Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok. Tegnap szeretkeztem a (2 db)

12 hetes terhes vagyok. Tegnap szeretkeztem a férjemmel, majd nagyon kevés inkább rózsaszín vérzésem volt. Gyorsan megszűnt, azóta sem tért vissza. Remélem nem lesz baja a kisbabámnak. Tudtok tanácsot adni?

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvost és meséld el neki. Lehet, hogy behív vizsgálatra. Egyébként olyan oka is lehet, hogy kicsit hevesebbek voltatok és hámsérülés okozta a vérzést, másrészrõl ha orgazmusod volt, akkor a méhösszehúzódások miatt is lehet. Mindenesetre, ha máskor is lesz ilyen, akkor érdemes mellõzni a kiváltó tényezõt. Most én is ebben a helyzetben vagyok: maga a közösülés nem jelent problémát, de az orgazmust kerülni kell. Nem kellemes, de még mindig jobb, mint ha egymáshoz sem érhetnénk a párommal...

Szerintem hívd fel az orvost és meséld el neki. Lehet, hogy behív vizsgálatra. Egyébként olyan oka is lehet, hogy kicsit hevesebbek voltatok és hámsérülés okozta a vérzést, másrészrõl ha orgazmusod volt, akkor a méhösszehúzódások miatt is lehet. Mindenesetre, ha máskor is lesz ilyen, akkor érdemes mellõzni a kiváltó tényezõt. Most én is ebben a helyzetben vagyok: maga a közösülés nem jelent problémát, de az orgazmust kerülni kell. Nem kellemes, de még mindig jobb, mint ha egymáshoz sem érhetnénk a párommal...
szia.nekem ugyanez volt a problémám.és hiába vigyáztunk és csináltuk ovatosan felsértettük a hüvely falam.vettem sikositot.600 ft.nem drága és azota semmi problémám nincs.ilyenkor sokkal sérülékenyebb vagy belül .vegyetek ti is.és csak egy borso nagyságu pottyot kell a hüvelyedhez raknod.:D

12 hetes terhes vagyok és tegnap párimmal szeretkeztünk. Én utána annyira rosszul voltam, mint eddig soha. Fájt a fejem, sorozatban hányram stb. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ne aggodj, sima terhessegi tunetek lehetnek....nalam ez harom honapig ment, hanyas minden nap, plusz 12. hettol fejfajas szinte minden nap 16. hetig. Nyugodj meg, tuti nem a szex az oka :)

ne aggodj, sima terhessegi tunetek lehetnek....nalam ez harom honapig ment, hanyas minden nap, plusz 12. hettol fejfajas szinte minden nap 16. hetig. Nyugodj meg, tuti nem a szex az oka :)
Nem hinném, hogy összefügg a két dolog!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!