Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes uh-ra, ha 13 (3 db)

Ha 12 hetes uh-ra 13 hetesen megyek akkor az mennyire befolyásolja a vizsgálat kimenetelét/eredményét?

Utolsó mensit?l számolva leszek 13 hetes, a baba méretei szerint viszont egy héttel fiatalabb leszek. Ezt az egy héttel fiatalabbat a 6. és a 7. héten mondták.

Legjobb válasz: Szia! Gratula a bébihez! Semmi gond nem lesz ebbõl!!! Én elõször 12+5 naposan voltam ezen a genetikai Uh-n, viszont mindig velünk szemben volt a Picikénk, így a doki két nappal késõbbre rendelt vissza, vagyis amikor már 13+0 voltam! Na, aznap egy kis lökdösõdés árán, de úgy fordult, hogy lemérhette végre a tarkóredõt :-)))) NT=1,5 lett, úgyh szuper! neked is hasonló jókat kívánok és boldog babavárást! A doki úgyis nézi a kiskönyvet és az Uh-hoz viszonyít, ne aggódj! :) Üdv., 18 + 5 napos kismami

Szia! Gratula a bébihez! Semmi gond nem lesz ebbõl!!! Én elõször 12+5 naposan voltam ezen a genetikai Uh-n, viszont mindig velünk szemben volt a Picikénk, így a doki két nappal késõbbre rendelt vissza, vagyis amikor már 13+0 voltam! Na, aznap egy kis lökdösõdés árán, de úgy fordult, hogy lemérhette végre a tarkóredõt :-)))) NT=1, 5 lett, úgyh szuper! neked is hasonló jókat kívánok és boldog babavárást! A doki úgyis nézi a kiskönyvet és az Uh-hoz viszonyít, ne aggódj! :) Üdv., 18 + 5 napos kismami
Ha uh szerint fiatalabbnak látszik a baba, akkor mostantól azt vedd figyelembe, ne a mensi szerintit. Nálam is így volt, pont egy hét a különbség. Ez már az elsõ uh-n kiderült. Nem középidõben fogant. Szóval akkor ezekszerint 12 hetesen fogsz menni :-) De a 13 héttel sincs gond. Én 12 hét 3 naposan voltam, de átminõsítettek 12 hét 5 napossá. :-)

Ha valaki a 13. héten tudja meg, hogy terhes akkor is elküldi a nőgyógyásza a 12 hetes UH-ra?

Legjobb válasz: 13 hetesen azonnal elküldi ultrahangra, ahol ha még megfelelõ a CRL, akkor elvégzik a szûrést, ha már túl nagy a baba, akkor nem, értelemszerûen.

13 hetesen azonnal elküldi ultrahangra, ahol ha még megfelelõ a CRL, akkor elvégzik a szûrést, ha már túl nagy a baba, akkor nem, értelemszerûen.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ
szívesen. :)

12 hetes genetikai uh-ra, ha 13 hetes 1 naposan van időpontom az nem késő?

Nem fogok hamis értékeket kapni?Itt mit sz?rnek pontosan?

Legjobb válasz: Szia ha akkor kaptál idöpontot tuti nem baj itt a dankort nézik a nyaki redöböl

Szia ha akkor kaptál idöpontot tuti nem baj itt a dankort nézik a nyaki redöböl
Szia, nem az még belefér. Itt megállapitják a tényleges korát is . Meg a nyaki redõ értékét. Nekem a doki megnézte a csontokat is , keze, lába, mindene megvan e.
Nem keso, nekem 13 hetesen es 2 naposan nezte a nyakiredot es vegtagjait..mindent hogy jol fejlodik e..
A 3 dik valaszolo vagyok, amugy a dokim azt mondta hogy 14 hetig kell ezt elvegezni, tehat 14 het utan keso..
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugodtam! Már csak az eredménytõl félek!Vagyis izgulok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!