Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes múltam (8 db)

A 12 hetes múltam, most megyek az nőgyőgyászhoz, milyen vizsgálatokat fog végezni?

Legjobb válasz: nekem 12 hetesen volt hüvelyultrahang is, kézzel is vizsgált, hogy minden rendben van-e, és hasi UH is volt. nézte a tarkóredõket, azzal ellenõrzi a Down-kórt, meg nézte a gerincét is, hogy megvan-e. és magánhoz jártam.

nekem 12 hetesen volt hüvelyultrahang is, kézzel is vizsgált, hogy minden rendben van-e, és hasi UH is volt. nézte a tarkóredõket, azzal ellenõrzi a Down-kórt, meg nézte a gerincét is, hogy megvan-e. és magánhoz jártam.
genetikai ultrahangra küld, azaz a down-kór szûrést most csinálják. Vagy mehetsz magánklinikára is, ott több dolgot szûrnek ebben az idõben.
pécsett ilyenkor az uh mellett vérvétel is van, a genetikai betegségeket szûrik.

A belgyógyászaton mit csinálnak? Elküldött a dokim.12 hetes multam. Kérhetem hogy csinaljon uh-t is? Mert mikor voltam a 12 hetes uh-on ott nem adtak képet azt mondtak a belgyogyászaton van egyedül olyan gép ahol nyomtatni tudnak képet.

Legjobb válasz: Nálunk csak vérnyomást mért,EKGt nézett és körbehallgatott fonendoszkóppal.Ennyi.Ja és megkérdezte hogy jól vagyok-e... Az egész 10 perc volt.

Nálunk csak vérnyomást mért, EKGt nézett és körbehallgatott fonendoszkóppal.Ennyi.Ja és megkérdezte hogy jól vagyok-e... Az egész 10 perc volt.
Ugyanaz mint az elõzõ. Pont ezt csinálták nekem is és ennyi ideig. Miért csinálna neked egy belgyógyász uh-t??? Kicsit fura egy kérdés.
Nekem a házidokim végezte a belgyógyászati vizsgálatot: vérnyomást mért, és EKG. Ennyi. Nekem videót adtak a 12.uh-n, persze fizetni kellett érte! De a belgyógyászat nem nézi a babát, az a te állapotodat ellenõrzi, vagyis ha jól érzed magad, kapsz egy pecsétet, hogy minden ok! Ha van probléma, akkor van további lépés gondolom... de a kicsirõl csak az uh-t végzõ orvos ad képet utána, ha nem felejtesz el kérni, és van papírja...
Nem jellemzõ, hogy a belgyogyászaton képet osztogatnak a kicsirõl.Ha csinál hasi uh-át(nállunk nem szoktak)esetleg akkor ragadd meg az alkalmat és kérdezd meg.Az orvosomtol én sem kaptam.Elõszõr lefényképeztem a telefonommal a monitort, de mostmár van egy szép képem is, voltam 4D-én.

12 hetes múltam és barnázok, baj van vagy csak tisztulok?

5hetesen találtak egy nagy cisztát aztán 6hetesen kiderült ketten lettek volna de csak egynek indult be a szive.Most voltam csütörtökön 12 hetes kötelez? UH.-on és minden rendben volt a babával,a másik felszívódott a cisztára meg azt mondták össze esett.Azóta barnás szín? folyás jön bel?lem...lehet ez tisztulás?Ugye nem veszítem el a babám?

Legjobb válasz: Szia Lehet tisztulás, v alakul a méhlepény, olyan nekem is volt, de enyhe barnázás kb 3 napig. De mindenképp hívd fel a dokit. 21 hetes kismama

Szia Lehet tisztulás, v alakul a méhlepény, olyan nekem is volt, de enyhe barnázás kb 3 napig. De mindenképp hívd fel a dokit. 21 hetes kismama


07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

Normális, ha a 12. hét után már kétszer hánytam? 12. hét előtt ha jól emlékszem kétszer- háromszor hánytam, tehát nem olyan sokszor.18 hetes múltam tegnap.

Legjobb válasz: Én a 16 hétig minden nap, utána meg hetente egyszer a 18 hétig. Most 20 hetes múltam és viszajött a hányinger.Hallottam olyanról is hogy 9 hónapot végighányta. Nem vagyunk egyformák.

Én a 16 hétig minden nap, utána meg hetente egyszer a 18 hétig. Most 20 hetes múltam és viszajött a hányinger.Hallottam olyanról is hogy 9 hónapot végighányta. Nem vagyunk egyformák.
20 hetes vagyok, és tegnapelõtt is hánytam. Én hetente 2x-3x végig hánytam.

Ma voltam orvosnál, 5 hetes múltam. Már látta a petezsákot. De mikor rákérdeztem, mikor kell mennem legközelebb, azt mondta, csak 11-12 hetesen. Jó ez így? Még nem is hallottuk a szívhangot.

Legjobb válasz: én 4hetesen voltam, 10nap után kellett visszamennem, akkor már szívhang is volt, és utána a 12.heti u.h. közben már kiskönyvet is kaptam. nem próbálsz ki egy másik dokit? 22hetes kismama, boldog babavárást

én 4hetesen voltam, 10nap után kellett visszamennem, akkor már szívhang is volt, és utána a 12.heti u.h. közben már kiskönyvet is kaptam. nem próbálsz ki egy másik dokit? 22hetes kismama, boldog babavárást
Szerintem is menj el egy másik orvoshoz 1-2 hét múlva.
Szia én is 5 hetesen voltam, szintén petezsák és 7 hetesen kell visszamennem az lesz jövõhéten, szerintem se várj 12 hétig. Gondnak biztos nem gond de neked is megnyúgvás ha mondjuk 7-8 hetesen tudod hogy van szívhang.
Szerintem két hét múlva vissza kellett volna rendelnie. Vérvételre elküldött? A védõnöt is fel kell keresni a 12. hétig.
Nekem ugyanigy volt!!! Én is aggódtam ezért most múltam 7 hetes és megyek újból ultrahangra! Legalább két hetet várjál és utána menjél el megint!Ez a legnehezebb kivárni mert addig sem tudod hogy mi a helyzet..minden rendben van-e?! Pihenj sokat!! Én minden hétre tettem valami feladatot...Következö héten menj el a védönöhöz és ö majd megnyugtatt! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! biztos vissza fogok menni, már csak azért is, h tudjam, minden rendben van.
Én 6 hetesen voltam, ma kell visszamennem és most vagyok a 11 hétben. Én is ideges voltam, hogy miért nem hívott vissza hamarabb, de a védõnõ azt mondta, hogy ha a petezsákon nem látott semmi rendelleneset, akkor semmi gond. Szólt volna, ha baj van. Nagy nehezen kivártam a mai napot, és elhatároztam, hogy mindent megkérdezek, amit akarok, mert elõször úgy meg voltam illetõdve, hogy szó szerint köpni-nyelni nem tudtam. De ha gondolod, menj el másik orvoshoz. Gratulálok, boldog babavárást.
Én is 5 hetes voltam amikor elsõnek mentem most 7 hetes vagyok és 9 hetes leszek amikor legközelebb mennem kell a dokihoz.Voltam a védõnõknél meg a szükséges szûréseken, ha nincs semmi bajod szerintem ne izgulj járd végig a szûréseket te is.(Ha valami baj lenne az te is észrevennéd.)Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ez a vérezgetés nem szó szerint értendõ, mert barnás, rózsaszínes folyásról van szó.
A kérdező hozzászólása: Ha vki volt ilyen helyzetben, írja le kérem, mert én nagyon félek, hogy baj van, mert már volt két vetélésem.
Szia, szerintem a dokidat hívd fel! De sûrgõsen!!!! Neki errõl tudnia kell!!! Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem az orvosommal, õ azt javasolta, hogy szedjem tovább a gyógyszert és ne csökkentsem az adagot.Köszi azért a választ!
Szia!Elõször is nyugodj meg, feküdj, pihenj!Nekem a 21.hétig kellett szednem a duphastont, utána hagyhattam el.Ha esetleg újra véreznél, irány azonnal a kórház, ultrahang.Szorítok!

12 hetes terhes múltam. Voltam Uh-n, de a dokimat elhívták műtétre, így nem tudtuk megbeszélni az eredményeket. Jók ezek az adatok?

Ez van a leletemen: Egy él? magzat fejvég? fekvésben. Bpd: 22mm, NT: 1 mm.

Legjobb válasz: Szia! Itt meg tudod nézni: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Boldog babavárást!

NT a nyaki redõ méretét jelenti. 1 mm teljesen jó.
a BPD a két halánték közti távolság. az NT a tarkóredõ vastagságát jelenti, ami ha 3 mm alatt van, akkor normális. egyébként ezzel a vizsgálattal a dawn-kórt szûrik. tehát a te eredményed rendben van!
nekem csak CRL-t és NT-t néztek a pécsi klinikán.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-) Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!