Találatok a következő kifejezésre: 12 eves es most (67 db)

Amikor reggel fölkeltem (tavaly) akkor 2 szer is fehér jött ki a péniszemből és az most az elsőmagomlés vagy betegség? Am 12 éves vagyok most

Legjobb válasz: Ha 12 éves vagy, akkor elég kicsi az esélye, hogy trippered lenne. Tehát jó eséllyel magömlés.

Ha 12 éves vagy, akkor elég kicsi az esélye, hogy trippered lenne. Tehát jó eséllyel magömlés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a valászt! :)

Van egy 12 eves fiam, szoval meg egy gyereket szeretnek, de nem egesszen jon ossze. Csak szenvedek;ujra meg ujra. Harom eve veszitettem eloszor, a 12-hetnel, es most ujra, egy hete, s csak a 12-nel. Mi lehet az oka? Hol vizsgaltathatnam ki magamat?

Az orvosok szerint makk egeszseges vagyok, es az elso terhessegemnel sem volt semmi gond.Ugyeltem magamra vegig,s ez az ido alatt nem volt semmi gond.

Legjobb válasz: Kedves Asszonyom! Kérdésébõl nem tûnik ki egyértelmûen, hogy milyen szakorvost keresett fel, nõgyógyászt, vagy genetikust? Szerintem, ha elsõ terhességét különösebb gondok nélkül ki tudta hordani, és ebbõl született egy hál' Istennek ép, egészséges fia, Önnek aligha nõgyógyászati problémája lehet. Kérdését sokkal inkább genetikai jellegûnek tartom, eszerint szeretettel tudnám javasolni, hogy forduljon genetikus szakorvoshoz, különösen abban az esetbe, ha a második terhességénél az apa nem azonos az elsõvel.

Kedves Asszonyom! Kérdésébõl nem tûnik ki egyértelmûen, hogy milyen szakorvost keresett fel, nõgyógyászt, vagy genetikust? Szerintem, ha elsõ terhességét különösebb gondok nélkül ki tudta hordani, és ebbõl született egy hál' Istennek ép, egészséges fia, Önnek aligha nõgyógyászati problémája lehet. Kérdését sokkal inkább genetikai jellegûnek tartom, eszerint szeretettel tudnám javasolni, hogy forduljon genetikus szakorvoshoz, különösen abban az esetbe, ha a második terhességénél az apa nem azonos az elsõvel.

Lehet hogy ez a kérdés nem ebbe a téma körbe való de azt akarom megkérdezni mennyi esély van arra hogy elnövöm az asztmát? Most vagyok 12 éves és 1 éve derült ki hogy az vagyok thx a válaszokat

Legjobb válasz: Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...

Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...
Nekem is ezt mondták a salicyl allergiáról 20 éve..nem jött be...
Elnõni nem lehet, max:kinõni!

Most július 21-én leszek 12 éves és van pár pattanás az arcomon vagyis kettő. De nem tudok velük eggyütt élni . :$ milyen pattanás elleni szert ajánlotok?

lécci ha tudtok küldjetek róla linkelt is

Legjobb válasz: Hidd el nekem az Ilcsi a legjobb, nagyon szépes a választék is a problémás bõrre. www.ilcsi.com

Hidd el nekem az Ilcsi a legjobb, nagyon szépes a választék is a problémás bõrre. http://www.ilcsi.com
Annyi ilyen van.Menj be a Rossmanba vagy a DM-be és találsz. Mellesleg 12 éves koromba tele volt az arcom pattival, és most 15 évesen nincs már egysem, és hegek sincsenek mert nem kapartam.Ez természetes dolog, és ha elfogadod hidd el észresem veszed és elmúlik.
jah és elõre sok boldog szülinapot :)
A kérdező hozzászólása: köszi:D
Boldog szulinapot!!!!én clean and cleart meg garniert használok de nincsen csodaszer idovel elmulik csak ne kapagasd mert akkor helye fog maradni és csak az oylat nyomd ki amibe látod h van geny , amuyg meg két patti semmiség ennek még csak orulj ...lesz még tobb is hidd el nekem csomó van és én 15 leszek szoval nyugi nem az a ketto nem sok és idovel átmétsz ezen majd elmulnak
Ilcsi-Fekete szappan..vagy kennyrá aloe verát

12 éves vagyok, és az osztályomból már mindenkinek nő a melle, csak nekem nem. Akkor most hogy is van ez?

Egy éve volt két "csomó",és aztán elmúlt,és nem történt semmi.Az egyik osztálytársamnak sokkal kés?bb volt,és neki már n? a melle.Eléggé kezd idegesíteni hogy nem csak a legalacsonyabb vagyok az osztályban,még éretlen is.

Legjobb válasz: Ne aggódj, majd megnõ. 12 évesen nekem sem volt semennyi mellem, ha ez megnyugtat kicsit. aztán most vagyok 75 B-s 23 évesen. sõt, vannak nõ ismerõseim, akik 20-onéves létükre olyan laposak lehetnek, mint most te kb. mégis válogatnak a pasik közt. ha még 2-3 év múlva sem látsz érdemi változást a növekedésben, akkor menj el nõgyógyászhoz.

Ne aggódj, majd megnõ. 12 évesen nekem sem volt semennyi mellem, ha ez megnyugtat kicsit. aztán most vagyok 75 B-s 23 évesen. sõt, vannak nõ ismerõseim, akik 20-onéves létükre olyan laposak lehetnek, mint most te kb. mégis válogatnak a pasik közt. ha még 2-3 év múlva sem látsz érdemi változást a növekedésben, akkor menj el nõgyógyászhoz.
tudom, sajna ez most téged nem fog megnyugtatni, de késõn érõ típus vagy.hidd el, meg fognak indulni a melleid a növekedésben, sõt magasabb is leszel, csak kicsit késõbb.ne aggódj, semmiröl nem vagy lemaradva!egy barátnõmnek12évesen még semmi melle nem volt, most17, és igen formás, magához képest egész nagy mellei vannak, apasik bomlanak is érte...úgyhogy várj és várj, aztán egyszercsak megindul a nagy változás:) teljesen jó nálad minden:)
Nem kell félned, van aki késõbb érõ típus, és valószínûleg te is ebbe a kategóriába tartozol. Nincs ezzel semmi gond, hamarosan eljön a te idõd is. :) Addig viszont ne stresszeld magad, fölösleges. Nem kizárt, hogy késõbb fog megjönni a menstruációd is, de legkésõbb 16-18 éves korodig mindenképpen nõiesebb leszel. :)
Én 14 éves vagyok és nekem is alig van. Valószínúleg úgy mindt te én is a késõnérõk kategóriába tartozok. Úgyhogy ne izgulj. Én se teszem. Minden jót. :D
A kérdező hozzászólása: hát, kár :( de azért kösz a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek, jó tudni hogy nem csak én vagyok ilyen késõnérõ :)

Nektek milyen volt ha volt vagy van egy 12-13 éves kapcsolatotok? És írjátok le most hány évesek vagytok? 12 éves fiú vagyok

Nem szeretnék olyat olvasni pl felnõttektõl hogy a 12-13 éves ne csajozzon/psizzon hanem tanuljon!

Legjobb válasz: Nekem nem volt 12-13 évesen kapcsolatom. Én tanultam. Meg is lett az eredménye. :)

Nekem nem volt 12-13 évesen kapcsolatom. Én tanultam. Meg is lett az eredménye. :)
12 évesen egy 14 éves fiú, egy hónapig bírtuk, 13 évesen volt egy 16 éves srác, 4 hónapig tartott, most van egy 9 hónapos kapcsolatom, a szerelmem 18 éves, de 17 volt, amikor egymásra találtunk. 14/L
Pontozz le, de sztem szánalmas amikor a 10-12 évesek nyalják egymás fejét, mert azt hiszik, hogy már õk nagyon menõk, mert barátjuk/ barátnõjük van. Nem azt mondom, hogy ilyenkor még ne baratkozz más nemûekkel, csak az a ciki, amikor a 12 éves kislány havonta valtogatja a barátját, és ezt facebookon megossza, aztán meg posztolja, hogy milyen szar az élete mert szakított a "pasijával".
Mit akarsz még pelenkában?:D
A kérdező hozzászólása: Már megbocsáss utolsó elötti de elég jó tanuló vagyok és szerintem te egy nagy s***fej vagy
nem volt kapcsolatom, és ebben a korban még nem is nagyon létezik ilyen mondhatsz bármit
Ohh. Akkor én mint 15 éves mondhatom hogy továbbtanulásnál reszketõ térddel fogsz pukedlizni a felvételin. Persze csak ha tudatlan leszel. Amúgy akkor pont nem ezen voltam rajta. A divatot bújtam és a képzõmûvészetben próbáltam jobb lenni. Sikerrel. Mindig tudom mi az ami egyedi és jól áll valakinek és komolyan tudok rajzolni, alkotni. Szóval szetintem amíg tudod, képezd magad.
Akkor hülyén tetted fel a kérdést... arra vagy kíváncsi hogy volt e 12 vagy 13 évesen kapcsolata valakinek... vagy hogy volt e 12-13 év hosszúságú kapcsolata... SZEVASZ!
Nekem most több mint 7 éves kapcsolatom van, pedig elmúltam már 30...
Szidj meg nyugodtan. Csak tessék. Évek óta ezt teszik. Mert az igazat mondom. És néha nehéz elfogadni azt. Szerintem ha ennyi idõsen így kommunikálsz az nem annak a jele hogy mennyire intelligens vagy és érett. Szóval a kapcsolat sem neked való. Élj amíg élhetsz. Gyerekként. Az alkotó voltam.
szép is a szerelem :)
Pedo vagy?
Miért teszel fel ennyi kérdést ezzel kapcsolatban?láttam több helyen is
Húzzál már errõl az oldalról!
Gyanús vagy Te nekem. Akkor ha jól számolom, egy 2 éves kisfiúval szeretnél összejönni?

12 éves vagyok és most szoktattak rá a jobb kezemre mert eddig bal kezes voltam lehetek diszlexiás?

írjatok normálisan légyszi

Legjobb válasz: Szia. Nagyot változhatott a világ, mert amikor én voltam 12 éves, akkor azt aki bal kézzel kezdett el írni, hagyták békén. Nem értem miért kellett Téged átszokatni a jobb kezedre, nagyon tökéletes lehettél bal kezesen is! Aki bal kezes, annak másképp és az agy más féltekéjén (területén) mûködik az agyának az a része, amely az írásért, illetve az apróbb mozdulatokért felelõs. Ezért nem jó, ha megbolygatják ezt a természetesen fejlõdõ készséget. Ha érdekel, akkor írj és bõvebben utánanézek... A diszlexia szerintem nincs összefüggésben azzal, hogy ki milyen kézzel ír, az egészen más betegség és rengeteg formája van, híres emberek is szenvednek benne. Írnál részletesen arról, hogy kinek az ötlete volt az átszokatás?

Szia. Nagyot változhatott a világ, mert amikor én voltam 12 éves, akkor azt aki bal kézzel kezdett el írni, hagyták békén. Nem értem miért kellett Téged átszokatni a jobb kezedre, nagyon tökéletes lehettél bal kezesen is! Aki bal kezes, annak másképp és az agy más féltekéjén (területén) mûködik az agyának az a része, amely az írásért, illetve az apróbb mozdulatokért felelõs. Ezért nem jó, ha megbolygatják ezt a természetesen fejlõdõ készséget. Ha érdekel, akkor írj és bõvebben utánanézek... A diszlexia szerintem nincs összefüggésben azzal, hogy ki milyen kézzel ír, az egészen más betegség és rengeteg formája van, híres emberek is szenvednek benne. Írnál részletesen arról, hogy kinek az ötlete volt az átszokatás?
Valaki ha balkezes akkor nem szabad megváltoztatni, az agyad más mint másoké nem kell megzavarni. Írj balkézzel
Micsodaaa? Mi az, hogy rászoktattak? Ki szoktatott rá?
Mégis mi a jó fenének és ki szoktatott át?
Most itt engem le fognak pontozni, de ha csak annyiról van szó, hogy megtanultál jobb kézzel is írni és most inkább azzal írsz, attól semmi bajod nem lesz.
diszlexia = olvasási zavar; diszgráfia = írási zavar;
Szerintem ez határozottan nem volt jó ötlet. A diszlexiának pedig semmi köze ehhez.
A kérdező hozzászólása: hát ha aztgondoljátok hogy hülye vagyok akkor az úgy is van .
Hülye vagy te kérdezõ... Én is balkezes vagyok, eszem ágában sincs átszokni. És nincs vele semmi bajom! Valaki rád erõltette ezt a döntést???
A kérdező hozzászólása: mi az a diszgráfiás ?
nem diszlexiás leszel, hanem diszgráfiás
A kérdező hozzászólása: hát a szüleim támogattak és ez az én öttletem volt .
Elég idióta volt, aki átszoktatott a jobbkézre, kb. a módszerváltással kiment a divatból /szerencsére/.
dehogy vagy hülye. miért akartál átszokni a jobb kezedre? hogy olyan legyél, mint mások? azt tudnod kell, h a balkezesség egy adottság, amivel születsz. kb annyi mint, h valakinek, szüke a haja, másnak meg barna, kék a szeme, másnak meg zöld. egyik sem jobb a másiknál. mindegyik uolyan jó. fogadd el, h bal kezes vagy és ne szokj át, mert ezzel csak ártasz magadnak. ha olyan akarsz lenni, mint a többiek, légy balkezes, mert neked az a normális és úgy hozhatod ki a legtöbbet magadból. ha átszoksz, sok minden rosszabbul fog menni, mint azelõtt.

12 éves lányom nagyon megváltozott. Eddig jeles tanuló volt, a barátait megválogatta, lovagolt, 6-kor már mindig itthon volt és csak szombatonként járt el a barátnőivel. Most minden az ellenkezőjére fordult. Miért történik ez?

Most szinte minden nap lennt van olyan barátaival akiknek még a nevét se tudom, csak láttam ?ket együtt. Úgy 10-en szoktak lenni, 17 év körüli fiúk, pár lány...Jobb esetben sötétedéskor ér haza,többnyire 10 óra körül de hallottam egy telefon beszélgetésb?l hogy "úgy kiszökne éjfélkor, hajnali 5-re már vissza érne". Most már nem jár lovagolni, helyette deszkázik és össze vissza buszozik városok közt csak úgy "heccb?l". Amikor megkérdezem hol járt, azt mondja " erre-arra". Ezzel le is rendezi...tanulmányait annyira elhanyagolta hogy a 3-masnak már örülünk, pedig anno még a 3-masért vontuk meg egy hétre a zsebpénzét. Gyakran érzek rajta füstszagot de amikor megkérdezem hogy cigizett-e azt monda " én? ugyan...mellettem cigiztek". Volt hogy úgy ért haza hogy látszott rajta hogy ivott de nem tudtunk meg semmi mert amint haza ért, becsukta az ajtaját és nem engedett be. Piercineg (elnézést,nem tudom hogy kell leírni) és fültágítót akar,volt amikor kék és piros tincsekkel tért haza és annyit mondott " jól éreztem magam, az is baj?". Az embereknek "csak úgy poénból" oda szólogat mindenfélét és a "bandával" röhögnek ezen...Régen szoknyákba járt, szép pulcsikba, most b?r dzsekiben, deszkás cip?ben vagy torna cip?ben...Mit gondoltok, már sosem fogom vissza kapni azt a szerethet?, fonott hajú, mosolygós, aranyos kislányt? Be kell érnem a cigi szagú lázadó, nagyon nagyon különösen viselked? lánnyal? nem arról van szó hogy nem szeretem már, de azért így teljesen más, már nem is kommunikálunk egymással szinte. Mit?l lett ilyen furcsa? Most lett 7.-es, azóta ilyen.

Legjobb válasz: Kamaszodik, de 12 évesen ez a viselkedés még nagyon korai.

Kamaszodik, de 12 évesen ez a viselkedés még nagyon korai.
Ajánlom figyelmedbe a 13 címû filmet
Ne hagyd ezt! Fúú, én mit kaptam volna apáméktól ilyen esetben...:P Hármasnak örülünk? :O Igaz, most én is picit rossz jegyeket szereztem, de próbálok javítani, szerencsére még év elején vagyunk... 10 óra körül ér haza??? Én ilyenkor ágyban vagyok...EZT HAGYOD?! Szépen leszidnám, ha íilyen flegma lenne velem a lányom, 12 évesen ne pofázzon nekem vissza! -.- A ruházata teljesen normális. Beszélj vele, ez nagyon fontos... És lehet, hogy fiú van a dologban.:)
romlott a mai generáció. könnyen megvezethetõek, befolyásolhatóak. mennek a tömeg után, felgyorsult a világ is. ne csináljatok gyereket. várjátok meg azt a idõ amikor robot programozható gyerekeket árulnak a média martba , és akkor úgy állítjátok be õket ahogy nektek tetszik.
Nézd meg a Spektrumon a világ legszigorúbb szülõit!!!!!
A második válaszoloval értek eggyet, azért 12 évesen ittasan hazamenni elég durva, az igaz h kamaszdik mert lányoknál ez ilyen korba már igy szokott lenni de te vagy az anya tudj már neki parancsolni mert ha majd 18 lesz akkor majd sírhatsz hogy cigizik , drogozik iszik és k*rválkodik már elnézést a kifejezésért de ze igy van manapság. Ugyhogy vagy te változtatsz rajta vagy elviseled a következményeit.
Már ne haragudj, de te rontottál el valamit, most. Ha régen ilyen jó kislány volt, akkor nagyon jó anya vagy, és jól nevelted. Viszont most laza pórázra engedted ezért ilyen. Ülj le beszélj vele, hogy kik a barátai, van-e kedve még lovagolnistb. Nagyon elrontottál valamit. Milyen barátai vannak szerinted?! Leitatják, meg ráveszik hogy cigizzen. Ez nagyon nem jó. Bezséld meg vele, mert ez tovább fajul (drog, stb) Én 13 vagyok, és küzdök a jó jegyekért, sportolok, és csak 3x próbáltam ki a cigit, tetszett is, de nem fogok rászokni, mert így sportolóként nem akarom elcseszni a tüdõmet. Nagyon beszéld át vele a dolgokat, ez nagyon gáz. Teljesen elszalad vele a ló, ha így megy tovvább. 13L
12 évesen ilyen cigizik, piál és 10-kor ér haza?!? Ilyen helyzetben sehova nem kéne elengedni és szépen kikérdezni, hogy kik is a barátai. Szabályokat kell hozni és megbüntetni. A jegyeire meg nagyon kéne figyelni, mert a 7. már beletartozik a felvételibe, szóval ha rossz jegyet hoz, meg kell büntetni. Még ha naponta is büntetned kéne ezért, akkor is. Ja és persze átbeszélni vele a dolgokat. Én 13 vagyok és még ki sem próbáltam a cigit, nemhogy részeg legyek. Kicsit szorosabbra kell venni a pórázt! Sok sikert hozzá :) 13/L
12 éves vagyok, kitûnõ tanuló, de ez nem lényeges. A lényeg, hogy 12 évesen ne igyon, cigizzen és ha össze vissza buszozik add be tanszobába, onnan elvileg nem engedik ki, asztán menj érte. Amúgy a barátaitól tanulhatta ezt a viselkedést. Ha nem vezetsz be nála valami szigort akkor még jobban elkanászodik. Ez ennyi idõsen ez már nem kamaszodás!
Az a gáz, hogy te ezt hagyod, és nem teszel semmit, 12 éves gyereket még lehet nevelni, helyre tenni! Egy gyereknek kellenek a szabályok, még egy 15 évest sem engednék egésznap császkálni, pláne nem este még 15-16 évesen is elvárom, hogy megkérdezze mehet-e tudnom kell hova kivel. Ezért a viselkedésért egy-két pofon is belefér.Már ne is haragudj de milyen szülõnek képzeled magad??? Szerinted felelõsségteljes vagy, szerinted rendesen neveled, szerinted normális mástól megkérdezni mit tegyél a kislányoddal, mert felnõtt lévén magadtól nem tudod? Már ne is haragudj de ha téged ennyire kenyérre lehet kenni, ne csodálkozz ha 15 éves korára több abortuszon lesz túl. Tessék helyre tenni, megbüntetni, leültetni beszélni vele, nem elengedni mindenhova, nem mindent megengedni, szabályokat lefektetni, még egy 15 évestõl is durva lenne ez a viselkedés, nem egy 12 évestõl.
Na, de hogy fajult idáig a helyzet? Mondjuk elég durva, én 14 vagyok, nem mondom kipróbáltam a cigit, de nem vagyok rászokva, mondjuk, hogy kikkel merre vagyok nem szeretem taglalni, de hogy meddig azt mindig mondom. (SMS-t is magamtól küldök, ha 5 percet kések akkor is.) De még én is picit korainak érzem önmagamnál... Hát még 12 évesen? És ez a "Hármasnak már örölünk" hát komolyan, aki még csak hetedikes egy átlagba 4, 0-4, 5-öt csikarjon már ki magávól napi 15 perc tanulással a leghülyébb (piás-drogos-cigis) haverom IS tudta hozni a 4, 0-ás átlagot. Szerintem Kicsit tetvesül neveld meg. Mutasd meg, hogy te mennyire össze tudod tiporni azt az idilli életet, amit él. Semmi extrát nem kap, és GPS nyomkövetõt integrálsz a seggébe is, mindig otthon kell lennie idõben, nem szökhet ki. Szóval érted mire célzok ugye? Kõkemélnyen legyél szigorú vegye észre, hogy milyen is az, amikor nem tolnak mindent a segge alá, és rájön, hogy jókislányként mennyivelk jobb neki is, mert a szülei akkor megbíznak benne, és támogatják. 14/F
A kérdező hozzászólása: Ennyire durván? Szinte már nem is látom õt...És a graffitivel mi a helyzet? Mert arra is gyanakszom, bár arra semmi bizonyíték.
cseszd meg, és te ezt ilyen nyugodtan hagyod?! állj már a sarkadra! ez a baj a mai szülõkkel... mi az, hogy 12 évesen õ dönti el, hogy mikor ér haza? mi az, hogy örültök a 3-asnak? mi az, hogy 12 !!!!! évesen ittasan ér haza? a szobájából nem engedném ki egész nap, és én hoznám-vinném a suliba...
nem is értem, hogy miért hagyod? ha most nem tudsz neki parancsolni, késõbb már esélyed sincs!
Ismerõs, én is ilyen voltam, mondjuk nem 12 hanem 14 évesen.. Csak én sokkal profibban csináltam :D rajtam soha nem vették észre, pedig nincs külön szobám (bocsi az offért) na, a lényeg. Lehet, hogy megtetszett neki egy fiú, vagy csak meg akar felelni a "barátainak" .. ha szerencséd van, rájön hogy ez nem helyes, és nem lóg velük többet. Vagy ha mégis lóg velük, õ lesz az a barát, aki nem csinál ilyent.(ha szerencséd van) A mi baráti társaságunkban is volt olyan aki nem ivott, cigizett, stb. mégis nagyon szerettük. Bár én ha ilyen tincsekkel jöttem volna haza, és így visszabeszéltem volna kaptam volna olyan maflást, hogy a fal adja a másikat, pláne 12 évesen... Szerintem ülj le vele dumcsizni egy kicsit, vidd el vásárolni magaddal. Amolyan anya-lánya programra. Ha jófej vagy vele, õ is jobban megnyílik elõtted, és sokkal jobb lesz a kapcsolatotok :) sok sikert! 18/L
Valószínûleg barátai voltak ilyen hatással rá. Én most 13 éves vagyok de sose maradok késõig nem iszok nem cigizek. Valószínûleg rájött h nagyon bíztok benne és nagy pórázra engeditek. Meg kell beszélned vele. De ne tiltsd mer még rosszabb lesz. Kommunikáljatok sokat. Lehet h egy fiú is van a dologban. Sok sikert. :)
talán ha esetleg nevelnéd, lennének szabályok amiket ha megszeg jon a buntetés, és ha ki akar sokni akkor néha benéznél rá este, hogy az ágyában van-e akkor esetleg nem viselkedne így a lányod.
Ez durva. Én 14 vagyok és a szüleimnek néha már besokallnak, ennyiért már kb. nem lenne tetõ a fejem fölött! 14L
Most miért kaptam lepontozást? azért mert én is ilyen voltam?! jó, persze nem 12 évesen../vagy mi? vagy mert õszinte voltam? valaki homályosítson már fel. énnekem speciel nagyon jó a viszonyom a szüleimmel, de ha ki is derültek volna ezek a dolgok, nem csináltak volna belõle nagy hacacárét. két pofon kislányom, szobafogság, alapos fejmosás, nem bíznak meg bennem ezentúl. evvel én mindíg tisztában voltam, és nem hajnalban estem haza, nem szöktem el, mindig elmondtam ha elmegyek, annyi volt a feltétel, hogy idõben érjek haza, azt ritkán mondtam meg hogy hova. legyen nálam telefon, és egy taxira, buszra való pénz legyen nálam. csókolom. mindíg megbíztak bennem, mert betartottam a szabályokat. egyetemre készülök.. vagy ennyire rossz a meglátásom? hmm.. szerintem nem olyan rég voltam én is ennyi idõs, ismerem a szitut..
Itt kéne apukának közbelépni, õ hol van? Tkp. itt szülõi szerepekrõl van szó, gyakran hallani, hogy a szeretet feltétlen. Bizonyosan így van, de egy férfinál(apánál) azért erõs feltételesség is van: jobb jegyek, engedelmesség, megbízhatóság. Én sem voltam jó gyerek. Pontosan ennyi voltam mikor elkezdtem deszkázni, kimaradni estig. Anyámat még lekezeltem volna, de a fater jobb keze mindent vitt...:_) Szóval ha van apja, akkor legyen is az, ha nincs akkor erõltesd meg magad, szobafogság, haverok lekoptatása, hozni-vinni suliba amíg meg nem törik. Egyszer majd hálás lesz ezért.

16 hetes kismama vagyok.12 éves korom óta migrénes vagyok, most 27 vagyok. Hogy szerintetek a migrén kizárja-e a természetes szülést? A migrénesek kifejezett veszélyeztettek infarktus és stroke kialakulására, amit a nagy nyomás kihozhat.

12 hetes korig migrénes voltam, most jobb.

Legjobb válasz: Köszönöm aranyos vagy! Egyébként 12. hétig gyötört a migrén, de most alábbhagyott. Szülés után neked visszatért? Anyukámnak a szülés hozta ki...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy! Egyébként 12. hétig gyötört a migrén, de most alábbhagyott. Szülés után neked visszatért? Anyukámnak a szülés hozta ki...
A kérdező hozzászólása: Ja, amit elfelejtettem. 2001-ben teljesen más jellegû betegséggel mûtöttek, és aneszteziológus azt mondta, nem kaphatok epidurálisat a migrén miatt, csak mélyaltatás jöhet szóba...Biztosan meg kell pár embert kérdeznem...több szem...többet lát.
Szia! Én 14 éves korom óta vagyok migrénes. Több neurológus állította, hogy soha nem szülhetek természetes úton gyermeket. 28 éves voltam, mikor született a kisfiam, hüvelyi úton, EDA-val, és semmi probléma nem volt. Most várjuk a kistesót, és reméljük Õ is természetes úton fog megszületni. Kikértem több nõgyógyász véleményét, és mindegyik állította, hogy a migrén nem fog problémát okozni. Beszéljétek meg az orvosoddal, hogy õ, hogy látja.
ez bennem föl se merült, hogy ne szülhetnék, de van benne valami. viszont orvosnak mondtam, hogy gyötörnek a rohamok, mert félidõig én is nagyon rosszul voltam. már szinte minden nap, minden második nap fájt a fejem. most pedig elmúlt
Migrénesen szokott fájni a fejem 17 éve, igaz nekem csak 22 évesen kezdõdött. De mind két terhességemnél a 2. és 3. trimeszterneóben egyálétalán nem fájt a fejem. Jó nincsenek migrénes rohamaim, csak 7-10 naponkét kb 24 órán keresztül fáj a fejem. Pl tegnap dél körül kezdõdött és nem rég múlt el. Ha befejezem a 2. gyerek szoptatását, visszatérek a cataflam-hoz, attól mindig elmúlt. Ja és mind akettõt természetes úton szültem
A kérdező hozzászólása: Még 6 hetesen a kórházban kötöttem ki, kiszáradással. 3 napos rohamom volt, 2X hánytam, kiszáradtam, csoda, h megmaradt a babym. A dokim a fejfájásambulancián elmondta milyen gyógyszereket ehetek terhesség alatt, de szerencsére a 2. trimeszterben még teljesen elkerült a fejfájás. Egyébként amikor fél évig nem volt menzeszem, mert PCO syndromám van, akkor migrénem sem volt. Ha megjött, már jött is a roham...most ugyi megint nincs menzesz...:) Most öröm, vagy nem öröm, ha nincs?!:)
A kérdező hozzászólása: Nekem amúgy a Relpax vált be! Erõs, és drága gyógyszer, de már tudom h kell vele bánni. Ha nem túl erõs a roham, negyedelem, v felezem. Csak most ugye nem szedhetem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!