Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes milyen (75 db)

Az afp vérvétel de a 16. héten veszik le.
Afp 17 hetesen van. Nem kell êhgyomorral menni ês csak egy vêrvêtel. 12 hetesen genetikai uh van.
vérvétel és uh elõbb megpróbálják majd a hasi uh-t, de nem biztos, hogy tökéletesen lehet látni mindent, nekem mindkettõnél hüvelyivel fejezõdött be a vizsgálat éhgyomorra, mert jó esetben nem csak az afp-t nézik
AFP 16 héten történik. 12 héten genetikai Uh van.
Szia! Az AFP-t már leírták! Ez majd a 18 hetes genetikai Uh-hoz fog kelleni, ne ijedj majd meg ritka kinek jó, nekünk is volt eltérés ( mondjuk csináltattunk 9000 ft-ért kombinált tesztet az nagyon jó lett). Eléggé elavult vizsgálat, sokan nem is veszik figyelembe az eredményét mert minek max. ha nagyon kirívó. Az Uh már általában hasi... de van, hogy hüvelyi kismamája válogatja. Ilyenkor már tarkóredõt is néznek ami a Down szind. utalhat. A 18 hetes a nagy genetikai Uh, ahol majd a belsõ szerveket és a hosszú csöves csontokat is tudják már nézni.
utolsó, ez nem egészen így van...Kórháza válogatja, nekem az összes vérvételre éhgyomorra kellett mennem, mivel nálunk a rutin része, h néznek glükózt...Ahogy pedig itt olvasgattam, ez nem csak helyi sajátosság, hanem nagyon sok helyen így van..
12 hetesen uh van, az afp késõbb van ca. 16. héten és az vérvétel. Kismamáknál a cukorterheléses vizsgálaton kívül soha nem kell éhgyomorral megjelenni a vérvételeken.
Nekem 12 hetesen nem volt vérvétel, csak ultrahang, de az viszont még hüvelyi volt, mert annyira pöttömke volt szegény kisfiam, hogy a hasin nem látszódott jól :) A 19. heti ultrahangon már fordítva volt, a hüvelyi felesleges volt, mert már akkora volt a fiam, hogy nem látszódott semmi belõle, csak a hasi ultrahanggal. A AFP-t nekem a 16. héten vették. Az enyém éhgyomori volt, de csak azért mert mellette egyéb okok miatt teljes labort vettek. Amúgy nem kell éhgyomorra menni, úgy tudom.
Én kedden megyek 12 hetes vizsgálatra, nem kell éhgyomorral menni, csak azt mondta a doki hogy ne egyek zsírosat reggelire. A kombinált tesztet csináltatom, lesz UH is, az elõzõ terhességemnél a 12. hét körül már csak hasi UH volt, de van akinél még hüvelyit csinálnak.
A 16 hetes afp vervetelt mar kivettek, a kiskonyvekben is ki van huzva, a 12 es a 18 hetes uh mellett vervetel is van. Nekem nem mondtak, hogy ehgyomorra kene menni. Ha a dokid rendes, akkor olyan helyre kuld ahol nem kell fizetni sem :)
AFP-t 16 hetesen csinálják, amit 12 hetesen csinálhatnak az kombinált teszt esetleg. AFP: 16 hetesen csinálják, vérvétel és ha problémás az eredmény akkor hasi uh, vagy hüvelyi uh ha a hasin nem látható jól a baba mert pl. rosszul fekszik Kombinált teszt: általában fizetõs kb. 9000FT vérvétel + hasi vagy hüvelyi uh 12 hetesen genetikai uh-t szoktak csinálni, ami szintén inkább hasi uh, de ha a baba nem mutogatja magát akkor hüvelyit is csinálnak. Egész terhesség során kivéve 6 hetesen fõleg hasi uh-t csinálnak, de szükség lehet hüvelyire is, 12 hetes kórtól szinte csak hasit csinálnak mert akkor már hasin is jól látszik a baba bárhogyan is fekszik. Az éhgyomorra kelle menni?. Nem tudok neked válaszolni, mert nekem ilyen vizsgálatokkal (AFP, kominált teszt) mindig teljes vérképpel együtt csinálták és ezért mindig éhgyomorra kellett mennem. De ha csak AFP-t vagy csak kombinált tesztet csinálnak akkor elképzelhetõ, hogy nem kötelezõ az éhgyomorra menés. Ezt meg kell kérdezni elõre, hogy hogyan érkezzél.
Az AFP rövidítés az alfa-fötoprotein kifejezés kezdõbetûibõl összeállított mozaikszó. Az alfa-fötoprotein egy fehérje, melyet a magzati máj termel. Jelentõsége a magzati életben pontosan nem ismert, azonban termelõdése, az anyai keringésbe történõ átjutása sok további fontos következtetésre ad lehetõséget. Az AFP a magzat keringésében jelentõs mennyiségben kimutatható, az anyai vérbe azonban csak igen kis mennyiségben, szinte nyomokban kerül át élettani esetben. A lepény gyakorlatilag teljes mértékben gátját szabja ezen fehérje átjutásának az anyai keringésbe. Az AFP mennyiségét az anyai keringésben kétféleképpen szokás napjainkban megadni. Egyfelõl megadható hagyományos módon az anyai vérben mérhetõ koncentráció alapján, ez többnyire nanogram/milliliter mértékegységben szerepel a laboreredményen.
Én addig fel sem ébredek amíg nem eszek legalább 1 falat kaját, terhesen pedig még rosszullét is társult hozzá ha nem ettem reggel. Mivel folyton panaszkodtam a vérvételen erre és többször elsápadtam, szédültem, egyszer még rossz buszra is felszálltam odafelé menet mert annyira nem voltam még "ébren" annyit megengedtek, hogy 3 szem háztartási kekszet ehetek vérvétel elõtt, szóval nincs ilyen, hogy kismama nem mehet éhgyomorra, kismamának is éhgyomorra kell menni.
Ezt hogy érted???
Alacsonyabb volt a vörösvértest számom, a limfocita.12.héten.
Igen, általában alacsony szokott lenni, nekem azonban magas. Meg is lepõdött a doki és a védõnõ és mondták is, hogy ez nagyon jó, biztos a vitaminoktól van, nem tudom.
6-os, 8-as vagyok nekem a 26 hetes vérvételen volt alacsony a vasam, addig normális volt.Ezért ajánlott vasat szedni, nekem kb a 21.ik héttõl írta fel a doki, naponta 1-et szedtem, mivel alacsony lett, így 2X1et kell.
A kérdező hozzászólása: Nem fordítva szokott lenni és inkább alacsony szokott lenni a vas?
Én is 10 hetesen voltam elõször, magas lett a vasam.
10 hetesen
A kérdező hozzászólása: Mikor volt az elsõ vérvételed?
Az elsõ vérvételen semmi eltérésem, nem volt csak a vizeletben volt picit több fehérvérsejt.A másodikon is csak néhány eltérés volt, elõtte voltam beteg(antibiotikunot szedtem)
Ezt jól tudod, sok értéket nem lehet a referenciatartomány szerint értelmezni terhességben.
A kérdező hozzászólása: Hát a referenciától. Én sima vérvételen voltam, nem a terhesség miatt, de arra lennék kíváncsi, hogy miben tér el a normál értéktõl, mert úgy tudom, hogy mások az értékek, mint normál állapotban és így több *-ot is rak a gép.
Mármint az ovis kisfiam hozott haza.
Nekem egy picit magasabb volt a Neutrofil, és picit alacsonyabb a Limfocita.Ennek meg volt az oka:elõtte estem át egy felsõ légúti fertõzésen, amit az ovis kisfiamtól hozott haza.Neked mi nem oké?16hkm
akkor (12.hét)alacsony volt egy nagyon nagyon picit a vas. de magne b6-ot szedek és azota egyik vérvétel sem mutatott eltérést most 26 hetesek vagyunk :)

Győrben a 12 hetes milyen uh?

Hasi vagy hüvelyi? Most megyünk majd jöv? héten, s Apa is szeretne jönni, de a hüvelyire nem. Az el?z? (els?) nekem sima hasi volt 8 hetesen. Köszönöm

Legjobb válasz: szigoruan hasi kell hogy legyen legalább is amikor én voltam aztmondta a doki csak a polom huzzam fel mert ennek hasinak kell lennie és igy is már mindent jol kell ekkora látni.

szigoruan hasi kell hogy legyen legalább is amikor én voltam aztmondta a doki csak a polom huzzam fel mert ennek hasinak kell lennie és igy is már mindent jol kell ekkora látni.
nekem mind a kétszer hüvelyi volt...de szerintem azért mert én elég nagy sulyal rendelkezek.elöszöt probálták hason de nem láttak rendesen és hüvelyi lett a vége...és mndegyik alkalommal igy jártam. az elsönél rá volt irva a papiromra hogy a vastag anyai hasfal miatt korlátolt látási viszony.hüvelyi uh történt.
Felénk elõször hasit néznek és ha tényleg van 12hetes akkor hüvelyivel vizsgál tovább!2gyerekem van így csinálták mindkettõt.
Gyõrben a 12.heti az hasi ultrahang ha minden rendben van.Oda bemehet a párod is már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ti is nagyon izgultatok elõtte, hogy mi lesz? ... És tudom, hogy korai, de volt akinek esetleg úgy fordult a baba és meg is mondták, hogy milyen nemû lesz. Félre ne értsetek nem ez a legfontosabb, mert most a tarkóredõ érdekel a legjobban, csak kíváncsiságból kérdezem! További szép napot, s boldog babavárást!

07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

12 hetes uh-n milyen vizsgálatok lesznek? 29-én megyek a 12 hetes uh-ra. Genetikai vizsgálatot lehet kérni vagy az amúgy is kötelező?

Legjobb válasz: Szia, én ugy tudom, hogy 12 hetesen genetikát csinálnak. Nekem legalábbis az volt a Máv-ban. Lemérik a babát, nézik a szivét, az ujjacskáit, a tarkóredõt, orrcsontot. 25 hetes km.

Szia, én ugy tudom, hogy 12 hetesen genetikát csinálnak. Nekem legalábbis az volt a Máv-ban. Lemérik a babát, nézik a szivét, az ujjacskáit, a tarkóredõt, orrcsontot. 25 hetes km.
A 12.heti UH nem genetikai. Kérhetsz genetikai vizsgálatokat is ha van rá indok. Pl: életkor, családban elõforduló szül. rendellenességek. Ha van olyan rendes a dokid beutal egy ilyenre. Létezik integrált teszt, kombinált teszt. Amniocentézis(magzatvízvétel)-ennek 1 a 100-hoz az esálye, hogy elvetélsz emiatt. Viszont bejelentkezhetsz más klinikákra, ahol nem kell beutaló, viszont az fizetõs. Átlag 28eFt. http://www.downszures.hu/

12 hetesen kell tartani lepényleválástól? Milyen tünetekkel jár?

Legjobb válasz: Allitolag ilyenkor,12 hetesen nem kell felni ilyensmitol,a lepeny mar nagyon megtapadt.ha megis levalna,ami szerintem nagyon pici esely..akkor vereznel.de remelem nem lessz ilyen gondunk.12 hetes kismama

Allitolag ilyenkor, 12 hetesen nem kell felni ilyensmitol, a lepeny mar nagyon megtapadt.ha megis levalna, ami szerintem nagyon pici esely..akkor vereznel.de remelem nem lessz ilyen gondunk.12 hetes kismama
Nem értek egyet az elõttem szólóval, mégpedig saját példámból okulva : 12 hetesen elöntött reggel a vér, pedig nem erölködtem, nem szexeltem, a kórházban megnéztek, a baba jól volt, viszont lett egy haematomám, egy vérömleny és a méhlepény 1/5 része levált a rossz tapadás miatt, a vérömleny alatta volt. 2 hétig csak feküdtem otthon, 3 hét után múlt el a barnás folyás és most a 4. héten vagyok jól és munkaképes állapotban!!! Szóval a 12. hét után is csak nyugi, nem stresszelni, nem idegeskedni, nem cipelni, nem erölködni és óvatosabban szexelni! 16 heteske
Nekem is valahogy a 14.hét körül történt az elõzõ terhességnél, hogy a lepény széli része levállt, és vérömleny lett alatta.Vérzéssel járt.Nálam erõs vérzéssel, amit 10hét kórház követett.És a vérzés egészen a 27hétig megmaradt.De ez elég ritka eset ami velem volt, de a válasz igen..Levállhat a lepény a terhesség elején is. 33hetes kismama

12 hetes kismamák, nektek milyen eredményeitek voltak? Vagy ha valaki már elmúlt 12 hetes, de megvannak a papírjai, leírná az értékeket?

Tartok attól hogy egy két eredmény nem a legjobb,bár a doki semmi rosszat nem mondott,csak hogy a héten lehet AFP vérvételt csináltatni. CRL:58mm FL:6,7 nem kicsi? NT:38mm

Legjobb válasz: Én 18+2 hetes vagyok, picit fura, hogy AFP-re most küldött a dokid, azt a 16. héten ideális csináltatni. CRL nálam 71 mm volt (13+2 hetesen) NT pedig 1,1 mm. Nem lehet, hogy az NT értékedet elírtad. Nem lehet a nyaki redõ majdnem akkora, mint az ülõmagasság?!

Én 18+2 hetes vagyok, picit fura, hogy AFP-re most küldött a dokid, azt a 16. héten ideális csináltatni. CRL nálam 71 mm volt (13+2 hetesen) NT pedig 1, 1 mm. Nem lehet, hogy az NT értékedet elírtad. Nem lehet a nyaki redõ majdnem akkora, mint az ülõmagasság?!
Nálunk a fl 8-9 között volt.
AFP-t 16. héten csinálnak elõbb semmi értelme. Amúgy is elavult vizsgálat, de így még fölöslegesebb. Kominált tesztet csináltassad meg annak van itt az ideje, és annak van értelme. Olyan 8000-15.000Ft között csinálják. CRL: 64.7 mm NT: 1.2mm BPD:20mm 12 hetes 5 naposan, fiú.FL: nekem nincs a papíron. Ha vérvételen és a nyaki redõvel is baj van akkor lehet gondolkodni hogyan tovább. Csak a nyakiredõ érték miatt nem szabad kétségbeesni. (bár valóban nem túl jó eredmény) Ha gond van akkor ellehet menni magándokihoz, 4D UH-ra és ott még pontosabb eredményeket tudnak mondani. De el is fognak küldeni genetikai tanácsadásra és ott is fognak segíteni eligazodni.
Ha az NT 1, az teljesen szuper :-) Nem tudom az FL nem kicsi-e, mert nálunk azt nem is mértek.
CrL:57mm FL:nem mértek, ha az NT:3, 8 az nagyon nem jó
Elsõ vagyok: ha 3, 8 az NT, az szerintem is picit sok, talán érdemes lenne kombinált tesztet csináltatnod (ugyan a TB nem támogatja, de megbízhatóbb, mint az AFP), és is konzultálnék egy másik dokival.
A kérdező hozzászólása: Úristen, én néztem el...a másik sor végén van úgy hogy NT:1, és a köv sor elején kezdõdik hogy 38 :D Bocsánat, akkor az jó :D De viszont az FL, a combcsontja nem kicsi? 12 hetesen 10 az átlag, nem tudtam megkérdezni az orvost, mert már kint láttam meg.
Szerintem az NT biztosan 3, 8 és nem 38 mm. De én úgy tudom, hogy 3 felett már nem olyan jó az érték. De inkább menj el egy másik dokihoz kérdezz rá, hogy mi a teendõd most.
Bocs, az utolsó elõtti mondat kérdés akart lenni.
Na akkor nincs is baj! A femur hosszal ne foglalkozz, nekem nem mérték, és azt még nagyon könnyen elmérik, mer picike. Amúgy is ha 2 nap múlva mérnék akkor már jó lenne az eredménye.

Más is járt már így? 12 hetes UH-n biztosra mondta az orvos, hogy kisfiút vár, a 18 hetesen meg közölte, hogy egész biztos, hogy kislány. A végén milyen nemű baba született?

Tegnap azt is megtudtam, hogy egészséges és természetesen ez a lényeg :) Csak azért érzem magam furcsán, mert egy olyan orvoshoz járok, akinek az UH a specialitása, így mikor 100%-ra mondta 12 hetesen, hogy fiú a baba, akkor beleéltem magam, főleg hogy a családban eddig csak lányok születtek. Tegnap azt is elmondta, hogy 12 hetesen mit könnyű elnézni. Most kell egy kis idő, mire átállok. Ti hogy éreztétek magatokat egy ilyen hír után?

Legjobb válasz: Pont ezért nem kellene 12 hetesen biztosra mondani. Az én dokim is UH specialista, több szám kmrõl is küldenek hozzá anyukákat, mégis nekem csak 22 hetesen mondta biztosra a lányaimat.

Pont ezért nem kellene 12 hetesen biztosra mondani. Az én dokim is UH specialista, több szám kmrõl is küldenek hozzá anyukákat, mégis nekem csak 22 hetesen mondta biztosra a lányaimat.
Egy ismerõsömnél is így volt, a 4D-n kiderült, hogy mégis fiú, kb a 26-27. héten.
Szerintem 1-2 hét alatt átáll az ember agya egy ilyen hír után. Nyilván igen, azt is fura megemészteni, hogy elképzeled a késõbbi életeteket az adott nemû gyerkõcökkel, és utána újra kell rajzolni a történteket.:) Én hasonlóan éreztem magam, mikor közölte a doki a kisfiam után (szintén a 18. héten), hogy bizony a 2. is az.. Nekem kb 1 hét kellett, míg megszoktam a gondolatot, hogy "fiús anya" maradok, és még 1 hét, hogy örülni is tudjak neki. Most meg már ott tartok, hogy azon drukkolok, ne változzon újra, maradjon kisfiú! :) Minden jót, és jó egészséget! 22 hetes kismami
Nekünk is így volt, kislány született. :)
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes, hogy 12 hetesen és sem kérdeztem rá, az orvos kérdezte, hogy szeretnénk-e tudni a nemét. Így már persze, hogy akartuk. Meg is mutatta UH-n, hogy hol látja, hogy fiú. Tegnap meg megmutatta, hogy hol látja, hogy lány :)
Én tegnap voltam a 12 hetes UHn, és örültem, hogy még csak nem is tippelt a doki. Akkor szeretném csak megtudni, amikor biztosat tud mondani. :) Tényleg nem jó, amikor tippelgetnek a dokik, mert beleéli abba magát a kismama...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is meglepõdtem, mikor 12 hetesen már mondta, hogy fiú. Mikor a kislányomat vártam, akkor a 18. hétig nem mondta meg a nemét. Most meg olyan biztos volt benne a 12. héten is, hogy ha neki nem hiszem el, akkor senkinek. Erre tessék :) Biztos át fogok tudni állni, igazából mindig "lányos anyukának" gondoltam magam, de azért még kell pár nap. Na meg találni egy nevet, az se lesz egyszerû :) Ha vannak még tapasztalatok, örülnék neki!
Hááát, ilyenkor még nagyon bizonytalan. Én direkt nem is kérdeztem rá akkor a 12hetesen. A 18hetes genetikai UH-n voltam, ott a doki magától mondta, hogy kisfiú. Kérdeztem, hogy ez biztos? Mondta, hogy ha nem lenne biztos nem mondaná, de a fiúkkal könnyebb a dolguk. Aztán elvoltunk a saját orvosomnál a 19-ik héten, mondtuk neki, hogy a kórházban mit mondtak, azt mondta akkor megnézzük :) És ránagyított nekünk a fütyijére :) Akkor fogok csak megnyugodni ha megyek 4D-re (25héten) , mert ott teljesen egyértelmûen fogjuk látni, hogy mije van. Várom már. 20+4hkm
Én 20 hetesen voltam UH-n.Mikor megkérdeztem a dokit, hogy a nemét lehet e tudni, csak annyi volt a válasz, kislánynak gondolja.Nemsokára megyek 4Dre, kíváncsi vagyok...Persze az egész család elkezdett rózsaszín ruhákat venni, meg lányos holmikat, pedig mondtam én nem nagyon bízok benne, hogy tényleg lány.Úgyhogy nem tudom mi lesz, ha kiderül, fiu....
12 hetesen még csak tippelni lehet, ami ugye 50-50% - nekem 14 hetes uh-on mondták, hogy kisfiú, és tényleg még én is azt hittem, hogy látom a kis pöcköt a lába között :) - aztán 18 hetesen biztos kislányt mondtak, és így is maradt, ma van egy gyönyörû 11 hónapos tündérkém :) Ne aggódj, hamar át állsz majd, nekem is kellett ki idõ, pedig nálunk kisfiú unokák már vannak, tehát inkább kislányt vártunk, de mégis, annyira bele tudtam magam élni a kisfiúba, hogy kellett pár hét, mire átálltam a kislány érkezésére :) Egyébként nem is mertem nagyon rózsaszín dolgokat vásárolni, inkább unisex színeket választottunk , hiába mondták biztosra a kislányt...
nekem is 12 hetesen azt mondtak fiu lesz, bar akkor 4D is volt, szoval lehet azzal biztosabb. remenykedem hogy tevedtek mert en annyira kislanyt szerettem volna, bar mar megbekeltem a kisfiuval is.majd csak 1 honap mulva megyek ultrahangra akkor mar biztosra kiderul.

4től-12 hetes ultrahangokon milyen eredményeitek lettek?

Eddig hány hét hány naposan voltatok uh-n, és milyen méretei voltak a babátoknak? (CRL, BDP..)

Legjobb válasz: 5+5 hetesen 3,1 mm (szívhang) 7+5 hetesen 1,66 cm (szívhang) és türelmetlenül várom a 12. hetit 8+5 hetes

5+5 hetesen 3, 1 mm (szívhang) 7+5 hetesen 1, 66 cm (szívhang) és türelmetlenül várom a 12. hetit 8+5 hetes
6 hét 5 nap: petezsák 25 mm CRL: 7, 5 mm Szívhang hallható 9 hét 1 nap: CRL: 24, 4 mm 12 hét 5 nap: CRL: 66, 2 mm BPD: 18 mm NT: 1, 9 mm
Szia! 9 hetes: CRL: 26 mm Jó FHR 12 hetes: CRL: 56 mm BPD: 21 mm Nuchóga: 2, 1 mm
Én is mint a legelsõ, és én is türelmetlenül várom a 12 hetit. Már lerágtam mind a 10 körmöm és azon gondolkodom, hogy mit kéne kitalálnom, hogy a helyi kórházban megnézzenek, de anyu szerint nem kell annyi uh. 8+4
A kérdező hozzászólása: :-)Köszönöm! Írhattok még! Utolsónak: Én egyszer voltam a kórházban, mert 9hetesen olyan érzesem volt, mintha kést szurkálnának az alhasamba. Csináltak uh-t is. Szerintem ilyen indokkal neked is csinálnak!! :-))))

Hogy vagytok 13-14 hetes kismamák? Milyen lett a 12 hetes uh eredménye?

Nekem 12 hét 5 naposan volt, CRL: 63 mm, BPD 22mm, FL: 8 mm, NT: 1,3 mm.

Legjobb válasz: Szia! 14 hetes vagyok ma! Nagyon rosszul bírom a meleget!! 12+4 naposak voltam UH-n, CRL: 62mm, NT: 1,3 :)) Minden eredmeny jó lett, de ezeket tudom fejbõl :)) Jövõhet vasárnap megyek 4d-re, akkor kiderül ki lakik odabent :))

Szia! 14 hetes vagyok ma! Nagyon rosszul bírom a meleget!! 12+4 naposak voltam UH-n, CRL: 62mm, NT: 1, 3 :) ) Minden eredmeny jó lett, de ezeket tudom fejbõl :) ) Jövõhet vasárnap megyek 4d-re, akkor kiderül ki lakik odabent :) )
Én szombaton voltam 14 hetes. A 12 hetesem: CRL:70mm BPD:22mm FL:8 mm NT:1, 6mm És képem is van róla. :) Most már jobban vagyok, teljesen megszûnt az émelygés, ami nekem az elején állandó volt. Néha a hasam szurkál, ha lehajolok, meg mikor felkelek az ágyból. Egyik nap olyan volt, mintha õt éreztem volna, de nem vagyok biztos benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!