Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok és minden rendben (7 db)

Ez teljesen természetes. Menj akkor is pisilni, ha nem érzel erõs ingert, enyhülni fog az alhas fájdalma.
A terhességet ne jó aggódva végigcsinálni. Neked sem, és a babának sem jó! A sûrû pisilés igen természetes terhesség alatt, lesz idõ mikor talán alábbhagy, de a végén megint igen sûrûn kell járni majd vizelni:-) Ha fáj a vizelés, azt érdemes urológussal kivizsgáltatni, lehet egy enyhe baci van a hugyhólyagodban. De ez semmi komoly dolog, nem kell aggódnod, sem neked, sem a babának nem veszélyes. Kikezelik és el is felejtheted! És ne aggódj, nyugodj meg!!!! :-))
A kérdező hozzászólása: Húú köszi ez a válasz most megnyugtatott, mert egész nap ezen agyaltam.
Szia mindenkinél máshogy van a terhesség alatt is.A barátnõm most 10hetes és elsõ perctõl-6hetes korától mikor kiderült pisilni rohangált, nekem most kezdõdött pár hete olyan 18hét körül, és hidd el ez megmarad egész terhesség alatt, lehet a pici is ott fekszik a hólyghoz közel-az enyém imád rajta mozogni, de ha nagyon kellemetlen megsimizem kicsit és megkérem menjen arrébb kicsit-és többnyire bejön:) Szóval ez természetes dolog ne aggódj miatta.Az elõttem szólónak igaza van csak akkor van valami baci ha fáj, szúr , erõs szagos -színes folyásod van stb.Mindenképpen meg kell ilyenkor mutatni magad orvosnak és ne kísérletezz magadon, amúgy meg is kérdezheted mindig tõle ez a dolga , hogy segítsen és a védõnõnek is.És tényleg nem szabad aggódni , mert a baba is megérzi ezt és nem használ sem neki sem neked.Boldog babavárást, 21hetes kismama
Szia, Igazából nekem az az elméletem, hogy ez a picilési inger az éjszaka/ ami hozzáteszem késõbb kicsit múlik, aztán újra nagyon sûrûn mész/ felkészít a bebára.Gondolj bele, ha most nem kellene éjszaka felkelned és kimenned 3-4-szer akkor hogy szoknál hozzá ahhoz, hogy a picidhez majd ugyanígy fel kell kelned.Persze ez csak az én hülyeségem.Amúgy próbáld ki, hogy miután pisilsz este, igyál utána 1-2 korty mentes ásványvizet, és akkor nem fáj a pocid utána.Nem tudom, hogy mi az összefüggés, de én is úgy érzem mindig, mintha kiürülnék, és a méhem nyomná valamelyik falamat és az fáj.Persze ez is saját teória, de a víz bejön.Sok sikert 16 hetes kismami :O)

Jövö héten kéne menne nögyógyászhoz 12 hetes leszek. Utoljára 7 hetesen voltam, és már nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben van. Menjek el a héten, vagy várjam csak ki a jövö hetet?

Legjobb válasz: Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.

Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.
Én is mindig ilyen voltam, soha sem birtam vàrni. Màr a napokat szàmoltam a köv vizsgàlatig. De felesleges. Ahogy az elözö irta: Màr jelezte volna a szervezeted ha gond van. Lesz még elég vizsgàlatod, csak bird öket végicsinàlni:) ))))) Én màr a 28. hétben vagyok, én màr nem jàrok vizsgàlatra szivesen, örülnék, ha a 40. hetet taposnàm:) ))))) Nyugi van még elég idöd!
A kérdező hozzászólása: Mit éreznék ha nem lenne rendben valami?
szia!en is teljesen kivoltam a 12heti uh elött, elötte 8hetesen voltam.hänyingerem nem volt, meg semmi különös, mintha terhes sem lennek.a doki mär hasi uh-t csinält nekem, mert azt mondta vekony vagyok, es mär igy is lätszik.hät tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, de amikor meglättam a monitoron, hogy ver a kis szive, es mozgolodik, nagyon megkönnyebbültem.te se izgulj, ha nem görcsöltel, vereztel, biztos minden rendben van!
Szia! Ne izgulj ha nem lenne valami rendben görcsölnél véreznél. Hidd el minden rendben! Ne aggódj mert a 40. hétig még nagyon sok vizsgálat van hátra és ártassz a Babának a sok idegeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Elmentem a rendelésre, és a doktornö szó szerint majdnem kidobott és közölte velem, hogy ne mászkáljak oda csak akkor amikor õ mondja.Hát nem is fogok többet hozzá mászkálni ezek után.

Én 12 hetes és 3 napos vagyok. Voltam ultrahangon és minden rendben. Ugye most már megnyugodhatok hogy megmarad a pici? A placenta már kialakult rendesen?

Legjobb válasz: Most már kisebb az esélye a bajnak,de tudod,mindig lehet probléma.De ne erre koncentrálj,hanem arra,hogy egy egészséges picike növekszik a szíved alatt.Csak a jókat olvasd és halld meg!A rémtörténetekkel pedig ne törõdj!

Most már kisebb az esélye a bajnak, de tudod, mindig lehet probléma.De ne erre koncentrálj, hanem arra, hogy egy egészséges picike növekszik a szíved alatt.Csak a jókat olvasd és halld meg!A rémtörténetekkel pedig ne törõdj!
Sajnos tényleg bármikor bármi történhet. De én, egy vetéléssel a hátam mögött a 12. heti uh után úgy lenyugodtam, hogy alig-alig fordul meg a fejemben, hogy lehet valami baj. Csak pár hetet bírj még ki, és akkor már mocorogni is elkezd, és az megnyugtat téged is. 22 hetes km
Hatványozottan kevesebb az esélye a vetélésnek, de azért nem nulla. Idegeskedéssel nem érsz el semmit, csak rosszat, úgyhogy nyugi. Ha eddig ilyen ügyes volt a baba ezután sem lesz semmi gond!Meglátod minden ok lesz, csak vigyázz magatokra! :) 36 hetes kismami :)
Végig lesz benned egeszséges aggódás, a picivel bármikor lehet bármi, akár 12 hét, akár 32.
Nekem mindig az jut az eszembe, amikor elkezdek emiatt aggódni, hogy a 12. hét után majd azért aggódhatok, hogy mikor fog már mozogni, ha mozog, akkor mennyit és mikor, vagy éppen miért nem, majd jön az ugye nem lesz koraszülött idõszak, és ha megszületik, akkor az, hogy mennyit eszik, alszik, büfizik, mikor fordul meg, nem késõn ül-e fel, kezd-e járni... Egészen addig sorolhatnám, amíg mondjuk addig éltek, míg meg nem haltak. Így aztán, mire ezeket végiggondolom, megunom az aggódást, és jót nevetek magamon. Ha jönni kell a bajnak, úgyis jön, addig meg minek foglalkozzam vele?? Egy (egyébként veszélyeztetett) 9 hetes kismami

16 hetes kismama vagyok. A 12. heti és a 18. heti uh között olyan sok idő van, Ti hogy bizonyosodtatok meg arról, hogy a Babával minden rendben van?

Legjobb válasz: én magándokihoz is járok plusszba,igy 4 hetente megyek hozzá,plusz a kötelezõkre.igy vagyok nyugodt,megbizhato kezekben vagyok és még képet is kapok,meg pontos felvilágositást is igy nem félek. Boldog Babavárást! 17 hetes Kismami

én magándokihoz is járok plusszba, igy 4 hetente megyek hozzá, plusz a kötelezõkre.igy vagyok nyugodt, megbizhato kezekben vagyok és még képet is kapok, meg pontos felvilágositást is igy nem félek. Boldog Babavárást! 17 hetes Kismami
Én úgy, h 4 hetente járok az orvosomhoz, tehát 16. héten is voltunk.
Nekem is rengeteg idõnek tûnt. De szerencsére 16 hetesen éreztem elõször a mozgását, utána minden nap. Ez megnyugtató volt.
Én is ezen rágódom!!! 15 hetes vagyok, pont egy olyan határon, amikor már nem feszülget, szúrogat annyira a méhem, sem környéke, de van akkora, hogy más helyzetben készülve kiemelkedni a hasüregbe, amiktõl szinte anatómiailag nem is annyira "látványos" a terhesség mint az elõzõ hetekben. Mivel még nem érzem Õt és magát a terhesség fizikai tüneteit is egyre gyengébben, csak simogatni tudom a pocakomat és kérdezgetni, hogy "rendben vagy-e". Illetve ahogy a párom esténként a nagy tenyerével körülöleli a tájékot, melegség fogja el... Hát sajnos csak ennyi. Viszont. Félreteszek pénzt, ahogy tudok és kicsit korábban elmegyek 4D uh-ra. Terhességem története során találtam egy kellemes/kedves helyet, ahova szívesen megyek és nincs csillagászati ára. Jövõhéten ott leszek, hogy végre tudjam, mi lehet a kicsivel. Az SZTK-ban biztos, hogy elküldenének, mert csak úgy nem néznek rá, mert csupán kérem.
Elso terhessegem alatt sajnos volt gondunk a 12. heten, igy utana sok ellenorzes volt. En inkabb kihagytam volna, ebben a formaban nem volt jo dokihoz jarni es hetrol hetre izgulni. A masodik terhessgemnel az elso uh 13 hetesen volt, inkabb az tunt hosszu idonek (elmaradt mensi napjan, negy hetesen derult ki a terhesseg, bo 9 hetet vartunk uh-ra). De igazabol az is elment, a 14. hettol meg mar mozgott a baba, igy konnyen kibirtuk a 20. hetig.
Én a 12. heti után 13. héten elmentem 4D-re, aztán 18. hétig én is aggódtam néha, legszívesebben elmentem volna még egy 4D-re, de elõtt voltam sok ultrahangon, gondoltam, inkább nem viszem túlzásba. Meg úgy a 16. hét környékén én is elkezdtem érezni a babát. Szerintem, ha aggódsz, akkor elmehetsz egy 4D-re addig is. De ugye nem járhatsz arra minden nap:)
Én a 16. héten elmentem 4D-re. Ott megnyugtattak, hogy egészséges (genetikai vizsgálatot csináltak, megmértek mindent, ellenõrizték a pociját, az agyát, stb.), így az AFP-re is nyugodtabban mentem. Most 18 hetes vagyok, jövõ héten megyek a kötelezõ genetikaira (betöltött 19. héten). De a 16. héten megmozdult a picurkám, azóta minden nap érzem, így azért nyugodtabb vagyok.

Volt valaki 12-14 hetesed 4d uh-on? Érdemes ilyen korán szeretném biztosra tudni, hogy minden rendben és ha lehetne a baba nemére is kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: 13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).

13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).
16 hetes korra fejlõdik ki a baba nemi szere teljesen, ezért mondják csak meg 18 hetes Ultrahangon hogy mit is vársz! Ne menj még, nem lesz nagy élmény, nem az igazi még az arca, soványka is. Olyan 24 hetese érdemes elmenni! Inkább a Down kór szûrést csináltasd meg, az integrált tesztet, az jobban szûr ebben a korban, mint az uh. A 3D nem mindig nõgyóGyász végzi, sokszor csak egy radiológus, ahol leméri neked a babát, és inkább BabaMozi, mint vizsgálat! Na meg 18-24 hét között látszik csak meg sok rendellenesség. Ha van 2x 10-14 ezer forintod rá, akkor menj el, de biztos hogy Vissza akarsz majd menni késõbb, mert nem lesz az igazi.
Szia! En is 13 hetesen voltam eloszor. Nagyon alaposan meg tudta vizsgalni a babat, bar szepnek nem volt mondhato:P Azt is meg tudta mondani hogy 99.9% hogy kislany, bar ahhoz a sima 2Ds nezetet hasznalta, ami sokkal jobb minosegu/felbontasu kepet adott mint a dokim gepe. Szoval az egy dolog hogy a sima ultrahanggal nezik meg, akkor is biztosabbat tudnak mondani, egyszeruen mert jobb a gep, es a kep amit mutat. Jo babavarast!:) 24+1
Ja meg annyi hogy igaza van az elozonek, ha nem tervezel tobb 4D latogatast akkor semmi keppen ne menj ilyen koran, mert még nem latszik semmi az arcabol, csak a nagy homloka, az ufoszeme meg a pici szaja...eleg morbid. A legjobban a 26-28. het korul latszik hogy milyen lesz majd kint, mert akkor meg van helye es nincs az egesz gyerek az arca ele hajtogatva, viszont mar van az arcan meg a testen egy kis háj, es szep gombolyu, egeszen babaformaju.
Én múlt héten voltam integrált teszten, ott 4D-n is nézték a babát és nagyon klassz volt, szerintem megéri már ilyenkor is elmenni.
Szerintem mindenképp megéri elmenni!! 13 hetesen voltunk elõször és már akkor megmondták a nemét, ahogy barátnõimnek is meg tudták mondani ennyi idõsen. Arról nem beszélve, hogy -fõleg, ha elsõ baba- óriási élmény!! Persze még csontik ilyenkor, mégis látod mindenét, látod, ahogy izeg-mozog mindene, és hogy már ennyi idõsen egy komplett kis emberke.

Angliaban dolgozom es 9 hetes vagyok. Mikor hivnak uh-ra? Itt ugy tudom 12 het korul. Mi van ha gond lesz a babaval? Akkor is megkell szulnom? Honnan tudjam hogy minden rendben?

Meg senki sem vizsgalt meg itt azt mondjak hogy ez a normalis!!

Legjobb válasz: Akkor bizál benünk azért kicsit fejletteb világ az övék mint a miénk vagy?ezt te tudod megitélni te vagy ott ,de hogy megnyugodj gondolj arra hogy anyukádnak nem csináltak uh-t mégis szépp és egézséges anya lett belöled:)

Akkor bizál benünk azért kicsit fejletteb világ az övék mint a miénk vagy?ezt te tudod megitélni te vagy ott , de hogy megnyugodj gondolj arra hogy anyukádnak nem csináltak uh-t mégis szépp és egézséges anya lett belöled:)
Szia! en is Angliaba vagyok es mar jovo7en kene jonni a babanak. 2x voltam ultrahangon, es meg 1x sem vizsgaltak ki, pedig volt olyan, megkerdeztem, nem e mehetek, mert kevesebbet mozgott a babam, mint szokott, aztan elkuldtek ekg vizsgalatra. mig halljak, hogy rendesen ver a szive, ultrahangra nem kuldenek. a tesztekbol, amiket csinalnak minden alkalommal, mikor mesz a midwife-hoz, abbol kiderul, hogy van e valami baj, meg ha te ugy erzed, hogy valami nincs ugy, ahogy kene, aggodsz, akkor csak tudasd veluk. nyugi, rajonnek, ha valami gond lenne. De remelem nem lesz semmi problemad a terhesseg alatt. minden jot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!