Találatok a következő kifejezésre: 12 eves vagyok a tegnap jott (3 db)

12 eves lany vagyok a tegnap jott meg a mensim, de nagyon meg vagyok ijjedve, mert az ejjel egyaltalan nem volt, viszont tegnap igen. Vajon mi bajom van?

Legjobb válasz: valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.

valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.
A szervezeted még most tanulja a dolgokat. Kell majd jó pár hónap, amíg egyenletes lesz a hormontermelés, és beáll a rendszeres menstruáció.
ilyenkor még az is normálisnak számít, ha mondjuk 2 hét múlva megint megjön aztán 2 hónapig meg nem. Változó a lányoknál mennyi idõ alatt áll be, van akinek fél év is elég van akinek több év kell hozzá és nem mindig egyforma intenzitású a vérzés. Biztosan nincs semmi bajod.
Én éjjel sosem menstruálok, mindig reggel v hajnalban kezd rá...
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel pedig 10 éve menstruálok már. Reggel, délelõtt a legerõsebb majd napközben folyamatosan csökken, éjjel pedig szinte semmi nincs aztán másnap reggel újra erõsebb. Van akinek nem egyfolytában, hanem úgymond szakaszosan van meg, ez normális.
Éjjel általában gyengébb (legalább is sok nõnek, másnak meg pont nem), és hát ilyenkor fekszel is, szóval nem tud úgy kifolyni, mint nappal, amikor fentvagy, és persze nappal általában erõsebb is.
Minden rnedben van, ne aggódj, ilyenkor még ez teljesen normális. de miért nem beszéled meg anyukáddal? Nekem annak idején mindent pontosan elmondott... igaz, nem szerettem, hogy ilyenrõl kell beszélgetnem, de legalább tudom a dolgokat.:)
én se szeretek az ilyenekrõl beszélni vele és pont õ a védõnõ...

Ez lehet azért mert sokat ittam? 12 éves vagyok és fél éve van meg. Tegnap jött meg de akkor elmentem egy buliba ahol vagy 10 sört megittunk és ma nyoma sincs a mensinek. Ez lehet az alkohol miatt?

Legjobb válasz: Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.

Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.
A kérdező hozzászólása: nem anyát kéne megszivatni hanem engem...
De az, hogy Te buliba jársz és sörözöl, anyukád hibája. Nem Te neveled õt, hanem õ Téged. Te vagy a kiskorú. Elsõ voltam.
jó lenne még egy pár évet várnod ezzel a ivászattal, mert tönkre teszed a hormonrendszeredet.Még csak most jött meg nem rég és ez miatt sajnos felborulhat az egész.Ha így fojtatod ki is maradhat éveket.És járhatsz orvosról orvosra , ezt nem lehet teljesen rendbe hozni utána sem.
12 évesen lány létedre 10 sör??? Szerintem te is tudod, hogy ez így nem jó, nem helyes. Még fiúnak sem, nem még lánynak... Fõleg ennyi idõsen, gyerekként. Késõbb amúgy majd magad is belátod, hogy ami a mai fejeddel "menõ", az késõbb szégyellnivaló lesz. és igen... A szüleid felelõtlenek, ha tudnak errõl, hogy hova jársz és mit csinálsz, de van egy gyanúm, hogy fogalmuk sincs, mert hazudsz nekik. De a kérdésed nem ez volt... A válasz: Én úgy tudom, hogy az alkohol (nagy mennyiségben) képes befolyásolni a menstruációt. Pl. a sok bortól elõbb, jobban is megjöhet, mivel vérképzõ. A sörrõl viszont nem hallottam semmi ilyet. Nem is annyira jellemzõ az, hogy egy lány/nõ annyira sörös legyen, hogy ennyit igyon belõle. Nekem a sör az olyan férfias... Késõbb majd megtapasztalod, hogy mennyire labilis is a menstruáció. Ha kicsit zûrösebb a heted, stresszesebb, késhet napokat is vagy gyengítheti is. Viszont te még fiatal vagy, és csak fél éve menstruálsz, lehet, hogy még nem állt be, az elején ez simán lehetséges, nekem is anno fél évig nem jött meg az elsõ után. Amúgy most jutott a végén az eszembe, hogy ha te már 12 évesen bulizol, iszol, akkor akár terhes is lehetsz, ha voltál fiúval.
Szerintem meg kamuzol ezzel a kérdéssel..
12 évesen 10 sör? WTF? cigány vagy, vagy mi???
utolsó... szerintem a rasszizmus nagyobb gond magyarországon mint a kisebbség, de térjünk a tárgyra: abban igazuk van a többieknek, hogy késõbb megbánod. én 14 évesen ittam és voltak is belõle bajok. de ennyi idõsen a mensi összevissza van, hidd el! semmi sem meglepõ:)

Tegnap este valami kicsi barna volt a bugyimon ejjel semmi ma megint semmi, ez mi volt a menszim meg nem jott meg ez lehetett? Az 1 ora ez igy nem jo! 12 eves vagyok

Legjobb válasz: igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)

igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)
Igen, biztos, hogy az volt. Az elején még ilyen aztán majd beáll. Ne ijedj meg, ha most akár 2-3 hónapig nem lesz semmi, de az is lehet, hogy már most is lesz. A lényeg, hogy tényleg mindig legyen nálad betét.
A kérdező hozzászólása: az baj ha mindig hordok magamon egyet?az baj lehet?meg ha nem is jon

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!