Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes csak a jövő héten (4 db)

Ahogy te is írtad, ultrahanggal!
ultrahang vizsgálat lesz, vagy hasi vagy hüvelyi.ez kórhazanként eltérõ.nekem még egy hüvelyi se volt. boldog babavárást
Nekem a nyakiredõ mérés volt, az utolsó hüvelyi UH-val végzett vizsgálatom. Nagyon aranyos képet kaptam a pöttömrõl...:) Boldog babavárást! 31 hetes kismami
Azt hittem, hogy ezt a 12. héten nézik nem pedig a 13.on.Hogyha vastag a nyaki rwdõ akkor az a down kórra utaló jel, azt nem értem ha idõsebb a baba akkor honnan fogják számolni mi a normál érték.Nem ijesztegetni akarlak.

Jövö héten kéne menne nögyógyászhoz 12 hetes leszek. Utoljára 7 hetesen voltam, és már nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben van. Menjek el a héten, vagy várjam csak ki a jövö hetet?

Legjobb válasz: Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.

Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.
Én is mindig ilyen voltam, soha sem birtam vàrni. Màr a napokat szàmoltam a köv vizsgàlatig. De felesleges. Ahogy az elözö irta: Màr jelezte volna a szervezeted ha gond van. Lesz még elég vizsgàlatod, csak bird öket végicsinàlni:) ))))) Én màr a 28. hétben vagyok, én màr nem jàrok vizsgàlatra szivesen, örülnék, ha a 40. hetet taposnàm:) ))))) Nyugi van még elég idöd!
A kérdező hozzászólása: Mit éreznék ha nem lenne rendben valami?
szia!en is teljesen kivoltam a 12heti uh elött, elötte 8hetesen voltam.hänyingerem nem volt, meg semmi különös, mintha terhes sem lennek.a doki mär hasi uh-t csinält nekem, mert azt mondta vekony vagyok, es mär igy is lätszik.hät tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, de amikor meglättam a monitoron, hogy ver a kis szive, es mozgolodik, nagyon megkönnyebbültem.te se izgulj, ha nem görcsöltel, vereztel, biztos minden rendben van!
Szia! Ne izgulj ha nem lenne valami rendben görcsölnél véreznél. Hidd el minden rendben! Ne aggódj mert a 40. hétig még nagyon sok vizsgálat van hátra és ártassz a Babának a sok idegeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Elmentem a rendelésre, és a doktornö szó szerint majdnem kidobott és közölte velem, hogy ne mászkáljak oda csak akkor amikor õ mondja.Hát nem is fogok többet hozzá mászkálni ezek után.

11 hetes vagyok. Jövő pénteken megyek a 12. heti vizsgálatra (nyakiredő) + integrált teszt. Utána csak a 16. heti afp vizsgálatra. Na de az afp az a toxoplazma?

Legjobb válasz: Szia! Az afp-az egy fehérje,amit a magzati máj termel. Ezzel a vizsgálattal próbálják meg kiszûrni idõben a fejlõdési rendellenességeket, de sajnos napjainkban annyira megbízhatatlan,hogy sokszor téves eredményt mutat.Én már csak tudom,nekem is eltérõ eredmény lett,és egészséges a babám! Itt olvashatsz róla bõvebben: http://www.anyaleszek.hu/az-afp-vizsgalat--cikk A toxoplazmózis az pedig egy fertõzés,errõl is van egy itt cikk: http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhesseg/?.. Boldog babavárást! Egy második babáját váró kismama :)

Szia! Az afp-az egy fehérje, amit a magzati máj termel. Ezzel a vizsgálattal próbálják meg kiszûrni idõben a fejlõdési rendellenességeket, de sajnos napjainkban annyira megbízhatatlan, hogy sokszor téves eredményt mutat.Én már csak tudom, nekem is eltérõ eredmény lett, és egészséges a babám! Itt olvashatsz róla bõvebben: http://www.anyaleszek.hu/az-afp-vizsgalat--cikk A toxoplazmózis az pedig egy fertõzés, errõl is van egy itt cikk: http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhesseg/?.. Boldog babavárást! Egy második babáját váró kismama :)


Megkaptam a 12.hetes kombinált tesztem eredményét. Megnyugodhatok? Jövő héten tudok csak a dokimmal beszélni kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Megkaptam a 12.hetes kombinált tesztem eredményét amik a következ?k:

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Csak mert a Down-kórra a kockázat is emelkedik az anya életkorából kifolyólag! Amúgy jók az eredményeid! Én nem aggódnék!

Hány éves vagy? Csak mert a Down-kórra a kockázat is emelkedik az anya életkorából kifolyólag! Amúgy jók az eredményeid! Én nem aggódnék!
Megnyugodhatsz! Mivel 1, 8mm a tarkoredõ. Nekunk 1, 7 volt. 0, 75-3 mm-ig rendben szokott lenni!
nyugi! ez tenyleg csak egy statisztika amit mas anyak eletkora es a betegseg elofordulas alapjan szamolnak. nagyon jok az eredmenyeitek! viszon az 1:5000 eredmeny eseten is 1 baba az 5000 db-bol beteg ami szamara 100%os betegseg es 4999 egeszseges, ezert nem erdemes ezekkel a tesztekkel foglalkozni csak ha valakinel felmerul a gyanu(magasabb eletkor, csaladi elofordulas, alkohol, drogo vagy gyogyszrszedes a teherbeeses alatt). en is megcsinaltattam anno, a laborban egyszeruen elhibaztak es a kihozott eredmeny alapjan epphogy suroltam a normalis also hatarat. ne tudd meg mit eltunk at. de aztan rajjottem ez csak egy statisztika es ha az echoval kovetik a terhesseget minden ok! UDV, orvos mami :)
A kérdező hozzászólása: 27 éves vagyok
Nyugodj meg nekem a Down kockázat 1:500 volt/1:150-tõl negatív/, az összes többi eredményem mind jó lett, sõt elmentünk a Géndiagnosztikai Kp.-ba UH-ra és ott is mindent rendben találtak, igaz én már 36 éves vagyok, de mint utólag kiderült hamarabb lettek a vizsgálatok megcsinálva másfél héttel.Ne aggódj, nincs semmi probléma az eredményeiddel.Üdv:24 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!