Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok. A (449 db)

12 hetes vagyok. A véreredményem :szabad B hcg 20.63 ng/ml, PAP 16, 03 IU/ml, , majd egy hét mulva lesz meg az a papir amin arány van! Nektek mennyi a PAP? Izgulok nagyon. Hcg nem alacsony?

Legjobb válasz: Nekem a mostani terhességnél a szabad b-HCG 82,8 IU/L 1,88 MOM A PAPP-A 6,516 IU/L 1,73 MOM A DOWN kockázat 1:16185 lett az Istenhegyi Klinikán. Az elõzõnél viszont az Integrált tesztet csináltattam meg máshol, ott a DOWN-ra 1:2400 lett az eredmény, A szabad béta-hCG 25, 7 NG/ml (a tiéd nem sokkal alacsonyabb), 1,78 MOM és a PAPP-A 1168 miu/l, 0,97 MOM volt 12 hetesen. Nem azonosak a mértékegységek, nehéz összehasonlítani. Biztos, hogy nincs okod aggódni!

Nekem a mostani terhességnél a szabad b-HCG 82, 8 IU/L 1, 88 MOM A PAPP-A 6, 516 IU/L 1, 73 MOM A DOWN kockázat 1:16185 lett az Istenhegyi Klinikán. Az elõzõnél viszont az Integrált tesztet csináltattam meg máshol, ott a DOWN-ra 1:2400 lett az eredmény, A szabad béta-hCG 25, 7 NG/ml (a tiéd nem sokkal alacsonyabb), 1, 78 MOM és a PAPP-A 1168 miu/l, 0, 97 MOM volt 12 hetesen. Nem azonosak a mértékegységek, nehéz összehasonlítani. Biztos, hogy nincs okod aggódni!

12 hetes vagyok, a terhessegem eleje ota rettenetesen fazom. Ez lehet tünet? De hogy-hogy? Mi zajlik le ilyenkor?

Nagyon raz a hideg, jegcsap a kezem, a labam, az orrom. Ez mitöl van? Mas is fagyoskodott terheskent? Sajna a meleg tea, meleg tej sem hasznal, a forro fürdöt nem merem kiprobalni... Dupla zokni, meleg cuccok sem ernek semmit.

Legjobb válasz: Mozogj, mozgasd a végtagjaidat, hogy jobb legyen a vérkeringésed szerintem... Boldog babavárást, 9 hetes pocis

Mozogj, mozgasd a végtagjaidat, hogy jobb legyen a vérkeringésed szerintem... Boldog babavárást, 9 hetes pocis
Szia! Hát ezzel én is igy vagyok nemtudom hogy ez miért van. Én még csak 6 hetes multam de majd megfagyok elejétõl fogva állandóan éás ugyanez mint nálad, jéghideg kéz, láb. Meleg tea vastag zokni ezt használom én is.
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Állandóan fázom, a párom pólóban ül, én meg 2 zokni, vastag melegítõ, 2 téli pulcsi!! És még mindig úgy érzem, jobb lenne Jamaicaban. :) Nem tudom, mitõl van, biztos a vérkeringéssel függ össze, de olvastam, hogy ez is egy tünet, nincs félnivaló. :) Boldog babavárást, 7 hetes kismama
Hú de jó, hogy nem csak én vagyok lefagyva!!! :-) Mármint nem káröröm, csak azt hittem én is, hogy baj van. Fõleg azért fura, mert amúgy meg eléggé bírom a hideget! Én is 7 hetes vagyok, gyakorlatilag 3 hete trikóban, zokniban + pizsiben alszom. A forró fürdõt ne is próbáld sztem, nem javasolják terhesség alatt! Boldog Babavárást minden fagyos és nem fagyos Kismaminak! :-)
Hát lányok, szerintem ez nem is fog elmúlni. Én 27 hetes vagyok, de amíg a férjem egy szál boxeralsóban alszik rajtam pulcsi, melegítõ, vastag zokni, és úgy is néha sírni tudnék annyira fázom, pedig megy a fûtés is rendesen. Terhesség elõtt sose voltam ilyen, azt olvastam valahol hogy mikor terhes lesz az ember lánya megváltozik a hõháztartása, mégpedig elég rossz irányba. Kitartást mindenkinek, nemsokára jön a tavasz! Boldog babavárást!
Irigyellek titeket Lányok!!! Én is olvastam errõl hogy felborul a hõháztartás, és nekem pont a fordítottját okozta.Akár milyen hûvös van a lakásban, rólam szakad a víz.A párom hosszú szárú pizsama gatyóban alszik, meg pólóban, én meg a spagettipántos hálóingben meggyulladok.:) 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat! En ugy de ugy szeretnek par napig izzadni!!! CSERELJÜNK !!!!! :D
Én is nagyon irigyellek titeket:) ) állandóan melegem van nagyon! nyitott ablaknál alszunk- aminek a párom nem nagyon örül:) de kitart. néha az összes ablakot kitárom mikor nem veszi észre- egyszerûen kell a friss jéghideg levegõ:) kitartás mindenkinek:) 11hetes pocakos
Igen, túlaggódod. :) A 12. héten a legideálisabb megnézni a redõ vastagságát. Legalábbis ezt mondják. Örülj neki, hogy csak 0, 8. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Egyébként nagyon örülök!! Nagyon élénken mozgott a vizsgálat alatt :-) jó volt látni.
Ha tudod hogy jó akkor miért írsz?
A kérdező hozzászólása: Mert elbizonytalanodtam...
Az Uh gép gondolom kidobta, hogy a méretei szerint hány hetesek vagytok. Ha a gép is 12 hetet adott ki, akkor ez nagyon jó érték. :)
Nekem 1, 7, akkor az sok? Én nem tudom mik a normál értékek...
Hali! Nálunk a 11. héten végzik el ezt a vizsgálatot, és nekem a nõdokim azt mondta, hogy a 3, 5-ös értékig "jó", de aki nagyon közel van hozzá, azt már további vizsgálatra küldik. Nekem majdnem kerek 1 mm volt, így megnyugodtam, és az AFP-m is 0.8 MoM lett :) Én azt tanácsolnám annak, aki aggódik az értékek miatt, hogy menjen el a legközelebbi 4d-s UH-ra, ott nagyobb pontossággal meg tudják mondani mi a helyzet :) Boldog babavárást mindenkinek! 24 hetes kismami

12 hetes vagyok. A vérvételem eredményén a süllyedés nagyon magas lett. Veszélyes a babára nézve?

Kb. 2 hét múlva megismétlik a vizsgálatot.

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, de asszem a süllyedés eredményed gyulladásra utalhat...

Nem vagyok benne biztos, de asszem a süllyedés eredményed gyulladásra utalhat...
igen gyulladás jele
Szia ! A vérsüllyedés magas értéke gyulladásra utal, nem írtál számadatot.Terhesség alatt az ertéke normál esetben is magasabb.Bízz az orvosodban, ha kóros kivizsgálnak.

19, 5 honapos kislanyommal gyed-en vagyok aprilisig, es most ujra babat varok, 12 hetes vagyok. A kovetkezo babara is fog jarni a gyed?

A munkahelyem megvan, mivel egy korhazba vagyok nover. Ebbol gondolom, hogy fogok gyed-et kapni, de hogyan kell intezni? Ha aprilisba lejar a gyedem, igenyelnem kell a gyest? Vagy ujra tappenzre kell mennem? Tudna valaki segiteni? Milyen nyomtatvanyok kellenek? Koszi elore is!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a gyed lejárta után vedd ki a felgyûlt szabadságod és utána menj el táppénzre. A gyes -t a férjed, párod igényelje, mert akkor a te táppénzed a minimálbér alapján számolják csak. Aztán ha megvan a kicsi igényeld a TGYÁS-t és majd a GYED-et. A munkáltatódnál kell a nyomtatványokat kérni. Jó egészséget!

Szia! Szerintem a gyed lejárta után vedd ki a felgyûlt szabadságod és utána menj el táppénzre. A gyes -t a férjed, párod igényelje, mert akkor a te táppénzed a minimálbér alapján számolják csak. Aztán ha megvan a kicsi igényeld a TGYÁS-t és majd a GYED-et. A munkáltatódnál kell a nyomtatványokat kérni. Jó egészséget!

Miért van hogy tiszta ragya az arcom, 12 hetes vagyok. A többi kismama olyan szép bőrű, nekem miért jöttek ki?

az államon van vagy 5 pattanás, és jönnek napról napra, mivel kenjem ami jó rá, pedig nem vagyok pattanásos tipus

Legjobb válasz: szia.nekem csak terhesség elején volt szörnyû az arcom.de most már szép tiszta,pedig csak reggel meg este megmosom.szerintem ahogy kezd át állni a szervezeted idõvel megszokja és elmúlik,mert általába a terhesség alatt elmúlik a pattanás:)

szia.nekem csak terhesség elején volt szörnyû az arcom.de most már szép tiszta, pedig csak reggel meg este megmosom.szerintem ahogy kezd át állni a szervezeted idõvel megszokja és elmúlik, mert általába a terhesség alatt elmúlik a pattanás:)
Nem vagy egyedül. Ilyen idõs koromban nekem is ez volt a probléma, aztán pár hét után elmúlt. Most, az utolsó hónapban megint kezd elõjönni. Én csak jó szappanos vízzel tisztítottam, az is jó volt rá.
Aknesol, -herbáriában kapható, meg gyógyszertárban!Kb 800 ft, és elég 3 hónapig, vagy tovább! Alkoholos, úgyhogy van, akit nagyon szárít, akkor használj mellette hidratálókrémet! 1 hét alatt eltûnik, kb, ha reggel és este is használod! Utána már elég heti 2-3-szor.
Én szintén így jártam, az elsõ trimeszter végén és a második elején nagyon csúnya volt az arcbõröm, holott korábban alig volt pattanásom, talán két havonta egy. A jó hír az, hogy elmúlott, a rossz az, hogy a hátamat és a dekoltázsomat borították be az azt követõ jó néhány hétben, tulajdonképpen kezelhetetlenek voltak és borzasztóan néztek ki. Most vagyok a 31. hétben és lekopogom, de néhány hete se az arcomon, se máshol nincs egy sem. Úgy hallottam, hogy szülés elõtt, vagy pedig szülés után még durvább lehet a helyzet... Kitartás.
Kozmetikus: A dermafil paszta azonnal elhalványítja. Ha kb. 2x bekened 24 órán belül eltünteti. Ez a leghatékonyabb, gyorsabb. Nagyon jó gyulladáscsökkentõ. Kellékesnél lehet beszerezni. Minden jót!
szívesen! :-) Boldog babavárást!!
A kérdező hozzászólása: köszi ismerem az aknesolt használtam tini koromban, el is felejtettem, hogy tényleg jó volt.köszi az emlékeztetõket.
Az emelkedett tesztoszteron miatt van ez, és erre tényleg jó az aknesol! A katonák is azt használták anno, ez talán az egyetlen 30 éves szer, ami azóta is létezik, és tökéletesen egy-két hét alatt letisztítja az arcot. Próbáld ki, nem fogod megbánni!
A kérdező hozzászólása: olyan szörnyü alig tudom eltüntetni.
szia , nekem is ez volt a problemam..iszonyu csunya volt az arcom meg a mellkasom..meg talan kamaszkoromban sem volt annyi ragyam...de nyugi nekem megmozdult a babam es elmult magatol, sot meg a hajam hullasa is...azota szep a borom..36hetes kismami

Tegnap osszevesztem a párommal. Nem érzem hogy akar engem és hogy kiván engem. Ez természetes? 12 hetes vagyok. A hormonok játszanak velem?

sziasztok.tegnap elkezdtünk együtt lenni,de megállitottam mert nem éreztem hogy o is akarja.azt mondta de igen,de nem olyan volt mint régen és nem azért mert vigyáz a babára,vagy mert fél hogy baja lesz.nagyon aggodom hogy nem szeretet már,nem mondja már annyiszor,kérdeztem mi a baj,nem kiván?annyit mondd flugos vagyok,agyamra ment a terhesség-.pedig csak vágyom arra hogy mellém bujjon.egész héten egyedül vagyok mert melozik és hétvégén sehol semmi csak nagy ritkán?muszáj ezt elviselnem?

Legjobb válasz: Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!

Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!
Szia. Tegnap ezt már leírtam egy kismamának, most leírom Neked is. "Megértem mit érzel. Nekem is volt ilyen idõszak a terhesség elején, hogy annyira nem bírtam elviselni a páromat, hogy rosszul voltam még a fényképétõl is. Minden irritált amit csinált, ha szeretgetett, az volt a baj, ha nem, akkor meg az. A végére annyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy napokig egymáshoz se szóltunk, mit ne mondjak, szörnyû volt. De nem bírtam már meg se csókolni. Minden lépésébe belekötöttem. Pedig õ mindent megtett akkor is, és amikor már azt hittem rámegy a kapcsolatunk, egyszercsak valami megváltozott, elvonultak a haragfelhõk és elgondolkodtam, hogy mennyire megbántottam õt annyi héten keresztül. Hálával tartozom neki amiért annyi mindet elvisel nekem, nagyon szeretem és tudom, hogy õ is nagyon szeret minket. Szerintem gondold át százszor mielõtt bármit döntesz." 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sziasztok, ugy érzem rájottem mi volt a baj foleg ha sexre kerult volna a sor.a baba.nem mondta sot tagadta hogy félne meg félti, de amikor mondtam neki hogy most felejtsd el 1 orácskára hogy terhes vagyok minden olyan lett mint azelott.és augy sejtettem hogy télleg nálam van a dili, ugyhogy nagyon remélem hogy most már lassan lenyukszom.:D

Kalkulátor szerint 12 hetes vagyok. Nem vettem észre, h terhes vagyok mert megjött a havim. Érezhetem a kicsit, hogy ott van? Tudom, h buta kérdés de ez van. Nem a magzat mozgásra gondolok. Vagy tapintásból érezhettem h ott van?

Ne ítéljetek el a buta kérdésért! Dokihoz van idõ pontom de az sokára lesz :(

Legjobb válasz: Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.

Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.
Ha már 12 hetes terhes vagy, akkor baromira sürgõsen orvoshoz kéne menni!!!!!! Lemaradsz az egyik legfontosabb genetikai ultrahangról. Meg 3 pozitív tesztem van! Anyám......Akkor megint mirõl beszélünk? Terhesség alatt is megjöhet a vérzése ritka esetben a kismamának. És az nem olyan erõsségû és mértékû, mint a normális vérzés. Éppen ezért kell feltûnõnek lennie, ha nem olyan, mint amilyen szokott lenni.
Én 10 hetesen ilyen bugyborékoló érzést éreztem, mintha éhes lennék és elõtte így kavarogna a pocakom.. De sokszor.. És az már tuti a picikém volt..
Tehát utoljára augusztus végén voltál ultrahangon. És ha augusztus végén, vagy szeptember elején lettél terhes, azt orvos még nem is láthatta, viszont akkor 12 hetes terhes sem lehetsz. Viszont ha most elmész orvoshoz, akkor azért kb. a magzati méret alapján, nagyjából megmondja, hogy hol tartasz a terhességben. Kórházba kértél amúgy idõpontot? Mert ha igen, lehet hogy jobban jársz, ha magándokihoz kéred, ott valószínûleg elõbb sorra kerülsz.
A kérdező hozzászólása: Tesztet 4 napja csináltam. 2013.08.16. Akkor elküldtek egy másik ultrahangra ott meg 2013.08.30.
Nem terhességet néztek, hanem cisztát? És szeme nem volt az orvosnak, vagy hol voltál ultrahangon? Az orvos tán észrevesz egy terhességet még akkor is, ha nem azt nézi, nem? Elvégre nem szívultrahangon voltál, hanem kismedencein. Vagy mikor voltál orvosnál? Amúgy az sem biztos, hogy 12 hetes vagy. Ha szeptemberben volt több vérzésed is, akkor ezt nem lehet pontosan megítélni, hogy mikor estél teherbe. Mikor voltál utoljára orvosnál? Mikor voltak a pozitív tesztek?
Nekem haspuffadás, fájó mellek, szédülés, hányás v hányinger.Nekem ezek volak.de én most vagyok 4 hetes terhes!
A kérdező hozzászólása: Voltam és akkor dokinál de nem terhességet néztek hanem cisztát. Magándokit kerestem de senki nem fogadott mert, h itt az ünnep vagy volt. Még fura is volt.
Már bocs de én nem kötelezõ terhesség tudomása vétele után saját orvoshoz menni!!12 hetes ultra hangra kéne már menned, én a helyedben mennék ahoz az orvoshoz aki van ugyanis bejelentkezés nélkül is lehet menni!
A babát még nem étezheted, de nekem 12 hetesen már alul volt egy pici pocakom. Szerintem ne várj a dokival, fõleg ha 12 hetes vagy. Keress egy magándokit, aki fogad hamarabb is!
Menj el orvoshoz, õ megnézi, hogy egyáltalán élõ terhesség-e, a méretek alapján pedig megerõsíti a terhesség korát.
A kérdező hozzászólása: Meg azt ütöttembe a kalkulátorba amikor csak 1 napig volt meg! Szeptemberbe 3 szor volt meg de nem úgy ahogy kellet most meg egy hónapig nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: Hát nem a hasamra csaptam és kitaláltam a terhességet. 3 erõs pózitív tesztem van!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, h orvos. Csak azt nem értem még ha "12" hetes vagyok akkor a dokinak 2013.08.30 látnia kellet volna terhességre utaló jelet. Mert ultrahangon voltam más probléma miatt.
orvos!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h nem tudom kiszámolni hány hetes lehet mert mondom meg jött.
Holnap elmehetsz SZTK-ba is. Sürgõsségi alapon kötelezõ fogadniuk!

12 hetes vagyok, és ez idáig Utrogestant szedtem. A dokim azt mondta, hogy ha elérem a 12 hetes kort, akkor abbahagyhatom. A doki azt mondta, hogy teljesen mindegy hogy hirtelen hagyom abba, vagy fokozatosan. Nem lesz baj, ha hirtelen abbahagyom?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama

Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama
Én a 16. hétig szedtem, biztos ami biztos alapon (orvosi javaslatra), a 12. héttõl fokozatosan csökkentve az adagot. Ártani nem ártasz vele ha tovább szeded, de ha véletlenül elõbb hagyod abba az a baj, szóval az orvosom nálam így döntött. Minden jót! 30 hetes
Én is Utrogestant szedek. Napi 2X1 szemet. Nekem a doki azt mondta, hogy 13 hetes koromig szedjem. Szerdán töltöm a 12 hetet. Nekem azt javasolta, hogy fokozatosan hagyjam abba. A védõnõ is ezt javasolta. Úgyhogy 3-4 napig majd napi 1 szemet veszek be, aztán pedig elhagyom. Boldog babavárást!
Én nekem is fokozatosan kellett abbahagynom, egy hétig napi egy hüvelygolyót, elõtte napi kettõt használtam. A 14. hétig.

12 hetes vagyok, nagyon nagy a hasam, már most úgy érzem magam, mint egy bálna, 1 hónap alatt 3 kg ot híztam. Nektek mekkora (volt) a pocitok?

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemnél 12 hetesen 1 kg plussz volt, 16 hetesen 3 kg és pocak semmi. Most pocak van, de még egy dekát sem híztam, pedig 16 hetes vagyok.

Én 12 hetes vagyok semmit nem híztam még de már volt aki észrevette hogy baba lesz.
Szia! Én is 12 hetes vagyok, eddig nemhogy hiztam volna, hanem 2, 5 kilót fogytam, mert állandó hányingerrel küszködök, néha hányok is. Rajtam sem igazán látszik még, de már alig várom, hogy gömbölyödjek :) Boldog babavárást kivánok, és baratkozz meg mihamarabb azzal, hogy egyre nagyobb es gömbölyübb leszel.
Szia sajnos az elején én is sokat felszedtem, nem hánytam émelyegtem most vagyok 25 hetes 12 kiló már rám jött persze figyelek, de ez alkati kérdés.Volt olyan hét, hogy két kiló simán feljött. Eddig csak az látszott, hogy híztam, most már van pocak is. Én is bálnának érzem magam nem könnyû....
Nekem nagyon nagy hasam volt 12 hetesen. Valahogy olyan furán nõtt a hasam. Az elején hirtelen nõtt nagyot, aztán sokáig semmit. Gondolom csinált magának helyet a bébi, aztán belenõtt. :-)
Az elsõ terhességemnél 12 hetesen 1 kg plussz volt, 16 hetesen 3 kg és pocak semmi. Most pocak van, de még egy dekát sem híztam, pedig 16 hetes vagyok.
2 hónapos vagyok majdnem 8 kg a plusz, már most nem jönnek rám a régi ruháim.Kitartás ez ezzel jár.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Amit még tudni kell, h.terveztük a babát, és 3hónapig szedtem elõtte a gravidát, amitõl 4kg-t híztam, és még akkor nem is voltam terhes.Most az is rajtam van+ez a+3 is.
20 hetesen kezdett el látszani. attól is függ, milyen alkat vagy, de a 3 kg kicsit sok szerintem
Én 48 kg-val kezdtem a terhességet, szal elég vékony voltam, mégsem mertem volna azt mondani 12 hetesen, hogy bálna vagyok, pedig nekem is hamar látszott. Messze van még a vége, jobb lesz, ha megbarátkozol ezzel a bálnával.:-) 38 h
én tegnap töltöttem a 13. hetet, de egyelõre még én is fogyok, pedig eszek rendesen. Viszont hasam már nekem is van, már elég régóta, kb. 2 hete. És nem hiszem, hogy puffadás, mert kemény, babás pocinak néz ki. Ja, és féloldalas, ezen jót szoktunk szórakozni a párommal:) a bal oldalon jobban kidudorodik, mint jobboldalt. Semmi bajunk sincs.
Szia!Nekem semekkora.Most 20 hetes vagyok, most már az idegenek számára is észrevehetõ a pocim.Mondjuk még nem vagyok annyi kiló, mint mikor elkezdtem a terhességet, köszönhetõen a sok hányásnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!