Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes milyen veszélye (2 db)

Milyen veszélyei vannak, ha a 12 kg-os gyerekemet sűrűn kell mostanában emelgetnem? 37 hetes terhes.

37hetes terhes vagyok. A nagyobbik gyerekem mostanában elég nyűgös-hisztis. Többször kellett úgy hazahoznom, hogy közben rúgkapált és sírt. Nem is ez a lényeg, kezelem, meg van az oka. Csak a múltkor a védőnő rám szólt, hogy ne emelgessem, ha látná néha miket művelünk! Szóval van valami veszélye, ha sokat emelgetem? Vagy "csak" elkezd nyílni a méhszáj?

Legjobb válasz: egy egészséges terhességnél nem számít, sokan emelgetjük a nagyobbat terhesen ha a baba meg akar maradni, megmarad, ha bent akar maradni még, bent fog az emelgetés ellenére is ne aggódj, a vége felé jársz már, nem lesz semmi gond

egy egészséges terhességnél nem számít, sokan emelgetjük a nagyobbat terhesen ha a baba meg akar maradni, megmarad, ha bent akar maradni még, bent fog az emelgetés ellenére is ne aggódj, a vége felé jársz már, nem lesz semmi gond
Én úgyanúgy emelgettem a nagyot, ahogy elötte is és 42. héten szültem. Most 21 hetes vagyok és kettõt emelgetek egy 14 kilós "nagylányt" és egy 8, 5 kilós kisfiút..:) Eddig nem volt gond!
Én is emelgetem a 9 kilós kislányom, nekem is azt mondja a védõnõm hogy ne nagyon mert baj lehet belõle.. De hát valakinek csak foglalkoznia kell vele ha nincs itthon apa.. :D Nem lesz semmi baja a babádnak sem meg neked sem. :)

12 hetes terhesen milyen veszélye lehet a gombás hüvelyi fertőzésnek? Babát mennyiben veszélyezteti? Canesten krém? Lehet használni, nem lesz baja a babának tőle?

Legjobb válasz: Nem lesz baj,csak menj mielõbb dokihoz,a Canesten jó krém, de terhesen nekem a dokim nem javasolta,vannak elõnyösebb kúpok,és legalább az orvos is megnéz, ne kezelgesd magad, igaznem mutattak ki káros hatást magzatra nézve canestennél, de in kább doki.Ha idõben mész orvoshoz, nem hetek,hónapok múlva nem lesz baj,és a kezeléstõl sem.Boldog babavárást!

Nem lesz baj, csak menj mielõbb dokihoz, a Canesten jó krém, de terhesen nekem a dokim nem javasolta, vannak elõnyösebb kúpok, és legalább az orvos is megnéz, ne kezelgesd magad, igaznem mutattak ki káros hatást magzatra nézve canestennél, de in kább doki.Ha idõben mész orvoshoz, nem hetek, hónapok múlva nem lesz baj, és a kezeléstõl sem.Boldog babavárást!
Szia!!Én terhesség alatt 3-szor is átestem ezen.A babát nem veszélyezteti, persze ha ki van kezelve.Én is használtam a krémet, kúpot is, nem lesz baja a babának.Nyugodtan használhatod, az segíteni fog!!!
Ha esetleg csökkenteni akarod az újbóli fertõzés kockázatát, akkor a kezelés után kenegetsd a hüvelybemenetedet Canesten krémmel. Állítólag megelõzésre jó...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a bíztató válaszokat, sokat segített a dokihoz való eljutásig.kaptam hüvelykrémet, minden rendben lesz. de tényleg akkor nyugszik meg az ember ha mielõbb elmegy orvoshoz. fõleg ha a babáról van szó. köszönöm mégegyszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!