Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok. Eddig (26 db)

12 hetes vagyok. Eddig szinte minden nap éreztem hogy szurkál a pocim, de pár napja nem éreztem. Mitől lehet ez? Nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: 12 hetesen normális, hogy alább hagy. Majd jön helyette más, ne aggódj! :o) Jó pocakosodást!

12 hetesen normális, hogy alább hagy. Majd jön helyette más, ne aggódj! :o) Jó pocakosodást!
Nekem is elmúlt de aztán a 14.héten visszajött. 15hkm

Az előbb szeretkeztem a párommal, és most azt vettem észre, hogy kevés pecsételő vérzésem van. Nagyon megijedtem! 12 hetes vagyok, eddig még nem volt ilyen gond. Nem fáj, nem görcsöl a hasam. Nagy a baj? Szerdán megyek orvoshoz, menjek hamarabb?

Legjobb válasz: Igen, menj. Azonnal. A vérzéssel sosem szabad játszani. Nekem kétszer volt eddig a terhességem alatt, a vérzés mindig bajra utal. Lehet semmi komoly, de én akkor is azt gondolom,hogy jobb félni, mint megilyedni, nem? 35 hetes kismama

Igen, menj. Azonnal. A vérzéssel sosem szabad játszani. Nekem kétszer volt eddig a terhességem alatt, a vérzés mindig bajra utal. Lehet semmi komoly, de én akkor is azt gondolom, hogy jobb félni, mint megilyedni, nem? 35 hetes kismama
Nem biztos, hogy baj van, az is lehet, hogy a hüvelyed fala belül egy picit sérült, az okozza a vérzést. Nálam is elõfordult és nem lett baj. Ez persze nem szt jelenti, hogy ne beszélj orvossal, ha nyugtalanít a dolog, érdemes felkeresned, legalább telefonon érdeklõdj.
Szia szerintem nézesd meg magad orvossal.Én is így jártam 2 héttel ezelõtt szeretkezés után rózsaszines folyásom lett, de csak pár percig.Az orvos szerint minden jó a méhszáj zárt, de sajnos ellettem tiltva a szextõl.Holnap menj el az orvosodhoz.Szorítok ne legyen semmi gond!!!!üdv 34 hetes kismama.
szia..én szombaton jártam igy.végig izgultam a hétvégét, a doki megnézett és minden rendben annyit mondott hogy ne hü bele Balázs modjára csináljuk..én meg mondtam neki hogy akkor nem is kéne bedugnia:Dannyira vigyáztunk..és javasolta hogy vegyek sikositot-.mert hiába vagy felizgulva belül a terhességtöl nem vagy elég nedves és könnyebben sérülsz.nem lesz semmi.én elkezdtem neki mondani hogy hát....együtt voltam a párommal, , , egyböl tudta mi van..és mondta hogy még elö is fordulhat.azt mondta ha nagyon sok vér van és nem mulik akkor van gáz..de nekem el is mult.és boldog 8 hetes kismami vagyok..ne izgulj.csak pihenj.ha akarsz irj priviben

12-hetes vagyok, eddig hánytam a 5. -hét óta, vészes hányásom is volt, 2-napja nem hányok tegnap nem volt hányingerem sem ma nagyon jól vagyok semmi bajom és teli vagyok energiával, ugye nincs baj, csak elmúlt végre a hányós idő?

Hétfőn megyek UH-ra,rászámolással most 13-hetes vagyok uh-szerint 12.Van ilyen,hogy 2-3 nap alatt elmúlik egy ennyire intenzív tünet,van már egy 3-évesem de vele nem volt semmi tünetem.

Legjobb válasz: Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)

Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)
elmúlik egyik napról a másikra, nem kell emiatt aggódni, inkább örülj neki :D én is azt teszem mióta nem hányok.
Ne aggódj nekem is a tünetek egyik napról a másikra múlnak /múltak :) 14+5htk
örülj neki hogy elmult. Sokakanak van végig vagy jóval tovább mnt 12. hét. sokaknak igy egyik napról a másikra mulik el.
Nekem a 8.-dik héttõl a 16.-dik hétig folyamatos rosszullétem volt. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, mintha elvágták volna.

12 hetes vagyok, eddig csak folsavat szedtem. Most elkezdenék valamilyen terhesvitamint. Milyet szedjek, melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Én Elevitet szedtem a terhesség elejétõl kb a 25.hétig minden nap. Aztán már csak heti 2-3 alkalommal szedtem. Amikor nem, akkor kalciumot, magnéziumot és vasat szedtem (Béres). A 36.héttõl magnéziumot már nem szabad, akkor már csak kalcium és vas. Persze, ha valakinek jó a vérképe, nem fontos a vas, nekem kellett. Elevit szerintem jó, de nem mindenkinek jön be, sokat olvastam itt, hogy szorulásuk lesz tõle (vastartalma miatt).

Én Elevitet szedtem a terhesség elejétõl kb a 25.hétig minden nap. Aztán már csak heti 2-3 alkalommal szedtem. Amikor nem, akkor kalciumot, magnéziumot és vasat szedtem (Béres). A 36.héttõl magnéziumot már nem szabad, akkor már csak kalcium és vas. Persze, ha valakinek jó a vérképe, nem fontos a vas, nekem kellett. Elevit szerintem jó, de nem mindenkinek jön be, sokat olvastam itt, hogy szorulásuk lesz tõle (vastartalma miatt).
"Legjobb"-at nem fogsz találni, mindenki más vált be és azt tudja ajánlani. Én kétfélét szedtem. Kb a 13. hétig szedtem a Femibiont, aztán átálltam a Hipp Natal-ra. Nem azért, mert nem voltam megelégedve a femibion-nal, nem volt vele semmi bajom, de valahogy mégis szimpatikusabbnak tûnt a Hipp Natal, hogy azt inni kell és nem egy "bogyót" bevenni. Azóta is a Hipp-et iszom naponta egyszer, most vagyok 30hetes. Árban ezzel a kettõvel kb ugyanannyiba jössz ki. Az elevit és gravida árát nem ismerem, ezt a kettõt a sok utánaolvasás után rögtön kizártam. Hipp Natal pl a drogériákban (dm, rossmann, müller) is kapható.
Én a télen elevitet szedtem, már felkészítés idöszakban is, terhes is maradtam de spontán vetéléssel fejezõdõtt be sajnos. De az elevittõl 3 hónap alatt 8 kilót híztam. Pedig nemvagyok zabálos alkat.Aztán májusban ismét áldott állapotban kerültem.Az orvosom a femibiont ajánlotta.2 fajta van belõle :egyik az elsõ 12 hétre, a másik pedig a 13 héttõl. Május ota egyetlen kilót nem híztam , mindent eszem ami jólesik.A kislányom meg az uh méretei szerint nagyobb kicsit mint hetek szerint kéne lennie. De talán ez is alkatfüggõ, kinek mi válik be! Szép babavárást
en Elevitet szedtem, de szerintem jobban jarsz ha ezt a dokiddal beszeled meg, hiszen o latja a labor vizsgalatokat, hogy mibol mire van nagyobb szukseged, kellemes babavarast, 35h.km:)

12 hetes vagyok. Eddig csak álmos voltam, meg néha hányingerem volt, de tegnap óta szinte eltudnék ájulni. Le kell vízszintesbe feküdnöm, hogy nem essek össze. Ezen kívül a fejem is fáj. Ez normális?

Megmondom ?szintén, hogy én arra számítottam hogy a 12 hét után jobban leszek, nem pedig rosszabbul.

Legjobb válasz: Ez teljesen normáli,hiszen a baba szívja az energiádat rendesen,na és persze ezt a nagy meleget is alig bírjuk legalábbis én.Késõbb biztosan megszünnek ezek.

Ez teljesen normáli, hiszen a baba szívja az energiádat rendesen, na és persze ezt a nagy meleget is alig bírjuk legalábbis én.Késõbb biztosan megszünnek ezek.
Ne úgy vedd a 12 hetet, hogy betöltöd szerdán, aztán csütörtöktõl semmi bajod. Ez nem így megy. Ismerek olyat, akinek 8 hetesen jelentkeztek az iszonyatos rosszullétei és 18 hetes koráig tartott. Nekem pl. annyi tünetem volt - van -, hogy borzasztóan fáj a mellem, de egyébként semmi nem volt. A fejfájás az valószínû inkább, hogy az idõjárás vagy valami más. Viszont ha kórosnak érzed, vagyis folyamatosan, napokon keresztül elviselhetetlenül fáj akkor menj orvoshoz szerintem. 21+2 hetes km.

12 hetes vagyok, és pár napja sokkal erősebb a hányingerem, mint eddig, ráadásul egész nap tart. Normális ez?

Reggelenként szoktam csak öklendezni, vagy epét hányni, de egész nap kínoz ez az er?s émelygés.

Legjobb válasz: Teljesen normális nekem nemcsak hányingerem volt és hánytam is egész nap és csak az segített hogy aludtam sem kekesz sem semmi más.Kb 5.tõl 16.hétig tartott.Most néha émelygek ha nagyon éhes vagyok.Szóval azonnal kell ennem ha kezdek éhes lenni.24 hetes

Teljesen normális nekem nemcsak hányingerem volt és hánytam is egész nap és csak az segített hogy aludtam sem kekesz sem semmi más.Kb 5.tõl 16.hétig tartott.Most néha émelygek ha nagyon éhes vagyok.Szóval azonnal kell ennem ha kezdek éhes lenni.24 hetes
Sajnos ez a terheséggel jár és ez alkat függõ.Én az egész terheséggem alatt még nem hánytam és az elsõ 2 napba volt enyhe hányingerem.Kitartás!Pihizz sokat és hát én egy doitól hallottam de ha nem akarod ne tedd ha nem akarod és tudom sokan nem értenek egyet, de ha erõs hányingered van hideg pici coca-colat igyál ettõl jobb lesz egy picit. Boldog Baba várást! 34 hetes pocis
jobb lesz és nem picit. elsõ válaszoló
Cola, CanadaDry, és Kinley gyömbér... nekem ezek használtak, valamint a szénsavas ásványvíz. Picit böfiztem utána, és jobb lett. A 31.hétig csak buborékos ásványvizet tudtam inni, utána pedig csak buborékmenteset. Semmi baja nem lett a babámnak.

34 hetes vagyok. Eddig 12 kilót híztam mennyit fogok még?

Azt hallottam,hogy az utolsó hetekben még fel jön pár kiló? Ti mennyit híztatok ennyi id?sen és mennyi lett a végére?

Legjobb válasz: Ha eddig csak ennyit hiztál akkor ezután sem fogsz már sokat. Még van 6 heted és ha 34 hét alatt csak ennyit szedtél fel akkor az nem sok. Én ennyi idõsen mér 18kg-ot szedtem fel, pedig nagyon vékony alkat voltam, most a 38. hétben pedig összesen 22kg van rajtam.

Ha eddig csak ennyit hiztál akkor ezután sem fogsz már sokat. Még van 6 heted és ha 34 hét alatt csak ennyit szedtél fel akkor az nem sok. Én ennyi idõsen mér 18kg-ot szedtem fel, pedig nagyon vékony alkat voltam, most a 38. hétben pedig összesen 22kg van rajtam.
én az utolsó hónapban még legalább 5 kilót szedtem fel :( szerintem változó lehet. sokan mondják, hogy az utolsó hónapban még sok jöhet fel, de lehet, hogy annak egy jelentõs része csak víz, meg a baba. Õ az utolsó hónapban sokat gyarapodik, akár egy-másfél kilót is.
Biztos érzed, már nem tudsz úgy enni sem, többször keveset, és tényleg keveset, ha így van sztem max 1-2 kg, az meg még belefér, ne aggódj, minden jót!!
Szia, Én is 34 hetes vagyok 13 kg-mal.Engem sokan lenéznek ez miatt, hogy milyen sok.Nem értem az embereket, és ha 30 lenne akkor mi lenne? Szemétség ezzel szekálni egy állapotos nõt, úgyis nekem kell majd oflgoznom, hogy újra formába legyek.Remélem nem szedek fel túl aokat.18-ig meg szeretnék állni.

Etessem vagy ne? 12 hetes babám, eddig (5 hetes korától) átaludta az éjszakát, este 8-tol, reggel 5-6ig.

pár napja felébred 3 körül,adok neki enni és alszik tovább.nem tudom,hogy nem kellett volna?hagytam volna sírni?annyira nem sírt,csak ébren volt és nyöszörgött.lehet,h rosszat tettem azzal,hogy megetettem,és hogy magam mellé vettem?(így reggelig együtt aludtunk)anyatejes baba.

Legjobb válasz: Ha éhes, etesd meg. 14 hós fiam a mai napig felkel még 1-2x szopizni éjszaka. Sõt 3-4 hós kora óta (5-6 fele ébred), onnantól kezdve köztünk alszik.

Ha éhes, etesd meg. 14 hós fiam a mai napig felkel még 1-2x szopizni éjszaka. Sõt 3-4 hós kora óta (5-6 fele ébred), onnantól kezdve köztünk alszik.
Szerinted este eleget eszik? Ugyanannyit mint korábban? A kisfiam most 16 hetes, kb. egy hónapja kezdett el a korábbi 5 óra helyett 2-kor, 3-kor kelni. Nála ez valószínûleg azzal van összefüggésben, hogy hamarabb megéhezik. Nem olyan jó az étvágya, mint korábban, de a doki szerint semmi baja. Biztosan hamarabb "feldolgozza" a vacsit. Nem lehet, hogy ez a gond nálatok is? Gondolom, ha hasfájás, korai "fogtünetek" stb. lenne, akkor nem kelne mindig ugyanakkor.
szia.Én ugyan ugy vagyok ezzel mint te.nekem 2 hónaposa a babám.pár hetes koráig olyan 11 körül kelt éjszaka utana 3 körül.aztán hirtelen váltás csak hajnalba kelt fel olyan 3 körül.aztán hirtelen 5 körül.mostanában megint korában kel de nem sír csak nyöszörög én cumit adok neki.elfogadja és alszik tovább.gondolom ha éhes lenne akkor ordítana sztem és nem aludna vissza.és reggel ugyanugy 5 körül kel.de lehet a te babád fejlõdéi ugrásban van azert kér többször kajcsit.probálj nappal picivel többet adni neki.sok sikert
Az én fiam is felkelt enni hajnali 2-3 körül. Pár hete viszont nem ébred fel. Most 20 hónapos. Ja és 3 és fél hónapos korától átaludta az éjszakát kb 7 hónapos koráig. Akkor kezdett visszaszokni az éjjeli evésre. Nem fogadta el a vizet, csak a tápot.
Mi is átalusszuk az éjszakát, 3 hónapos a kislányom.Egy ekkora gyereknek éjszaka már nem kell enni.Én sem eszem, a gyomornak is pihenni kell valamikor. Ha felébred éjjel teázunk és visszaalszik egy szó nélkül. Ha nehezebben megy, akkor több idõ kell neki, lehet hogy egy két éjszakát átnyöszörög, de ha nem kap enni max inni, akkor rájön majd hogy éjjel aludni kell és nem enni. Én legalábbis így csináltam...
Az én kislányom is 3 hós , õ is ébred éjszaka és én mindig megetetem. az anyatejet gyorsan megemésztik én nem fogom sírni hagyni és ha már felkelek akkor inkább megszoptatom mint teát adjak neki. nagyon jól csinálod te is, és ne bántson h melletted alszik( nálunk is van h elalszik mellettem a drága).
Szia nálunk ugyan ez volt a helyzet mig estére nem adtam neki fõzeléket!Most ujra átalusszuk az éjjszakát

12 hetes vagyok és eddig a gyomrom nagyon nagy volt. Azt mondták, hogy ott van a baba, majd lejjebb csúszik. Most lejjebb is csúszott a narancs nagyságú dudorka kb. 5 centit? Eléggé szúrt, nyomott a helye kb 20 percig. Ugye nincs baja a babának?

Legjobb válasz: ez vicc ugye?hogy kerult a gyomrodba a baba?megetted?mert terheseknek a mehukben van a baba,es nem csuszkal,ott nodogel es majd onnan indul el hogy a (szulocsatornan)huvelyen at meglassa a napvilagot.ha neked a gyomrodban van hol fog kibujni,a fenekeden?nem hiszem hogy jo otlet gyereket vallalni egy ilyen buta embernek aki azt sem tudja hol megy be hol no es hol jon ki.utanna mit csinalsz a babaval?

ez vicc ugye?hogy kerult a gyomrodba a baba?megetted?mert terheseknek a mehukben van a baba, es nem csuszkal, ott nodogel es majd onnan indul el hogy a (szulocsatornan)huvelyen at meglassa a napvilagot.ha neked a gyomrodban van hol fog kibujni, a fenekeden?nem hiszem hogy jo otlet gyereket vallalni egy ilyen buta embernek aki azt sem tudja hol megy be hol no es hol jon ki.utanna mit csinalsz a babaval?
Szia. Ez nekem is furcsa olvasni.Még ilyet nem hallottam.Lehetetlen, hogy a gyomrodban legyen az embrió.Nem lehet, hogy esetleg egy puffada´s volt?? menj orvoshoz, csak óvatosan fogalmazz, nehogy ki nevessen. Ezt nem rossz indulatból írom. 29hetes kismama.
Nem buta a kérdésfeltevõ!!!!A GYOMOR MAGASSÁGÁBAN volt, nem a gyomrában, csak ELÍRTA. Olyan kegyetlenek vagytok egy fogalmazási hibáért. Nem kell letolni, szerintem ti is hibáztok.... Ha az orvosod azt mondta, hogy lejjebb fog csúszni és meg is történt, akkor nincs semmi baj. nyugodj meg!
Biztos nincs baja a babádnak!Azt hogy feljebb érezted a "dudort", valószinûleg a puffadás az oka ami terhességnél elég gyakori, de most minden a helyére került.Sok sikert a babához!
Szerintem az elsõ két válaszoló a buta.Én a kérdés elolvasása után nem feltételeztem, hogy a gyomrában van.Egybõl arra gondoltam, hogy a gyomor magasságában. Hát igen...nagy az Isten állatkertje és sajnos alacsony a kerítés.
Az elottem iro valaszado nagyon jol megfogalmazta. Enis tettem mar fel kerdest, lehet, hogy kicsit felreerthetoen, es olyan durva valaszt kaptam ra, hogy sirtam egy fel napot. Ugyhogy szerintem aki nem tud szepen es normalisan valaszolni az ne tegye! A kerdezonek pedig jo egeszseget kivanok! Es nem kell minden valaszt komolyan venni!
Teljesen egyetértek az elõttem íróval. Egy rosszul megfogalmazott kérdés miatt nem kell mindjárt lehülyézni a másikat. A kérdést egyébként én sem értem. Narancs nagyságú dudorka? Biztos hogy a babát érezted? 12 hetesen még nem nagyon érezheted hogy hol is van mert csak pár centiméteres! Szerintem fogalmazd meg mégegyszer ezt a kérdést!
Az ötödik válaszoló vagyok.Még azt kérdezném az elsõ válaszolótól, hogy a gyerkével is így fog viselkedni ha valamit rosszul fogalmaz meg?Mert akkor csak sajnálni tudom a gyereket.
Én a második gyermekemmel vagyok terhes. Az elsõnél az alhasam kezdett dudorodni, és kb7 hónaposan éreztem, hogy a baba összenyomja a belsõ szerveimet. Most egészen más a helyzet, mert már 4 hónaposan is ezt éreztem, és ettõl a babától nemcsak az alhasam, hanem a mellem alatti rész is elkezdett dudorodni pár hónaposan, holott tudjuk, hogy 16-18 hetesen is csak a köldök magasságában lehet a méh(orvosok szerint). Szóval értem, hogy mirõl beszél a kérdezõ, nem úgy, mint az elsõ két válaszadó.De az a véleményem, hogy emiatt nem kell aggódni.

Tegnap voltunk UH-on, végre, az elsp tali meg volt.13 hetes terhes voltam eddig. De a UH. Szerint 11+6 vagyok, vagyis ma lettem 12 hetes terhes, a baba kora szerint? Ezentúl ezt kell számolni?

Mondjuk én pontosan tudom, hogy mikor foganhattam, mert jól figyeltem a testem m?ködését...de ezek szerint nem pénteken változik a hét, hanem kedden !Uh.-os szerint.Most akkor innent?l kezdve, egy héttel minuszt számoljak?Tehát most vagyok 12 hetes,holott már a terhesség szerint +2 hét a 14 hétben vagyok !Ha már meg van a pontos, meghatározott kora, akkor az számít?Amúgy azt mondta a vizsgáló, hogy a korának megfelel?en fejl?dik, és 51 mm hosszú a CRL-je, ez jó ?Meg, hogy ? úgy látja minden rendben van, eddig vele.Még nagyon kis picike, alig kivehet? a képen, de mégis jó érzés látni, ficánkolt közben ! :)

Legjobb válasz: az utolsó menses elsõ napjától számold. innen számolja a doki, a védõnõ, stb... mindenki. az UH a fejlõdés szerinti idõt adja meg, de a mensestõl számol mindenki.és fõleg ha rendben van minden, akkor nem is kell aggódnod. én 12+1 voltam mikor mentem, és 12+6-ra állapította meg, de most a régi idõ szerint számolok. de jó neked hogy ficánkolt közben, nekem végig aludta, nem tudtuk felkelteni... :P

az utolsó menses elsõ napjától számold. innen számolja a doki, a védõnõ, stb... mindenki. az UH a fejlõdés szerinti idõt adja meg, de a mensestõl számol mindenki.és fõleg ha rendben van minden, akkor nem is kell aggódnod. én 12+1 voltam mikor mentem, és 12+6-ra állapította meg, de most a régi idõ szerint számolok. de jó neked hogy ficánkolt közben, nekem végig aludta, nem tudtuk felkelteni... :P
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor maradok a pénteki váltásnál... :) , és akkor már 14.hétbe fogok lépni majd :) ezen a héten ! :) Nekem eslõre csak feküdt, de mikor rányomta za UH fejet a hasmara nõ, akkor jobb lábbal elrugaszkodott és egy nagyot ugrott, mintha át akarta volna ugrani a lécet...egy magas ugró :) , azátn jó hátra csapva a kis fejecskéjét, visszazuhant, jaja, nagyon sajnéltam, hogy miket csinál magával...de férjem mondta, hogy õ ott lebeg, nem beverte a fejét, érzése van, hanem csak lebeg.., meg a víz körebe veszi :) ! Aranyos volt...!Aztán csak 2 percig láthattam, mert elfordították a kamerát, mert maguknak elemezgették, és a sarokban volt még egy gyakornok is, és neki kellett befordítani a kamerát :( A férjem többet rálátott, de én sajnos már semmit !csak a képet kaptam emg utána, amin még eléggé csak a körvonalai látszanak ! :( De majd a 20.hetin :) !Többet !
én a 18.héten voltam, már jó nagy volt a lányom, mindene simán kivehetõ volt a 2D-n is :) boldog babavárást! üdv: 20 hetes (elsõ voltam)
Szia.Nálam is hasonló a helyzet, a 18.dik héttõl...hét csúszás van, a doki az uh-á szerint nézi innentõl kezdve a heteket(legalábbis nálam ).Ebbõl kifolyólag modosítva is lett kiirt idõpont.Én betöltött 35hetes lennék...De 34hetes vagyok.Minden jót :)
A kérdező hozzászólása: Értem, tehát akkor egy héttel vissza!Végülis érthetõ, mert a kis élet csak 2 héttel késõbb kezd el kialakulni a mensi után, addig meg csak saccolásnak veszik..ezzel a mensi idejétõl nézve, mert az a biztos...addig !:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!