Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes hasi vagy (67 db)

Néha ugy izgulok.12 hetes terhes vagyok a hasam alja mostanában esténként fájdogál. Dec. -ben volt vetélésem ezért a duphastont kell szednem. Csak a méhem tágul? Vagy ez jelenthet mást is?

Legjobb válasz: Szia. Én 11 hetes vagyok, nekem is szokott fájni a hasam, néha szúrkál, néha pedig mintha meg akarna jönni. De engem megnyugtattak, hogy ez azért van, mert tágul a méh. Hogyha csak fájogat és nem görcsöl, és nincs vérzés, akkor nincs semmi baj. Boldog Babavárást!

Szia. Én 11 hetes vagyok, nekem is szokott fájni a hasam, néha szúrkál, néha pedig mintha meg akarna jönni. De engem megnyugtattak, hogy ez azért van, mert tágul a méh. Hogyha csak fájogat és nem görcsöl, és nincs vérzés, akkor nincs semmi baj. Boldog Babavárást!
Szia én 10 hetes vagyok és nekem is estére fáj egy kicsit mintha meg akarni jönni de sokkal gyengébb változatban aztán elmúlik. Csak a méh nõ és azért fájdogál!
Szia! Nekem is decemberben volt egy vetélésem, 10 hetesen, missed ab lett a vége. Most újra babát várok, most vagyok a 7. hétben. Én is duphastont szedek. Nekem is fájdogál esténként a hasam, szerintem minden oké, csak a méhed növekszik, ne izgulj, bár maximálisan megértelek. Boldog babavárást!

12 hetes terhes vagyok! És ma érztem a hasamba olyan érzés mit még soha sem! Olyan volt mintha bugy borékolna valami a hasamba! Ez lehet már a babocám? és meg tudja már mondani az orvos a kisbaba nemét?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a babád mozdult meg.Azt hiszem a 12hetes vagy a 16 hetes u.h már megtudják mondani.bár én már 7 hónapos voltam mikor hajlandó volt megmutatni magát a kislányom.

Szia!Szerintem a babád mozdult meg.Azt hiszem a 12hetes vagy a 16 hetes u.h már megtudják mondani.bár én már 7 hónapos voltam mikor hajlandó volt megmutatni magát a kislányom.
Szia! Én még nem hiszem, hogy a babát érezted. Még korai kicsit! Nekem a 12. heti UH-on már azt mondta a doki, hogy lehet sejteni a nemét, aztán késõbb be is igazolódott, igaza lett! Kisfiam lesz! :) Egyébként, ilyenkor még tévedhetnek, sok doki nem is mondja meg, hogy mit lát, mert hátha hülyeséget mond.
Szia! Elsõ babánál szerintem ilyen korán még nem lehet érezni. Nekem közvetlenül a 18.heti uh vizsgálat elõtt mozdult meg. Akkor mondta azt a doki, hogy fius jellegû. Aztán a következõn már biztosra mondták hogy fütyink van. :)
2. gyermekem is ekkor mozdult meg, a 13 hetes uh-on megsaccolta a nemét, és beigazolódott.Elsõnél 14 hetesen mozdult meg, de ott nem tudták megmondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat boldog babavárást!
én 10 hetes és 6 napos vagyok, és én is éreztem!!! a babócám kb 3 centi korul jarhat, azt gondoltam, hogy nem lehet, akkor se, ha hasaltam, de ha más is érzi, most beleultetted a bogarat a fejembe!
Én is elsõ babámat várom, és a 12. héten én is bugyborékolást éreztem a méhemnél, többször is egy nap. Szerintem csakis a baba lehetett, mert ilyet még sose éreztem azelõtt! Most 13+3 vagyok, de azóta nem éreztem ilyen intenzíven, csak akkor 1 napig. Néha érzek gyengén hasonlót, de arra nem mernék megesküdni, hogy a baba.

12 hetes terhes vagyok, és még nem gömbölyödik a hasam! Mikortól fog látszódni?

Legjobb válasz: Szia. Nem mindenkinél kezd korán göbölyödni a has.Van akinek egészen kis hasa van egész 9 ho´nap altt.Atto´l is függ,hogy milyen alkat vagy. Èn pl.a 13.he´ten járok,és ma´r megvettem a kismama nadra´got,mert nem kapok olyan nadrágot,ami jó. Ami jó a fenekemen,kicsi a hasamon. Szerintem egy két hét,és te is kezdesz gömbölyödni.

Szia. Nem mindenkinél kezd korán göbölyödni a has.Van akinek egészen kis hasa van egész 9 ho´nap altt.Atto´l is függ, hogy milyen alkat vagy. Èn pl.a 13.he´ten járok, és ma´r megvettem a kismama nadra´got, mert nem kapok olyan nadrágot, ami jó. Ami jó a fenekemen, kicsi a hasamon. Szerintem egy két hét, és te is kezdesz gömbölyödni.

12 hetes kismama vagyok és pár napja néha fáj, feszül jobb oldalon a köldököm mellett. Kibírható csak kellemetlen. És ma sokat lüktetett a hasam, feküdtem is sokat, az már kellemetlenebb volt. Mitől lehet? Normális? Eléggé megijedtem.

Legjobb válasz: Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban,mert ott helyezkedik a baba,reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban,12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj,mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

Szió!A feszülésre magne B6!Nekem is a jobb oldalon dudorodik jobban, mert ott helyezkedik a baba, reggelre nekem is kicsit feszíti.És ott is érzem inkább a mozgását. Mit értesz a lüktetés alatt?Én erre keltem egyszer hajnalban, 12 hetes voltam.Rá 1 hétre már éreztem a mocorgást.Szóval szerintem figyelj, mert lehet már készülõdik megmutatni magát!!!:-) 16hetes pocis

Miért van ilyen nagy hasam? 12 hetes terhes vagyok, és tegnap megkérdezte egy idegen, hogy 1-2 hónapom van hátra, sokan meg már félidősnek néznek.

Lehet ez még puffadás, vagy mi? Ha állok olyan kemény a hasam, mint a k?, de ha leülök már be tudom nyomni. Ez normális, vagy ez keményedés?

Legjobb válasz: A pocakkeményedés leülésre nem szokott megszûnni. Én megkérdezném a dokit a helyedben. Na meg persze nem mindegy, honnan indultál, ha már a terhesség elõtt is volt kisebb-nagyobb "úszógumid", az megmarad, plusz a poci... Az tuti, hogy egy babó van? Ha voltál már 12. heti uh-n, és akkor csak egy baba volt, akkor annyi van, de ha még nem, akkor bármi lehet. Az is megmagyarázná, hogy nagyobb a pocid. Kérdezz rá a dokitól, mi okozhatja4

A pocakkeményedés leülésre nem szokott megszûnni. Én megkérdezném a dokit a helyedben. Na meg persze nem mindegy, honnan indultál, ha már a terhesség elõtt is volt kisebb-nagyobb "úszógumid", az megmarad, plusz a poci... Az tuti, hogy egy babó van? Ha voltál már 12. heti uh-n, és akkor csak egy baba volt, akkor annyi van, de ha még nem, akkor bármi lehet. Az is megmagyarázná, hogy nagyobb a pocid. Kérdezz rá a dokitól, mi okozhatja4
Sógornõmnek szinten ekkor már azt mondták, hogy húúú mindjárt szülni fog, nekem meg 20 hetesen is azt kérdezték, hogy hol a hasam? Alkati kérdés, de valóban idegesítõek néha a kérdések. :) A keményedés valóban nem jó, mindenképpen kérdezz rá a dokinál!
Szia! Mi is titkolni akartuk(Nem akartuk mindenkinek elmondani, mert véreztem az elején és jobban elõjött a babaona, 12 hétig), de akkora hasam nõtt az elejtõl, hogy már 10 hetesen sokan rákérdeztek?A 12 hétig letagadtam, (mindig bocsánatot kértem tõle), de utána már nem!32.héten mindenki azt mondta napokon belül szülök, hát majdnem!Sokat keményedtem én is, nagyon magnéziumot kellett szednem!De mikor megszületett hüvelyi úton, én sem hittem el a méreteit!61 cm és 3950 gramm!Kislány!Azóta is nagyon nagy, de hosszra is meg súlyra is!Bár mindketten a párommal magasak vagyunk! Boldog babavárást!
Igaz nekem már a második törpém, de nekem a gyerekorvos kb 3-4 hetesen megkérdezte, hogy jön e a kistesó! Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok!:) Most 21 hetes vagyok, és giga a hasam tényleg, szerintem sok kismamának kb ekkora lehet a 7-8 hónapban!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor nemcsak nekem van ekkora hasam. Nekem is a 2. babám, lehet ezért nõ hamarabb a pocak.

12 hetes terhes vagyok. Már 2 napja fáj a hasam, ok nélkül. Miért?

Tegnap óta fáj a hasam,de csak este jön rám.Nappal semmi bajom.A wc-zéssel is minden ok.Nem is eszem össze vissza.Fogalmam sincs miért fáj.Nem elviselhetetlen,de érzem.

Legjobb válasz: Fájás vagy szurkálás? Szurkálás azért normális, nõ a méhed. Fájás nekem is sûrûn van, állandóan mondom a dokimnál a vizsgálatokon. Õ mindig csak annyit mond, hogy megerõltettem magam, egyem a magnéziumot és pihenjek/feküdjek többet. Szerintem Te is próbáld meg, hátha segít. Boldog babavárást!

Fájás vagy szurkálás? Szurkálás azért normális, nõ a méhed. Fájás nekem is sûrûn van, állandóan mondom a dokimnál a vizsgálatokon. Õ mindig csak annyit mond, hogy megerõltettem magam, egyem a magnéziumot és pihenjek/feküdjek többet. Szerintem Te is próbáld meg, hátha segít. Boldog babavárást!

12 hetes terhes vagyok és néha olyan nagynak látom a hasam néha pedig olyan pici. Ez mitől van? A 2. -babámat várom és a kisfiamnál nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Valószínû fel vagy puffadva néha. Az elsõ szülésed elõtt feszesebb volt a hasfalad,azért nem változott ennyire.Ne aggódj,ez természetes. Boldog babavárást.

Valószínû fel vagy puffadva néha. Az elsõ szülésed elõtt feszesebb volt a hasfalad, azért nem változott ennyire.Ne aggódj, ez természetes. Boldog babavárást.
Szia én elsõ babaámat várom, de nekem is néha nagy néha pedig lapos, bár lentebb azért gömbölyû, most a belek vannak felfúvódva meg az emésztés is lassabb, mert a pici raktározza el magának amire szüksége van!Ne aggódj én sem teszem:D Boldog babavárást 12 hetes km

12 hetes ikerterhes vagyok. Pár napja megszünt az összes tünetem:hányinger, fáradtság, ciciviszketés, a hasam teljesen nyugiban van. Valami baj lehet, vagy valóban ennyire vízválasztó az első trimeszter?

2 nap múlva megyek uh-ra.3 hete még minden rendben volt.Csak most azért aggódok..

Legjobb válasz: ennyire vizválasztó. félelmetes mi? mondjuk van akinek egészen 4-5 hónapig is eltartanak a tünetek. nekem egyáltalán nem is voltak. szerintem nyugodj meg.

ennyire vizválasztó. félelmetes mi? mondjuk van akinek egészen 4-5 hónapig is eltartanak a tünetek. nekem egyáltalán nem is voltak. szerintem nyugodj meg.
Szia!Szeintem nyugodj meg én volt olyan nap hogy kajára még csak ránézni se bírtam de mióta betöltöttem a 12-ik hetet sokkal jobban vagyok végre!Nekem is elmúlt a hányinger és a mellem sem fáj annyira ja és végre igazán jó az étvágyam.Nyugi!13 hetes kismama
nekem is 3 hós terhes koromban múltak el a kellemetlen tünetek (hányinger, ingerlékenység, mellfeszülés) pedig elõtte kutyául szenvedtem a középsõ három hónap mennyei volt, aztán az utolsó háromban megint jönnek a bajok :) ) szerintem nincs semmi gond, pár nap múlva pedig a doki is meg tud majd nyugtatni pár hét múlva pedig megmozdulnak a babáid, akkor õk fognak minden nap többször is biztosítani róla, hogy élnek és virulnak :)
Szia! Én a 13. hét végéig nagyon rosszul voltam, aztán mint a mesében, egyik napról a másikra elmúlt minden, kivéve a fáradtságot. De sajnos ez még nem jelenti azt, hogy biztos végleg elmúltak a "bajok", ahogy betöltöttem a 16. hetet, újra kezdõdtek a rosszullétek. Pedig már tökre fellélegeztem, hogy végre vége. Az elõzõ terhességemnél ugyanis a 12. héten múlt el az összes panaszom egyik napról a másikra és vissza sem tértek a rosszullétek. Most nem vagyok ilyen szerencsés sajnos.

12 hetes terhes vagyok.2 napja érzem a derekamban a fájdalmat, néha elmúlik, majd újra szúrogatni kezd. Néha a hasam is feszül, keményedik. Ugye normális állapot? Lehet kicsit sokat mentem a napokban és pihenni kellene?

Bár a 2. babám, de az elsõnél nem voltak ilyen jellegû panaszaim. Lehet azért mert nem volt mellettem egy 2 éves kis gengszter aki után egész nap szaladok... MgB6-ot szedem, és amikor tudok pihenek. Amúgy szinte az elsõ naptól émelygek és érzem ahogy növöget a hasam, elég gyorsan így a 2. gyereknél.

Legjobb válasz: Pihenés. Nekem kb 10. héttõl fáj, aztán csatlakozott hozzá egy szeméremcsonti fájdalom is. Már alig várom a végét... 33 hkm

Pihenés. Nekem kb 10. héttõl fáj, aztán csatlakozott hozzá egy szeméremcsonti fájdalom is. Már alig várom a végét... 33 hkm

12 hetes terhes vagyok, es 2 napja fájdogál a hasam alat jobb és bal oldalon. Nagyon félek, hogy elveszithetem a babámat. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Voltál dokinál? Sajnos addíg nem lehet kitalálni,hogy mi a helyzet. Remélem jól van.

Voltál dokinál? Sajnos addíg nem lehet kitalálni, hogy mi a helyzet. Remélem jól van.
Szia! Én 14 hetes vagyok, nekem is szokott fájni a hasam, elég sokat. Alul is, petefészkemnél is, mindjárt megjön érzésem is szokott még lenni. Ne aggódj! Ez teljesen normális! Attól van, hogy nyúlnak a méhtartó szalagjaid, a baba csinálja magának a helyet. :) Boldog babavárást, ne idegeskedj!
Szia!En is 12 hetes vagyok es nekem is ugyan ez van pär napja!Ellegge megijedtem en is de itt azt irtäk nekem is hogy ez normälis!Remelem minden rendben lesz velünk!Es szoritok nektek is!En jövö kedden megyek dokihoz mär alig värom!Telefonon azt mondta az orvosom ha ilyen van feküdjek hanyatt es tegyem fel a läbam magasabbra a fejemnel ez segit!Boldog babaväräst!
nálam is ugyan ez volt!! ne aggódj, teljesen normális, tágul a méhed. én is megijedtem elõszõr, de a doki mondta, h ez a normális. késõbb lesz még ilyen bõven, mármint feszülés az alhasban :) ) kellemes babavárást
Szia! Én ugyan csak 10+5 hetes vagyok, de a hét elején nekem annyira fájt a pocim, hgoy már fekve sem múlt el, tehát fogtam magam és eltrappoltam az orvoshoz. Méhszáj teljesen zárt, a baba meg épp aludt, mikor néztük:D:D:D:D Gyönyörû volt, még sosem láttam ilyen szépnek, ezért már megérte elmenni:D Amúgy pedig az orvos közölte, hogy front van, ilyenkor minden jobban fájhat, pihenjek nyugodtan, és ha nem múlik a fájdalom, duplázzam meg a magnéziumot..:) Kitartás, nincs ott semmi baj:D
Kaphatsz rá magne b6-ot, és elmúlik tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!