Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes hasi vagy hüvelyi (29 db)

Pécsen a Megyeiben a 12. hetes UH hasi, vagy hüvelyi?

Az apuka is szívesen jönne, de hüvelyi UH-ra nem tudom hogy lehet-e, illetve arra nem is igazán szeretném ha bejönne.

Legjobb válasz: szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

szia! hogy Pécsen hogy van, azt sajnos nem tudom, de általánosságban: a 12. uh az utolsó hüvelyi, azután már mindig hasit fognak csinálni, kivéve ha valami nem indokolja az elõzõt. Az apuka is bemehet elvileg minden ultrahangra, függetlenül attól, hogy az hasi-e vagy sem. De ne aggódj, a hüvelyi sem rossz ha ott van, a fejednél ül, nem a lébadnál, ésa monitort fogja fürkészni nem azt hogy hova mit dug a szonográfus. Ne vedd el ezt a közös élményt magatoktól, olyan nagy csoda látni a növekvõ csodátok! :) Minden jót!!!!! És gyönyörû heteket :)

MÁV kórházban a 12 hetes genetikai UH hasi, vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: A 12 hetes UH hüvelyi volt nálunk,azóta mind hasi.Nem tudom máshol hogy megy.

A 12 hetes UH hüvelyi volt nálunk, azóta mind hasi.Nem tudom máshol hogy megy.
Nem MÁV-os tapasztalat, de nálunk hasinak indul mind és attól függ, hogy a baba mutatja-e magát vagy sem. Nálam a 12 hetesen negyed órát vacakolt az orvos a hasi uh-val, de mivel a fiam nem volt hajlandó úgy fordulni, hogy a dokibácsinak is jó legyen, így csinált egy hüvelyit is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ahogy olvasgattam itt az oldalon van ahol hüvelyit csinálnak, van ahol hasit. Csak azért kérdezem, mert eddig 2x voltam a MÁV-ban, és elõször 6 hetesen hüvelyi volt, majd 9 hetesen hasi UH-al néztek meg, és most nem tudom mire készüljek, ill. hogy a párom bejöhet-e velem?!
Elsõ vagyok.Az én párom bent lehetett.Amikor szólítottak, kérdeztem, hogy jöhet-e, és már mehettünk is :) Végülis csak van valami köze hozzá :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék én is, ha a párom is látná már a picit! Az eddigi 2 alkalommal rendesek voltak, és mindig kaptam képet, és boldogan mutogattam a férjemnek, de "élesben" látni, és hallani a kis szívét mégis nagyobb élmény :)
Mi pont ma voltunk a MÁVban 12 hetes genetikai UH-n, és hasi volt. Mondjuk nagyon szépen mutatta magát a babánk. :) Lehet, hogy akinek nem jól fekszik, annak hüvelyit is csinálnak. Arra készülj fel, hogy rengetegen vannak, legalább 2 órát kell várni, akármilyen korán is mész. Egyébként simán bemehet a párod. A legtöbb kismama, aki ott volt, hozta magával az apukát is. :)
Szia! Én 35 hetes terhes vagyok, és a 12. héten voltam genetikai uétrahangon a MÁV kórházba. Nem csinálnak hüvelyit csak hasit! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

Veszprémben a kórházban a 12 hetes UH hasi vagy hüvelyi?

Legjobb válasz: 12 hetes az már hasi. Nekem azt mondta már 11 hetesen a doki hogy õ már nagy és hasi ultrahangon is jol láthato.-) Boldog babavárást !

12 hetes az már hasi. Nekem azt mondta már 11 hetesen a doki hogy õ már nagy és hasi ultrahangon is jol láthato.-) Boldog babavárást !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Neked is boldog babavárást!
Dehogy!A 12 hetes az hüvelyi ultrahang!De ki lehet bírni.
1vagyok. Nekem ezt mondta a dokim és azota is igy van (hasi).
A kérdező hozzászólása: Hasi UH volt!


A soproni kórházban a 12 hetes uh hasi vagy hüvelyi? Lehet kérni képet?

Legjobb válasz: Igez, én nem soproni vagyok, hanem váci, és magánrendelésen volt a 12. heti Uh-m, de elõször hüvelyi UH-t csinált, majd a tarkóredõ miatt a biztonság kedvéért megnézte hasin is, hogy ott is megfelelõ-e az érték. Magánrendelésen mindig kapok képet, SZTk rendelésen még nem voltam, de állítólag ott nem mindig adnak.

Igez, én nem soproni vagyok, hanem váci, és magánrendelésen volt a 12. heti Uh-m, de elõször hüvelyi UH-t csinált, majd a tarkóredõ miatt a biztonság kedvéért megnézte hasin is, hogy ott is megfelelõ-e az érték. Magánrendelésen mindig kapok képet, SZTk rendelésen még nem voltam, de állítólag ott nem mindig adnak.
szia, én soproni vagyok és 31 hetes. hasi ultrahangom volt a 12-dik héten, kaptam képet is de én még akkor a bikkeshez jártam. most a tiboldit ajénlották ugyhogy hozzá járok. ha van valami kérdésed még, irj nyugodtan, szivesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Szia én a Berkeshez járok. Nemrég költöztem ide, így nem tudom ki jó orvos. A Bikkesrõl én is hallottam hogy jó, de mivel nem dolgozik a kórházban, nem lehet nála szülni, így ezért gondoltam azt hogy nem hozzá megyek. Neked a 12. heti a kórházban volt vagy a magánrendelésen?
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm hogy írtál, és a segítséget!

12 hetes Uh hasi vagy hüvelyi? Igaz az hogy hüvelyin akár a baba nemét is látják ha úgy fekszik?

Legjobb válasz: Nekem hasi volt. De én a neme megkérdezésével várnék a 18-20. hétig. A 12. héten még gyakran téves dolgot mondhatnak.

Nekem hasi volt. De én a neme megkérdezésével várnék a 18-20. hétig. A 12. héten még gyakran téves dolgot mondhatnak.
Hüvelyi szokott lenni. Azért biztosan ne számíts arra, hogy látják a nemét.
Nekem hasi is volt akkor meg hüvelyi is, pedig elõtte csak hasit csináltak.A baba nemét viszont nem látták még eddig:( 17 heteske
Hasi szokott már lenni. A nemét volt, akinek megmondták, el is találták, bár tudtommal-a szakirodalom szerint is- iyenkor még egyformák, es ezután fejlõdnek különbozõ módon. A 16. hét után már meg tudják mondani. Én a 18 hetesn tudtam meg, bejött:-)
Pont ma voltam.Hüvelyi volt.A nemét megkérdeztük és mivel itta klinikán jó a gép meg is mondta volna a doki ha nem ül a popóján és láttja.ez függ az UH géptõl.
nekem is a 12.héten mondták meg h fiu lesz(lett) és ha jol emlékszem akkor az már hasi UH volt
SZia! Énis ma voltam ! Hüvelyi volt!!
Elsõ vagyok. Jah, nekem se volt egyszer se hüvelyi uh-m. 3, 5 hója szültem.
Szia! Ahová én jártam ott 3D volt és a 12.heti hasi Uh-n megmondták, h. kislány.
Ha jól fekszik akár hasin is láthatják, de sztem is inkább 16 hét után érdemes kérdezõsködni.Nekem a terh. alatt(2007) 1* sem volt hüvelyi Uh.
Én is 18 hetesen tudtam meg, de nekem 16 hétig hüvelyi uh volt..de gíy van h 15 hét után látni pontosan..ha baba is akarja::)
Szia.Nálunk pestmegyében hüvelyi.bár nekem hasit csináltak mert azt mondta a doki hogy annyira vékony a hasfalam hogy hasin is látja amit kell.

A 12 hetes uh-ra bejöhet velem a párom a nyíregyházi kórkázban? Hasi vagy hüvelyi uh lesz?

Legjobb válasz: Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia! Nekem a 12 hetes ultrahang hüvelyi volt és a párom bejött. Nem volt belõle probléma. Képet nem adtak.
Uccsó!Ez érdekes, mert nekem sem engedték be a párom egyik genetikai uh-ra sem, pedig eü.dolgozó vagyok, és a kép tényleg 1000 Ft.
Uccsó vok.És képet mindegyikrõl kaptam ingyen.
Nekem eddig 4 vagy 5 uh, -m volt és mindegyiknél bent volt a férjem!Nem kérdeztük csak jött be velem és nem mondták hogy menjen ki!Szerintem bemehet mért ne mehetne, ráadásul biztosan õ is szeretné már látni a picikét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elég eltérõek voltak, majd akkor kiderül, ha ott leszek. Az viszont akkor biztos, hogy hasi uh, mert ezt még csak az elsõ válaszoló írta meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és részletes választ.Neked is boldog babavárást:)
Hát nemtudom mért ne mehetne be a férj?Nálunk ez soha nem volt probléma!Úgylátszik nem mindenhol egyértelmû ez!Mért beakar menni és kiküldték vagy hogy?A képért soha nem fizettünk sõt a doki volt hogy megkérdezte volt hogy automatikusan a kezünkbe nyomta!
A helytõl függ hogy bemehet-e. Aki a konkrét kórházról írt, annak hihetsz. Nálunk -bpest-pl. csak bizonyos idópontokban lehet papával menni, külön így kell kérni. A normál nagyüzemben két kismama öltözik, míg egyet vizsgálnak, és pucér popsival váltják egymást- na ilyenkor természetesen nincs bent apuka. Magánnál csak Te vagy bent egyszerre, ott nem fogják kizárni az apukát. Érdeklõdj telefonon.
Elõzõ vagyok, hüvelyi volt nekem is, én azt olvastam hogy a 12 hetes mindig az. Plusz nekem megnézték hason k eresztül is. Inkább készülj erre.
A Nyíregyháziban nem engedik be a párunkat! De hasi uh van, nekem már 9hetesen is az volt! 38hetes
Eslõ vagyok ismét, én konkrétan a nyíregyházi kórházra gondoltam, mert én helybeli vagyok, teljesen biztosra mondom, hogy apuka nem mehet be és képet se adnak ingyen kérni kell 1000Ft, van fogadott dokim, dr. Karászi Gyula, hozzá járunk havonta, a magánrendelõbe õ vizsgálat után az uh-ra bahívja a férjem mert ez természetes, hogy õ is láthassa a kis drágánkat, de ez a magánrendelõben van így, mert a kórházba a kötelezõ genetikai Uh-ra nem mehet be a kismamán kívül senki, remélem tudtam segíteni:)

12 hetes ultrahang hasi vagy hüvelyi? A folsavat lehet egész terhesség alatti szedni?

Elölre is köszi:)

Legjobb válasz: SZia! Hasi ultrahang a 12 hetes. A folsavval kapcsolatban nem tudok semmit írni én nem használtam. sok sikert a babához!

SZia! Hasi ultrahang a 12 hetes. A folsavval kapcsolatban nem tudok semmit írni én nem használtam. sok sikert a babához!
Szia! A 12 hetes hasi uh. A folvasavat lehet szedni végig bár szerintem a vége felé már nem kell. Inkább az elején van jelentõsége.
Nekem a 12heti uh hüvelyi volt.27hetes kismama:)
Hasi ultrahang, ha jól tudom, csak az elsõ a hüvelyi, legalább is nekem nyolc hónap alatt csak akkor csinálták így, bár azt nem tudom, hogy az elkövetkezõ másfél hónapban fognak-e.
Szia! szerintem attól függ, hogy mennyire vastag a hasfalad /egyéni vélemény/.A barátnõm is és én is egy helyen voltunk 12 hetes ultrahangon, ugyanannál a dokinál, nekem hasit csinált, neki hüvelyit. De elõtte vele is próbálkozott a hasival. Õ erõsebb testalkatú. A folsavat én a 12.hétig minden nap szedtem, mostmár csak ritkán bekapok egyet, ártani nem árt! Gratula a babához!! 18 hetes kismama
Az, hogy hasi vagy hüvelyi nem a terhesség hetétõl függ, szvsz. A folsavat nyugodtan lehet szedni, de az elsõ néhány hét után (miután a baba gerince bezárult) már nincs olyan nagy jelentõsége.

A 12 hetes UH az hasi, vagy hüvelyi?

Mert nekem a dokim hasit fog majd csinálni.

Legjobb válasz: Szia nekem az volt az utolso hüvelyi ultrahangom de közben hasival is nézte mert mindig elment a gép elöl és csak a hasival tudta megmérni a nyaki redöjét

Szia nekem az volt az utolso hüvelyi ultrahangom de közben hasival is nézte mert mindig elment a gép elöl és csak a hasival tudta megmérni a nyaki redöjét
Szia! A 12. hétig hüvelyi, de akkor egyben hasi is, utána már csak hasi!!!
Szia! Nekem minden alkalommal hasi volt...
Nekem meg 13 hetesen huvelyi volt, azt mondta adokim jobb szereti azt 16 hetesig mert jobban latni a dolgokat...14 hetes vagyok s meg sosem volt hasi ultrahangom.
szia! nekem az összes ultrahangom eddig hasi volt beleértve a 12 hetest is! üdv:16 hetes kismami
Nekem hasi volt. 32 hetes kismama
nekem még egy hüvelyi u.h. sem volt.kórháza válogatja. 30hetes kismama, boldog babavárást
Hát a legtöbb helyen még hüvelyi, de lehet már hasi is. 12. és a 16.hét között térnek át a hasira.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)

12 hetes genetikai vizsgálatot hasi vagy hüvelyi Uh-val csinálják?

Legjobb válasz: Nekem hasi Uh-ot csináltak, és tökéletesen látszódott minden. Munkatársamnak viszont egy másik orvos meg hüvelyit csinált. Szóval nálunk a kórházban az orvostól függ.

Nekem hasi Uh-ot csináltak, és tökéletesen látszódott minden. Munkatársamnak viszont egy másik orvos meg hüvelyit csinált. Szóval nálunk a kórházban az orvostól függ.
Nekem hüvelyit csináltak, és rosszul volt fordulva a bébi így megpróbálta hasival de azzal még rosszabb volt. Ez gép függö. Van akinek szuper hasi UH-ja van az gondolom azzal csinálja, de normál esetben hüvelyivel. ez volt az utolsó hüvelyi nekem, aztán csak a 30-ik hét után nézték hüvelyivel a méhszájat mert hamar nyilt.
Nekem Nyíregyházán csinálták július elején, hasi uh volt, minden jól látszott. Méretek: BPD: 21mm, CRL: 62mm, tarkóredõ: 1, 6mm
Nem orvos- és gépfüggõ, hanem hasfüggõ! Ha látszik minden jól a hasin, akkor úgy csinálják, de én pl. elég vaskos vagyok, a hasin csak foltok voltak, így hüvelyi lett belõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is a válaszod!
Nekem mindkettõt csináltak mindkét babánál. Az elsõ fiam 48mm volt, a második 49mm.
A kérdező hozzászólása: És mekkora volt a babátok 12 hetesen?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyébként nyíregyházán lesz a vizsgálat, esetleg akinek ott csináltak már az biztosan tudja?!
is-is A 12 hetes a legfontosabb vizsgálat.
szia! nekem is hasi uhu volt. nagyon profi géppel csinálta a doki. fejkörfogat 20, crl 58, tarkóredõ 1, 1 mm.

12 hetes genetikai UH hasi vagy hüvelyi szokott lenni?

Hétf?n megyek, 12+1 hetes leszek, azért kérdezem hogy melyik lesz mert úgy tudom a hüvelyinél üres hólyag kell a hasinál meg teli. Ha ott helyben dönti el az orvos hogy melyiket csinálja akkor hogy menjek, félig telt hólyaggal ?

Legjobb válasz: Szia!Nekem hüvelyi volt.Én üres hólyaggal mentem be.Bár én általában úgy megyek,mert ha izgulok muszály pipilnem és ott általában izgulok.A18.heti uh hasi volt,oda is üres hólyaggal mentem.

Szia!Nekem hüvelyi volt.Én üres hólyaggal mentem be.Bár én általában úgy megyek, mert ha izgulok muszály pipilnem és ott általában izgulok.A18.heti uh hasi volt, oda is üres hólyaggal mentem.
Nálunk az már hasi, ha látnak mindent.
nekem is hüvelyi volt, nem is volt kérdés, hogy tele van e a hólyagom. Vizsgáltak és ennyi :)
Nekem hasi volt, s elõtte sajnos elmentem pisilni. A legjobb, ha úgy mész, hogy ne közvetlenül a vizsgálat elõtt pisilj, de ne is kelljen annyira pisilned, hogy alig bírod tartani- szóval a kettõ között.
Én a 20. kerben voltam az sztk-ban, ott még hüvelyi volt és üres hólyaggal mentem.
Bp. István kórház-- hasi volt. 33hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Érdekes hogy hol így hol úgy csinálják. Na majd hétfõn meglátom, aztán a innentõl már biztos hasi lesz mindegyik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!