Találatok a következő kifejezésre: 12 eves meg a (220 db)

köszi :D
Nem annyira gáz, pont abban a korban vagy, amikor ezt már abba szokták hagyni. De inkább babázz, mint hogy sok kordbelihez hasonlóan pasizz, igyál stb...
Inkább babázz, mint hogy egy kis ribanc k.rva legyél, mint a legtöbb kislány. :S
Én még kis mackóval alszok és én már 13 éves vagyok nem egyáltalán nem ciki. Aki meg úgy gondolja hogy ez az egész ciki azt le kell sz.rni úgy ahogy van ;D
Minden emberben benne van a gyerek :) Én idén leszek 21, és még mackóval alszok. Hát Istenem, és akkor mi van...? XD Jó, mondjuk én alapból magasról teszek mások véleményére... ha valaki ilyen miatt cikiz, ne is törõdj vele ;)
Egyáltalán ne érezd "cikinek"!!! Én egy 32 éves édesanya vagyok és szeretném, ha a most 17 hónapos kislányom ilyen korában még babázna! Én is babáztam (nemcsak Barbie-m, hanem "bucibabám" is volt) és ezt hangoztatom is!!! Ne akarj olyan hamar felnõni! Olyan jó gyereknek lenni, hidd el...! Lehetsz nagylány még bõven, sok-sok éved van rá! Amúgy meg nem kell a többiek orrára kötni, a saját kis szobádban azt csinálsz, amihez kedved van!!!
A kérdező hozzászólása: ha irtok felpontozok :)
A kérdező hozzászólása: de választ -.- :D

Lehetséges hogy 12 évesen még kihullik a tejfogam?

12 éves vagyok és fáj a fogam és olyan mintha mozogna!Lehetéges hogy 12 évesen van még tejfogam?

Legjobb válasz: igen megeshet, ha erõs fogaid vannak.

igen megeshet, ha erõs fogaid vannak.
nekem 13 évesen esett ki az utolsó :D nyugi, lehetséges, hogy van
A testvéremnek 18 éves korában is volt tejfoga. Ezért ki kellett húzni, hogy fogszabályzója legyen.
13 éves vagyok tavaly esett ki az utolsó 2 és még mindig nem nõtt helyette új... Remélem fog..
nekem van vagy még 5!(most is mozog 1) 12/L
nekem tegnap esett ki és legalább 1 van még 12/L

12 évesen borotválhatom a lábam? Mert nagyon ciki ha felveszek egy harisnyát és nagyon átlátszik. Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy borotválni akarom a lábam? FONTOS!

ELÕRE KÖSZI!

Legjobb válasz: miért lenne ciki? magadtól is vehetsz drogériákban ha kapsz zsebpénzt, vagy csak kérj anyukádtól :) nem nagy ügy :)

miért lenne ciki? magadtól is vehetsz drogériákban ha kapsz zsebpénzt, vagy csak kérj anyukádtól :) nem nagy ügy :)
A borotva sohasem ajánlatos, csak sötétebb és erõsebbek lesznek tõle a szõrszálak. Mondd meg anyukádnak, hogy téged zavar a szõr, és kérd meg, hogy vigyen el kozmetikushoz, aki majd legyantázza neked. :)

Baj ha 12 évesen még nem szőrös a "micsodám"? (Lány vok)

Am már tapasztaltam fehér váladékot a bugyimban (tudom mi az)

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem baj, egyéni hormon-háztartás függvénye a dolog. Üdv!

Nem, egyáltalán nem baj, egyéni hormon-háztartás függvénye a dolog. Üdv!
Nem, baj. Örülj neki, hidd el rossz lesz a szõrösödni fog a nemiszerved.. 13/L
Egyáltalán nem baj, ez teljesen természetes.
Még ráérsz!
Micsoda ??
A kérdező hozzászólása: A lányokat ri-ban-co-zó és fa-szo-pó hülye pi-csá-zó srác. Itt a GyK-n ~80% õt írják a lányok, vagy õt is 12-16 év között ideálnak.
Én 14 éves lány vagyok, és nekem nem Fluor Tomi az ideálom, sõt mi több nincs is ideálom. Van olyan ismert "celeb", aki tetszik, pl. Vastag Tamás, de Õ sem az ideálom. Van egy pasi ismerõsöm, na Õ az ideálom. És még csak nem is hasonlít Fluorra. De eszméletlenül jó pasi. :) 14/L
fluor egy idiota se99 es megis 14 evesen vagyok ezen a velemenyen...
Hányni tudnék tõlük... 15/l
szeretem a [email protected]
fluor egy undorítóseggnyaló

Hamarosan 12 éves lesz a lányom elkezdheti most még a balettot?

Legjobb válasz: Ha szorgalmas, laza, és jó a ritmusérzéke, igen. Meg attól is függ, hogy milyen szintre szeretné hogy eljusson a kislánya.

Ha szorgalmas, laza, és jó a ritmusérzéke, igen. Meg attól is függ, hogy milyen szintre szeretné hogy eljusson a kislánya.

Normális egy embernél ha 12 évesen kielégíti magát? A barátnőm csinálja és még nem jött meg neki. Emiatt nem menstruált még?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.

Biztos, hogy nincs köze ahhoz, hogy még nem menstruált.:) Szerintem nincs rossz abban, hogy 12 évesen önkielégíti magát. Jobbik eset, ha ezt csinálja..És nem bulikba mászkál és pasizik- az utóbbi ér rá jobban. Elárulok még egy 'titkot'- én is lány vagyok de én még korábban kezdtem :D. De 18 vagyok még és szûz.Ja és 12 éves korom körül jött meg nekem is.
Valaki csinálja, valaki nem, de a mensihez semmi köze nincs ennek.Van aki nemiérettség szempontjából késõnérõ és csak 15-16 évesen lesz mensije, fiúknál is biztos láttal olyat aki nagyon alacsony, meg sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, az ilyen típusúak is késõbb fejlõdnek többnyire.Szóval semmi köze a mensihez ennek, 12 évesen meg még nem nagy baj, ha nincs mensije.
Én 11 éves korom óta szinte minden nap végzek önkielégítést. 18/F
nem, nem baj ha csinálod csak ne tedd túl gyakran
én is ennél sokkal sokkal elõbb kezdtem.. le sem merem írni mikor.. viszont már majdnem 14 éves voltam mikor elõször megjött, no para:) én késõn érõ típus vagyok- és lány, ha nem lenne vili:D
Nyugodtan maszturbáljon a barátnõd, mert ennek semmi köze a menstruációhoz. A maszturbálás egyébként is nagyon hasznos, mert így ismeri meg a testét.
A kérdező hozzászólása: jójó, egmondom neki, hogy nincsen semmi baj. :)
A barátnõd nyugodtam önkielégíthet, de csak akkor csinálja ha szükségét érzi, és ne azért a butaságért mert azt hiszi ettõl megjön, emiatt nem szabad csinál, az nem jó, ha úgy érzi játszania kell magával csinálja, de ne tévhitek miatt..De az sem igaz, hogy magabiztosságot adna, valaki csinálja, valaki meg nem ilyen egyszerû.Meg még annyira fiatal, hogy nincs semmi baj, hogy nem jött meg neki.
A kérdező hozzászólása: oksaa õ azért csinálja mert neki ez jó érzés xD nemtom énse h neki mikorfog megjönni :)
A kérdező hozzászólása: ja okééh :D és mindenkinek köszi a kommentelést :)
A 18/F vagyok, és a mosoly jelet néhány hozzám szóló válaszára/hoz tettem ki. :)
A kérdező hozzászólása: mii? most kihez beszélsz? :O
:)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:29 .... és látod, neked se jött meg még. :P
A kérdező hozzászólása: megnyugtattatok, mert félt, hogy nem jön meg neki azért. és naponta csinálja de olyat hallottam h az önkielégítés magabiztosságot ad :) hát nemsi tudom.. lehet :D
18/F=viszont te nem fogsz menstruálni:)
Nincs köze a mensihez. :) És nyugodtan csinálja, csak igazi szexet ne! x)

Sajnos én csak 12 éves lány vagyok és nem vagyok valami szép. És az anyukám se engedi, hogy sminkeljem magamat a korombeli lányok meg olyan 14-15 évessnek nézznek ki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 12 évesen ne sminkeld magad jól teszi anyukád hogy nem engedi.Jó ribik lehetnek az osztálytársaid/barátaid hogy úgy néznek ki mint egy 14-15 évesek.12/L

12 évesen ne sminkeld magad jól teszi anyukád hogy nem engedi.Jó ribik lehetnek az osztálytársaid/barátaid hogy úgy néznek ki mint egy 14-15 évesek.12/L
szemceruza, szempillaspirál, szemöldökceruza és szájfényt szerintem simán használhatsz, az nem feltûnõ, de pandamaci fekete szemek, fekete rúzs... stb... ribis smink az tényleg nem kell a korodbeli lányoknak. tudom, ilyet nem kellene írnom, fõleg, mert 23 évvel vagyok idõsebb (és mert csúnya dolog átverni bárkit is) de ha tényleg akkora szívfájdalmad ez, és úgy érzed, te vagy a lúzer, akkor legyen egy dugi sminkcuccod, amit magaddal viszel, és ha otthonról lelépsz, kikenheted magad :) de szigorúan csak diszkréten a fent megadott sminkszerekkel. (legyen smink-törlõkendõd is mielõtt hazaérsz, használd) így kicsit fested is magad, meg nem is, mert nem feltûnõ, de öltözteti az arcod. viszont ha a tanárok szólnának érte - vagy pikkelnek a kikent csajokra a suliba, akkor jobban teszed, ha nem teszed :)
Foglalkozz inkább a tanulással, különös tekintettel a nyelvtanra, azon belül is a helyesírásra. A többi meg majd - annak rendje és módja szerint, a megfelelõ idõben - jön magától.
" a korombeli lányok meg olyan 14-15 évessnek nézznek ki" Miért akarnál te másnak kinézni, mint aki vagy? Örülj neki, hogy önmagad lehetsz és nem vagy rákényszerülve, hogy másnak add ki magad!
El jön a te idõd is egyszer. -Türelem. Csúnyább nem leszel csak szépülsz idõvel. Mikor meg idõs leszel , mert egyszer leszel az is ha minden igaz , akkor meg az lesz a baj , hogy mért öregedsz??
Egyedül te látod úgy, hogy az összes korodbeli lány 14-15 évesnek néz ki. Ha valaki már 1-2 évvel (vagy többel) idõsebb náluk, akkor már simán meg tudja mondani, hogy ez egy agyonvakolt 12 éves, semmi más, nem 14-15 éves. Maximum 1-2 olyan lány lehet, akire azt mondanám, hogy érettebben néz ki, de még ÍGY IS meg tudom mondani, hogy nincs több 13-nál. Látszik rajta, a járásán, a szemén, meg hogy hogyan sminkel. De ha már ennyire akarod akkor egy kis korrektor a pattanásokra (hogyha csak kicsi feketék vannak akkor semmiféleképpen, csak rosszabb lesz, maximum a bepirosodottakra), meg max. szempillaspirál. Nem kellenek pandaszemek, se vörös száj, de még csak kihúzott szem sem. Rúzs helyett meg ajakbalzsam, azért nem szólhatnak be, de fényesebb lesz tõle az ajkad. Én még csak most kezdtem el valamennyire sminkelni magam, az is csak alapozó (csak addig fogom használni, ameddig látszanak a sebhelyek az arcomon) spirál, és alul (bent) halványan kihúzom a szemem ceruzával, de ennyi. Szerintem bõven ráérsz még néhány évet, úgyis mindjárt mész (gondolom) ebbõl a suliból, ott új életet kezdhetsz. Én az elõzõ sulimban kicsit kiközösített voltam. Nem zavartak el meg ilyenek, csak soha senki sem jött oda beszélgetni, most meg bekerültem egy gimibe, ahol meg az osztályban mindenki bír, és mindenki beszél velem, és ez nem a smink miatt van, mert sokszor így is smink nélkül megyek. 15/L
várj 2 évet és te is 14nek fogsz kinézni:P

Ha anyukámnak 12 éves korábban jött meg akkor nekem 12 és koromban jön meg vagy 11 mert a nővéremnek akkor jött meg? L11

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége, hogy neked is 12 éves korodban fog megjönni, ez ugyanis öröklõdhet. De nincs kõbe vésve, plusz mínusz pár év eltérés lehet.

Nagy a valószínûsége, hogy neked is 12 éves korodban fog megjönni, ez ugyanis öröklõdhet. De nincs kõbe vésve, plusz mínusz pár év eltérés lehet.
értem én, de egy 11éves kislány, hogy találhat rá erre az oldalra, és honnan tudja mi az a számítógép? Én anno még 11évesen azt sem tudtam mi az a punci, meg a pénisz. Számítógépet meg pláne nem. Mondjuk mostanra már kívülrõl-belülrõl fújom
Azt sajnos nem lehet tudni, hogy Te mikor fogsz menstruálni, de 16 éves korodig nem is kell aggódnod! :) Nagyon boldog karácsonyt! :)
Ennyire évre pontosan nem lehet megmondani, de valószínûleg 12 éves korod körül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!