Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok. Tegnap (24 db)

12-hetes vagyok, eddig hánytam a 5. -hét óta, vészes hányásom is volt, 2-napja nem hányok tegnap nem volt hányingerem sem ma nagyon jól vagyok semmi bajom és teli vagyok energiával, ugye nincs baj, csak elmúlt végre a hányós idő?

Hétfőn megyek UH-ra,rászámolással most 13-hetes vagyok uh-szerint 12.Van ilyen,hogy 2-3 nap alatt elmúlik egy ennyire intenzív tünet,van már egy 3-évesem de vele nem volt semmi tünetem.

Legjobb válasz: Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)

Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)
elmúlik egyik napról a másikra, nem kell emiatt aggódni, inkább örülj neki :D én is azt teszem mióta nem hányok.
Ne aggódj nekem is a tünetek egyik napról a másikra múlnak /múltak :) 14+5htk
örülj neki hogy elmult. Sokakanak van végig vagy jóval tovább mnt 12. hét. sokaknak igy egyik napról a másikra mulik el.
Nekem a 8.-dik héttõl a 16.-dik hétig folyamatos rosszullétem volt. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, mintha elvágták volna.

Bajban van a baba a sex miatt? Tegnap sex után elkezdtem vérezni, kb 3 órán keresztül tartott, görcsölés nem volt.12 hetes vagyok. Épp aznap voltunk uh-n ahol minden rendben volt. Továbbra is rosszul vagyok, hányinger szédülés stb.

Legjobb válasz: Én a helyedben azonnal indulnék az orvoshoz! Nekem is volt a terhességem elején pecsételõ vérzésem az egyik együttlétünk után,és azonnal bementem a dokihoz!Írt fel gyógyszert,és vártunk 3 napot!Azt mondta van esély rá,hogy elveszítsük,de hála Istennek miután eltelt az az örökkévalóságnak tûnõ 3 nap mindent rendben találtak! MENJ ORVOSHOZ!!!

Én a helyedben azonnal indulnék az orvoshoz! Nekem is volt a terhességem elején pecsételõ vérzésem az egyik együttlétünk után, és azonnal bementem a dokihoz!Írt fel gyógyszert, és vártunk 3 napot!Azt mondta van esély rá, hogy elveszítsük, de hála Istennek miután eltelt az az örökkévalóságnak tûnõ 3 nap mindent rendben találtak! MENJ ORVOSHOZ!!!
ORVOS!csak õ tud biztosat mondani!Drukkolok!
ügyelet, de szerintem csak picit megsérült a hüvelyed.majd írj...
Szia!Elsõ vagyok!Hogy vagytok?Minden rendben?
Szia!Mi van Veletek?
A baba mérete és fejlettsége alapján értékelt a gép!:) Boldog babavárást
a baba méretei alapján számol az uh de nálam ez bejöt vagyis nekem az én számitásaim szerint is a gép adja a jó hetek számát nem a menzi de még itt az elején neked változhat a szülésig egy párszor lehet hogy a végén még rá is fotok húzni egy hetet majd a babód eldönti mikor akar megszületniaddig jó baba várást

12 hetes vagyok és a hasam alján bal oldalt tegnap óta szúr-nyom. Ez nem baj?

Legjobb válasz: Nekem ilyen kb. a 16. hétig volt, csak nekem a jobb oldalon. Dokit is kérdeztem, azt mondta, hogy ameddig nem fáj, csak max. kellemetlen, addig nincs baj. Ez a terhességgel jár. De ha úgy érzed, akkor kérdezd meg a dokidat, õ tud biztosabbat mondani.

Nekem ilyen kb. a 16. hétig volt, csak nekem a jobb oldalon. Dokit is kérdeztem, azt mondta, hogy ameddig nem fáj, csak max. kellemetlen, addig nincs baj. Ez a terhességgel jár. De ha úgy érzed, akkor kérdezd meg a dokidat, õ tud biztosabbat mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak 1 hét múlva megyek hozzá. Nem fáj, csak kellemetlen.

Ugye nem lehet baj? 12 hetes vagyok, és tegnap disznótoroztunk.

12 hetes vagyok, és tegnap disznótoroztunk. Sehogy nem lehetett elkerülni hogy ne fogjam meg a nyers húst, kolbászgyúrás ilyesmi. Persze utána mindig jól megmostam a kezem. Csak azért aggódok mert hallottam hogy kerülni kell a nyers hússal érintkezést a bacik miatt.

Legjobb válasz: Azért szerintem ne csináljunk már ilyeneket-mert megfogtad a húst?! :( Anyukák napi szinten fõznek a családjuknak--húst is.

Azért szerintem ne csináljunk már ilyeneket-mert megfogtad a húst?! :( Anyukák napi szinten fõznek a családjuknak--húst is.
Kizárt hogy bajod legyen!!!Ahhoz meg kellett volna enned a nyers húst, és még akkor sem biztos, hogy megfertõzõdtél volna.Sõt!Ha a kezeden a bõr ép , nincs rajta seb, nem vérzik stb., a toxoplasma kórokozója nem fog a bõrödön átugrani, és belekerülni a keringésedbe!!Ez képtelenség!A bõrünk az elsõ védelmi vonalunk.Fõleg, hogy kezet is mostál.Én 38 hetes leszek, és ha fõztem, soha senki nem csinálta meg helyettem a nyers hús darabolást, kockázást.Semmi bajunk nincs!Nagyanyáinknak halvány lila fogalmuk nem volt arról, hogy létezik toxoplasma, mégis egészségesek lettek a szüleink.Ne fújd fel ennyire.Nem lehet 9 hónapig gumikesztyûben és maszkban közlekedni!NYUGI
Ha nem ettel is nyers hust, vagy felig fottet, akkor nem lesz semmi baj, ne aggodj.En majonezes eteleket ettem, mikor meg nem tudtam, hogy nem szabad, de hala Istennek nem lett semmi baj. 36 hetes kismami :)
Kerülni kell a nyers hús és tojás fogyasztását. De gondolom, ellenõrzött állatot vágtak, nem volt beteg a malacka. Mint írtad, gondosan kezet is mostál, biztosan nem lesz semmi bajotok!:) Jó babavárást!

12 hetes vagyok. Eddig csak álmos voltam, meg néha hányingerem volt, de tegnap óta szinte eltudnék ájulni. Le kell vízszintesbe feküdnöm, hogy nem essek össze. Ezen kívül a fejem is fáj. Ez normális?

Megmondom ?szintén, hogy én arra számítottam hogy a 12 hét után jobban leszek, nem pedig rosszabbul.

Legjobb válasz: Ez teljesen normáli,hiszen a baba szívja az energiádat rendesen,na és persze ezt a nagy meleget is alig bírjuk legalábbis én.Késõbb biztosan megszünnek ezek.

Ez teljesen normáli, hiszen a baba szívja az energiádat rendesen, na és persze ezt a nagy meleget is alig bírjuk legalábbis én.Késõbb biztosan megszünnek ezek.
Ne úgy vedd a 12 hetet, hogy betöltöd szerdán, aztán csütörtöktõl semmi bajod. Ez nem így megy. Ismerek olyat, akinek 8 hetesen jelentkeztek az iszonyatos rosszullétei és 18 hetes koráig tartott. Nekem pl. annyi tünetem volt - van -, hogy borzasztóan fáj a mellem, de egyébként semmi nem volt. A fejfájás az valószínû inkább, hogy az idõjárás vagy valami más. Viszont ha kórosnak érzed, vagyis folyamatosan, napokon keresztül elviselhetetlenül fáj akkor menj orvoshoz szerintem. 21+2 hetes km.

12 hetes vagyok, és tegnap egy icipici kullancs beleállt a lábamba. A férjem kivette és meg jobb híján pálinkával lefertőtlenítettem. Jól tettem?

Ma megmutattam egy egészségügyi n?vérnek, aki azt mondta, hogy minden oké. Kicsit azért aggódom. Járt már valaki így mint én?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az egyik barátnõm járt így. Õk is kiszedték, és elvitték megmutatni a dokinak, és szerencsére minden rendben volt. Azóta van egy helyes és egészséges 10 hónapos kislányuk. :)

Szia! Nekem az egyik barátnõm járt így. Õk is kiszedték, és elvitték megmutatni a dokinak, és szerencsére minden rendben volt. Azóta van egy helyes és egészséges 10 hónapos kislányuk. :)
nekem is volt! 3-4 hétig figyeld a testedet, fõleg a kullancs csípés környékét, hogy nem jelenik -e meg egy min. tenyérnyi kokárdaszélû piros folt, ami lehet nagyon halvány és akár 50-60 cm átmérõjú is, sõt nagyobb is. ha nem jelenik meg nincs semmi baj, ha megjelenik (Lyme kór) irány az orvos (pl. lászló kórház)

Tegnap osszevesztem a párommal. Nem érzem hogy akar engem és hogy kiván engem. Ez természetes? 12 hetes vagyok. A hormonok játszanak velem?

sziasztok.tegnap elkezdtünk együtt lenni,de megállitottam mert nem éreztem hogy o is akarja.azt mondta de igen,de nem olyan volt mint régen és nem azért mert vigyáz a babára,vagy mert fél hogy baja lesz.nagyon aggodom hogy nem szeretet már,nem mondja már annyiszor,kérdeztem mi a baj,nem kiván?annyit mondd flugos vagyok,agyamra ment a terhesség-.pedig csak vágyom arra hogy mellém bujjon.egész héten egyedül vagyok mert melozik és hétvégén sehol semmi csak nagy ritkán?muszáj ezt elviselnem?

Legjobb válasz: Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!

Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!
Szia. Tegnap ezt már leírtam egy kismamának, most leírom Neked is. "Megértem mit érzel. Nekem is volt ilyen idõszak a terhesség elején, hogy annyira nem bírtam elviselni a páromat, hogy rosszul voltam még a fényképétõl is. Minden irritált amit csinált, ha szeretgetett, az volt a baj, ha nem, akkor meg az. A végére annyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy napokig egymáshoz se szóltunk, mit ne mondjak, szörnyû volt. De nem bírtam már meg se csókolni. Minden lépésébe belekötöttem. Pedig õ mindent megtett akkor is, és amikor már azt hittem rámegy a kapcsolatunk, egyszercsak valami megváltozott, elvonultak a haragfelhõk és elgondolkodtam, hogy mennyire megbántottam õt annyi héten keresztül. Hálával tartozom neki amiért annyi mindet elvisel nekem, nagyon szeretem és tudom, hogy õ is nagyon szeret minket. Szerintem gondold át százszor mielõtt bármit döntesz." 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sziasztok, ugy érzem rájottem mi volt a baj foleg ha sexre kerult volna a sor.a baba.nem mondta sot tagadta hogy félne meg félti, de amikor mondtam neki hogy most felejtsd el 1 orácskára hogy terhes vagyok minden olyan lett mint azelott.és augy sejtettem hogy télleg nálam van a dili, ugyhogy nagyon remélem hogy most már lassan lenyukszom.:D

Tegnap voltunk UH-on, végre, az elsp tali meg volt.13 hetes terhes voltam eddig. De a UH. Szerint 11+6 vagyok, vagyis ma lettem 12 hetes terhes, a baba kora szerint? Ezentúl ezt kell számolni?

Mondjuk én pontosan tudom, hogy mikor foganhattam, mert jól figyeltem a testem m?ködését...de ezek szerint nem pénteken változik a hét, hanem kedden !Uh.-os szerint.Most akkor innent?l kezdve, egy héttel minuszt számoljak?Tehát most vagyok 12 hetes,holott már a terhesség szerint +2 hét a 14 hétben vagyok !Ha már meg van a pontos, meghatározott kora, akkor az számít?Amúgy azt mondta a vizsgáló, hogy a korának megfelel?en fejl?dik, és 51 mm hosszú a CRL-je, ez jó ?Meg, hogy ? úgy látja minden rendben van, eddig vele.Még nagyon kis picike, alig kivehet? a képen, de mégis jó érzés látni, ficánkolt közben ! :)

Legjobb válasz: az utolsó menses elsõ napjától számold. innen számolja a doki, a védõnõ, stb... mindenki. az UH a fejlõdés szerinti idõt adja meg, de a mensestõl számol mindenki.és fõleg ha rendben van minden, akkor nem is kell aggódnod. én 12+1 voltam mikor mentem, és 12+6-ra állapította meg, de most a régi idõ szerint számolok. de jó neked hogy ficánkolt közben, nekem végig aludta, nem tudtuk felkelteni... :P

az utolsó menses elsõ napjától számold. innen számolja a doki, a védõnõ, stb... mindenki. az UH a fejlõdés szerinti idõt adja meg, de a mensestõl számol mindenki.és fõleg ha rendben van minden, akkor nem is kell aggódnod. én 12+1 voltam mikor mentem, és 12+6-ra állapította meg, de most a régi idõ szerint számolok. de jó neked hogy ficánkolt közben, nekem végig aludta, nem tudtuk felkelteni... :P
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor maradok a pénteki váltásnál... :) , és akkor már 14.hétbe fogok lépni majd :) ezen a héten ! :) Nekem eslõre csak feküdt, de mikor rányomta za UH fejet a hasmara nõ, akkor jobb lábbal elrugaszkodott és egy nagyot ugrott, mintha át akarta volna ugrani a lécet...egy magas ugró :) , azátn jó hátra csapva a kis fejecskéjét, visszazuhant, jaja, nagyon sajnéltam, hogy miket csinál magával...de férjem mondta, hogy õ ott lebeg, nem beverte a fejét, érzése van, hanem csak lebeg.., meg a víz körebe veszi :) ! Aranyos volt...!Aztán csak 2 percig láthattam, mert elfordították a kamerát, mert maguknak elemezgették, és a sarokban volt még egy gyakornok is, és neki kellett befordítani a kamerát :( A férjem többet rálátott, de én sajnos már semmit !csak a képet kaptam emg utána, amin még eléggé csak a körvonalai látszanak ! :( De majd a 20.hetin :) !Többet !
én a 18.héten voltam, már jó nagy volt a lányom, mindene simán kivehetõ volt a 2D-n is :) boldog babavárást! üdv: 20 hetes (elsõ voltam)
Szia.Nálam is hasonló a helyzet, a 18.dik héttõl...hét csúszás van, a doki az uh-á szerint nézi innentõl kezdve a heteket(legalábbis nálam ).Ebbõl kifolyólag modosítva is lett kiirt idõpont.Én betöltött 35hetes lennék...De 34hetes vagyok.Minden jót :)
A kérdező hozzászólása: Értem, tehát akkor egy héttel vissza!Végülis érthetõ, mert a kis élet csak 2 héttel késõbb kezd el kialakulni a mensi után, addig meg csak saccolásnak veszik..ezzel a mensi idejétõl nézve, mert az a biztos...addig !:)

12 hetes terhes vagyok tegnap voltam ultrahangon szerintetek ezeken a képeken látszik, hogy fiú vagy lány lesz?

http://kepfeltoltes.hu/view/130416/img037_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Fú, nehéz ügy. Az elsõ kép kicsit lányos, de még akár lehetne fiú is. A másik inkább fiú :) Mondtak valamit? Nekem 12 hetesen egyértelmûen lányt mondtak, és most a 16. héten is.

Fú, nehéz ügy. Az elsõ kép kicsit lányos, de még akár lehetne fiú is. A másik inkább fiú :) Mondtak valamit? Nekem 12 hetesen egyértelmûen lányt mondtak, és most a 16. héten is.
Én ezekrõl a képekrõl még nem tudom egyértelmûen megmondani a nemét. A doki nem mondott semmit?
Nem igazán látom, a második kép valóban fiús, de lehet akár térde is:-) Amúgy elsõ babád? Nagyon ragaszkodnál egyik vagy másik nemhez? Nekem 2. babám, de nemigen ragaszkodom egyik nemhez sem.Párom dettó.Lányunk van amúgy.Tegnap voltunk 12 hetes uh-n nekünk is mondták van valami nyúlvány, és a doki kérdõn mondta "lehet hogy fiú?"
Szerintem itt mi laikusok ezt nem tudjuk megmondani neked. A fejét, testét ki lehet venni.
Nálam a 12 hetesen már azt mondta a doki, hogy fiúgyanús de még nem merte biztosra mondani akkor-18 hetesen már egyértelmûen látszott, hogy igaza volt:) 38hkm
A kérdező hozzászólása: Igen az elsõ babám és nem ragaszkodok, hogy fiú vagy lány legyen.Csak kíváncsiság. Azt mondta a doki, hogy nem nagyon tudja még megmondani a nemét.
lányra tippelek
3x voltam kismama és nekem egyszer sem tudta megmondani a doki 12hetesen, hogy fiuk-e vagy lányok. Mondta is, hogy ne kérdezzem, mert nem akar találgatásokba bocsátkozni. :) Pedig olyan dokinál voltam akinek nagyon tuti 4D uh-ja volt. És 18hetesen mindháromszor kiderült, hogy kisfiuk lesznek!! :) ) Nagyon örültem mindháromszor! Én nem tudom a Te képeid alapján, hogy ki lakhat a pocakodban. :) Én csak a fejét és a kis testét tudom kivenni-mást nem! :) Gratulálok a kicsihez!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!