Találatok a következő kifejezésre: 12 eves vagyok a tegnap (8 db)

12 eves lany vagyok a tegnap jott meg a mensim, de nagyon meg vagyok ijjedve, mert az ejjel egyaltalan nem volt, viszont tegnap igen. Vajon mi bajom van?

Legjobb válasz: valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.

valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.
A szervezeted még most tanulja a dolgokat. Kell majd jó pár hónap, amíg egyenletes lesz a hormontermelés, és beáll a rendszeres menstruáció.
ilyenkor még az is normálisnak számít, ha mondjuk 2 hét múlva megint megjön aztán 2 hónapig meg nem. Változó a lányoknál mennyi idõ alatt áll be, van akinek fél év is elég van akinek több év kell hozzá és nem mindig egyforma intenzitású a vérzés. Biztosan nincs semmi bajod.
Én éjjel sosem menstruálok, mindig reggel v hajnalban kezd rá...
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel pedig 10 éve menstruálok már. Reggel, délelõtt a legerõsebb majd napközben folyamatosan csökken, éjjel pedig szinte semmi nincs aztán másnap reggel újra erõsebb. Van akinek nem egyfolytában, hanem úgymond szakaszosan van meg, ez normális.
Éjjel általában gyengébb (legalább is sok nõnek, másnak meg pont nem), és hát ilyenkor fekszel is, szóval nem tud úgy kifolyni, mint nappal, amikor fentvagy, és persze nappal általában erõsebb is.
Minden rnedben van, ne aggódj, ilyenkor még ez teljesen normális. de miért nem beszéled meg anyukáddal? Nekem annak idején mindent pontosan elmondott... igaz, nem szerettem, hogy ilyenrõl kell beszélgetnem, de legalább tudom a dolgokat.:)
én se szeretek az ilyenekrõl beszélni vele és pont õ a védõnõ...

Ez lehet azért mert sokat ittam? 12 éves vagyok és fél éve van meg. Tegnap jött meg de akkor elmentem egy buliba ahol vagy 10 sört megittunk és ma nyoma sincs a mensinek. Ez lehet az alkohol miatt?

Legjobb válasz: Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.

Hát anyukádat feljelenteném a Gyámügynél kiskorú veszélyeztetéséért, hogy 12 éves létedre enged sörözni.
A kérdező hozzászólása: nem anyát kéne megszivatni hanem engem...
De az, hogy Te buliba jársz és sörözöl, anyukád hibája. Nem Te neveled õt, hanem õ Téged. Te vagy a kiskorú. Elsõ voltam.
jó lenne még egy pár évet várnod ezzel a ivászattal, mert tönkre teszed a hormonrendszeredet.Még csak most jött meg nem rég és ez miatt sajnos felborulhat az egész.Ha így fojtatod ki is maradhat éveket.És járhatsz orvosról orvosra , ezt nem lehet teljesen rendbe hozni utána sem.
12 évesen lány létedre 10 sör??? Szerintem te is tudod, hogy ez így nem jó, nem helyes. Még fiúnak sem, nem még lánynak... Fõleg ennyi idõsen, gyerekként. Késõbb amúgy majd magad is belátod, hogy ami a mai fejeddel "menõ", az késõbb szégyellnivaló lesz. és igen... A szüleid felelõtlenek, ha tudnak errõl, hogy hova jársz és mit csinálsz, de van egy gyanúm, hogy fogalmuk sincs, mert hazudsz nekik. De a kérdésed nem ez volt... A válasz: Én úgy tudom, hogy az alkohol (nagy mennyiségben) képes befolyásolni a menstruációt. Pl. a sok bortól elõbb, jobban is megjöhet, mivel vérképzõ. A sörrõl viszont nem hallottam semmi ilyet. Nem is annyira jellemzõ az, hogy egy lány/nõ annyira sörös legyen, hogy ennyit igyon belõle. Nekem a sör az olyan férfias... Késõbb majd megtapasztalod, hogy mennyire labilis is a menstruáció. Ha kicsit zûrösebb a heted, stresszesebb, késhet napokat is vagy gyengítheti is. Viszont te még fiatal vagy, és csak fél éve menstruálsz, lehet, hogy még nem állt be, az elején ez simán lehetséges, nekem is anno fél évig nem jött meg az elsõ után. Amúgy most jutott a végén az eszembe, hogy ha te már 12 évesen bulizol, iszol, akkor akár terhes is lehetsz, ha voltál fiúval.
Szerintem meg kamuzol ezzel a kérdéssel..
12 évesen 10 sör? WTF? cigány vagy, vagy mi???
utolsó... szerintem a rasszizmus nagyobb gond magyarországon mint a kisebbség, de térjünk a tárgyra: abban igazuk van a többieknek, hogy késõbb megbánod. én 14 évesen ittam és voltak is belõle bajok. de ennyi idõsen a mensi összevissza van, hidd el! semmi sem meglepõ:)

Tegnap este valami kicsi barna volt a bugyimon ejjel semmi ma megint semmi, ez mi volt a menszim meg nem jott meg ez lehetett? Az 1 ora ez igy nem jo! 12 eves vagyok

Legjobb válasz: igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)

igen, a menzeszed volt, még nem álltak be a nõi hormonjaid rendesen...ajánlom, hogy használ tisztasági betétet és legyen nálad egy váltás alsónemû és betét a táskádban mindig :)
Igen, biztos, hogy az volt. Az elején még ilyen aztán majd beáll. Ne ijedj meg, ha most akár 2-3 hónapig nem lesz semmi, de az is lehet, hogy már most is lesz. A lényeg, hogy tényleg mindig legyen nálad betét.
A kérdező hozzászólása: az baj ha mindig hordok magamon egyet?az baj lehet?meg ha nem is jon

én egy 12 éves lányka vagyok, decemberben leszek 13 éves. Tegnap megjött egy ötpercre, tettem be uj betétet, de abbahagyta. Mért van ez így? Ha kipróbálom a forró fürdőt, hamarabb megjön?

meg fog jönni ezen ahéten,hoygha egy kanál fahéjat tezsk a teámba,forró fürd?zök,és naponta 100-at gugolok,és rendszeresen uszok,és tornázok?

Legjobb válasz: szia..nem tom--én is 12 vok de nekem nemmég nem (háállelujjja)nekem kb 14 leszek majdnem mire....am az azt jelenti hogy érik a petéd és lehet gyereked mostmár.nekem ugyse kell gyerek,,(minek)?!!.

szia..nem tom--én is 12 vok de nekem nemmég nem (háállelujjja)nekem kb 14 leszek majdnem mire....am az azt jelenti hogy érik a petéd és lehet gyereked mostmár.nekem ugyse kell gyerek, , (minek)?!!.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! puszii♥
Én el, de ezek szerint mások nem, mert képesek ilyesmin felháborodni :D
Elhiszitek nekem hogy mindenki lesz*rja hogy ki mit írt? :D
Akkor jó :) Örülök, hogy sikerült megtárgyalnunk :)
Megint a 08:56-os vagyok. Nincs semmi baj!!!
Jó jó már írtad, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni :D A válasz megírásának idõpontja: ma 08:50 A válasz megírásának idõpontja: ma 08:59 EZEKET a válaszokat írtam én. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:56 NEM ÉN írtam. Remélem így jó lesz.
Mindegy, akárhány százalékos válasz lesz, 08:56-kor, én írtam!!! Egyszóval, a jókívánságokat is én írtam!!!
Elnézést, de a hasznos válaszok százalékából egyértelmûen ki fog derülni, hogy melyik elõzõ vagyok, csak egy picit megelõztél :)
Kedves 08:59-es! Ne írd hogy elõzõ vagy, mert a 08:56-os választ én írtam!!!
Mi a francnak manipulálni? Elõbb-utóbb mindenkinek megjön, még elegetek is lesz belõle. Várjátok ki, ne praktikázzatok, azzal csak ártani lehet. A természet elintézik, higgyétek el.
Mármint ezt a "drogot" a növényre értik, nehogy másra gondolj :D
elõzõ vagyok * a meleg cickafarkas ülõfürdõ néha olyan hatásos, hogy meghozza a menstruációt Az ülõfürdõt így készíthetjük el: 100 gramm cickafarkfüvet áztassunk be hideg vízbe éjszakára, másnap forraljuk fel és öntsük hozzá a fürdõvízhez A következõképpen készítsük el a teát: 2 teáskanálnyi drogot 2 dl vízzel forrázzunk le, hagyjuk állni 10 percig, majd szûrjük le és naponta 2-3-szor, étkezési szünetekben fogyasszuk. Ha érdekelnek a részletek: http://antalvali.com/cickafark-a-nok-egyik-gyogynovenye.html..
Így van! a cickafark tea és a fürdõ segít! Tiszta szívbõl kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhetõ szépet és jót!!! Ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és nem állt be!
08:49 kiváncsi leszek ugyanezt mondod e pár év múlva :) én is ezt mondtam 12 évesen....mostmár más véleményen vagyok 15/F
elsõ válaszoló :) :D Igyál cickafarkfû teát, illetve az ülõfürdõt is kipróbálhatod
héééé.-..nem valaki más azt irta(a második válaszoló hogy én vok..én vok az elsõ válaszoló..de a második ki akar velem baszni
Várod a válaszokat? Mi mást lehetne tanácsolni, mint azt hogy vagy menj el orvoshoz vagy vegyél be fájdalomcsillapítót
beütötted tegnap a fejed? szólj a szüleidnek és menjetek el most azonnal orvoshoz!!!
Anyukád szül, az oké, de akkor most napokig egyedül vagy otthon?
Nekem egyszer egy csúnya megfázás kezdõdött így. Arcüreg és homloküreg gyulladásom is volt. Vegyél be egy Algopirint vagy valami fejfájásra való fájdalomcsillapítót, ha nagyon elviselhetetlen. De csak egy szemet. Ha nem lesz jobb, és elviselhetetlen a fájdalom, az orvosi ügyeletre kellene elmenni. Vagy ha kibírod hétfõig akkor a körzeti orvoshoz. Jobbulást!
menj el orvoshoz! vegyéb be fejfájás csillapítót! lehet, hgy valami vírus, vagy valami zsíros ételtõl!
A kérdező hozzászólása: Apukámmal mamámal, vagyok itthon de nem visznek el orvoshoz, Vettem be Algoflexet!
A kérdező hozzászólása: de kérem még a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Anyukám kórházban van mert szül, Lehet az idegeségtöl, de még mindig fáj és nem vagyok már ideges
Anyukádnak szóltál már?
nem ettél valamibõl sokat elõzõ nap? vagy nem voltál kint hidegen(elázott a fejed) lehet megfázás és azért fáj a fejed! de lehet, hogy valami miatt idegeskedtél és attól voltál rosszul!
És most mi van?
hiányzik..
hogy valamiert megmaradt az emlekezetedben, vagy mert joban voltatok, vagy csak a rossz emlek (a halala) miatt. ha arra vagy kivancsi hogy ez 'jel'-e, vagy hogy igy akar veled kapcsolatot teremteni a tulvilagrol, akkor nem, nem az.
A kérdező hozzászólása: nem voltunk jóban de rosszban sem. nem hiszem h velem kapcsolatba lépne csak furcsa volt hogy 8 ev után miert most álmodok vele? és miért pont vele? mert napközben semmi olyat nem tettem, nem is voltam olyan helyen hogy õ jusson eszembe.
en 14voltam, mikor meghalt egy lany osztalytarsam, most 23vagyok, de en is szoktam vele almodni.de mondjuk en sokat gondolok is ra.
Tudom hogy kicsit off, de miben hunyt el? Am fiú vagy lány vagy?
mármint ez a kérdezõnek.
Szia!Mi baj van ezekkel az eredményekkel?Szerintem tökéletesek!26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Tudom , hogy jók , csak most izgulok, hogy a kombinált teszt eredménye is jó legyen.Arra lennék kíváncsi, hogy ezekkel az eredményekkel várhatom e , hogy az is jó legyen.:) Bocsánat Én ilyen para mama vagyok.:) ))
Elsõ vagyok!Fiatal vagy nem lesz semmi gond!Nekem nem volt kombinált tesztem, de szerintem az is jó lesz neked!Én 23 éves vagyok!Ha valami gond lenne azt az uh-on látták volna!Nyugi!Egészséges a baba!Boldog Babavárást!26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) )
Szia, ne aggódj! Tökéletesek az UH eredményeid! A vérvételre nekem is azt mondták, hogy két hét, de már 3 nap múlva meglett az eredmény. Nekem ezek voltak az eredmények: Down kockázat 1:7600 Edward kór 1:50 000
Könnyen lehet, hogy menstruálni fogsz! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Elsõ vagyok. Azért Anyukádnak szólj mindenképpen!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Kosszi!
Meg lehet egy kisebb gyomorrontás is :) A barátomnak nemrég ugyanez volt, csak õ rájött, hogy a kínai kajától lehetett, mert hát ugyebár õ nem szokott menstruálni, de azért adtam neki egy görcsoldót, nehogy meghaljon nekem itt :)
Igen, végül is lehet a gyomroddal is baj, ezért az a legjobb ha szólsz Anyukádnak!!! Elsõ voltam. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!