tartok tõle mert érzem hogy jól van a babó!Megmozdult már a baba?
De jóóó!NAGY NAGY GRATULÁCIÓ NEKED!
Szia, en junius 26-an megyek es en is igy erzek mint te! Szerintem mi mar vegig aggodjuk az egeszet (egeszsegesen persze :) Gratulalok a tunderikhez! Mesz 4D-re is vmikor? Ha igen, mikor?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen! Igen, valószinû õket érzem már egy pár napja, mivel ikreket várok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) ))

12 hetesen ki lehet már tapintani a méhet a hasfalon keresztül? Ilyenkor mennyire van még lent?

Legjobb válasz: szia! :) nekem 12 hetesen csak estéként volt tapintható (háton fekve), mert olyankor egész fölkucorodott a hasam tetejéhez és nem tudom, hogy a popója vagy a bucija volt ott, de azt lehetett érezni :). amikor már tényleg kitapintható úgy igazán , nekem, a 15-16 hetes korában volt :). bár babóca mindent korábban csinált mint társai , ez egyénenként biztos változó! :) boldog babavárást!

szia! :) nekem 12 hetesen csak estéként volt tapintható (háton fekve), mert olyankor egész fölkucorodott a hasam tetejéhez és nem tudom, hogy a popója vagy a bucija volt ott, de azt lehetett érezni :) . amikor már tényleg kitapintható úgy igazán , nekem, a 15-16 hetes korában volt :) . bár babóca mindent korábban csinált mint társai , ez egyénenként biztos változó! :) boldog babavárást!
Szia! Szerintem azt igazán akkor fogod megtudni ha már érzed, hogy mozog. Én most vagyok 19 hetes és még mindig a köldököm alatt érzem és látom mikor rúg.
Én is sokat nézegettem nyomkodtam, mert szerettem volna érezni. Néha itt ott keményebb volt, és a belgyógyász is azt mondta "szép nagy baba.-)" ez tartott egy darabig, aztán nem nyomkodtam, és eljött a 18 hét, mikor megmozdult. A köldök vonalát olyan 20 hét körül éri el, addig bõven alatta van. Én most 25 hetes vagyok , még mindig a köldököm alatt bal oldalt rugdos 99%-ban , de már érzem a köldököm felett is, ha eltéved kicsit.-) Azért óvatosan nyomkodd, és ne sokat, hidd el, jól van õ ott bent. És ha nem voltál, most mész uhra, az tuti jó élmény lesz.-)

Ma voltam 12. hetes uh-n, és a babaám szívverése nagyon szapora volt.188/min.2 hét múlva vissza kell mennem. Volt már így valaki? Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: nekem detto ugyanez volt a 12 hetesen, 180 körüli pulzus, azt mondták nézzünk rá késõbb, mert lehetett egy fronttól, csokitól, kávétól, ill én leéõtte nap vettem be panadolt stb. a 18. hetin már rednben volt minden. nyugi, Nálatok is így lesz, most ment el épp a hidegfront, lehet, hogy ettõl ugrott meg, (sokaknak lustább ilyenkor a babája, de nekem is most volt a legaktívabb a front alatt)

nekem detto ugyanez volt a 12 hetesen, 180 körüli pulzus, azt mondták nézzünk rá késõbb, mert lehetett egy fronttól, csokitól, kávétól, ill én leéõtte nap vettem be panadolt stb. a 18. hetin már rednben volt minden. nyugi, Nálatok is így lesz, most ment el épp a hidegfront, lehet, hogy ettõl ugrott meg, (sokaknak lustább ilyenkor a babája, de nekem is most volt a legaktívabb a front alatt)

Ki ez a csaj? több nyeremény oldalon is jelentkezik, 12 hetes kismamaként és már hetek óta 12 hetes. Mindenhol más néven és elveszi mástól a lehetõséget

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Te most azt hiszed, hogy azért nem Te nyersz, mert ez a nõ elveszi elõled a lehetõséget? Ha a lottózóba meglátsz magadon kívül játszani valakit, azokra is haragszol, mert elveszik a lehetõséget elõled, ha véletlenül ugyanazokat a számokat ikszelik? Akkor elkezdesz félni, hogy felezned kell?

Te most azt hiszed, hogy azért nem Te nyersz, mert ez a nõ elveszi elõled a lehetõséget? Ha a lottózóba meglátsz magadon kívül játszani valakit, azokra is haragszol, mert elveszik a lehetõséget elõled, ha véletlenül ugyanazokat a számokat ikszelik? Akkor elkezdesz félni, hogy felezned kell?
A kérdező hozzászólása: Nem, de már a szervezõk is nyomoznak utána, mivel több versenyben más néven szerepel. Többszöri kérésre sem fedi fel az adatlapját pedig szabályzat volt, és hónapok óta 12 hetes
Van errõl valami cikk vagy bármi infó? Mármint az esetekrõl, és a nyomozásról?
Az sem biztos, hogy õ csinálja. Lehet, hogy csak felhasználják a képét.
Milyen "nyeremény oldalon" kell azt megadni, hogy hány hetes kismama? Egyáltalán mi a jelentõsége ennek a ténynek?
A kérdező hozzászólása: kismama versenyen

12 hetes ultrahangon mit lehet már látni a babából?

mikor lehet már baba alakot látni?

Legjobb válasz: 12 hetesen már mindent! Akár még a nemét is.:)

12 hetesen már mindent! Akár még a nemét is.:)
Szia!Igaz én 14 hetesen voltam mert elszámolták, de azért belinkelem neked...:) http://www.kepfeltoltes.hu/view/120711/556258_34541577551223..
12 hetesen már mindent látni. :) Nekem akkor saccolták meg, hogy lány. :) És bizony az lett, ma már nyolc hónapos nagylány, itt kiabál mellettem. :)
12 hetesen már babát látsz:)
Már egy pici baba. Jár keze-lába. Nagyon érdekes, én sem gondoltam volna, míg nem láttam. Hihetetlen élmény!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már annyira várom, bár addig még van két hetem. :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!