Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok. Nem lett jó (2 db)

12 hetes kismama vagyok. Nem lett jó a vizelet eredményem. Ez nagy baj?

A nitrit pozitív lett.Nagyon félek.Azt is hallottam,hogy daganatot is jelenthet.Semmi tünetem nincs.Ki lehet kezelni?Volt valaki ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: Ez baktériumok jelenlétére utal. Nekem is volt ilyen, amikor terhes voltam, szerintem nincs miért aggódni.

Ez baktériumok jelenlétére utal. Nekem is volt ilyen, amikor terhes voltam, szerintem nincs miért aggódni.
Szia! Nekem minden esetben a legelejétõl találtak valamit a vizeletemben. Hol a nitrit volt sok, hol a fehérvérsejt sõt volt olyan, hogy még egy kevéske vért is találtak benne. Az elsõ ilyen alkalom a 8. héten volt és hát teljesen ki voltam borulva, hogy elveszthetem a babámat és hogy valami baja lehet. Az orvosom minden alkalommal antibiotikumot irt fel, mert szerinte gyulladás volt a szervezetemben. Most már ott tartók, hogy nem idegesítem magam rajta, a nõgyógyászom szerint a terhesség alatt eleve megváltozik az ember teste és a leletek közel sem lesznek olyan tökéletesek mintha nem várnánk babát. Nekem sem volt semmi tünetem ami bajra utalhatott volna, a babával mindig minden rendeben volt. Szóval azt tanácsolom, hogy semmi idegeskedés, csak a babával törödj és ha semmi tüneted nincs és jól érzed magad akkor hidd el, nem lesz próbléma. Gondolj arra, hogy mindenkinél van valami ami elöjön ilyenkor csak azt te nem tudod csak a tiedet láttod. Remélem sikerült egy kicsit megnyugtatnom. 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Olvastam, hogy felszálló is lehet, és az nem jó a babának.Kaptam kliont, de nem használt.Vagy sok olyan ételt ehettem, amiben nitrit van?
A kérdező hozzászólása: Köszi aválaszt, kicsit megnyugtattál.Holnap megyek dokihoz, mert csak most kaphatok antibiotikumot.
ne idegeskedj ez baktériumot jelent, és csak antibiutikumrs fog el mulni én a helyedben kérnék tenyésztést, mert csak arra fog a baci eltuni amire érzékeny tapasztalatbol mondom a harmadik gyermekem várom, és mindel volt ez a probléma, az elsövel nagyon is 2hétig injekcioztak a korházban, 12hetes kismama
Kaptál rá antibiotikumot?Mert ezt ki kell lezelni!
Ne aggódj, nincs daganatod! Nekem is volt egyszer benne nitrit, de másnap már nem. Baktériumoktól van a vizeletben nitrit. Vagy húgyúti fertõzéstõl, de lehet enyhe hüvelyi folyástól is. Ha nem múlt volna el, kaptam volna antibiotikumot. Igyál sok folyadékot, az tisztítja a húgyutakat. Írd be a keresõbe, hogy : vizelet nitrit, már az elsõ oldalon pontosan leírják.
Szia! Olyan nincs hogy étellel vagy itallal kerül be a szervezetbe, mert az ételek és italok nitrátot tartalmaznak, nem nitritet, és amikor a nitrát baktériumokkal találkozik, akkor alakul nitritté. Tehát jól mondta az elõttem szóló, valamilyen baktérium jelenlétére utal, ami lehet egy enyhébb húgyúti fertõzés, amit te észre sem veszel. Azért vagyok ilyen jól tájékozott, mert 2 napja az én laboromon is poz.lett és a doki elmagyarázta hogy ne rémüljek halálra, kaptam rá gyógyszert és ennyi. és nekem sem volt semmi tünet, szóval ne aggódj, nincs semmi gáz! :) 32 khm

12 hetes vagyok. Az elmúlt időszakban nagyon jó alvókám lett, de 4-5 napja éjjelente felébredek, és van hogy 2 órákat fent vagyok, forgolódom. Nem fáj semmim, csak nem tudok aludni. Normális ez az elején?

Legjobb válasz: ÓÓ de még mennyire én most vagyok 23 hetes és még mindíg van olyan hogy nem bírok elaludni.Az elsõ 3 hónapot szinte végig aludtam.Sztem amikor csak tudsz aludj,akár hétvégén is napközben.Evés után stb.Én már szinte mindent kiprobáltam és ez vállt be.Sok sikert.

ÓÓ de még mennyire én most vagyok 23 hetes és még mindíg van olyan hogy nem bírok elaludni.Az elsõ 3 hónapot szinte végig aludtam.Sztem amikor csak tudsz aludj, akár hétvégén is napközben.Evés után stb.Én már szinte mindent kiprobáltam és ez vállt be.Sok sikert.
Szia! Ez normális. Az elején ülve elaludtam nappal nem egyszer :-) Aztán éjjelente felébredtem 2-3 órára. A terhesség végén pedig talán 2-3 órát aludtam egy éjszaka. Pihenj sokat, amikor teheted!
Szia Tényleg normális:-) Nekem a terhesség elejétõl -most 19 hetes vagyok-korszakok váltják egymást. Pár napig alszom jól, pár napig alig alszom, majd megint alszom és megint nem. Nem vettem észre, hogy bármi befolyásolná. Ez még nem baj, nagyobb baj ne legyen:-) Ha érzed hogy kéne, és tudsz, pihenj:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!