Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok, de még (34 db)

Hát nekem talán most a 20.héten kezd látszani.
Szia! Én 100 kg-mal kezdetem, de szinte rögtön elkezdett nõni a hasam, egyre egyértelmûbbé vált nagyon hamar, hogy nem csak dagadt vagyok. És sajnos hízok azóta is rendesen :(
Én 85 kg-mal kezdtem, most 14 hetesen 88 kg vagyok.:( A terhességet még nem veszik észre rajtam, de levetközve látszik.:) Most vettem kismamanadrágot. Eddig még rámjön a 46-os nadrágom, a 44-seket 11. héttõl nem tudom már hordani, csak kigombolva.
Én 11/12 hetes vagyok, de alig latszik valami. Eddig még semmit nem híztam, 73 kg-mal kezdtem, most is annyi vagyok. Amúgy én is csak kigombolva tudom hordani az eddigi nadrágokat:) Szerintem ne aggódj, lesz még idõnk hízni:)
Én is 100 kg felett kezdtem a terhességem, de nekem az elején csak "kitöltötte" a baba a hasamat. Egy vadidiegne talán most már látja rajtam, hogy terhes vagyok, de jó nagy a pocakom már. Hálistennek én nem hízok nagyon. Most tartok + 7 kg-nál. 30 hetes kismami
Sziasztok! 90 kg al kezdtem a terhességem. Kb a 20. héttõl kezdett el látszani, de most 37 hetesen senki nem mondja meg, hogy utolsó hónapban vagyok. 91 kg vagyok most, de már nagyon vizesedek..
Szia!Én 75 kg val kezdtem a terhességet, most vagyok 11 hetes, 76 kg.Ahoz képest hogy a 6.héttõl itthol vagyok, és nagyon sokat kellett feküdnöm én is csodálkozok hogy nem hiztam szinte semmit.A nagdrágjaim kb a7.héttõl szükek, 1 farmerom maradt ami kicsit bõvebb szabású és az még jó rám. A hasam szerintem kicsit kezd gömbölyödni, de mások nem nagyon látják még:-(

12 hetes vagyok de még csak 1 kg híztam. Mit egyek hogy hízzak?

Legjobb válasz: Örülj h nem hizol,én a végén hiztam hirtelen.26.hétig 0 volt rajtam.

Örülj neki, majd pár hét múlva meg azon gondolkodhatsz hogy mit egyél hogy ne hízzál.De ha ez megnyugtat, akkor én sem híztam a 14. hétig, nem is nagyon tudtam enni, de mondta a doki hogy attól a baba mindent megkap. Amit írtál a 7 kiló, az nagyon soknak tûnik az elõzõnél, ne azt vedd alapul.
Örülj h nem hizol, én a végén hiztam hirtelen.26.hétig 0 volt rajtam.
Én a másodikkal egyáltalán nem hiztam, amit még ma sem értek. Majd talán a végén:)
ne aggódj! én 20 hetes koromig nem híztam semmit, aztán meg feljött 20 kg. reméljük, te nem így jársz.
Én sem híztam semmit félidõig, akkor is csak 2 kg-ot, majd pár hét mulva megint 2 kg-ot és végül + 5 kg-al mentem szülni. A tested tudja, mi kell neki, ne zabáld túl magad!
Én csütörtökön leszek 19 hetes és rajtam is még csak 1 kg van.Majd késõbb talán több jön fel, de ha nem akkor sincs nagy gond.
bármit, ami jól esik! Édesség.. :) Szerintem be fogsz indulni, de azért ne terheld túl a szervezeted a sok kajával.
én is 12 hetes vagyok, és két kilót fogytam eddig. szinte semmi édeset nem eszem (nem kívánom), és ha eszem is csak kevesebbet, de viszonylag sokszor. viszont a gatyáim szûkek hasban, mindig ki kell gombolnom, ha leülök, és érzem, hogy nõ a babszemjankó, mert fájdogál a hasam. én egyáltalán nem aggódom, majd feljön az a pár kiló plusz, amikor kell. :)
Jaj, de jo neked!!!! Szerintem egyel gyumolcsot, zoldseget es fott taplalo eteleket. Ezekben vitamin van, ha hizol ok. ha nem hizol, akkor se lesz baj. De legalabb vitamint egyel a babanak adjal enni!!!! Jo neked en mindig a kg-al szenvedek, egesz eletemben((((
A kérdező hozzászólása: Most várom a második babám. az elsõvel ilyenkor már híztam 7 kg.(de evvel nem eszek nagyon). Szeretnék hízni mert nagyon vékony vagyok!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Normális dolog az ha még csak 12 hetes vagyok, de 1 hónapja már nagyon fáj a derekam alatti rész, talán a medencetágulás miatt? Végig fájni fog, kezeljem valamivel? Éles és tompa fájdalmaim is vannak és alhasi fájdalmam is van néha.

Legjobb válasz: 12 hetesen nem a tágulástól fáj ez a terület,hiszen nincs akkora az embrió ami feszítené a medencét.Inkább a szalagok és méhtartó izmok nyúlására gondolok. Elkezdted már szedni a MagneB6-ot?Mert ha nem itt az ideje és terhesség 36 hetéig szedjed.Napi 3X2 simán mehet ha erõsebb görcsök és fájdalom törne rád,amúgy elég a napi 2x1. Eseteleg még felfázva nem vagy? Másra nem tudok hirtelen gondolni. Ha nem javulna magnéziumra sem,beszélj dokival.Még pici a terhességed,jobb félni,mint megijedni. 34 hetes kismami.

12 hetesen nem a tágulástól fáj ez a terület, hiszen nincs akkora az embrió ami feszítené a medencét.Inkább a szalagok és méhtartó izmok nyúlására gondolok. Elkezdted már szedni a MagneB6-ot?Mert ha nem itt az ideje és terhesség 36 hetéig szedjed.Napi 3X2 simán mehet ha erõsebb görcsök és fájdalom törne rád, amúgy elég a napi 2x1. Eseteleg még felfázva nem vagy? Másra nem tudok hirtelen gondolni. Ha nem javulna magnéziumra sem, beszélj dokival.Még pici a terhességed, jobb félni, mint megijedni. 34 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm hogy írtál, már a dokimmal is beszéltem és õ is a magne b6-ot ajánlotta! Remélem segíteni fog, és elmúlnak a fájdalmaim végre. További jó egészséget kívánok nektek, és könnyû szülést :)


Létezik, hogy még csak 12 hetes vagyok, de a gyermekem már apás?

Férjem csak hétvégén van itthon! Most szombat reggel éreztem, hogy a pici a pocim jobb oldalára "ment" - mintha egy nagy buborék ment volna oda. Általában 1-2 órán át érzem hogy feszül a b?röm (n? a baba), de hétvégén éjjel-nappal majd szétszakította a hasamon a b?rt. Hétf? reggel elment a férjem dolgozni én megint csak néha érzem a feszülést! Tutira lány lesz és már most apás :)

Legjobb válasz: Szia, nekünk kislányunk lesz (ez már igazolt) a 19. héten kezdett le mozgolódni (elsõ baba) a 20-tól kezdve ha Apuci beszél hozzá, vagy a hasamra teszi a kezét, akkor óriásiakat rúg, ficánkol, hullámzik. Ha én teszem oda a kezem, akkor még "levegõt venni" is elfelejt. Apát már most nagyon imádja. Akár 3/4-1 órát is képesek együtt mocorogni (egyikük sem fogja fel, hogy anyának ez már fáj :) ) Boldog babavárást! 32 hkm

Szia, nekünk kislányunk lesz (ez már igazolt) a 19. héten kezdett le mozgolódni (elsõ baba) a 20-tól kezdve ha Apuci beszél hozzá, vagy a hasamra teszi a kezét, akkor óriásiakat rúg, ficánkol, hullámzik. Ha én teszem oda a kezem, akkor még "levegõt venni" is elfelejt. Apát már most nagyon imádja. Akár 3/4-1 órát is képesek együtt mocorogni (egyikük sem fogja fel, hogy anyának ez már fáj :) ) Boldog babavárást! 32 hkm
sziasztok. irigyellek titeket hogy a babátok apuja ennyire szereti és várja a picit:) :( sajnos én ezt nem mondhatom el magunkról:(én kedden mentem volna abortuszra de nagyon kivoltam már akkor is mikor még meg sem csinálták. egy nappal elõtte megmondtam a barátomnak hogy meg szeretném tartani a babámat. rémálmaim voltak és nagyon fájt hogy a saját picimet meg kell "öletnem". sajnos amikor megtudta rondán berugott elmondott mindennek aznap el is ment és csak neten beszélünk ott is csak "szid":( de engem nem érdekel mondtam neki hogy én elfogadom a döntését hogy nem akarja még lekötni magát meg hogy tervei vannak igaz már 22 éves. én most leszek 19. lehet hogy kicsit korai de egyáltalán nem bántam meg és nagyon szeretni fogom a picimet ha kell apa nélkül is de õ élni fog:) :( igaz hogy szeretem de õ így döntött....:(:(
A válasz: nem létezik. Kb. 6 cm a magzat a 12.héten, neked meg már ilyen érzeteid vannak, csak beképzeled.Kb. a 20.hét körül kezdenek jobban hallani, akkor honnan érzékelné, hogy ott az apja?
2 utolsó: nem értem miért kell "lehurrodni" a kérdezõt.Neki ez még nagyon új lehet, és érezhetett bármit, amirõl úgy gondolja hogy már a baba volt. Az utolsó pedig különösen durva volt, már ne is haragudj!!! 19 éves kismama: Gratulálok a bátorságodért és a kitartásodért!!! Kívánom hogy a jövõben is megmaradjon!!! Boldog babavárást!!!
Hm:-))))Arayos írás, már megérte elolvasnom:-))
Csak írni nem tudok!Jav:aranyos!
kissé túlspirázod a terhességed....
Ez vicces, mert én kb a 17. héten kezdtem el érezni, de olyan enyhén, hogy gondoltam párom úgysem érezné, és kb a 18. héten volt egy mocorgós napja a babának, de az sem volt olyan nagyon erõs, és mondtam férjemnek hogy ma nagyon aktív a pici, és képzeljétek amikor odatette a kezét férjem, egy akkorát rúgott, hogy még õ is érezte =) annyira meglepõdtem =) és tegnap kiderült 19 hetesen, hogy csajszi lesz. Rögtön gondoltam én is, hogy apja lánya =P
A 8.50-es vagyok!Nem akartalak megbántani, BOCSI!Csak abszurdnak érzem a kérdést, és ezért egy kicsit lököttül válaszoltam.Tényleg Bocsi!
írd már le légy szíves a túlspirázás szerinted miért durva. Nem az van írva "hogy Te milyen lökött rihonya vagy..." Egyem meg azt a nebántsvirág lelkedet.
08.50. Láttam az elírást, csak már nem volt kedvem azzal is utólag vacakolni.Bocsi, legközelebb "ki fogom" javítani, még 2-3 nap múlva is! Egyébként, ezt írtam:Neki ez még nagyon új lehet, és érezhetett bármit, amirõl úgy gondolja hogy már a baba volt. Már megint fogalmazási problémáim lehetnek, hogy ebbõl nem lehet rájönni, én is arra céloztam hogy korai még a babát éreznie. :) A túl spirázásra reagáltam, mikor azt írtam, hogy durva volt.
A 19.07-es válaszolónak.Nem lehurrodni, hanem LEHURROGNI!Sztem igazuk van azoknak, akik kicsit túlzásnak érzik...én, mint 2 gyerekes anyuka szintén.Nagyon kedves feltételezés, de....hagyjuk.
Bocs, elírtam!Úgy értem, a 12. héten korai még, hogy érezd, hogy a hasad jobb oldalára megy.
Az teljesen oké, hogy vannak apai és anyai érzések.De valljuk be õszintén, tényleg nagyon korai lenne még ez az apás dolog.Akármilyen nyers volt valaki elõttem, volt benne igazság.Szerintem még a 3. gyereknél is korai olyasmit érezni, hogy a has jobb oldalára menni, az meg szinte kizárt, hogy majd szétrepeszti a hason a bõrt.Én félidõs vagyok, de soha nem éreztem, hogy nõ a hasam. Meg nõ rajta a bõr. Ez tényleg furi egy kicsit, bocs!Nem megbántani akarlak, de szerintem is képzelõdsz egy picikét.Az is igaz, hogy a 20. héten hallanak tökéletesen.A 12. héten gyakorlatilag semmit nem érzékelnek a külvilágból. Nem megbántani akarlak, de várj néhány hetet, és akkor már gondolkodhatsz azon, hogy apás -e.
Tegnap 20:45-nek, Nem én vagyok 19 éves.Bár ha újra elolvastad remélem feltûnt. :) Tegnap 19:07.
Lányok, lányok :) Ez nem az a kérdés amin össze lehet veszni! Szerintem aranyos a kérdezõ. Néha amikor a párom odateszi a kezét, én is érzem úgy mintha a baba "oda gyûlne". Nem tudom, hogy olyankor mit csinál, de mintha belefeküdne a tenyerébe :) Nem biztos, hogy a külvilágot érzékeli, lehet, hogy a Mami jó hangulatára reagál így. Kellemes babavárást kívánok mindannyiótoknak, a 19 éves kismamának pedig kitartást és sok erõt! 23éves, 19hetes km
hát utolsó Te sem hazudtolod meg a korod...
Szia! :) nekem meg mindig akkor mocorog a legtöbbet a baba, amikor a párom mellettem van, mondjuk fogalmam sincs, hogy ezt honnan tudja a babuci :) :) én csak reménykedem hogy lány lesz :D még nem derült ki, és szerintem az én picim is apás lesz :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Boldog babavárást neked is!
21.03-nak. Én az akkori állapotomban, úgy értelmeztem, hogy olyasmire akartál célozni, hogy túl sokat képzel magáról.Hogy csak Õ terhes, hogy Neki különleges babája van.Vagy valami ilyesmi.De az elõtted lévõ hozzászólással együtt értelmeztem így.Remélem érted mire szeretnéd kilyukadni. És ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitõl:a kérdezõtõl és a hozzászólóktól is, ha félreérthetõen fogalmaztam volna.

16 hetes vagyok és elvégezték ma az afp vizsgálatot, de most kellett rádöbbennem, hogy ezt 12 hetesen nem tették meg. Nagyon aggódom így az eredmény miatt. Valaki járt már így?

Ultrahang megvolt 12 hetesen,de az akkori helyettesítő védőnő nem szólt a vérvételről és beutalót sem adott.

Legjobb válasz: afp csak 16 hetesen van. te szerintem a kombinált teszt vérvételére gondolsz. azt már sajnos tényleg nem lehet pótolni. hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?

afp csak 16 hetesen van. te szerintem a kombinált teszt vérvételére gondolsz. azt már sajnos tényleg nem lehet pótolni. hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
8-as vagyok. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a dokihoz csak augusztus végén kell mennem, szóval olyan 19 hetesen...
13 hetesen voltam a 12. heti UH-on. Vagyis én kombinált tesztet kértem, 9.000 Ft volt. Utána 15+2 elmentem 4D-re, hogy lássam mi van a babámmal. Kislányt mondtak.:) Holnap után megyek a 16. heti vérvizsgálatra, de a doki szerint mivel kombi tesztet csináltattam, úgy az AFP nem lesz olyan lényeges, inkább az egyéb dolgok, amiket néznek. Hepatitis meg ilyesmi, ha jól emlékszem, bár ebben most nem vagyok biztos.
5. Én is szóltam érte, de azt mondták, hogy VALÓSZÍNÛ hogy nem lesz uh-m :( ez engem is elszomorít, mivel nem tudom, hogy mi van a babámmal oda bent. Amúgy most vagyok 12+4 napos
AFP-hez a vert 16 hetesen veszik le.En most hetfon voltam.Ennek az eredmenyevel tudsz menni a 18 hetes genetikai uh-ra :)
4. a 12. heti genetikai uh nem opcionális, a protokoll szerint minden kismaminak kötelezõ bármely életkorban, lehetõleg épp a betöltött 12. héten. végeztesd el az orvosoddal vagy kérj rá tõle egy beutalót
Nekem holnap kell mennem laborba vér és vizselet vizsgálatra, de valószinû, hogy uh-m nem lesz, pedig 12 hetes vagyok. Szóval ez kórházak válogatják meg orvosok, de a kombi teszte már ne is gondolj, mert azt lekészted.
Afp csak 16 hetesen van. Szerintem kérd meg a védõnõdet vagy az orvosod, hogy beszéljétek át az elkövetkezendõ vizsgálatokat, mert úgy tûnik ez elmaradt.
12 hetesen nincs vérvétel. Van kombinált teszt, ehhez kell vérvétel, de ez fizetõs, errõl a védõnõk nem szoktak igazán szólni, mivel nincs benne a protokollba. Így tehát õ beutalót sem tudott volna adni. Neked kellett volna utána járni, hogy hol mennyiért is csinálják meg. Na de ez már mindegy ne rágd magad rajta, most már nem tehetsz semmit. Én sem mentem el, én is késõn tudtam meg, hogy van ilyen lehetõség. Én is ideges voltam miatta. Hány éves vagy? Ez tényleg fontos, mert 35 év felett ajánlják ezt a vérvizsgálatot. De ha a 12 hetes uhn rende volt minden akkor nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Elsõ gyermekem, nem tudhatok sajnos mindent anélkül, hogy mondanák. Ultrahangom megvolt, tökéletes és közelében sem vagyo a 35-nek. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

12 hetes terhes vagyok, de még nem küldtek el vizeletvizsgálatra! Ez normális? Hányszor kell vizelezvizsgálatra menni terhesség alatt?

Legjobb válasz: Hát ez furi. Nekem 7 hetesen derült ki a pocak lakó, és a 8. héten már mennem kellett laborra, és az eredményekkel a védõnõhõz, és már ki is állították a kiskönyvem, benne a leletek eredményeivel.A dokira kérdezz rá.Sok sikert 31 hetes kismama

Hát ez furi. Nekem 7 hetesen derült ki a pocak lakó, és a 8. héten már mennem kellett laborra, és az eredményekkel a védõnõhõz, és már ki is állították a kiskönyvem, benne a leletek eredményeivel.A dokira kérdezz rá.Sok sikert 31 hetes kismama
Lehet nálatok a 16 hetes Afp-vel egyidõben csinálják a többi labort, így avizeletviuzsgálatot is, de kérdezz rá védõnõnél, mert engem sem küldött, és kiderült nálunk 12 hetesen menni kellett volna.
én majdnem 15 hetesen értem el a védõnõhöz, és oda már vittem a vizeletet, addig senkit nem érdekelt.Utána minden látogatás alkalmával(4 hetente, havonta)nézte a vizeletet.
a védõnõ minden alkalommal ellenõrzi a vizeletet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket és kellemes babavárást kívánok mindenkinek!
Nálunk már az elsõ vizsgálaton (7. hét) látták, hogy ikrek, illetve két szívhangot hallott az orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tényleg abszurd lenne, ha nem vennék észre, de nem értem miért kell leoltani rögtön a másikat! Ha idegesített a kérdés, nem kell válaszolni! A többieknek nagyon köszi!
8 . héten nem látta a doki, pedig én erõsködtem, mert annyira erõs volt bennem az érzés, hogy ketten vannak. Nem talál csak egyet, 3 hét múlva visszahívott és akkor rögtön kettõtt látott :)
Barátnõmnek csak 12 hetesen 4D vették észre hogy ketten vannak (egypetéjûek). Még az orvos sem értette, hogy akkor most mi van? (pedig elõtte is ehhez az orvoshoz járt és nagyon jó szonográfus). Szóval extrém esetben elképzelhetõ, de tényleg max a 12. hétig "bújkálhat" a tesó szerintem. Amúgy mindkét terhességemnél extra nagy hasam volt, nem volt iker egyik sem, viszont 4 kilóval születtek, lehet neked is szimplán nagy babád van, vagy mellesõ fali a méhlepényed vagy kicsivel több a magzatvized, vagy egyszerûen csak ilyen alkat vagy. Szóval nyugi, tuti 1 baba van:)
Biztos, hogy csak egy baba van. Már a 6-7. héten kiderül az ikerterhesség, de kizárt, hogy a 12. hetin nem veszik észre. Nekem is mondták már, hogy akkora a hasam, mintha ikrek lennének, mert tényleg nagy, de egy babó van : )...
Az, hogy a párodnak van ikertesója, nem befolyásolja azt, hogy neked hány petesejted érik meg, vagy, hogy a te méhedben kettéosztódik e a megtermékenyített petesejt. Nem lehetséges, hogy ne vegyék észre. Nekem a 7. héten már egyértelmû volt, hogy ikrek. Sok mindentõl lehet nagyobb a pocakod, de kapásból észre nem vett ikrekre gondolni, elég nagy butaság.
Hát nem tudom, azért akármilyen fejlett is a tudomány, hallani még ilyen esetekrõl, de nagyon-nagyon ritkán, és számomra is elég hihetetlen, hogy még elõfordulhat. Nekem akkora hasam van, h 22 hetesen 30, 25 hetesen 33 hetesnek tippelték, szóval mindig jó 2 hónappal(!) nagyobbnak, pedig a testalkatom átlagos.
Kedves 3-as, valószínûleg elsõ gyereke lesz a kérdezõnek (mint ahogy sokunknak) szóval nemhinném, hogy egybõl "fikázódni" kéne... Elsõ terhességnél amúgy is sok "hülyeségre" gondol az ember....
Ne haragudj, de ez képtelenség. Már a legelsõ UH-n látszik, hogy hány petezsák fejlõdik, nem hogy a 12 hetesen, ahol már azt vizsgálják, hogy mindene megvan-e a gyereknek. Gondolod, hogy meg tudják mérni a tarkóredõ vastagságát, de azt nem veszik észre, hogy két gyerek van odabenn?
Én csak arról tudok nyilatkozni, hogy nekem akkora pocakom volt ennyi idõsen (meg még most is), hogy rendszeresen megkérdezik, hogy hányan vannak odabent, pedig csak 1 kisfiú lakik bent:) Szóval ha "extra nagy" a hasad, az még nem feltétlenül ikerterhesség. Jah igen, és most jutott eszembe, javaslom a 4D-s UH-t (persze csak ha megtehetitek) szuperjó dolog, és ott nincs olyan amit ne látnának. Ha kell, és pesti vagy, javaslom a 4D Ultrahang Centert, nem drágák és nagyon ottvannak szakmailag:) Jó babavárást! 25+2 hkm
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem 11 hetesen derült ki, hogy ikreket várok (egypetéjûek lettek). Elõtte 6 hetesen voltam, és akkor még csak egy szívhang volt, egy kis pulzálás, én is láttam a monitoron. A 12 hetes UH-on viszont már mindenképp ki kell derülnie szerintem, hisz akkor már kapálóznak a kezükkel-lábukkal, még ha egyik takarásban van kicsit, akkor is rögtön látszódnia kell. Az egyes terhességemnél is hatalmas hasam volt egyébként, nemcsak az ikreknél. Azt még hozzátenném, hogy én min. három olyan apukáról tudok, akinek ikertesója van, és neki is ikrei lettek, szóval ennyit arról, hogy csak nõi ágon öröklõdhet. Nálunk senki nem volt iker, csak a férjem távoli rokonságában voltak egypetéjûek, de még ez sem feltétlenül számít. Jó babavárást, jó egészséget nektek, kérdezõ!

Nemsokára indulnom kell a fogorvoshoz, de már most olyan gyomoridegem van, hogy görcsöl a hasam! 12 hetes vagyok, hogy nyugodjak meg? Félek, hogy ártok a babának!

Legjobb válasz: Nyugi nem fogsz ártani neki,õ nem érzi,hogy görcsöl a hasad.Én is nagyon gyomorideges vagyok,nekem még menni is szokott ilyenkor,mégis teljesen egészséges a babám,és komplikációmentes terhességem volt. Sok szerencsét a fogorvosnál ;)

Nyugi nem fogsz ártani neki, õ nem érzi, hogy görcsöl a hasad.Én is nagyon gyomorideges vagyok, nekem még menni is szokott ilyenkor, mégis teljesen egészséges a babám, és komplikációmentes terhességem volt. Sok szerencsét a fogorvosnál ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ez csak fogorvos, nem hentes! :) Nem ártasz vele, de azért jobb lenne neki is, ha nyugodtabb lennél. Nem lesz semmi baj, vigyél egy mp3 lejátszót, dugd a füledbe és hallgass zenét, miközbe nézik a fogaidat nekem bevált. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, gyökérkezelni fogják és ez egyszer már nagyon fájt nekem, de igyekszem nem nagyon felhúzni magam...
Érzéstelenítés után már úgysem érzed, addig meg lazulj gondolj arra pici emberkére a pocidban! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, tényleg! :)
Szia!!de jó neked..te már túl vagy rajta!!!én is nemsokára indulok..és rettegek..de szó szerint..de jó lenne már túl lenni rajta...Nekem húzni is fog és tömni is....és nagyon félek:(((((( Veled mi történt?? 18hkm

Sokszor előfordul, hogy hirtelen fájdalom nyilal az alhasamba, (főleg ha bicikliről leszállok, leülök meg hasonló esetekbe) de pár másodperc mulva el is múlik. Természetes ez? 12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Normalis. Nekem akkor is szokott lenni, hogyha a hatamon fekve tusszentek, kohogok, orrot fujok, vagy hirtelen fordulok. En ugy tudom, hogy ilyenkor a mehszalagok huzodnak meg, a babara nezve artalmatlan, nekunk kellemetlen.

Normalis. Nekem akkor is szokott lenni, hogyha a hatamon fekve tusszentek, kohogok, orrot fujok, vagy hirtelen fordulok. En ugy tudom, hogy ilyenkor a mehszalagok huzodnak meg, a babara nezve artalmatlan, nekunk kellemetlen.
Igen természetes! Jó tanács: ne tegyél hirtelen mozdulatokat, mindig jól készítsd elõ, ha nagyobb, erõteljesebb mozdulatra készülsz. Nekem a 12-13. héten kezdõdött, fõleg akkor, ha hirtelen felkeltem az ágyból. A doki azt mondta, hogy olyan helyen van a drága, ami ilyet okoz. Nem mindenkinél van ilyen. Õ azt tanácsolta: semmi hirtelen mozdulat
Elõzõ vagyok. Bár én is kíváncsi lennék más kismamák véleményére is, fõleg olyanokéra, akiknél ez elõ szokott fordulni. 19 hetes km
Nekem is volt, de aztán elmúlt. Nem is tudom mikor, kb a 18-20.felé talán. 29 hetes kismama
Én már nagyon az elejétõl, úgy a 6. héttõl tapasztalom. Ha háton fekszem és így akarok hirtelen felülni akkor szinte mindig, de egyéb esetekben is gyakran elõfordul. Olyan éles, hasító fájdalom. Mellsõ falon tapadt a lepény, de nem hiszem hogy ennek köze lenne hozzá. 14 hetes
Én a 10. héttõl érzem, amikor hanyatt fekszem (így szeretek olvasni), és fel akarok ülni. Hirtelen nyilallás, majd ennyi. Az elején nagyon megijedtem (elsõ baba, sokat vártam rá), de a védõnõ szerint ez normális. Nem kell megijedni. Õ is azt mondta, hogy a méhszalagok húzódnak ilyenkor (mert növekszik a méhünk). Ez okozza. De a picire ártalmatlan.

12 hetes terhes vagyok, de még nem vették le a rákszűréshez a kenetet, ez nagy baj?

(szerintem elfelejtette az orvos, mert én szóltam neki)

Legjobb válasz: ha jol tudom terhessen nem szabad rákszürést csinálni.de az biztos,hogy nem baj.:)

ha jol tudom terhessen nem szabad rákszürést csinálni.de az biztos, hogy nem baj.:)
Szia!A terhesség bizonyítása után az orvosnak az elsõ dolga hogy elküldjön méhnyakrák szûrésre.Ha ez nem történt meg feltétlenül kérdezzél rá!Egy 30 hetes kismama
Én már 26 hetes vagyok, és sajna elfelejtették levenni a kenetet, de azt mondta a doki, nincs semmi baj, majd szülés után.....ígyhát én nem izgulok, te se tedd:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!