Találatok a következő kifejezésre: 12 eves vagyok es leborotvaltam a (1 db)

12 eves lany vagyok es leborotvaltam a nemi szervem. Baj? Mitol van lelkiismeretfurdalasom?

Nagyon zavart a szor rajta.Most meg annyira lelkiismeretfurdalasom van,nemtudom mi a bajom.Most volt eloszor leborotvalva.Ugye nem baj?

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, nem lesz tõle semmi bajod. De miért zavart?? Mármint 12 évesen még kicsit fiatal vagy ilyen dolgokhoz.

Bajnak nem baj, nem lesz tõle semmi bajod. De miért zavart?? Mármint 12 évesen még kicsit fiatal vagy ilyen dolgokhoz.
A kérdező hozzászólása: Akkor a nemiszervemen a szort borotvaltam:) )))))
Ha a nemiszerved borotváltad le akkor gyorsan menj a sebészetre. A szõrt kell leborotválni!
A kérdező hozzászólása: Koszi:)
ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ez teljesen természetes dolog.( az is h leborotváltad, meg az is h zavart a szõr :) )
én 13 évesen kezdtem el ott borotválni...ha szörös akkor mért ne?
Én is kb akkor borotváltam le elõször.Semmi okos a lelkiismeret furdalásra.Szerintem így higénikusabb.
:D ne legyen emiatt egyáltalán lelkiismeret-furdalásod, úgyis visszanõ
A kérdező hozzászólása: Koszi:) jaj mar alig van lelkiismeretfurdalasom!:D Megegyszer koszi
szinte minden nõ borotválja magát ott. igaz, még kicsit fiatal vagy, de max. korábban érsz, ami egyáltalán nem baj! érezd magad nõnek :)
Mostmár nem tudsz úgyse mit csinálni. Nemsokár visszanõ. De semmi olyat nem tettél amitõl lelkiismeretfurdalásodnak kéne legyen nyugi!! :)
A kérdező hozzászólása: Ugy zavart a szor nemtudom miert:S Utaltam mikor a folyastol osszeragadt meg ilyenek.Waaaa Most olyan lelkiismeret furdalasom van.Mit csinaljak??
Ne legyen lelkiismeret furdalásod! A Te puncid, ha akarod, borotváld nyugodtan!!! Senkinek semmi köze hozzá és senkinek nem csinálsz vele rosszat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor kozmetikussal szedetem a szemöldököm, alatta bőrömnél fehérebb csík van, mitől van ez?

0

Tudtok esetleg olyan web boltot ahol lehet sima fehérarany gyűrűt venni?

Olyan fajtára gondolok mint ami a gyűrűk urában van, csak fehéraranyban. Elszeretném jegyezni a barátnőmet, pontosabban egyfajta ígéret gyűrűre gondoltam. Már mint, túl fiatalok vagyunk még és jelenleg nem is nagyon lennénk képesek összeházasodni, de nagyon szeretjük egymást jelenleg majdnem 4 éve együtt vagyunk, viszont a következő időben nagyon spórolnunk kell mert hamarosan Japánba akarunk költözni, mert alapból ott akarunk élni de én azon belül is mangaka akarok lenni, ehhez nagyon sok idő kell, mellette nem tudok dolgozni. Leghamarabb valószínúleg 4-5 év múlva tudnánk összeházasodni. Ezért szeretnék egy fehérarany gyűrűt venni és belegravíroztatni Japánul, hogy "ígéret". Lehet, hogy hülyén hangzik de szeretném ha tudná, hogy mennyire szeretem és ezzel ígéretet tenni számára a jövőre nézve. Persze erről ő még nem tud. 18/F

1

Szerintetek milyen színű ez a szem?

http://kepfeltoltes.hu/view/130921/80074971asd_www.kepfeltol..


(a két kép ugyan azt a szemet ábrázolja)
szerintem kék... vagy zöld... xD
A segítséget előre is Köszönöm!

9

Szerintetek egy anyajegy visszataszító?

Van egy anyajegyem a mellkasomon. Kb. akkora, mint a mutatóujjam újjbegye. Engem nagyon-de-nagyon zavar, mert én nagyon visszataszítónak találom. Sose veszek fel mély kivágású pólót, sőt, még ruhákat se nagyon, mert félek, hogyha meglátják elítélnének, vagy újjal mutogatnának rám, hogy a csúnya lány.. Szerintetek jogos a félelmem vagy alaptalan? :o3

2

Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy engedjék meg hogy rakassak egy piercing- et?

Mindig azt mondják hogy '' Maszkurát akarsz csinálni magadból'' és nem engedik :'((

1

Mit tegyek, hogy idősebbnek tünjek? Hogy sminkeljek, öltözködjek, viselkedjek? Hogy idösebbnek es komolyabbnak tünjek? Ui: lány vagyok

3

Hordhatok melltartót?

mell 95 cm
alatta 83 cm
Anya nem akarja még a topot sem (!) de az összes lány osztálytársam mondta, hogy legalább azt vegyek fel, de nekem már melltartó kellene. Igaz ez?:/ 12L (duci vagyok)

4

Egy septum patkó méreteit leírná nekem valaki?

szár átmérője, belső kerület, golyóátmérő?

1

Egyenes orrot lehet "babásítani"?

ilyen:ilyenre plasztikáztatni:
köszi

1

Szerintetek szép lány? (kép)

a href="http://kepkezelo.com/images/ol16y3zaae6s2nkvpgnq.jpg" target="_blank">http://kepkezelo.com/images/ol16y3zaae6s2nkvpgnq.jpg

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!