Találatok a következő kifejezésre: 12 hetes, napos kismama (3 db)

Már a hasam nő? 12 hetes 3 napos kismama vagyok és ha be is húzom a hasam a köldöktől lefele dudorodik. Nektek is volt így? Fáj a derekam is egy kicsit és enyhén néha a hasam. Ez normális ilyenkor?

Nem korai a derékfájás? Vagy csak alakul a szervezet, tágul a medence?

Legjobb válasz: en 11 hetes vagyok ugy erzem nekem is a poci kezd dudorodni,en lattam sok kepet 11-12 hetes kismamakrol nekik mar siman latszott hogy az nem hizas jele.szerintem lehetseges.a derekfajas nekem is van,nekem az elejetöl van,es a hasam is gyakran fajdogal azt mondjak ez termeszetes,alakul a mehed. hiaba faj nekem olyan jo erzes:)

en 11 hetes vagyok ugy erzem nekem is a poci kezd dudorodni, en lattam sok kepet 11-12 hetes kismamakrol nekik mar siman latszott hogy az nem hizas jele.szerintem lehetseges.a derekfajas nekem is van, nekem az elejetöl van, es a hasam is gyakran fajdogal azt mondjak ez termeszetes, alakul a mehed. hiaba faj nekem olyan jo erzes:)
Az már a pocak!Én 13 hetes vagyok és szép pocim van, nem bírom már behúzni!Nem is értem ezért, hogy akik titkolni akarják a babát, hogy tudják...
A kérdező hozzászólása: De jó! Jaj már úgy várom hogy szép nagy pocim legyen! :) Csak ez a derékfájás és enyhe alhasi fájdalom idegesít kicsit. Mintha az egész medencém szét akarna szakadni (csak enyhébben).
Én is 12 hetes vagyok. Ha hanyatt fekszem, akkor érzem a legjobban a hasam. Érzem ott a dudort, ami egyre jobban kiemelkedik:) Ez már tuti az, nõ a hasunk:)
szia! én még pontosan nem tudom mennyi idõs vagyok majd hétfõn derül ki de nekem is nagyon látszik és elvileg 6 hetes vagyok.az elsõ terhességemnél még 16 hetesen sem volt ekkora :) nem értem pedig vékony vagyok.

12 hetes 4 napos kismama vagyok.4d ultrahangon hogy nez ki a pici, mar latszik mindene?

Legjobb válasz: Nagyon fontos,hogy 12. héten is készüljön 4D UH,mert sok betegséget ki lehet így zárni!

Nagyon fontos, hogy 12. héten is készüljön 4D UH, mert sok betegséget ki lehet így zárni!
Látszik már mindene, de nagyon kis vékony, és az arca sem formálódott még ki rendesen, a szemek még távolabb állnak...stb de azért nagyon jó látvány ahogy mocorog és látszik hogy minden rendben van.
Igen, mindene látszik, de ajánlatosabb a 25.hét körül csináltatni, akkor már mindene rendesen látszik.
Ha az arcára is kíváncsi vagy, hogy milyen lesz, akkor csak késõbb menj el, olyan 24-26 hetesen. Kb. ilyen lehet: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=13

12 hetes, 4 napos kismama vagyok. Néha szúrkal a bal petefészkemnél. Mitől lehet ez? Bajt jelent?

Legjobb válasz: Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nõ, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.

Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nõ, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.
Szia! Azért fáj, mert tágul a méhed, hogy a növekvõ babócának, magzatvíznek, lepénynek helyt adjon és amiatt ez a kellemetlen érzés. De megnyugtatlak, hogy fogod még érezni egy pár hónapig.:) (26. hetes kismama)
Ezzel nem kell orvoshoz menned! Ez teljessen normális és fog az még jobban is fájdogálni. Nõ és dolgozik a méhed, nyúlnak a szalagok és ezeket mind érzed valamilyen formában. Én most vagyok 22 hetes, de az egyik oldalam szinte mindig szúr, vagy fáj egy kicsit, vagy fáj az egész alhasam, vagy bekeménykedik. Ezek nem elviselhetetlen fájások és normálisak. Nincsen semmi baj! Az orvosom azt mondta, akkor menjek ha vérzés van, vagy olyan hosszan tartó fájdalom, hogy már menni is alig tudok. Ne izgulj, inkább örülj, hogy dolgozik, növekszik benned valaki :) Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat, megnyugodtam. Boldog babavarast Nektek is!
Szia, nekem is ezidõtájt szúrkált a bal petefészkemnél, meg a jobb oldalamon fájdogált, amikor mentem dokihoz megmutattam, megvizsgált, de nem talált semmit, mert nincs is semmi baj.Tényleg tágul, nõ odabent minden, ne aggódj:-) 14 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!