Találatok a következő kifejezésre: 12 eves kisfiam nagyon erdeklodo es (1 db)

12 eves a kisfiam nagyon erdeklodo es kivancsi megis egy dolog nem koti le a figyelmet 3 percnel tovabb mit tehetek?

Legjobb válasz: Meg kell keresni azt a dolgot ami tartósabban érdekli és beiratni ilyen iskolába v.szakkörre.Én biztos a sportban gondolkodnék pl.kosárlabda,lovaglás,falmászás,önvédelem... Otthon a gyerekeket általában a számítógépen és a tv-n kívül más nem köti le.Nem árt ha jó a baráti társasága v.vannak jó táborok.

Meg kell keresni azt a dolgot ami tartósabban érdekli és beiratni ilyen iskolába v.szakkörre.Én biztos a sportban gondolkodnék pl.kosárlabda, lovaglás, falmászás, önvédelem... Otthon a gyerekeket általában a számítógépen és a tv-n kívül más nem köti le.Nem árt ha jó a baráti társasága v.vannak jó táborok.
szerintem nem baj az hogyha nem köti le semmi a figyelmét. Picit szétszórt lesz, de azonkívül semmi baj szerintem, az nagyobb gond lenne hogyha a gyerek 10 legódarabbal órákig eltud játszani a sarokba.
Szerintem nézz szét a homeopátiás oldalakon, hátha találsz erre valamit. Ártani nem ártasz!
Ne aggódd el az életét!Hagyd önállósodni.meg fogja találni azt amit szeret.Nem kell gyógyszrezéssel megállítani a kamaszodást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Igaz- e, hogy Hajdu megyében megszűnik az állami gondozottak otthonteremtési támogatása, és a hivatásos nevelőszülői státusz?

1

Kislányom 4éves szep óta ovodás de szinte ott semmit nem beszél, nev tanácsadóhoz akarnak küldeni vele segit a problémánkon?

16

Mit tegyek? 8 éves gyerekem ma az iskolában kijelentette, hogy öngyilkos lesz!

Külföldön élünk,a fiam nem szocializálódott rendesen,mert a faluban ahol évekig éltünk nem voltak szinte gyerekek.

13

Mit tegyek ha lányom abszolut nem akar fött kaját enni?

a kislányomnak aki 2 éves elmult most az a hepje hogy rendes kaját ne hajlandó enni csak tejbegrizt csak a tejbegrizzel nem lehet jól lakni.Eddg volt étvágya megevett mindent.Most meg amióta nem alszik délután enni se akar.Gondoltam a melegre várjak még egy kicsit hátha eszik késöbb?

4

Megadná valaki Sófalvi Sándor szenzomotoros terapeuta elérhetőségét (Székesfehérvár)?

Az is érdekelne, hogy hol tart foglalkozásokat? Ha esetleg valaki járt már hozzá, akkor örülnék, ha megosztaná a tapasztalatait is ezzel kapcsolatban, illetve leírná, hogy ?k milyen problémával keresték fel Sófalvi urat. Köszönöm.

3

Az idegrendszeri éretlenség gyógyítható?

6

Megbüntettük, mert borzasztóan viselkedett másokkal! Mit kéne még tennem?

Minap mentem a lányomért az iskolába, mivel utaztunk a nagyszüleihez. A kapuhoz érve a következ? párbeszédnek voltam a szem- és fültanúja a lányom és másik osztálytársa között:

34

Sajátos nevelési igényű gyerek?

Mit jelent ez a szül?kre nézve milyen kötelességei vannak,kedvezményei.Az óvodának ez mit jelent?

22

Ma még nem volt hasmenés mégsem akar a pudingon kivül enni semmi mást mit tegyek?

ez az étvágytalanság már 1 hete tart mult hónapban is volt ilyen fogyott is fél kg ot kedden kéne vinnem mérésre és félek hogy tovább fog fogyni 19 hós és 13.5 kg

6

Mit tegyek? SOS?

Lányom 2 éves most szokott rá arra,hogy bejön a szobánkba este. Nem hajlanó a saját szobájába aludni....

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!