Találatok a következő kifejezésre: 12 eves meg a telen (3 db)

12 eves vagyok meg a telen elcsusztam a jegen es nagyon beutottem a fenekemnel es a derekamnal azt a csontot nem tudom hogy hivjak remelem ti tudjatok mirol beszelek. Mi tortent hogy meg mindig faj?

Na szoval akkor alig tudtam felalni es meg most is amikor ulok nehezen allok fel mert meg mai napig is faj.Mit tegyek?Milyen bajom lehet?Hogy nem mult el meg azota?

Legjobb válasz: Az a farcsont, vagy a medencecsont amire ráesel, ésha fél év múltán sem sikerült kiheverni lehetséges hogy berepedt vagy begyulladt a csonthártya, mindenesetre ezt csak röntgen alapján lehet megmondani, úgyhogy ezzel majd menj el a körzetihez aztán mond el az majd beutal a megfelelõ osztályra. (mindenesetre ez ciki, ha valaki ilyen mesterien elesik;)

Az a farcsont, vagy a medencecsont amire ráesel, ésha fél év múltán sem sikerült kiheverni lehetséges hogy berepedt vagy begyulladt a csonthártya, mindenesetre ezt csak röntgen alapján lehet megmondani, úgyhogy ezzel majd menj el a körzetihez aztán mond el az majd beutal a megfelelõ osztályra. (mindenesetre ez ciki, ha valaki ilyen mesterien elesik;)
17 évesen estem ugyanígy a farcsontomra, nehez ülni, állni nem tudtam. Elmentem a háziorvoshoz és kértem beutalót, mivel nem aznap mentél el vele a traumatológiára. Doki megröntgenezte, aztán írt fel kezelést. A legrosszabb esetben fizikoterápiára kell majd járnod, ahol ion áramot vezetnek a popsidba :-D Nem fog fájni, abszolút nem érzed, kicsit csípni fog mint a csalán, de hozzá lehet szokni. Kenegetheted Voltarennel, Diclofenakkal, Flector, és hasonlók, ezzel nem csinálsz kárt. Amúgy meg sokáig érezni fogod, fájogatni fog, ez nem olyan pár nap alatt gyógyuló sérülés. Évek kérdése. Remélem nem ijesztettelek meg, nem lesz semmi baj, sikeres felépülést, fel a fejjel :-)
Vegyél ps3 at
A kérdező hozzászólása: miért?
Szerintem meg 12 évesen vegyed a kezedbe a tankönyvet, és tanuljál, ne csak Xbox meg PS-bõl álljon az életed! Azt a pénzt értelmesebb dolgokra is lehet fordítani!
xBox mert arra van a legtöbb játék :)
A kérdező hozzászólása: mire? -_-
Mert mikor psezzen??30évesen? sok agyatlan... Egy gyereknek még igenis játszani kell. Sajnálom akik ilyen felfogással rendelkeznek. Jézusom, el sem hiszem.
Wii U egyértelmûen:-) A másik kettõ(xbox meg ps3) már elavult, a Wii U viszont még csak most jön, és mindenben jobb lesz minden konzoltól!
Ennyierõvel várd meg a ps4 et az lesz aztán a combos masina...

Létezik még olyan "stílusú" Minecraft szerver ami még a bétát idézi? Nem 12 évesek mindenhol.500ft-ért crea, telek rendszer stb.

^^

Legjobb válasz: Szia, Éppen most készülök egy ilyen stílusú szervert készíteni amit te most felsoroltál. Egy régi szervert szeretnék ^folytatni^; A nevét elmondom hátha emlékszel rá(ha voltál fent rajta :-D ) TitanCraft a szerver még nagy ALPHA ban van szóval még azért várni kell... (Ha érdekelnek a részletek akkor írj privátot :-) és nyugi nemlesz Plotme telekrendszer mert az szerintem is hülyeség...) UI.;Bocs a hibákért ... mobilról vagyok.

Szia, Éppen most készülök egy ilyen stílusú szervert készíteni amit te most felsoroltál. Egy régi szervert szeretnék ^folytatni^; A nevét elmondom hátha emlékszel rá(ha voltál fent rajta :-D ) TitanCraft a szerver még nagy ALPHA ban van szóval még azért várni kell... (Ha érdekelnek a részletek akkor írj privátot :-) és nyugi nemlesz Plotme telekrendszer mert az szerintem is hülyeség...) UI.;Bocs a hibákért ... mobilról vagyok.
Megnyílt? Engem is érdekelne... :) Mi az IP? Eredetis?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!