Találatok a következő kifejezésre: 12 eves vagyok a (524 db)

Egy könyv írásán dolgozom. Ha bárki is kérdezné, 12 éves vagyok. A könyvből be illesszek-e egy részletet a honlapra, hogy le értékeljétek?

Legjobb válasz: Ha abban is három mondatonként 3 hiba van, akkor értékelés nélkül is tudom mondani, hogy elõször a nyelvtant erõsítsd, azután írj könyvet. De belinkelheted, csak ne bántódj meg a kritikákon. 12 évesen is lehet helyesen írni, sõt, kellene.

Ha abban is három mondatonként 3 hiba van, akkor értékelés nélkül is tudom mondani, hogy elõször a nyelvtant erõsítsd, azután írj könyvet. De belinkelheted, csak ne bántódj meg a kritikákon. 12 évesen is lehet helyesen írni, sõt, kellene.
Tizenkettõ vagyok, nyelvtan ötös. Neked is ajánlanám. Egyébként nem bántani akarlak, de ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Vagy linkeld be rögtön a részletet, vagy ne. Ennyi önállóság azért kell, hogy ezt eldöntsd ;)
:)
Legalább te normális vagy.. örülj neki. :)
Szerintem is keress új hobbit, ami leköt sport vagy valami mûvészkedés kreatívkodás, zenélés vagy kezdj el egy új nyelvet tanulni.Az tök szórakoztató!:) Vagy írj blogot.
örülj neki, hogy normális vagy, legyél gyerek és keress normális barátokat
semmi képen se kövesd õket :P de am már ahhoz elég idõs vagy h megtanuld: "legyünk csak barátok" na ezt pont ilyenkor kell mondani mikor 12évesen valaki úggyyyy közeledik hozzád :D
Netezzél, olvassál, rajzol, hallgass zenét, ismerkedj hasonló korú lányokkal. Õk azok akik elkapkodják, ne kövesd a példájukat...
Barátkozz normális lányokkal, akiknek nem a pasizáson jár az eszük!
én teljesen egyedül voltam a régi sulimban. nem fogadtak be, mert mindenki elkényeztetett sznib volt, én meg szegényebb... de már minden oké, az új sulimba értelmes emberek járnak. :D (ezt nem tudom, hogy miért írtam le. XD) én 'beszereztem' egy hörcsögöt, akivel eljátszhatok a mai napig. aranyos jószágok. :)
Mondd meg nekik, h ne hanyagoljanak el!
Én beolvadok a cukor kislányoktól, kár hogy törvénytelen kategória vagy xD Keress új hobbit, állatkát sztem^^ oszt az kitölti az idõd amikor hanyagolnak:D animézz :) És azért válogasd meg kivel jössz össze, ha mégis úgy alakul:P F18
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D
Öcsém, az még csak aranyos kislány...
Hívd el vhova.
12 éves kisgyerek vagy... Feláll már egyáltalán?
Álmodj csokiról.
A kérdező hozzászólása: Fõképp, ha rá gondolok
A kérdező hozzászólása: Idõnként szokott.
A kérdező hozzászólása: és valami tipp, csak egyet kérek nem többet. ja és nagyon csinos.
A kérdező hozzászólása: Hát, de félénk vagyok.De köszi a tippet.
Jajj, ez olyan aranyos. :D Beszélgess vele, lepd meg egy csokival, hívd el fagyizni. :) )
és dugd meg a kismackóját*-*
Teljesen normális, ha nem egyformák a melleid. Kis különbség mindig is lesz köztük. Semmi köze az ütéshez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most egy kicsit megnyugodtam! Nekem ez így olyan rossz érés h nekem bem ilyan mint a többieknek...nem akarok nagy melleket...csak olyan közepeset
Elsõ vagyok. Ne aggódj, még évekig nõhet a melled. :)
A kérdező hozzászólása: :)
12 éves vagy, ráérsz ezzel foglalkozni, hordj topot, nem kell melltartó még! :) És nyugodj meg, 20 éves korodig kb. még sokat fog nõni!

12 éves vagyok és nekem általában a huszoéves fiúk jönnek be, de ők meg mindig azthiszik h csak egy kis csíra vagyok. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: azért mert az vagy...egy kis 12 éves csíra aki azt hiszi mert elmúlt 10 éves már pasizni,kefélni kell.igazuk van.. nem kell a kis 12 éves puncikáddal a már felnõtt férfiakra gerjedni..

12 éves kisgyerek vagy még, ne akarj semmit huszonéves férfiaktól...
azért mert az vagy...egy kis 12 éves csíra aki azt hiszi mert elmúlt 10 éves már pasizni, kefélni kell.igazuk van.. nem kell a kis 12 éves puncikáddal a már felnõtt férfiakra gerjedni..
Krva aranyos!! Kislány pucolás vissza anyuci mellé!! Az én gyerekem lennél, biztos meg lennél nevelve!!!
12 vagy.. maradj még az álomvilágban és éld a gyerekkorod! Ráérsz majd 15 évesen elkezdeni ismerkedni a másik nemmel!
A kérdező hozzászólása: A kérdésben benne van h az idõsebbek jönnek be. Ez nem fog változni, felesleges gyõzködni.
Próbálkozz a 16-17-18 éves korosztálynál talán van esélyed(van akinél lenne ha idõsebbnek nézel ki mint amennyi vagy)tudom nem olyan érettek mint a huszonévesek, de pár év múlva már jobb lesz
te nem cigány származású vagy véletlenül?
A kérdező hozzászólása: Nem...ez most h jött?? o.O
úgy hogy õk szoktak általában(tisztelet a kivételnek) idõsebb pasikkal kefélni..meg ilyenek xD
" latyak59 kérdése: " Nem úgy akartad kiírni a kérdést, hogy 40 éves vén f*sz vagy, és általában a 12 éves kislányok jönnek be, de még õk is kis csírának tartanak?
9. válaszoló! "k*rva" intelligens vagy. (Y)
Nincs ezzel semmi gond. Kezdesz nõvé érni. Majd 1-2 év múlva már simán lehet 20 fölötti barátod. Addig is sajátítsd el a praktikákat, amikkel elcsábíthatod majd õket.
Huszonéves vagyok, küldj képet privátban és majd meglátjuk:) Bár úgy sem fogsz, mert te sem gondolod komolyan amit írsz.
De aranyos vagy! :)
mert az is vagy hozzájuk képest.
Te tettél fel kérdést a smárolásról is. Nem vagy lemaradva semmirõl, de azért smárolásnál több ne legyen.
Próbálkozz inkább a korosztályodnál. Biztosan akad ott is megfelelõ kinézetû fiú számodra. :) 14/f
Nem kéne k*rvázni, ti is voltatok 12 évesek. Nekem is tetszettek a idõsebbek, de attól még nem nyomultam rájuk, mert annyira nem reális.Ugyan már, ha te lennél 20, te, kedves kérdezõ 12 évesekre buknál?Ugye, hogy nem? Inkább tanácsolom hogy ülj a seggeden még egy pár évig.

Miért vagyok 12 évesen fiatal a szexhez?

Február 2-án leszek 12 éves,és elég korán ér? típus vagyok, fél éve van egy barátom, aki most 14,és szerelmesek vagyunk egymásba,de tényleg.Viszont ezen az oldalon mindenütt azt olvasom, hogy 11 év nagyon korai,és lelki törést okozhat.De én úgy érzem,attól lesz lelki törésem, hogy nem fekszem le vele.:-DTestileg is érett vagyok szerintem,másfél éve menstruálok,és már attól nedves leszek ott lenn, hogy meglátom a barát

Legjobb válasz: Kedves A.L.! miért gondolom,h éretlen vagy 12 évesen?12 évesen a hugommal babáztam,és titokban elcsattant az elsõ csókom. Koránérõ típus vagy ez tény,okkori házzm képest van 2év elõnyöd.Ergo most a 14éves magamhoz mérlek.Volt barátom és szerettem is,és érdekelt engem is a szex.De valamiért nem akartam senkivel lefeküdni.Tedd ah jónak látod,de egy 14éves fiú sem hiszem,h érett lenne a szexre. Tedd ah jónak látod,de egy dologról ne feledkezz meg,az óvszer nem véd mindentõl...illetve egy kapcsolat nem veszti el attól a varázsát,h több évig együtt vagytok,és nincs szex az elején.Hidd el tudom mit beszélek. Esetleg édesanyáddal beszéltél errõl?Ha érett vagy a szexre,akkor arra is annak kell lenned,h anyukáddal megbeszéld.Én annakidején elmondtam neki(17 éves voltam),és jó volt valakivel megbeszélni a félelmeimet,gondolataimat a szexrõl,és õ ugye jóval tapasztaltabb,és egy csomó minden beigazolódott,amit akkor mondott nekem. Hidd el nem maradsz le semmirõl,ha vártok még egy kicsit!

Kedves A.L.! miért gondolom, h éretlen vagy 12 évesen?12 évesen a hugommal babáztam, és titokban elcsattant az elsõ csókom. Koránérõ típus vagy ez tény, okkori házzm képest van 2év elõnyöd.Ergo most a 14éves magamhoz mérlek.Volt barátom és szerettem is, és érdekelt engem is a szex.De valamiért nem akartam senkivel lefeküdni.Tedd ah jónak látod, de egy 14éves fiú sem hiszem, h érett lenne a szexre. Tedd ah jónak látod, de egy dologról ne feledkezz meg, az óvszer nem véd mindentõl...illetve egy kapcsolat nem veszti el attól a varázsát, h több évig együtt vagytok, és nincs szex az elején.Hidd el tudom mit beszélek. Esetleg édesanyáddal beszéltél errõl?Ha érett vagy a szexre, akkor arra is annak kell lenned, h anyukáddal megbeszéld.Én annakidején elmondtam neki(17 éves voltam), és jó volt valakivel megbeszélni a félelmeimet, gondolataimat a szexrõl, és õ ugye jóval tapasztaltabb, és egy csomó minden beigazolódott, amit akkor mondott nekem. Hidd el nem maradsz le semmirõl, ha vártok még egy kicsit!
Nagyon jó a kérdés. Egy 12 éves miért fiatal a szexhez, ha már "érett" testileg. 10 évesen menstuált! Az én koromban 13-14 évesen mensturáltunk elõször a suliban. Pedig csak 27 éves vagyok! Testileg érett vagy már rá. Viszont lelkileg és agyilag még nem hiszem hogy teljesen fel tudnád dolgozni a szexuális együttlétet, és az azzal járó esetleges problémákat. És azt is vedd figyelembe, hogy te lehet hogy érett vagy. De a párod éretlen. Egy fiú életévébõl minimum 2 évet le kell vonni, és annyi a valódi érettsége. Én a helyedben - bár tudod, hogy te rendben vagy - a pasid miatt aggódnék. Az biztos hogy nem tud õ még olyan örömet okozni neked mint te magad! Játsz magaddal és várj még legalább 3 évet! Sajnos a veled egykorú lányok is hasonlóan gondolkodnak, ne próbálj rájuk hasonlítani, te leszel a boldogabb késõbb! Üdv
Figyelj én most 17 vagyok és nekem sem járt ilyesmin 12 éves koromban az eszem, holott volt barátnõm, és mit ne mondja elveszthettem volna a szûzességem akkor, ennek ellenére mégse tettem, hogy miért? Igen egyszerû, rendben van, hogy testileg érett vagy hozzá, de lelkileg nem, hiába érzed úgy, hogy te igen is késze állsz testileg, lelkileg, akkor is nagy valószínûséggel lelki traumát okozhat, lehet, hogy utána elveszted a fiúkba vetett bizalmadat, vagy esetleg amikor tényleg érett leszel rá akkor már nem fogod kívánni, én csak tanácsolni tudom, hogy ne tedd meg, hidd el nem maradsz le semmirõl, mindenek megvan a saját helye és ideje és az számodra egyenlõre nem most érkezett el. ;)
Miért vagy fiatal a szexhez? Például azért mert gyerek vagy még. Nem vagy döntéshelyzetben, nem tudsz felelõséget vállalni a cselekedeteidért. Nem is látod valójában azoknak a valós következményeit. Ez nem kor kérdése egyébként. Sokan élnek így késõbb is de ez legyen az õ bajuk. Valószínûleg azt sem érted amit írok. :( Egy 11-12 éves ember fejlõdésének nem része a szexuális aktus. A maszturbálás pici gyerekkortól jelen van az életünkben és ha a szülõ e tekintetben rendben van, akkor feltehetõleg jó helyen van képzetileg a dolog. Egyelõre ki vagy szolgáltatva az érzelmeidnek, a meghatározó kulsõ körülményeknek. Önmagadat a külvilág visszajelzésein keresztül látod. Nincs kialakult énképed csak a környezeted visszatükrözõdése. Még nem vagy felnõtt. Akkor sem ha égig ér az egod. Valszeg utálni fogod ezt a választ. Sajnos.
hát szerintem is várnotok kéne még!télleg lehet hogy télleg készen álssz + minden de lehet h a barátod még nem akarja és te sem igazán beszéld+ elöször anyáddal aztán cselekdj szerintem de amugy teljesen mind1 most vagy késöbb 1x ugy is meglesz elöbb vagy utóbb de még várj
ahogy ezt leirtad csak inkább a tested és a vágyak hajtanak szerintem várjatok még ezzel hidd el nem maradtok le semiröl.
MEG NE PRÓBÁLD!!!ÉN 14 ÉVES LETTEM VOLNA EGY HÓNAP ÉS EGY NAP MÚLVA AMIKOR LEFEKÜDTEM A BARÁTOMMAL!TEHÁT MÉG CSAK 13 VOLTAM.ÉN IS KORÁN ÉREK, 9 ÉVESEN JÖTT MEG ELÕSZÖR, DE EZT NEM SZABAD!NEKÜNK SEM SZABADOTT VOLNA 14 ÉVESEN!De kérdezd meg anyukád, és ha õ jó szemmel nézi, bár kötve hiszem....NE CSINÁLD!!!!!!
Ha valóban olyan érettek vagytok mindketten, akkor tudtok várni. Akkor bármennyire is kívánjátok, tudtok uralkodni magatokon. Persze vannak természeti népek, ahol a Te korodban már férjnél vannak a lányok, de ott valószínûleg õket senki nem kérdezte, akarják-e már. Ha Te úgy érzed, hogy elég érett vagy hozzá, hagyj magatoknak idõt, hogy kiderüljön, valóban akkora-e az a szerelem. Ez ugyanis nem abból derül ki, hogy megõrülsz érte, annyira szereted, hanem abból, hogy mondjuk 1 év múlva is így érzel-e. Most biztos, hogy úgy érzed, ez sosem fog elmúlni, de várd ki, hogy valóban így van-e! Addig szerezzetek egymásnak máshogyan örömet! Pettingeljetek, az is lehet ugyanolyan jó és megtanít uralkodni az ösztöneiteken. (De ha pettingeltek, akkor is kell védekezni, vigyázzatok nagyon!)
Végezz közvéleménykutatást! Kérdezd meg anyádat, aztán apádat, mi a véleménye a kérdésrõl! Ha velük meg mered beszélni, akkor lehet, hogy érett vagy a szexre! Joguk van tudni róla! Õk felelõsek érted! ÉRTED?????
HA 12 ÉVESEN A SZEXEN JÁR AZ ESZED, AKKOR TE AZTÁN JÓ NAGY QRVA LESZEL. A SRÁCOK ÖRÜLNI FOGNAK, MINDENKINEK MEGLESZEL A SULIBAN ÉS SOSE LESZEL BOLDOG! HA MEGTESZED ÚGY KELL NEKED!
Az "egész jó" az kevés. :) ) Nekem azt jelenti: szart sem ért az egész, többre számítottál. Gratulálok! :) )) Mostantól beléptél a nem szûz gyerekek táborába. :) ))
Én annyi idõs vagyok mint te és még azon gondolkodom hogy milyen lehet a csók .Pedig én is elég érett vagyok már de annyira nem hogy lefeküdjek egy 14 éves GYEREKKEL mert hogy még azok vagytok ráadásul a fiút büntethetik .Nekünk lányoknak meg fõleg vigyázni kell mert ha teherbe esel elkell vetetned és az eléggé fájni fog .Tudom hogy most csak annyt tudnál nekem mondani hogy mennyek a francba mert beleszólok az életedbe de csak jót akarok neked .Ha akarod megfogadod ha ne meg nem:)
hát kedves kérdezõ az az egy biztos h pár év múlva sokat is mondtam 1-2 év kb mindenki ki fog használni csak arra kellesz majd nekik ki fog téged megbecsülni? senki! megszeretni? senki vagyis biztos lesz vki de nagyon nehezen fogod megtalálni...nem írok csúnyát mert távol áll tõlem de 4 szem közt biztos köpnék egyet már bocs -.-
HA 12 ÉVESEN A SZEXEN JÁR AZ ESZED, AKKOR TE AZTÁN JÓ NAGY QRVA LESZEL. A SRÁCOK ÖRÜLNI FOGNAK, MINDENKINEK MEGLESZEL A SULIBAN ÉS SOSE LESZEL BOLDOG! HA MEGTESZED ÚGY KELL NEKED! 100% Haggyad, feküdj le vele. Srácot vihetik nemtomhova kaptárba még nem, de mivel nem vagy 14 ezért rácseszik a srác is, de nem érdekes csináld, nagyon szeret téged, megfektet és bey bey baba ennyi... Én bezzeg ilyen sok ribanccal találkozok meg sok ilyet ismerek tököm tele van ezzel a divattal h "12-13 évesen ciki ha valaki szûz"
Én is 12 vagyok, volt barátnõm, és van is.Nagyon szívesen lefeküdnék vele, már én is teljesen kész vagyok rá, (testileg) és mégis kibírom, hogy nem dugom meg, mert várnom kell, legalább 2-3-4 évet.Muszáj.(Pedig nagyon sexik)
Dugjatok! Seggbe, szájba. De a 14 éves köcsögödet is seggbe meg szája fogják kukizni, de olyan Istenesen. 13/F
welem is hasonló.. és mondjuk már egy ideje 12 wok.. de ezt nem tudom.. :$$ de nekem most nincs barátom. (:
Ha minden igaz, most vagy 15. Gratulálok, öcsém, hogy 11 évesen már a szexen járt az eszed! Gondolom, baromi megbecsült emberke lehetsz a középsuliban/gimiben, de meg is érdemled. Komolyan mondom, beszarás, hogy mik mennek manapság. Bocs a káromkodásért, de az efféle eseteken mindig felhúzom magam.
tecsak egy hülye [email protected] vagy, kamu az egész, mit akarsz, kiveszi ezt be neked, 11 évesen 14 éves pasid van??! -.-" persze, eltudom képzelni, hogy szerethet, egy kis elöl deszka-hátul léc vagy, fogyaggyunk, -már ha igaz amit irtál-a "barátodnak" biztos van másik csaja, hülye kis takonyfejü nyomore'k -.-" mit gondolsz, 11 vesen miért vagy fiatal a szexhez?! már nem azért, de én 13 múltam, de még ennyi idõsen se jár ilyeneket az eszem, barátom eddig csak 1 volt, de vele még csak nemis csókolóztam, mert nem vagyko ilyen ribii mint te, én ennyi idõsen még régen a barátnõimmel barbibabáztam, meg olvastam, képregényeket rajzoltam, nem pedig a brénjárt az eszem -.-" SZÁNALMAS VAGY KISCSILLAG -.-" Pff... 13/L
U.I. -Nagyon igazad van 14/F vagyok es erdekes meg szuz, ugye? Hulyeseget tettel!!!
1-2 ev mulva irod: terhes vagyok?
Utolsó; szerintem õ az egyik ilyen jellegû kérdés feltevõje.
lehet h 12évesen testben nem vagy fiatal hozzá. de lélekben biztos.. és a szüleid biztos féltenek is. de a lényeg, h ha lélekben még tul gyerek vagy ehez akk ne csináld, mert lehet h kellemetlen élmény lesz. tudod, az elsõ alkalom fontos.:D ezért mondtják h 12évesen ne feküdj le senkivel. és ha a fiu idõsebb, akk lehet h nem figyel oda arra h neked jó legyen.:/:D
A kérdező hozzászólása: Csak nyáron tettük meg. Nem lettem terhes, és egész jó volt.
14 év alat büncselekménynek számit mondjuk vmi bajod lenne mondjuk tehebe esel akkor mi lesz
Én 12 évesen m ég azzal sem voltam tisztában, hogy nõ vagyok:-) Szeritnem is korai, legalább 16 évet javaslok, hogy addig érdemes várni. De te valóban "érettnek" tûnsz, és ha nagyon akarod, úgyis meg fogod tenni. Ha már felizgat a gondolat is és nedves leszel, akkor valóban affelel fejlõdik a szervezeted, hogy kezdesz alkalmassá válni az aktusra. De ne felejtsd el, hogy a szex nem a testiségrõl szól, hanem az érzelmek kinyilvánítása. Ehhez érzelmileg kell felnõni. A lényeg, hogy ne bánd meg, és védekezz. Próbáljatok eleinte inkább csak pettingelni, izgatni egymást közösülés nélkül. Bármit lehet, csak közösülni nem. Van szátok, kezetek, játszatok ezzel egy darabig, és meglátjátok... Én örülnék, ha megírnád, mi hogy történt és hogy érzed magad.-)
Nem attól leszel érett a szexre, hogy menstruálsz már 1, 5 éve, és nedves leszel, ha meglátod. Ez normális folyamat. Akkor leszel érett a szexre, hogyha bátran azt mered mondani, hogyha terhes leszel, felvállalod az ezzel járó felelõséget. Márpedig elég hülyén nézne ki egy 13 éves anyuka. Játszál, bulizzál, még nagyon kicsi vagy. Ráérsz ezzel még úgy 5 év múlva foglalkozni. Másrészt, ha most elkezded, nagyon hamar ki fogsz égni, és mire 20 leszel, már unni fogod az egészet. Várj vele! Amúgy egy 14 éves kisfiú amúgy sem sokat tudna neked adni, hisz még õ is gyerek, mint te.
Hát én biztos nem hagynám a lányomnak ilyen idõsen! Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyet tenne!
Elolvastam a kérdést, a hozzászolásokat is, és a hozzászolásokkal egyett tudok érteni, csak szerintem felesleges, mert igy is ugy is megfogja tenni, ezt ti is tudjátok.Az emebr ilyen kérdésben hiába kér tanácsot ugy is a saját feje után fog menni. Így én csak azt mondom az egészre hogy nem értem. nem értem hogy a fene történt a világgal az elmult 5 évben. nem értem hogy mire jó ez hogy gyererkek 11-14 évesen szexelnek. mi lesz majd 5 év mulva 5-6 éves gyerekek fognak itt feltenni ugyanilyen kérdéseket? " figyeljetek 5 éves vagyok van egy 7 éves barátom , szeritnetekkorai lenne lefeküdni vele?" Bocs kedves kérdezõ de nekünk a te kérdésed olyan mint neked az én 5-6 éves kérdésem, mert leeht 5 éve mulva majd te fogsz meglepõdni és azt fogod mondani hogy 5 évesen? éncsak 12 évesen kezdtem. szerintem nagyon gáz, már maga a kérdés is amit feltettél. Elöször is a fiúk késöbb érnek, nekem 16 éves koromba mikor láttam hogy a barátnõm már többet akar, sosem mondta csak éreztem hogy õ jobban felvan rá készülve, pedig nem is beszéltünk róla csak éreztem hogy nagyon közel vagyunk már hozzá, és én még nem vagyok kész erre, és inkább szakitottam vele. és az a gond hogy ha te ezt 12 éves korodban megteszed majd ha 17 leszel és komolyabban fog érdekelni egy srác, már olyan szinten látszani fog rajtad a multad, hogy nem fogsz már kelleni senkinek, max arra hogy jól megdugjanak, de akkor már te ettõl nem leszel boldog, mert lelki dolgokat is akarsz majd, de akkor már késõ lesz, és akkor fogod azt mondani hogy bárcsak ne tettem volna meg 12 éves koromban. tudom hogy most nem érted hogy mi az összefüggés a két dolog között, hát elmondom, az hogy aki 12 éves korában kezdi a szexet a 16-17 éves kor helyett, az már 16-17 éves korára kiélt lesz, és megfog rajtad látszani és senkinek nemfogsz már ugy kelleni. ennyi. bocs mindenkinek ha kicsit primitiven fogalmaztam de feldühit ez az egész.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?Meg annyira gyerek vagy, inkabb azt kene elvezd es nem a szexet!En 19 evesen vesztettem el a szuzessegem amit a mai napig nem bantam meg, pedig elhiheted nagyon sok fiu orult volna, ha megkap.Emlekszem a gimiben azokat a lanyokat, hogy kinevettek akiken mar vegig ment a fel iskola.Engem pont azert akart mindenki, mert erdekes voltam szamukra es tudtak, hogy engem nem konnyu megkapni!Erted mit akarok mondani?Hidd el annal ertekesebb leszel, ha nem ugrassz az elso szora!Tudom, nem sokat er az En szavam, de kerlek varj meg ezzel es terjunk vissza erre kb.2 ev mulva! Udv.egy joakarod!
Szia! Tudom, hogy ezt már tuti sokan mondták, de a szüzesség kincs. Nem arról van szó, hogy a házasságig tartogatni kell, mert szerintem az megint csak hülyeség. De még csak 11 vagy. Istenem, az még annyira gyerek és ezen most ne sértõdj meg. Lehet, hogy imádjátok egymást, de szinte biztos vagyok, hogy nem õ lesz veled életed végéig. Nagyon meg kell gondolni, hogy kivel fekszel le. Sajnos még idõsebbek is döntenek rosszul. Az egyik barátnõm 18 volt, mikor elveszítette és a pasi elhagyta rögtön. Szóval szerintem még várnod kelle vele néhány évet. Például azt sem írtad, hogy mióta vagytok együtt, ennyi idõsen nekem már a 3-4 hónap is rettenetesen hosszúnak tûnt. És abban sem vagyok biztos, hogy egy 14 éves fiú erre készen áll. Az egy dolog, hogy ezen jár az agya állandóan, de még õ is gyerek. Az öcsém 17 éves, de szerintem még õ is nagyon éretlen ehhez is. A másik meg, hogy valószínûleg még õ sem tudja, hogyan is kell szeretkezni. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, mert ezt ugye mindenki tudja, de hidd el, hogy nem mindegy kivel csinálod elõször. Nem akarlak elkeseríteni de azt is kétlem, hogy élveznéd vele az elsõt, hisz "kezdõk" vagytok és ez a negatív élmény akár az egész életedre kihathat. Szerintem lassan kéne haladnod, annyi idõd van még felfedezni magad és a világot meg a szexel kapcsolatos dolgokat. Én ennyi idõsen sõt még 14 évesen is úgy gondoltam a szexre, hogy én ezt soha nem fogom csinálni. A lényeg, hogy a csókolózás a simogatás is nagyon izgalmas tud lenni, felfedezitek egymást. Aztán késõbb hiddel ez hiányozni is fog, mert inkább maga az aktus kerül elõtérbe. Egyébként a barátoddal beszéltél már errõl? Akkor vagytok igazán érettek, ha beszélni tudtok errõl egymással, ide nehéz eljutni ilyen fiatalon szerintem. Vagy legalábbis én nagyon szégyenlõs voltam. Több év telt el mire mindig el mertem mondani, hogy ez vagy az jó vagy nem, pedig én 16 voltam mikor elveszítettem. Véleményem szerint még ne tedd meg, beszéljetek róla, pettingeljetek, ha már annyira vágytok egymásra, fedezzétek fel egymást, olvass errõl sokat, akár neten, akár könyvekben. Az is fontos, hogy tisztában legyél a lehetséges következményekkel, betegségek és gyerek is lehet belõle. Ezek fontos dolgok és nem ártana, ha akivel ezt majd (évek múlva) megteszed az is felelõsségteljes legyen, akárcsak te.
Szerintem ha ugy érzed h lelkileg felkészültél nem számít a kor.Saját tapasztalat.DE CSAK ÓVATOSAN!!!!
Figyelj, ha esetleg terhes maradsz 12 évesen (mert a gumi nem véd 100%ban) akkor mti teszel? A gyereket intézetbe adják, a szüleid nyakára meg a rendõrség fog járni, hogy hogy engedhették ezt neked! Na ezt szeretnéd? Vagy téged is bedugnak egy javitóba és akkor vége a nagy lehetõségeknek az életedbe (középsuli, fõsuli, meló, stb) Tudom, most még ilyenek baromira nem érdekelnek, csak hogy te is a menõk közé tartozz a suliban. De hidd el nem ciki szûznek maradni 17 évesen sem! Én annyi voltam és most 24 vagyok. Kiszámolhatod hány éve volt már... És nem bántam meg! Próbáljatok valami más programot kitalálni a barátoddal. Az is jó szórakozás lesz, és addig sem jár az eszetek a szexen! :) kitartás!
11 vagy, a pasi biztos átejt
Sok igazság van az elõttem hozzászólók válaszaiban. Én mint nõ úgy látom, hogy a kérdést egy igazán hozzáértõ embernek kellene feltenned. Menj el nõgyógyászhoz, és ott beszéld meg vele, mit ajánl. Õ tutira meg tudja mondani, korai e, és ha igen, miért. Rögtön tanácsot is kérhetsz tõle, pl. hogyan védekezzetek a betegségek és a nem kívánt terhesség ellen. Elmondja, mik a lehetõségeid ha terhes maradsz, stb. A vizsgálat után arra is választ kaphatsz, tényleg teljesen befejezõdött e a testi érésed. Szerintem mindenképp menj el nõgyógyászhoz, mielõtt fejest ugranál az ágyba. Szerintem kisérjen el a barátod is. Jó ha hall ilyenekrõl. A kezdõ fiúk mindig lazábban veszik a védekezést, utána meg sopánkodnak. Ha felnõtt módjára akartok viselkedni, tájékozódjatok elõtte, milyen következményei lehetnek tetteiteknek. Mert ugye aki maga dönt a sorsa felõl, annak magának kell vállalnia a döntések következményeit is.
Nézd, elég régen volt a kérdés feltéve, de nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy: megtettétek-e? Igaza van mindenkinek, hogy azt mondják, ezek a szülõkre is tartoznak, DE szerintem a "mai világban" már senki nem köti a szülõk orrára, hogy mikor vesztették el a szüzességüket. Lehet, hogy azóta megvolt, akkor azt mondom: Én is ezt tettem volna a helyedben!! 12 évesen engem is egy hajszál választott el attól, hogy elveszítsem a szüzességem, én is érett voltam rá, pont úgy mint te (szerintem).....és megmondom õszintén, hogy sajnálom, hogy nem tettem meg, még akkor is , ha csúnya és fájdalmas volt a szakítás, de utánna csak arra tudtam gondolni: "Basszus mért nem tettem meg???!!!" Úgyhogy minden esetben: HALGASS A SZÍVEDRE és DÖNTS TE!!!
Ha mindketten akarjátok, élvezzétek a szexet, egymást amilyen sûrûn csak akarjátok. De van egy dolog, amire NAGYON kell ügyelni: hogy ne ess teherbe! Okos lánynak tûnsz, nézz nagyon alaposan utána a fogamzásgátlással kapcsolatos folgoknak! Sok-sok "világrengetõ" orgazmust kívánok! :)
istenem hova fajult ez a világ??gyereket nem akarsz esetleg? Babázzál inkább .pffffff srác
utolso, ez a kerdes legalabb 4 eves. Ahogy a kommentbe irta a kis R*banc. Most gondolom ennyi ido utan hogy nez ki 18 eves korara kieg, meg az is lehet h terhes is lett-.-"""" En meg 15 evesen is korainak tartom nem hogy 11 evesen. A vilagot elcsesztek az emberek hova jutottunk. Szep:((( Ha majd nekem lenne gyermekem nem ugy tanitanam neki hogy a "te eleted azt csinalsz vele amit akarsz" hanem idobe felvilagositanam meg minden. A szuleid tudtak errol? 14/F

12 éves vagyok. Ötödikes. Van egy fiú 14 éves, nyolcadikos. Régebben (szeptembertől decemberig) nagyon odáig voltam érte. Aztán felfogtam, hogy nyolcadikos, és hogy teljesen reménytelen a dolog. Szerintetek?

Az egész úgy kezd?dött, hogy másfél éve a neten (nem facebookon. Gyerekoldalon.) dumáltunk szinte mindenr?l. Év elején az ? sulijukat és a mienket összevonták, ezért szinte mindennap láttam. Neki volt fent képe, nekem nem. Én tudtam, hogy ki ?, ? nem, hogy én ki vagyok. December 7-én mertem el?ször ráköszönni, mert nagyon féltem és izgultam. Azóta mindennap köszönünk egymásnak, de csak neten dumálunk. Sok közös van bennünk, szinte ugyanúgy látjuk a világot. Rocker fajták vagyunk mindketten (igen, szerény rocker. Egy szál cigit nem szívtunk el életünkben. Pia, drog soha még eszembe se jutott. grr...) Õ az a fajta tizennégy éves, aki gyerekként viselkedik. Nem képzeli magát nagy gyereknek. Én sem magamat. Szeretek gyerek lenni. Nem tudom, vagyis nem merem magamnak bevallani, hogy újra tetszene. Ugyanis hogyha (ami teljességel lehetségtelen (by: Barney) de esetlegesen) én is tetszek neki. S?t!, mi több járni szeretne velem, én nemet mondok. Azt hiszem azért, mert félek a szerelemt?l. A csalódástól. Egyszer úgyis vége lesz. Szerintem egyedül fogok meghalni. Szerény véleményem szerint nincs olyan, hogy "igazi", csak mese az egész. Csak azt nem értem, hogy akkor miért tetszik :S Ez így nagyon gáz... Egyébként nagyon rendes fiú. Félévkor kemény négy négyese volt, a többi mind ötös. Nekem egy négyesem volt... Amúgy a többiek szerint elég nyomi, érdekes feje van, de szerintem nagyon nagyon nagyon helyes. Szóval így a végére, fogalmam sincs, hogy mit érzek. Lehetséges felvetés lenne, hogy ez csak egyfajta rajongás...(?) Nem tudom. Légyszíves normális válaszokat írjatok. Tudom, hogy sokak úgy vélik, menjek vissza barbie-zni. Köszönöm szépen, nem élek a lehet?séggel (inkább az a legózós típus vagyok). Utolsó tanácstalanságomban írok erre az oldalra.. El?re is köszönöm az esetleges válaszokat, tanácsokat és véleményeket!

Legjobb válasz: Tényleg gyerek vagy még, de ez egyáltalán nem baj. Beszélgessetek tovább, egy jó barátság is kialakulhat közöttetek. Nem fogsz egyedül meghalni, ez butaság. De az is igaz, hogy NEM 12 évesen fogsz találkozni az életed nagy szerelmével. :)

Tényleg gyerek vagy még, de ez egyáltalán nem baj. Beszélgessetek tovább, egy jó barátság is kialakulhat közöttetek. Nem fogsz egyedül meghalni, ez butaság. De az is igaz, hogy NEM 12 évesen fogsz találkozni az életed nagy szerelmével. :)
én ismertem olyat hogy egy 13 éves egy 8 évessel járt :D a kis pedofil :D
Egyébként kemény, hogy egy ötödikes lány magasan felülmúlja a fogalmazásával, helyesírásával az itt lévõ felnõtt egyedek jó részét :DDD (8. voltam)
Legelsonek uzenem hogy en akkor talalkoztam vele.Kerdezonek:Ne beszelj hulyesegeket.Nem fogsz egyedul meghalni.Ha legalabb baratsag lesz koztetek az nagy dolog.Utana mehetsz tovabb.
Hát 1 biztos... te sem 12 éves vagy! :D
A kérdező hozzászólása: 12-es: Köszi :) 13-as: Ez nekem szólt?
Csak annyit tudok mondani: Hajrá! :) Ha egyelõre nem jön össze semmi, még lehettek jó barátok, ahogy az elõttem szólók említették. Én is ilyen szituációban voltam. Életem nagy szerelmét iskolás koromban ismertem meg. Tizenhárom éves voltam, amikor beleszerettem, úgy igazából. Õ 14. Majd gimibe is osztálytársak voltunk. Tizedik végén jöttünk össze. Utána 4 évig jártunk. Majd tartottunk egy kis szünetet, mert kimentem 3 évre Amerikába. Majd miután hazajöttem, itthon várt. Miután leszállt a gépem, a reptéren megkérte a kezemet. Két éve boldog házasok vagyunk, és nemsokára szüleik a kislányunk, Nóri. :) Szóval majd' 18 éve ismerem a férjem. N/25
A kérdező hozzászólása: Az jó..csak elég valószínû, hogy soha nem leszünk osztálytársak, de amúgy köszi:)
Az utolsó kommentelõ sztorijában nem pont az azonos osztály volt a lényeg... szerintem...
A kérdező hozzászólása: Köszi:D
A kérdező hozzászólása: Oké...köszöntem. Szeretem az emberek megoszló véleményeit :)
Ez nem szerelem, csak kezd a szervezeted, személyiséged változni, kezdenek vonzani a srácok és most épp õ a soros.. Üdv néked édes kamaszkor! Ahogy te is írtad, még gyerek vagy így nem vonhatsz le ilyen messzemenõ következtetéseket az élettel kapcsolatban..egyszerûen nincs értelme. Felesleges ilyeneken gondolkodni, hogy "szeretem?járjunk?"... beszélgessetek és lehet, hogy 16-17 évesen akár lesz is valami köztetek.
nincsmit;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm válaszod. :) De tényleg. Neked sok sikert a fiúhoz! Remélem lesz belõle valami :) Azt hiszem igazad lehet. Mindig a barátnõimmel vagyok. Ritka az, hogy egyedül lennék. Erre, még nem is gondoltam, köszi :) És természetesen mindig mosolygok rá :)
hát én is 12 éves lány vagyok...és én is egy 8.-os fiúba vagyok/voltam szerelmes(énse tudom eldönteni hogy ez most szerelem vagy sem)...csak annyi hogy az a fiú meg tesóm legjobb haverja:D én viszont mostanra már kezdem feladni...hogy ebbõl nem lehet semmi...ezt gondolom..én is "rocker fajta"vagyok ahogy te is írtad..de szerintem ne add fel!látszik az írásodból is különben meg hogy értelemes vagy(meg ahogy látom írtad is hogy csak 1 4-esed volt).És nem tudom hogy vagy barátnõ terén de, ha mindig a barátnõiddel lógsz, akkor a fiú nem nagyon tud téged leszólítani...érted mert hát ott a barátnõd/barátnõid így még is csak nem elõttük akar veled beszélgetni..érted.Meg amikor köszönsz neki akkor mosolyogj!:) ;)
A kérdező hozzászólása: Az ömm...érdekes:D De itt "csak" 2 év van...
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát köszi:D :) Csak azt nem értem, hogy ez mi amikor én nem szeretnék szerelmes lenni. Meg azt se szeretném, hogy úgy komolyabban tetsszen valaki. Gyerek szeretnék maradni, addig ameddig tudok, nem ezzel foglalkozni. Csak az a baj, hogy nem értem magamat. De köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az azért sokat jelent. Hogy csak a folyosó másik felérõl mondok neki egy szia-t, vagy szinte mindig egy tanteremben ülünk...
Ennyi helyesírási hibával inkább legyen 12 éves, mint 22...
1. Tanäcsom. Neked vannak szüleid ? Mert ha nem erre akkor mi a picsänak tartod öket ? Odajärnak hozzäd melegedni ? 2. Menjel csak vissza pandäzni :D
Csak azért mert te egy ódivatú vénember vagy attól még nem kell leszólni csak azért mert a sár kicsit korán kezdi. Ha tetszik a csaj menj oda hozzá és beszélj vele, nem azt mondtam hogy rohand le csak menj oda és elõször csak kezd egyszerüen fuss ösze vele minél töbször ha a sulibol ismered akk ebédelj vele vagy csak rgyszerüen szórakozzatok találkozzatok sulin kívül is (de azért idõsebb lányal óvatosan) aztán ki tudja talán lesz belõle valami.
Bravó anyuka! csak így tovább! Buzdítsad csak a 12 évest. Ragyogó!
Bocsi de mint anyuka muszáj ezt mondanom hogy kicsi vagy az hagyján meg mit tudsz arról hogy mi a szerelem vagy bármi ilyen? Amúgy meg gondolom mind a kettõtöknek van facebookja akkor írj rá az elsõ alkalommal de ne tudasd vele hogy tetszik majd mikor már párszor beszélgettél vele akkor mond el neki hogy tetszik.
Hány éves vagy? 22? 12 éves az még gyerek. A magad nevében kérdezz!
Énis nagyon bele voltam zúgva egy lányba mikor annyi idõs voltam mint te. Egyébként jó barátod a lány? Mert én az összes szabad idõmet vele töltöttem és mégsem mertem megkérdezni. Ha te meg mered és õszinte vagy vele akkor el fogja mondani a véleményét úgyis.

Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.

Legjobb válasz: 2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.

2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.
A túlsulyod semmiképpen nem normális a kosár méret egyén függõ. De ha mondjuk olyan sportot ûztél amitõl széles a hátad még lehet magyarázat a nagy körméretre. Én 30 vagyok 85-91ven a körméretem pár kiló plussz van rajtam, de nem sok, viszont nekem alapból nagyon széles a hátam mert régen úsztam.
Most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vársz... már bocs. 1. Akkora a melled amekkorának lennie kell 2. A mell nem elkezd nõni pl 10 évesen, és a halálodig meg sem áll... Hanem valamikor nõ egy kicsit, aztán leáll, ennek sem idejét sem a menetét nem tudhatod. 3. A mell méretedhez a magasságodnak és a korodnak sincs semmi köze... Igen, normális. Minden lánynak, ahogy serdül nõ a melle. Nyugodj meg, és fogadd el.
90 az nagyon sok..... elég túlsúlyos vagy, nem?
Ha valaki azt mondja, hogy nem normális, akkor sem tudsz semmit tenni. El kell fogadnod a melleidet olyannak amilyenek!
Egy sima boltban 80-85-ig vannak a körméretek...szóval az már igencsak jelentõs túlsúly. Viszont még nem fogyókúrázz, fiatal vagy ahhoz:)
Hát, a 90-es körmérettel nem éppen csak duci az ember. Szóval, egyél egészséges ételeket mértékkel, és mozogj sokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen túlsúlyos vagyok de éppen csak. Inkább duci mint túlsúlyos.
Hat, nem tudom, szerintem kicsit sok. En 14 vagyok, es 70 A-s. Naagyon kicsi. :(
El kell fogadni amit kapunk, és együttélni vele. :) Egyébként kérlek feltétlen húzd ki magad, mert én is korán cicisedtem ki az iskolában, senkinek nem volt még ekkora melle, én persze szégyeltem és fusztrált, és összehúztam magam állandóan.....meg is lett az eredménye, tiszta görbe a hátam, és már ki sem bírom magam húzni..::(
Én is ekkorát hordok, de én 36 éves vagyok, és erõsen túlsúlyos (jelenleg terhesen 90 kiló). Nem a kosármérettel van a gond, hanem a 90-es mell alatti mérettel. Bár lehet szélesebb bordák vagy hát miatt, de 12 évesen ez egy kicsit túl sok. De még kinõheted a problémát!
Egyik barátnõm vékony, izmos testfelépítésû, de széleshátú evezõs alkat, neki is ekkora, ezért mondtam, hogy normális. A 90 nekem is soknak tûnne amúgy, de ha a súlyáról várt volna véleményt, nem a mellméretét írja.
Persze, normális. De még változhat mind a méreted, mind a magasságod. Hordj mindenképpen melltartót!
Anyám 41 éves, és neki ekkora a melle.xd

Hány cm volt a farkad 12 évesen? Vagy hny cm volt a vaginád 12 évesen?

Legjobb válasz: Miért pont 12 évesen? Amúgy meg ki az hülye, aki a pináját méregeti? :D

Miért pont 12 évesen? Amúgy meg ki az hülye, aki a pináját méregeti? :D
jobb dolgom is volt, mint vonalzót dugdosni a nemi szervembe :D beteg
Hát, de legalább megvolt benne a jó szándék, hogy a lányokra is gondolt XD
12 évesen nem a vaginámmal foglalkoztam, hanem a tanulással.
nah ezt akartam írni :D best question on the day :)
hogy lehet egy vaginát lemérni?
question of the day.. :D
14cm kb. És mielõtt megkérdezed, nem nõtt azóta még 20cm-t, megállt 17nél.
Vaginát hogy méred le?! Azt meséld már el nekem, légy oly kedves... De 12 évesen nem ezzel foglalkoztam én sem.
Kill yourselves! :D de komolyan miért érdekel?
Hogyan mérjem meg??
ez egy 12 éves kiscsaj xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!