Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes vagyok, de (114 db)

12 hetes vagyok, de a hasam laposabb mint valaha. Amúgy vékony vagyok. Mikor fog látszódni a pocakom?

Legjobb válasz: Szia! Én még 16 hetesen is csak úgy néztem ki, mint aki egy kicsit jól lakott, majd a 19 hétben beindult, és mostanra már nagyon szép formás. A 12-ik héten még semmi nem látszott. De szerintem ez mindenkinél más. Szép babavárást, 23 hetes pocakos.

Szia! Én még 16 hetesen is csak úgy néztem ki, mint aki egy kicsit jól lakott, majd a 19 hétben beindult, és mostanra már nagyon szép formás. A 12-ik héten még semmi nem látszott. De szerintem ez mindenkinél más. Szép babavárást, 23 hetes pocakos.
szia.én most vagyok 24 hetes és nagyon pici a pocim.ha úgy öltözök, nem is nagyon látszik.de én nem bánom, ha nem lesz olyan óriási.amúgy én is vékony vagyok, 56 kg vagyok most.sok boldogságot.
Szia! Én most vagyok 11 hetes , nagyon lapos hasam volt, de alul már egyértelmûen látszik vmi :)
Szia! Ez teljesen egyénfüggõ, milyen az alkatod. Nekem 12 hetesen olyan volt, mintha jó alaposan belaktam volna:) . Aztán 18 hetesen már teljesen egyértelmû volt a helyzet, most pedig, 27 héten olyan, mintha kisebb fajta görögdinnyét cipelnék a pólóm alá rejtve.
Nekem kb. a 18.héttõl látszódott hogy Pocaklakóm van, elõtte aki nem tudta, azt hitte csak híztam.
24 hetes vagyok és símán tudok úgy öltözni, hogy ne is látszon annyira pici. Nem azon múlik, hogy vékony vagy vagy kerekebb, hanem a csípõdön. Nekem is széles csípõm van, babóca kényelmesen elfér benne. Attól, hogy vékony vagy még lehet széles csípõd.
10+1hetes vagyok, és nekem a felfújódástól nagyon látszik már, pedig 63 kg vagyok, nem kövér, csak sportos, erõs csontozattal.Szerintem is egyén függõ, mindenkinél más. Talán függ az emésztéstõl is, mert én epés vagyok, talán ezért fújodok mindentõl erõsebben. Ilyenkor lelassul az anyagcsere, lehet, hogy nálad ez kevésbé történik meg, vagy nem esszel olyan ételt. Én szerencsésnek mondanálak, mert én már most ruhatárat kell, hogy cseréljek:) Boldog bababvárást.

Normális dolog az ha még csak 12 hetes vagyok, de 1 hónapja már nagyon fáj a derekam alatti rész, talán a medencetágulás miatt? Végig fájni fog, kezeljem valamivel? Éles és tompa fájdalmaim is vannak és alhasi fájdalmam is van néha.

Legjobb válasz: 12 hetesen nem a tágulástól fáj ez a terület,hiszen nincs akkora az embrió ami feszítené a medencét.Inkább a szalagok és méhtartó izmok nyúlására gondolok. Elkezdted már szedni a MagneB6-ot?Mert ha nem itt az ideje és terhesség 36 hetéig szedjed.Napi 3X2 simán mehet ha erõsebb görcsök és fájdalom törne rád,amúgy elég a napi 2x1. Eseteleg még felfázva nem vagy? Másra nem tudok hirtelen gondolni. Ha nem javulna magnéziumra sem,beszélj dokival.Még pici a terhességed,jobb félni,mint megijedni. 34 hetes kismami.

12 hetesen nem a tágulástól fáj ez a terület, hiszen nincs akkora az embrió ami feszítené a medencét.Inkább a szalagok és méhtartó izmok nyúlására gondolok. Elkezdted már szedni a MagneB6-ot?Mert ha nem itt az ideje és terhesség 36 hetéig szedjed.Napi 3X2 simán mehet ha erõsebb görcsök és fájdalom törne rád, amúgy elég a napi 2x1. Eseteleg még felfázva nem vagy? Másra nem tudok hirtelen gondolni. Ha nem javulna magnéziumra sem, beszélj dokival.Még pici a terhességed, jobb félni, mint megijedni. 34 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm hogy írtál, már a dokimmal is beszéltem és õ is a magne b6-ot ajánlotta! Remélem segíteni fog, és elmúlnak a fájdalmaim végre. További jó egészséget kívánok nektek, és könnyû szülést :)

Kedves kismamák! Ti hanyadik héttől kezdtétek el érezni a pocitokban, hogy mozog a kisbaba? Én most 12 hetes vagyok de már nagyon várom, hogy érezzem!

Legjobb válasz: 17 hetesen éreztem egyértelmûen, h õ az!Elõtte 15. héttõl éreztem nagyon enyhe kis buborékolást, de nem hittem el h õ az, de most már tudom, h bizony már akkor õ volt :) 21hkm

17 hetesen éreztem egyértelmûen, h õ az!Elõtte 15. héttõl éreztem nagyon enyhe kis buborékolást, de nem hittem el h õ az, de most már tudom, h bizony már akkor õ volt :) 21hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Már én is alig várom hogy érezzem ahogyan mozog:) !!
16 hetesen :)
16.hétben 3 alkalommal...majd 18.héttõl minden napos :) 21hkm
20 hetes voltam, 4 hete, de rögtön jól érezhetõen mozgolódott.
napra pontosan 17 hetesen éreztem azt, h ez most már tuti a baba mozgása.
én most vagyok 14 hetes és ilyen buborékolás szerût érzek de annyira jó:) érzem ez fix de még nem úgy hogy húú rúgott vagy valami
Az elsõ baba mozgását a 15. héten éreztem. Most hordom a szívem alatt a 2. gyermekünket, és már a 10. héten éreztem a magzatmozgást. Sem az orvos, sem a védõnéni nem akartak hinni a fülüknek. Aztán mindketten megpróbáltak szívhangot hallgatni, ami kb. 2 mp után sikerült is. Pedig általában csak a 16. hét után szoktak. :)
Én 14. héten, ha jól emlékszem, nekem is mellsõ fali, bár nem tudom, hogy számít-e és ha igen, akkor melyikkel lehet hamarabb érezni
18.hetes :)
Elsõ baba 16 hetesen. Második 11 hetesen. Harmadik 14 hetesen. Mindhárom mellsõ fali lepény.
Elsõ baba, kislány. :) A 16. héten kezdtem érezni, hogy hosszú napokon keresztül azonos idõpontokban az alhasamnál mintha dobogna egy kis szív, de csak idõközönként, rendszertelenül. Ez az érzés folyamatosan, naponta jelentkezett, majd erõsödött. A 18. hétre már egyértelmû kis mozzanatok voltak, de egész gyengék. A 20. héttõl kezdve viszont rohamosan erõsödni kezdett, annyira, hogy már az apuka is érezni kezdte. Most, a 24. héten már csuklik, és szemmel látható a pocakomon a mozgása. Néha egészen eltolódik, csúnyán szólva "eldeformálódik" a pocim, ahogy ide-oda fészkelõdik, nyomakodik. Nagyon jó érzés, és kifejezetten megnyugtató, hogy tudod, minden rendben van. Kívánom, hogy mihamarabb jelentkezzen a babád! :)

Létezik, hogy még csak 12 hetes vagyok, de a gyermekem már apás?

Férjem csak hétvégén van itthon! Most szombat reggel éreztem, hogy a pici a pocim jobb oldalára "ment" - mintha egy nagy buborék ment volna oda. Általában 1-2 órán át érzem hogy feszül a b?röm (n? a baba), de hétvégén éjjel-nappal majd szétszakította a hasamon a b?rt. Hétf? reggel elment a férjem dolgozni én megint csak néha érzem a feszülést! Tutira lány lesz és már most apás :)

Legjobb válasz: Szia, nekünk kislányunk lesz (ez már igazolt) a 19. héten kezdett le mozgolódni (elsõ baba) a 20-tól kezdve ha Apuci beszél hozzá, vagy a hasamra teszi a kezét, akkor óriásiakat rúg, ficánkol, hullámzik. Ha én teszem oda a kezem, akkor még "levegõt venni" is elfelejt. Apát már most nagyon imádja. Akár 3/4-1 órát is képesek együtt mocorogni (egyikük sem fogja fel, hogy anyának ez már fáj :) ) Boldog babavárást! 32 hkm

Szia, nekünk kislányunk lesz (ez már igazolt) a 19. héten kezdett le mozgolódni (elsõ baba) a 20-tól kezdve ha Apuci beszél hozzá, vagy a hasamra teszi a kezét, akkor óriásiakat rúg, ficánkol, hullámzik. Ha én teszem oda a kezem, akkor még "levegõt venni" is elfelejt. Apát már most nagyon imádja. Akár 3/4-1 órát is képesek együtt mocorogni (egyikük sem fogja fel, hogy anyának ez már fáj :) ) Boldog babavárást! 32 hkm
sziasztok. irigyellek titeket hogy a babátok apuja ennyire szereti és várja a picit:) :( sajnos én ezt nem mondhatom el magunkról:(én kedden mentem volna abortuszra de nagyon kivoltam már akkor is mikor még meg sem csinálták. egy nappal elõtte megmondtam a barátomnak hogy meg szeretném tartani a babámat. rémálmaim voltak és nagyon fájt hogy a saját picimet meg kell "öletnem". sajnos amikor megtudta rondán berugott elmondott mindennek aznap el is ment és csak neten beszélünk ott is csak "szid":( de engem nem érdekel mondtam neki hogy én elfogadom a döntését hogy nem akarja még lekötni magát meg hogy tervei vannak igaz már 22 éves. én most leszek 19. lehet hogy kicsit korai de egyáltalán nem bántam meg és nagyon szeretni fogom a picimet ha kell apa nélkül is de õ élni fog:) :( igaz hogy szeretem de õ így döntött....:(:(
A válasz: nem létezik. Kb. 6 cm a magzat a 12.héten, neked meg már ilyen érzeteid vannak, csak beképzeled.Kb. a 20.hét körül kezdenek jobban hallani, akkor honnan érzékelné, hogy ott az apja?
2 utolsó: nem értem miért kell "lehurrodni" a kérdezõt.Neki ez még nagyon új lehet, és érezhetett bármit, amirõl úgy gondolja hogy már a baba volt. Az utolsó pedig különösen durva volt, már ne is haragudj!!! 19 éves kismama: Gratulálok a bátorságodért és a kitartásodért!!! Kívánom hogy a jövõben is megmaradjon!!! Boldog babavárást!!!
Hm:-))))Arayos írás, már megérte elolvasnom:-))
Csak írni nem tudok!Jav:aranyos!
kissé túlspirázod a terhességed....
Ez vicces, mert én kb a 17. héten kezdtem el érezni, de olyan enyhén, hogy gondoltam párom úgysem érezné, és kb a 18. héten volt egy mocorgós napja a babának, de az sem volt olyan nagyon erõs, és mondtam férjemnek hogy ma nagyon aktív a pici, és képzeljétek amikor odatette a kezét férjem, egy akkorát rúgott, hogy még õ is érezte =) annyira meglepõdtem =) és tegnap kiderült 19 hetesen, hogy csajszi lesz. Rögtön gondoltam én is, hogy apja lánya =P
A 8.50-es vagyok!Nem akartalak megbántani, BOCSI!Csak abszurdnak érzem a kérdést, és ezért egy kicsit lököttül válaszoltam.Tényleg Bocsi!
írd már le légy szíves a túlspirázás szerinted miért durva. Nem az van írva "hogy Te milyen lökött rihonya vagy..." Egyem meg azt a nebántsvirág lelkedet.
08.50. Láttam az elírást, csak már nem volt kedvem azzal is utólag vacakolni.Bocsi, legközelebb "ki fogom" javítani, még 2-3 nap múlva is! Egyébként, ezt írtam:Neki ez még nagyon új lehet, és érezhetett bármit, amirõl úgy gondolja hogy már a baba volt. Már megint fogalmazási problémáim lehetnek, hogy ebbõl nem lehet rájönni, én is arra céloztam hogy korai még a babát éreznie. :) A túl spirázásra reagáltam, mikor azt írtam, hogy durva volt.
A 19.07-es válaszolónak.Nem lehurrodni, hanem LEHURROGNI!Sztem igazuk van azoknak, akik kicsit túlzásnak érzik...én, mint 2 gyerekes anyuka szintén.Nagyon kedves feltételezés, de....hagyjuk.
Bocs, elírtam!Úgy értem, a 12. héten korai még, hogy érezd, hogy a hasad jobb oldalára megy.
Az teljesen oké, hogy vannak apai és anyai érzések.De valljuk be õszintén, tényleg nagyon korai lenne még ez az apás dolog.Akármilyen nyers volt valaki elõttem, volt benne igazság.Szerintem még a 3. gyereknél is korai olyasmit érezni, hogy a has jobb oldalára menni, az meg szinte kizárt, hogy majd szétrepeszti a hason a bõrt.Én félidõs vagyok, de soha nem éreztem, hogy nõ a hasam. Meg nõ rajta a bõr. Ez tényleg furi egy kicsit, bocs!Nem megbántani akarlak, de szerintem is képzelõdsz egy picikét.Az is igaz, hogy a 20. héten hallanak tökéletesen.A 12. héten gyakorlatilag semmit nem érzékelnek a külvilágból. Nem megbántani akarlak, de várj néhány hetet, és akkor már gondolkodhatsz azon, hogy apás -e.
Tegnap 20:45-nek, Nem én vagyok 19 éves.Bár ha újra elolvastad remélem feltûnt. :) Tegnap 19:07.
Lányok, lányok :) Ez nem az a kérdés amin össze lehet veszni! Szerintem aranyos a kérdezõ. Néha amikor a párom odateszi a kezét, én is érzem úgy mintha a baba "oda gyûlne". Nem tudom, hogy olyankor mit csinál, de mintha belefeküdne a tenyerébe :) Nem biztos, hogy a külvilágot érzékeli, lehet, hogy a Mami jó hangulatára reagál így. Kellemes babavárást kívánok mindannyiótoknak, a 19 éves kismamának pedig kitartást és sok erõt! 23éves, 19hetes km
hát utolsó Te sem hazudtolod meg a korod...
Szia! :) nekem meg mindig akkor mocorog a legtöbbet a baba, amikor a párom mellettem van, mondjuk fogalmam sincs, hogy ezt honnan tudja a babuci :) :) én csak reménykedem hogy lány lesz :D még nem derült ki, és szerintem az én picim is apás lesz :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Boldog babavárást neked is!
21.03-nak. Én az akkori állapotomban, úgy értelmeztem, hogy olyasmire akartál célozni, hogy túl sokat képzel magáról.Hogy csak Õ terhes, hogy Neki különleges babája van.Vagy valami ilyesmi.De az elõtted lévõ hozzászólással együtt értelmeztem így.Remélem érted mire szeretnéd kilyukadni. És ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitõl:a kérdezõtõl és a hozzászólóktól is, ha félreérthetõen fogalmaztam volna.

12 hetes vagyok, de a szemérem csontom felet nem érzek semmi féle kis dudort! Ez azt jeleni, hogy lehet van a babámnak valami baja?

Legjobb válasz: Már miért lenne baja? A baba ilyenkor még nagyon kicsi, sok a helye. Elfér bõven. Lesz ott dudor, nõ majd a pocakod rendesen! Nincs semmi baja!

Már miért lenne baja? A baba ilyenkor még nagyon kicsi, sok a helye. Elfér bõven. Lesz ott dudor, nõ majd a pocakod rendesen! Nincs semmi baja!
Én sem éreztem dudort 12 hetesen. Én pár napja vettem észre és 17 hetes vagyok, igaz már nem kicsi. :)
Hát nekem talán most a 20.héten kezd látszani.
Szia! Én 100 kg-mal kezdetem, de szinte rögtön elkezdett nõni a hasam, egyre egyértelmûbbé vált nagyon hamar, hogy nem csak dagadt vagyok. És sajnos hízok azóta is rendesen :(
Én 85 kg-mal kezdtem, most 14 hetesen 88 kg vagyok.:( A terhességet még nem veszik észre rajtam, de levetközve látszik.:) Most vettem kismamanadrágot. Eddig még rámjön a 46-os nadrágom, a 44-seket 11. héttõl nem tudom már hordani, csak kigombolva.
Én 11/12 hetes vagyok, de alig latszik valami. Eddig még semmit nem híztam, 73 kg-mal kezdtem, most is annyi vagyok. Amúgy én is csak kigombolva tudom hordani az eddigi nadrágokat:) Szerintem ne aggódj, lesz még idõnk hízni:)
Én is 100 kg felett kezdtem a terhességem, de nekem az elején csak "kitöltötte" a baba a hasamat. Egy vadidiegne talán most már látja rajtam, hogy terhes vagyok, de jó nagy a pocakom már. Hálistennek én nem hízok nagyon. Most tartok + 7 kg-nál. 30 hetes kismami
Sziasztok! 90 kg al kezdtem a terhességem. Kb a 20. héttõl kezdett el látszani, de most 37 hetesen senki nem mondja meg, hogy utolsó hónapban vagyok. 91 kg vagyok most, de már nagyon vizesedek..
Szia!Én 75 kg val kezdtem a terhességet, most vagyok 11 hetes, 76 kg.Ahoz képest hogy a 6.héttõl itthol vagyok, és nagyon sokat kellett feküdnöm én is csodálkozok hogy nem hiztam szinte semmit.A nagdrágjaim kb a7.héttõl szükek, 1 farmerom maradt ami kicsit bõvebb szabású és az még jó rám. A hasam szerintem kicsit kezd gömbölyödni, de mások nem nagyon látják még:-(

12 hetes vagyok de még csak 1 kg híztam. Mit egyek hogy hízzak?

Legjobb válasz: Örülj h nem hizol,én a végén hiztam hirtelen.26.hétig 0 volt rajtam.

Örülj neki, majd pár hét múlva meg azon gondolkodhatsz hogy mit egyél hogy ne hízzál.De ha ez megnyugtat, akkor én sem híztam a 14. hétig, nem is nagyon tudtam enni, de mondta a doki hogy attól a baba mindent megkap. Amit írtál a 7 kiló, az nagyon soknak tûnik az elõzõnél, ne azt vedd alapul.
Örülj h nem hizol, én a végén hiztam hirtelen.26.hétig 0 volt rajtam.
Én a másodikkal egyáltalán nem hiztam, amit még ma sem értek. Majd talán a végén:)
ne aggódj! én 20 hetes koromig nem híztam semmit, aztán meg feljött 20 kg. reméljük, te nem így jársz.
Én sem híztam semmit félidõig, akkor is csak 2 kg-ot, majd pár hét mulva megint 2 kg-ot és végül + 5 kg-al mentem szülni. A tested tudja, mi kell neki, ne zabáld túl magad!
Én csütörtökön leszek 19 hetes és rajtam is még csak 1 kg van.Majd késõbb talán több jön fel, de ha nem akkor sincs nagy gond.
bármit, ami jól esik! Édesség.. :) Szerintem be fogsz indulni, de azért ne terheld túl a szervezeted a sok kajával.
én is 12 hetes vagyok, és két kilót fogytam eddig. szinte semmi édeset nem eszem (nem kívánom), és ha eszem is csak kevesebbet, de viszonylag sokszor. viszont a gatyáim szûkek hasban, mindig ki kell gombolnom, ha leülök, és érzem, hogy nõ a babszemjankó, mert fájdogál a hasam. én egyáltalán nem aggódom, majd feljön az a pár kiló plusz, amikor kell. :)
Jaj, de jo neked!!!! Szerintem egyel gyumolcsot, zoldseget es fott taplalo eteleket. Ezekben vitamin van, ha hizol ok. ha nem hizol, akkor se lesz baj. De legalabb vitamint egyel a babanak adjal enni!!!! Jo neked en mindig a kg-al szenvedek, egesz eletemben((((
A kérdező hozzászólása: Most várom a második babám. az elsõvel ilyenkor már híztam 7 kg.(de evvel nem eszek nagyon). Szeretnék hízni mert nagyon vékony vagyok!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Kalkulátor szerint 12 hetes vagyok. Nem vettem észre, h terhes vagyok mert megjött a havim. Érezhetem a kicsit, hogy ott van? Tudom, h buta kérdés de ez van. Nem a magzat mozgásra gondolok. Vagy tapintásból érezhettem h ott van?

Ne ítéljetek el a buta kérdésért! Dokihoz van idõ pontom de az sokára lesz :(

Legjobb válasz: Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.

Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.
Ha már 12 hetes terhes vagy, akkor baromira sürgõsen orvoshoz kéne menni!!!!!! Lemaradsz az egyik legfontosabb genetikai ultrahangról. Meg 3 pozitív tesztem van! Anyám......Akkor megint mirõl beszélünk? Terhesség alatt is megjöhet a vérzése ritka esetben a kismamának. És az nem olyan erõsségû és mértékû, mint a normális vérzés. Éppen ezért kell feltûnõnek lennie, ha nem olyan, mint amilyen szokott lenni.
Én 10 hetesen ilyen bugyborékoló érzést éreztem, mintha éhes lennék és elõtte így kavarogna a pocakom.. De sokszor.. És az már tuti a picikém volt..
Tehát utoljára augusztus végén voltál ultrahangon. És ha augusztus végén, vagy szeptember elején lettél terhes, azt orvos még nem is láthatta, viszont akkor 12 hetes terhes sem lehetsz. Viszont ha most elmész orvoshoz, akkor azért kb. a magzati méret alapján, nagyjából megmondja, hogy hol tartasz a terhességben. Kórházba kértél amúgy idõpontot? Mert ha igen, lehet hogy jobban jársz, ha magándokihoz kéred, ott valószínûleg elõbb sorra kerülsz.
A kérdező hozzászólása: Tesztet 4 napja csináltam. 2013.08.16. Akkor elküldtek egy másik ultrahangra ott meg 2013.08.30.
Nem terhességet néztek, hanem cisztát? És szeme nem volt az orvosnak, vagy hol voltál ultrahangon? Az orvos tán észrevesz egy terhességet még akkor is, ha nem azt nézi, nem? Elvégre nem szívultrahangon voltál, hanem kismedencein. Vagy mikor voltál orvosnál? Amúgy az sem biztos, hogy 12 hetes vagy. Ha szeptemberben volt több vérzésed is, akkor ezt nem lehet pontosan megítélni, hogy mikor estél teherbe. Mikor voltál utoljára orvosnál? Mikor voltak a pozitív tesztek?
Nekem haspuffadás, fájó mellek, szédülés, hányás v hányinger.Nekem ezek volak.de én most vagyok 4 hetes terhes!
A kérdező hozzászólása: Voltam és akkor dokinál de nem terhességet néztek hanem cisztát. Magándokit kerestem de senki nem fogadott mert, h itt az ünnep vagy volt. Még fura is volt.
Már bocs de én nem kötelezõ terhesség tudomása vétele után saját orvoshoz menni!!12 hetes ultra hangra kéne már menned, én a helyedben mennék ahoz az orvoshoz aki van ugyanis bejelentkezés nélkül is lehet menni!
A babát még nem étezheted, de nekem 12 hetesen már alul volt egy pici pocakom. Szerintem ne várj a dokival, fõleg ha 12 hetes vagy. Keress egy magándokit, aki fogad hamarabb is!
Menj el orvoshoz, õ megnézi, hogy egyáltalán élõ terhesség-e, a méretek alapján pedig megerõsíti a terhesség korát.
A kérdező hozzászólása: Meg azt ütöttembe a kalkulátorba amikor csak 1 napig volt meg! Szeptemberbe 3 szor volt meg de nem úgy ahogy kellet most meg egy hónapig nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: Hát nem a hasamra csaptam és kitaláltam a terhességet. 3 erõs pózitív tesztem van!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, h orvos. Csak azt nem értem még ha "12" hetes vagyok akkor a dokinak 2013.08.30 látnia kellet volna terhességre utaló jelet. Mert ultrahangon voltam más probléma miatt.
orvos!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h nem tudom kiszámolni hány hetes lehet mert mondom meg jött.
Holnap elmehetsz SZTK-ba is. Sürgõsségi alapon kötelezõ fogadniuk!

12 hetes uh után fellélegezhet az ember? Most 13 hetes vagyok, de már most aggódom, hogy minden rendben van-e? Ez természetes? Jól vagyok, panaszom nincs!

Legjobb válasz: Szia!A veteles kockazata a 12.hettel jelentosen csokken,de terhesseg alatt sajnos barmikor bekovetkezhet.Optimistanak kell lenni,nem idegeskedni ezen,egeszsegesen elni,no cigi no alkohol,drogok stb.,vitaminokat szedni,betartani az orvos tanacsait es minnel kevesebb remito dologrol olvasni a neten!28 hetes kismama,sok sikert es boldogsagot a babahoz!!!!

Szia!A veteles kockazata a 12.hettel jelentosen csokken, de terhesseg alatt sajnos barmikor bekovetkezhet.Optimistanak kell lenni, nem idegeskedni ezen, egeszsegesen elni, no cigi no alkohol, drogok stb., vitaminokat szedni, betartani az orvos tanacsait es minnel kevesebb remito dologrol olvasni a neten!28 hetes kismama, sok sikert es boldogsagot a babahoz!!!!
Én már 20 hetes vagyok, de nincs olyan nap hogy eszembe ne jutna, "mi lehet vele", "ma még alig éreztem mocorogni", stb. Szerintem ez a félelem végig bennünk lesz.
Szia.Én is mindig aggódok érte, pedig már 25 hetes vagyok.Az a baj hogy nem látunk be hozzá, pedig úgy meglesném néha hogy mit csinál odabent.
Én is 13. hétben vagyok. A folyamatos aggódások elkerülésére én baba szívhang figyelõt vettem. Így minden nap meg tudom hallgatni, hogy ver a szive, hogy mozog, csuklik stb. Nekem egy barátnõm mutatta meg, milyen hangot is kell pontosan keresni (, de a védõnõ is segíthet benne, ha érdekel). 9500ft a Brendonban -drága, viszont késöbb sem fogok feleslegesen idegeskedni.
A helyzet az hogy amig nem volt annyi informacoi, nem idegeskedtunk ennyit, amikor elso gyerekemet vartam(tiz eve), meg nem interneteztem, csak a Kismamat es az Anyak lapjat olvasgattam, azt sem tudtam pontosan hogy mi az az AFP. vizsgalat, nem idegeskedtem a fejlodese miatt, sot nem is emlekszem hogy a mocorgasat ugy figyeltem mint most.Egyszer lattam a teveben egy kez nelkul szuletett kislanyt, az most is felelemmel tolt el.28 HETES.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, Neked boldog babavárást!

Első babások hanyadik héten kezdtétek érezni hogy mozog? Mert én 12 hetes vagyok és belül mintha éreznék vmit de kivülről nem lehet

Legjobb válasz: én elsõ babás vagyok és 14+5 hetesen éreztem elõször. szinte biztos vagyok benne, hogy õ volt. néha kimarad pár nap, de azóta is érzem. izomrángáshoz tudnám hasonlítani. 12 hét elég korainak tûnik, de ki tudja? te érzed. pár hét múlva mikor egyértelmûvé válik, majd össze tudod hasonlítani, hogy valóban az volt-e.

én elsõ babás vagyok és 14+5 hetesen éreztem elõször. szinte biztos vagyok benne, hogy õ volt. néha kimarad pár nap, de azóta is érzem. izomrángáshoz tudnám hasonlítani. 12 hét elég korainak tûnik, de ki tudja? te érzed. pár hét múlva mikor egyértelmûvé válik, majd össze tudod hasonlítani, hogy valóban az volt-e.
A kérdező hozzászólása: Én is mondtam a páromnak de õ is csak annyit mondott hogy biztos nem az...mert úgye õ kivülrõl nem érzi...köszönöm neked is a választ és kellemes babavárást mindkettõtöknek
A kérdező hozzászólása: Nekem is olyan mint mikor a nyakamon az ütõér gyorsan ver...de igazad van majd pár hét múlva kiderül köszönöm a választ
Sziasztok! Valószínüleg jól érzitek, én is ezt éreztem már a 10. hét környékén, amit Ti, de nem is mondtam senkinek, úgyis csak legyintettek volna, hogy az nem lehet ilyen korán még, de most már tudom a 21. héten, hogy tényleg az volt- most is ugyanazt érzem, csak sûrûbben, és intenzívebben.
hát a párod kívülröl nem is fogja még érezni egy jó darabig min.22 hét környékén érzi majd ö is. 29 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy csak akkor fogja érezni
Kivulrol ne is vard h erez, majd csak a 20.het korul.Allitolag elso babasok a 18.het korul ahogy jomagam is pontosan a 18.heten ereztem konkretan, de mar elotte is ereztem olyan kis buborekolas szeru vmit lefekveskor.Ezt a 16-17.hettol kezdtem el erezni.Allitolag a 2.terhessegnel mar joval elobb is erzik, mar a 12.hetben...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!