Találatok a következő kifejezésre: 12 eves kisfiam nagyon (2 db)

12 eves a kisfiam nagyon erdeklodo es kivancsi megis egy dolog nem koti le a figyelmet 3 percnel tovabb mit tehetek?

Legjobb válasz: Meg kell keresni azt a dolgot ami tartósabban érdekli és beiratni ilyen iskolába v.szakkörre.Én biztos a sportban gondolkodnék pl.kosárlabda,lovaglás,falmászás,önvédelem... Otthon a gyerekeket általában a számítógépen és a tv-n kívül más nem köti le.Nem árt ha jó a baráti társasága v.vannak jó táborok.

Meg kell keresni azt a dolgot ami tartósabban érdekli és beiratni ilyen iskolába v.szakkörre.Én biztos a sportban gondolkodnék pl.kosárlabda, lovaglás, falmászás, önvédelem... Otthon a gyerekeket általában a számítógépen és a tv-n kívül más nem köti le.Nem árt ha jó a baráti társasága v.vannak jó táborok.
szerintem nem baj az hogyha nem köti le semmi a figyelmét. Picit szétszórt lesz, de azonkívül semmi baj szerintem, az nagyobb gond lenne hogyha a gyerek 10 legódarabbal órákig eltud játszani a sarokba.
Szerintem nézz szét a homeopátiás oldalakon, hátha találsz erre valamit. Ártani nem ártasz!
Ne aggódd el az életét!Hagyd önállósodni.meg fogja találni azt amit szeret.Nem kell gyógyszrezéssel megállítani a kamaszodást!

A Forever Kids tablettát szeretném adni a kisfiamnak, emrt úgy hallottam, hogy növeli az étvágyat. A kicsi nem nagyon eszik, 2 éves és 12 kg. De a doki szerint sovány. Vélemények, tapasztalatok? Van, akinek a kicsi hízott ettől?

Legjobb válasz: Sovány?????? Ne hülyéskedj. az én fiam az zabál nem eszik, 2 éves és 11 kilo. Hülyeség h sovány. Viszont a béres csepp is nagyon jó étvágynövelõ.

Sovány?????? Ne hülyéskedj. az én fiam az zabál nem eszik, 2 éves és 11 kilo. Hülyeség h sovány. Viszont a béres csepp is nagyon jó étvágynövelõ.
Az én kisfiam is pont 12 kg volt 2 évesen és 86 cm. A tiéd hány cm? Mert ez is számít, hogy hány cm. Kisfiamnak a Marslakócskák multivitamin sziruptól nõtt az étvágya. Ezt is próbálhatjátok esetleg.
A kérdező hozzászólása: Hát majdnem 90 cm. Elég sokat nyúlt mostanában. Anyukám szerint sem vékony, de a gyerekorvos nem hagy békén, hogy a gyerek nem éri a hízási normát. :(Attól mert nem zabál éjjel-nappal, és kicsit nyúlánk. :( De mondjuk a gyerekdoki engem is szekál, hogy fogyózzak, mikor 174 cm magas vagyok és 75 kg. Szóval nem vészes, de aki kétszer akkora anyuka mint én, neki nem szól. :(
Érdekes orvosotok van :D Én egyszer a nagyobbat azért vittem mert egyáltalán nem hízott, 1 éves se volt. Azt mondta normális semmi baj. aztán elvittem gasztroenterológiára és kiderült mégis van baj. De azért 1 év alatt más mint 2 évesen. A nagyobb 2 évesen tartotta a 11 kilóját majd egy évig, de akkor már semmi baja nem volt, ilyen fajta. Soha nem jutott eszébe egy orvosnak se piszkálni hogy sovány, inkább tetszett nekik a szikár szálkás kis kölök. Én pedig 48 kilo vagyok, hát ne is mondjam, igazán sovány kategória, de még nem szól meg senki emiatt, mármint doki. Fura orvosok vannak nálatok. De hát igen orvos és orvos sem egyforma. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!