Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes holnap és eddig nem (2 db)

12 hetes leszek holnap és eddig nem tudtam letenni a cigit. Nagyon szeretném, ha sikerülne. Mit tegyek?

Nem kritikákat kérek, én is tudom hogy nem tesz jót, hanem jótanácsot, amivel sikerül letennem.

Legjobb válasz: Sajnos erre nincs jó tanács, szerintem, egyszerûen a baba miatt le kell tenni. én is bagózok, mi most próbálkozunk összehozni, ha kiderül, hogy lesz, nekem is le kell állnom, és tudom, hogy nehéz lesz, sajna ez gáz.

Sajnos erre nincs jó tanács, szerintem, egyszerûen a baba miatt le kell tenni. én is bagózok, mi most próbálkozunk összehozni, ha kiderül, hogy lesz, nekem is le kell állnom, és tudom, hogy nehéz lesz, sajna ez gáz.
vegyél a kezedbe egy fehér színû papírzsebkendõt. szívj bele a cigibe / ne tüdõzd le!!! / szorítsd a szád elé a nyitott zsepit és fújj bele.meglátod milyen szép látvány, ezt mind a babád kapja :( sok sikert a leszokáshoz.
Én is dohányoztam terhességem elõtt (8 hetes vagyok). Azóta letettem, hányingerem volt a gondolatától is. Ha szerencséd van, akkor nálad is bekövetkezik. És ami még segített az a málnás töltetelen cukorka. 100 ft körül van. Ezt szopogattam, ha megkívántam a cigit. Boldog babavárást.
Az egyik ismerõsöm ugy tette le, hogy potolta mással, tictac-kal, rágóval, nyalokával.Lehet jo lehet nem.Sok sikert!!!!
Én az elsõ válaszoló vagyok: hát mert nekem is nehéz, de le kelle tennem mert késõbb rosszabb lesz, tudom.
En is dohanyoztam de mikor meg nem tudtam hogy babat varok akkor mar fura volt hogy nem esett jol...mindig kevesebbet szivtam es a vegen semmit..fura nalad nincs ilyen baj..11 hetes vagyok.Nem tudom mennyire valik be de olyant mar hallottam hogy ha tejport keversz a dohany kozi, tehat a cigibe, es azt szivod...annyira rosszul fog esni hogy tobbett soha nem tudsz cigizni.de lehet hogy ez durva..hanyingered nagyon lessz...De tenyleg a gyerekre kell gondolj...miatta tedd le, a parom gyereke, ezelotti kapcsolatabol aszmas lett mert az exe cigizett...remelem eleg eros indok hogy le tedd...sok sikert!
Bocsi az elsõ válaszolótól kérdezném.:)
A babád érdekében tedd le. Õ legyen a fontosabb.Erõt fog adni neked. Én 8 éve tettem le a cigit, egyik napról a másikra. Elõtte próbáltam, hogy na most kevesebbet szívok. Annak nincs értelme. Az elsõ 1 hónap volt rossz.Az elõttem válaszolótól kérdezném, hogy miért nem most próbálod meg letenni? 29 hetes kismama
gondolj mindig a benned fejlõdõ pici kis babykédre!Neked sem jó, neki meg akkor pláne nem!Anyukám is cigizett de mikor megtudta h babát várok azonnal letette, nem mondom h könnyû volt neki de megcsinálta!Kitartás, szoritok neked!Tudom sikerülni fog, mert érzem a szavaidbõl h nagyon szereted a kis pocaklakódat!Boldog babavárást!21 hetes kismami:)
A terhesseg elso heteiben árthatsz legtobbet a babanak, ez nem eri meg. Egyszeruen le kell tenni.Tudom nagyon nehez, mert probaltam.Ha cigizni szeretnel allandoan mondogasd magadban, hogy nem kivanom a cigit, de ezt oszinten is gondold, ez is segit.
egy gyors módszer: http://www.iqshungary.hu
szia.én terhesség alatt ugy szoktam le hogy nem gyújtottam rá csak amikor már ugy éreztem belehalok ha nem szivhatok, DE akkor is csak 2-3 slukkot szivtam, igy becsapod a szervezeted!Pár hét után már nem lesz leszokni!soksikert
Aki még nem terhes (terheseknek nem tudom, ajánlott-e), ajánlom a Kudzu nevû gyógynövényes tablettát. Én ezzel szoktam le, semmi elvonásom nem volt. Alkoholistáknak is jó. Erõs akaratot mindenkinek!
Mi a párommal terveztük a babát. Ezért orvos barátnõm javaslatára a párommal 1 évvel elõtte leszoktunk, mert a szervezetnek idõre van szüksége, hogy teljesen kitisztuljon. A Dokinõ azt mondta, hogy aki akkor szokik le, amikor megtudja a terhességét, az a szerveztében lévõ teljes károsanyag mennyiséget rázúdítja a kifejlõdõ babára, ezzel légzõszervi, máj, és vesekárosodást okozva. Kedves Leendõ Anyák, vállaljátok ezt ?? Remélem nem !!
Fú, ez az utolsó... Nem tudtam, de gyanús volt... LOL, ugye nem hitted el ezt a hülyeséget? Az pozitív, hogy letetted egy évvel elõtte, de az, már meg ne haragudj hatalmas baromság, hogy az összes károsanyag a magzatra zúdul, ha akkor teszed le, ha megtudod, hogy terhes vagy. Azt nem magyarázta el a dokinõ, hogy ezt hogyan intézi a szervezet? Hogy telibe bele a magzatba az összes szenny a szervezetbõl? Fura egy dolog az emberi test, ha ilyenekre képes. Sehova máshova, csak a babába, mint egy kukába. Vannak érdekes orvosok, az biztos, tuti nem 100 ez a dokinõ sem, de te sem drága, ha bekajálod...
Anyukám cigizett mikor terhes volt velem, 17 éves koromtól meszesedésekkel vagyok tele. Pedig nem tüdõzte le.
Szia, én tudok egy tuti könyvet:Allen Carr Rövidúton leszokni a dohányzásról.Interneten is megrendelhetõ.Sok sikert!Nekem egy hét alatt összejött, és ez már több mint egy éve volt.Csak azt bántam, hogy nem találtam rá hamarabb.
Gondolj arra, hogy ha bármi baja lesz (ne legyen!) a kicsinek, akár a dohányzástól, akár mástól, magadat fogod okolni. Egyébként is szörnyû érzés betegen látni a gyermekedet, hát még ha felelõs is vagy érte. Kívánom, hogy legyen erõd letenni a cigarettát a baba és a saját érdekedben is.
Hát nem megrémíteni akarlak, csak a saját tapasztalatom: én sem tudtam letenni az elsõ terhességemnél a cigit, el is ment a baba, borzasztóan megviselt. A következõ terhességemnél nem is gondolkodtam azon, leteszem-e, amint kiderült, h babás vagyok, abbahagytam. Nem mondom, h nem hiányzott, de mégsem volt bennem remegés. Azóta megszületett a fiam és most várjuk a kistesót. Mellesleg imádtam dohányozni, nem biztos, h nem szokom vissza rá, de ez az idõszak ki kell, hogy maradjon, nem mérgezem a gyermekemet, még ha én hülye is vagyok. Ha a fejedben eldõl, akkor nem nehéz letenni, egyébként nem megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenképpen, le akarom tenni valahogy, remélem hogy sikerülni fog!
Hát nem tudom lányok. Én is igen keményen dohányoztam elõtte. Ráadásul az a fajta vagyok, aki szimplán szeret dohányozni, és ezt hangoztattam is. MIndig mondtma hogy majd ha lesz rá okom leszokom. Amióta tudom (és én még mesi elõtt 5 nappal már tudtam) még egy-egy szál elment, mert kisség agyonidegeskedtem magam, de a 2.-3. szálat már nem tudtam elszívni. Amikor beleszívtam arra gondoltam pont akkor fejlõdik ki valami rosszul, és miattam rosszul sikerül. Hát nem, köszönöm, pont elég káros hatás ér engem ls a babát is mint az elõttem szóló is írta, hogy kipufogo, stb, pont ezt én nem akarom még szándékosan rosszabbá tenni! KITARTÁS, próbáld meg letenni, hidd el megéri!
szia én 36hetes vagyok heti 1-2 szálat még mindig elszivok.sajna ez van
Lehet, h sokan elitéltek, de nekem egyszer azt mondta az orvos, h jobb ha inkább keveset dohányzik a kismami, minthogy egész nap vágyodik utána, és szorong. Napi pár szál, nem káros annyira. A cigitöl a baba csak kisebb sulyo lesz! Ha tényleg nem tudod letenni a cigit, akkor probáld meg radikálisan csökkenteni az elszivott mennyiséget. Ettöl nem lesz baja a babának. A kipufogo, meg minden egyéb se tesz jot
Az elsõ 3 hónap a legfontosabb a babának, ezalatt alakulnak ki a szervek , a keringés.Sajnos már így is nagyon sokat ártottál a babádnak. Egy kollegám úgy szokott le hogy reggeltõl estig a szájában lógott a meggyújtatlan cigi, amikor már szétázott a füstszûrõje újra cserélte de sosem gyújtotta meg. Nem tudom mi volt ennek a lényege de leszokott. Csak te cigizel vagy esetleg valaki még a környezetedben? Mert úgy még nehezebb. Sok sikert és kitartást.
Szia! Én is el-el szívok egyet-egyet, a leggyengébbõl, de most már nem halogatom tovább, befejeztem. Undorodom magamtól, hogy lehetek ennyire, szó szerint bunkó, hogy ennyire sem vagyok képes. Na, meg hát szégyellem, de nagyon. Hogy néz már ki, nagy pocakkal cigivel a szájában egy kismama? Annyit tudok csak javasolni, hogy egyáltalán ne gyújts rá. Tudom, ezt szeretnéd elérni.:) De tényleg. HA folyamatosan ürül ki a szervezetedbõl, egyre kevésbé fogod kívánni. De ha rágyújtasz, akár csak egyet is, rögtön kívánni fogod a másodikat is. Amúgy csak egy pár napot kell kibírni így. Meg kerüld azokat a helyzeteket, amikor kívántad a cigit. Például, ne egyél sokat egyszerre, amúgy se, mert most nem tesz túl jót, ha túl sokat eszel egyszerre...Meg a cigi miatt sem, mert tele gyomorral jobban kívánod. Ne igyál kávét, vagy ne reggel, amikor megszoktad. Ilyesmiket tudok tanácsolni. Én is ezzel próbálkozom. MAjd írd meg, hogy sikerült!
Dohányoztam én is, de a terhességem eléjén még a szagától is rosszul lettem. A páromat is számüztem, nem dohányozhat a lakásban. Az elsõ terhességemnél is abba tudtam hagyni, de sajnos utána, amikor már nem szoptattam visszaszoktam. Most nem szeretnék. Biztos nagyon nehéz, de a pici érdekében próbáld meg.
Már 1000 éve megszült...

Megy valaki holnap 12 hetes uh-ra? én holnap megyek és nagyon ideges vagyok eddig minden redben volt de rettegek, hogy most valami baj van már van két szép egészséges kislányom velük nem rettegtem ennyire. Nagyon izgulok . és ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?

Szia! Én is így voltam, nekem is van 2 szép lányom, és amikor jött a 3. baba az én fejemben is minden megfordult.... A korom miatt genetikára is elküldtek, de mindent rendben találtak, én nem engedtem, hogy hasbaszúrjanak. Most fél éves a kicsim, és makk egészséges.. Egyáltalán van alapja a félelmednek?
Nyugi!!Nem lesz semmi baj.Van 2 szép egészséges gyermeked, a harmadikkal sem lesz semmi gond :) Õ is egészséges!! Én is holnap megyek a 12 hetes Uh-ra, és én is félek egy kicsit, pedig tuti, hogy tök feleslegesen, mert eddig minden rendben volt a picimmel.Csak pozitívan gondolkodj, és meglátod, nem lesz semmi baj.Arra még csak gondolni sem szabad, hogy valami baja van.NINCS!!!Inkább ahelyett, hogy arra gondolsz hogy vajon beteg-e vagy sem inkább arra gondolj, hogy holnap újra láthatod és hallhatod õt :) A babád tudja, hogy szereted és hogy nagyon várod, és õ pedig meghálálja neked azzal, hogy egészségesen fejlõdik :) Csak nyugi. 12 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!