Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok most jöttem (3 db)

12 hetes terhes vagyok most jöttem haza a korházbol izomösszehuzódásom volt és még van is és a vérnyomásom az este rosszalkodot 110/40 volt az ájulás környékelt nagyon megijedtem. Mit tegyek ha leesik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: nem mondták, hogy kávézz, vagy teázz? nekem alapban 95/50, de ha hirtelen lejjebb megy nagyot tudok puffanni a földig egészen..vigyázz, ha ájulnál, ne üsd meg magad..én megtanutam fejben, hogy mikor mibe kapaszkodjak mikor már nem látok, de ha van idõd el kell jutni egy fotelig, vagy ágyig..napi egy hosszú,vizes kávét megengedhetsz.

nem mondták, hogy kávézz, vagy teázz? nekem alapban 95/50, de ha hirtelen lejjebb megy nagyot tudok puffanni a földig egészen..vigyázz, ha ájulnál, ne üsd meg magad..én megtanutam fejben, hogy mikor mibe kapaszkodjak mikor már nem látok, de ha van idõd el kell jutni egy fotelig, vagy ágyig..napi egy hosszú, vizes kávét megengedhetsz.
Szõlõcukor mindig legyen nálad és persze víz.És tényleg igyál meg napi 1 kávét!
szia nekem alapjáratom 90/40 körül mozog, most se megy feljebb.én is sokat ájuldozom.reggel kávéval kezdek, de nem igatán jön be.a szõlõcukor tényleg jó , az legyen nálad mindig. izomösszehuzódásra meg biztos írtak fel magnéziumot. 35hetes kismama, boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a kávéval próbálkoztam de nem segít de a szölöcukrot ki fogom probálni.Nektek is fáj ilyenkor a fejetek vagy csak nekem de akkor is nagyon.

12 hetes terhes vagyok, most jöttem az uh-ról baba rendben, de ahogy hazaértem megfájdult a hasam, normális ez?

amugy szokott fájni nem tudom normális dolog e, szurkál, olyan mintha megakarna jönni érzés. a dokim monta szedjek magne b, calcium meg magzatvéd?t, ma vettem gravidát. a terhesség alatt nornális a has fájás?

Legjobb válasz: szia. igen, nõ a méhed, nyúlnak a méhszalagok, ezért érzed. Ha nem görcsölsz, nincs vérzés, akkor nincs gond. Lehet, hogy az ultrahangon meg is nyomkodták kicsit a méhed. boldog babavárást.

szia. igen, nõ a méhed, nyúlnak a méhszalagok, ezért érzed. Ha nem görcsölsz, nincs vérzés, akkor nincs gond. Lehet, hogy az ultrahangon meg is nyomkodták kicsit a méhed. boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: bocs a helyesirási hibáért. "mondta"lett volna.
A kérdező hozzászólása: igen megnyomkodta hogy forduljon a kicsi és megtudja nézni mindenét, köszönöm, akkor nem kell aggódnom.
Teljesen normális, sõt, néha a késõbbiek során is fogsz érezni enyhe kis szurkálásokat, görcsöket. 22 hetes kismama

12 hetes babás vagyok. Eddig csak az ezüstre, meg a bizsura voltam alergiás. Most az aranylánctól jöttek ki piros foltok. Lehetséges ez? vagy más tól?

Legjobb válasz: Én kamasz korom óta ekcémával küzdök.A terh alatt többször is elõjött újabb és újabb helyeken,nagyon nehezen múlt el,mivel nem akartam szteroidos krémet használni maradt a Perilla krém.A szülés óta is folyamatosan elõjön vhol és nem múlik el egykönnyen,de úgy vettem észre,hogy ahogy telik az idõ kicsit mindíg jobb.Beszélj a nõdokiddal vagy a háziorvosoddal Õk mit javasolnak.

Én kamasz korom óta ekcémával küzdök.A terh alatt többször is elõjött újabb és újabb helyeken, nagyon nehezen múlt el, mivel nem akartam szteroidos krémet használni maradt a Perilla krém.A szülés óta is folyamatosan elõjön vhol és nem múlik el egykönnyen, de úgy vettem észre, hogy ahogy telik az idõ kicsit mindíg jobb.Beszélj a nõdokiddal vagy a háziorvosoddal Õk mit javasolnak.
Lehet, az arany ugyan nem szokott allergiát okozni, de az aranynyakláncaban nem csak arany van, egyszerûen azért, mert a tiszta arany nem sokáig maradna nyaklánc formában. Ezért ötvözni szokták, amire viszont már lehet allergiás az ember.
Terhességem elején nekem is elõjött, de csak a gyûrûk helyén a nyakláncnál nem.Kegyetlenül viszketett és piros volt.Nem hordtam ezután a gyûrûket.A napokban visszahúztam õket és már nincs semmi probléma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!