Találatok a következő kifejezésre: 12 eves es (951 db)

Peti 12 éves és 3x annyi idős mint az öccse mikor lesz 2x annyi idős mint az öccse?

tudom hogy 16 évesen de nem tudom az egyenletet,lécci írjátok le.

Legjobb válasz: Egyenlet kell? Peti 12. Az öccse X. Most: Peti 12 Öcsi 12/3=4 Valahány (X) év múlva kétszer annyi idõs lesz, mint az öccse, ez a valahány év mindkettejük életében ugyanannyi. 12+X = (4+X) x 2 12+X = 8+2X X = 4 4 év múlva, tehát 16 évesen, amikor is az öccse 8. Értem?

Egyenlet kell? Peti 12. Az öccse X. Most: Peti 12 Öcsi 12/3=4 Valahány (X) év múlva kétszer annyi idõs lesz, mint az öccse, ez a valahány év mindkettejük életében ugyanannyi. 12+X = (4+X) x 2 12+X = 8+2X X = 4 4 év múlva, tehát 16 évesen, amikor is az öccse 8. Értem?
Peti: 12 Ez háromszorannyi mint az öccse, tehát most az öccse 4. 12+x=(4+x)*2 <---zárójelfelbontás 12+x=8+2x /-x 12=8+x /-8 4=x 4 a helyes válasz és így néz ki az egyenlet :) 15/L Elõzõeket nem nézte, bocs ha leírtam mégegyszer
Peti 12 éves .... akkor az öccse 4 éves ha az öccse 8lesz, õ akkor lesz 16 éves. Válasz : 4év múlva :D én 15 vagyok, kellett 5 perc még leesett XD
Ja :D látom írod h tudod... akkor nem tudom xd
De szerintem ha odaírod hogy 4év múlva, akkor biztos helyes. Szerintem legalább is, ha nem így kéne, akkor nem így lenne feltéve a kérdés, feltételezem én : DDD hanyadikos anyag ez baze? :o
12+x=(12+x):2+8 asszem ez a jó megoldás :DD L/15
12/3=X/2 tehát 12 úgy viszonyul a 3hoz, mint az X a 2höz. (tudod ezt törtekben kell felírni) tehát: 12*2=3X, 24=3X, az X=8. Ennyi idõs lesz az Öcsike, és mivel a bátyja 2x annyi idõs, az 16. Remélem segítettem. :)
Én k_rvára nem értem......bocs:(

Meddig engedjek ki hátvégén és hátköznap 12 éves és 15 éves fiamat és lányomat?

Legjobb válasz: én 12 évesen sötétedésig bicikliztem az utcában 15 évesen diszkóba jártam és sose mondták meg mikorra legyek otthon

én 12 évesen sötétedésig bicikliztem az utcában 15 évesen diszkóba jártam és sose mondták meg mikorra legyek otthon
Attól függ milyen környezetben élnek, hova mennek, nameg, h. együtt vagy külön :D Én 14-15 évesen azért felhívtam a szülõket, h. tovább leszek, de nem voltam korlátozva, általában a városban kóricáltunk nagyobb csoportban.
Környéktõl függ. Szerintem este 8 körül azért nem baj, ha otthon van. Lecke ellenõrzés, vacsora, fürdés, családi beszélgetés esetleg. Tudom, a mai világban ezzel sokan nem fognak egyetérteni. Meg is lehet nézni, mi van az utcákon.
12 évesen este 8, 15 évesen este 10. Szerintem.

Szerintetek mikor menstruálnak a 12 évesek? És melyik a legjobb betét/tampon?

Legjobb válasz: Kicsit értelmetlen a kérdés. A menstruációnak 16 éves korig kell megjönnie, de akár 9 évesen is menstruálhat egy lány. Tehát sok olyan lány van, aki 12 évesen menstruál.

Kicsit értelmetlen a kérdés. A menstruációnak 16 éves korig kell megjönnie, de akár 9 évesen is menstruálhat egy lány. Tehát sok olyan lány van, aki 12 évesen menstruál.
hogy-hogy mikor?? hát akkor amikor letelt a 28 vagy akárhány nap:DD az hogy melyik a legjobb az relatív, mindenkinek más..ha kipróbálod akkor tudni fogod jó-e vagy sem..:)
Hát a 12 évesek általában 12 évesen menstruálnak. :D

Van egy tényleg szép fiú testvérem kb 12-éves és kézilabdázik. De az a baj hogy a csapatából egy fiú homokos és ő állandóan molesztája a tesóm mit tegyen?

Legjobb válasz: Mivel gyerekekrõl van szó, egyértelmûen az edzõnek kellene szólni. (ha négyszemközt nem tudja leállítani) Fiútestvérem és KB. 12 éves????

Mivel gyerekekrõl van szó, egyértelmûen az edzõnek kellene szólni. (ha négyszemközt nem tudja leállítani) Fiútestvérem és KB. 12 éves????
Szerintem a kérdés nem a kb 12 évesre testvérre vonatkozik, hanem arra a 12 éves fiúra, aki írta a kérdést. Márcsak a megfogalmazásból is kiderül, hogy nem lehet túlzottan több 12-nél. Amúgy meg hívd félre, és mond meg, hogy téged idegesít, és ennyi...
Szia, szerintem inkább próbálj meg a másik fiúval beszélni errõl a dolgoról hogy ez nem helyes így. A testvéred nem szereti és lássa be õ is hogy ez nem mehet így tovább, DE semmiképp sem a megalázás a legjobb megoldás. Egy életre megnyomoríthatjátok azt a másik fiút lelkileg. Hivjátok félre és hassatok rá szép szóval, meglátjátok mûködini fog a dolog.
Mondja meg a többieknek hogy az a bizonyos fiú homár. aztán hátha leállítják:D
Taposd ki a beleit:D
Jó. Nemsokára lesz az is.
Jó, a te korodban igen eltérõ a fiúk fejlettsége, vannak késõnérõ típusúak is, van 13-14 éves gyerek akinek szintén még csak ekkora pénisze van, ez még messze van a faroktól.Olyan 13-14 éves korban szokott már elõváladék vagy sperma lenni.De 12 évesen a normál fejlettségûeknek már van fanszõre és általában 13 éves korban már van elõváladék, vagy sperma.De mivel írtam vannak késõnérõk is ezért van hogy 16 éves kor az a határ amire még egy késõnérõnek is kell hogy legyen spermája, fanszõre, férfiasodás jele már látszodjon rajta.
Teljesen normális, arra meg hogy mikor lesz spermád, nincs rá egyetemes képlet hogy kikalkuláljuk. :D
4es! Orgazmusod nem az ejakulációtól van, hanem fordítva. Vagyis s kérdezõnek simán lehet orgazmusa anélkül hogy jönne bármi is. Legalább nem kell takarítania maga után. És igen kedves kérdezõ nagyon nagyon jó érzés! Üdv a klubban! A peniszed meg még majd nõ
Magömlés 14 évesen, felállva 11cm 14 évesen, úgy hogy én KÉSÕN érõ vagyok...
Én 12 éves vagyok és 12cm a péniszem és van spermám . De szerintem ne várd mert akkor majd vacakolni kell a zsepivel megminden.
Aranyos kicsi fiuk vagytok !
14-es vagyok, azóta már 14 cm-es!:)
Remélem kedves Aranyos kicsi fiuk vagytok ! lány vagy mert ha nem azt inkább nem szeretném tudni.
olyan mintha a nõk egészsége rovatban a "nektek mikor jött meg a menstruációtok" cikket olvasnám :"DD
nekem 12 eves koromba 13cm volt 12 edik szulinapomon volt rendes spermam most 14 eves vagyok 14cm a peniszem
12 évesen nekem is 10cm volt. Akkor még csak elõnedvek voltak, igazi magömléses élvezésem 13 évesen volt.
12 vagyok, 12 cm , és van.
Kb. ekkora. Most 13, 5 vagyok és azóta simán nõtt 1-2 centit. Már van spermám is...
hogy várják a spermát, mintha cukrot kapnának :D
Sperma nélkül is simán van bizsergõ érzés, attól hogy nincs spermája valakinek még simán élvezhetide eleve 13-14 éves korban van sok fiatalnak elõszõr spermája, elõváladéka.MIndenki más ütemben fejlõdik ritkán, de elõfordul hogy 11-12 évesnek van már spermája, de vannak késõn érõbbek is akiknek meg 15-16 évesen lesz csak.
Én is 12 vagyok szoktam verni de sperma nekem sem jön de ugyan úgy elélvezek!
Jó. Nem emlékszem már nekem pontosan mekkora volt ilyen idõs koromban, nem is nagyon méricskéltem, de az biztos hogy ennél nem volt nagyobb. Ha vered, de nincs spermád, abban mi a jó érzés? Ezt nem teljesen értem... Én azért szoktam verni, hogy elélvezzek és az a jó érzés, nem a verés. Nem tudom nálam mikor kezdõdött, de emlékeim szerint 14-15 évesen már vertem, sperma is jött.
Én 12 vagyok 12, 5cm nekem, sperma kb.6honapja van rendszeresen verem :DDD

A barátnőm 12 éves és van barátja le feküdt vele és azóta nagyon fáj a hasa nemtudom hogy miért menjen el nőgyógyászhoz?

am. én is 12 éves lány vagyok és én nem feküdtem volna le a barátommal és mondtam neki hogy nem jó mert tul korai de nem hallgatott rám!

Legjobb válasz: A barátnõd, mi...? :D Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerûen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.

12 évesen???Igen, határozottan menjenel nõgyógyászhoz, kár hogy eddig nem tette meg.
Hát ha nem védekeztek akko beszopták, egy kisbabával elsz gazdagabb a család, ha nem védekeztek, (1000%h nem védekeztek, 12 éevs fejel tuti nem, fõleg h 12 évesen lefeküdt vkivel)ha igen, akko meg a szüleinek nem fogja elmondani, szal a "kis lány" nagy bajban van! Sûrgösen csináljon egy tesztet és menjen el vkivel nõgyógyászhoz! Ez a világ...., egyre rosszabb és rosszabb....
A barátnõd, mi...? :D Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerûen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.
Talán azért fáj, mert egy 12 éves gyereknek még nem kellene szexelnie!!! Testileg sem érett rá egyátalán, meg persze agyilag sem!!! Remélem azért a védekezésre is volt eszük, bár kétlem!!! Jobb lenne ha elmenne nõgyógyászhoz, mert komoly belsõ sérülései lehetnek (méhszájseb, hámsérülések stb...)!
Úristen, és még én szégyenlem magam a 14 évemmel....figyi én most 15 vagyok.Nem tudom, hogy a barátnõdnek ez hogyan jutott az eszébe, fõlént sztem azt sem tudja, hogy mit csinált.A fiú hány éves volt?14 alatt avgy felette?Mert 14 év feletti pasijával, a szüleit tényleg megbüntethetik, de nem csukhatják le!Viszont a szülõk fel is jelenthetik a srácot liliomtiprásért!!!(gyengébbek kedvéért:elvenni egy kiskorú szüzességét)Az al hasa pedig a túl korán történtek miatt fáj.Remélem, hogy mindez enm veled történt és scak ide írod le átírtan...ha mégis vagy akár csak segítséget szeretnél, akkor írj az e-mail cí[email protected] A bnõdnek mindenképpen kéne egy terhességi teszt, ám amiylen fiatal, lehet hogy még azt sem tudná használni...azért remélem annyi eszük/idejük volt, hogy védekezzenek! Üdv.:Bea
szerintem valamivel elrontotta a hasát! de ha az anyukája elviszi nödokihoz és kiderül hogy nem szüz a szüleit leis csuhatyák!!
Pedofíliáért. Nyilván az az elsõ logikus következtetés egy terhes 12 éves esetében, hogy a családon belül sikerült összehozni valamit. Illetve krónikus hülyeségért is 100 év sitt járna nekik, amiért nem árulták el kicsi lányuknak a nagy titkot, jelesül hogy hogyan lesz a gyerek. Na jó, vágom hogy csak poén, ilyen hülyeséget nyilván senki nem kérdez...
Hát azért nem semmi! De aki azzal jön, hogy milyen ez a mai világ (mellesleg igazat adok), néhány száz évvel ezelõtt ilyenkor már asszony is lehetett... Na mindegy. Szerintem nem az az elsõdleges gond, hogy testileg nem volt érett, mert amikor megjött neki, elvileg már képes lenne a dologra. Tehát valószínûleg valami más okozza a gondot. Tehát mindenképpen doki!!!! Amúgy meg 12évesen.. huu, hát én arra is csak félve gondoltam, hogy majd egyszer megcsókolok valakit, nemhogy szex...
Ez még nem is olyan durva! Az egyik általános iskolai volt osztálytársam 10 évesen veszítette el a szüzességét az "akkori" pasijával. Fogalmam sincs, hogy hány éves volt a csávója. Most vagyunk 20 évesek, szóval ez kb olyan 10 éve volt... Sztem ez durvább
mellesleg rendes vagy hogy így aggódsz a barátnõdért, aki téged, mint barátnõt sem abszolút érdemel meg!!!elõzõ voltam
nem értem.Ez egyáltalán miért "divat"hogy 12 évesen (mint én)ennyi idõs korban az összes kis csaj k***kodik, nagylánynak képzeli magát, csak a azért, mert neki már megvan a menszesze, holott, csak azért jött meg ennyi idõsen, mert azt jelzi, hogy fejlõdik.Ezt hívják pubertásnak.Különben is.Nem hiszem hogy a barátnõd örülne ha kiderülne a dolog, de én remélem hogy nagyon megszívja.És jöhet a lepontozás, de a vélemény a vélemény..én is 12 vagyok nemsokára 13 és mégis szûz vagyok.Eszembe se jutott a szüzességem elvesztése.Max 15-16 évesen, megfelelõ baráttal, akit igazán szeretek, és õ is szeret engem.Ez durva.Bocsi hogy hosszú voltam:)
nekem is fájna a hasam, ha 12 évesen már nem lennék szüz!!!
Szerintem el kéne mennie nõgyógyászhoz. Egyáltalán nem tudom felfogni, hogy hogy nem volt annyi esze, hogy nemet mondjon. Mert ugye azt is kell néha...sõt..
Nagyon sajnalom a baratnodet! Szerintem el kene menjen nodokihoz....ki tudja lehet hogy valami nagyon sulyos...... A kerdezonek:Szerinted ez nem veletlenul, a baratnod dolga? Bar nagyon szep toled hogy torodsz vele, de miutan nem hallgatott rad ezt nem erdemli meg!! Puszi Noemitol es remelem hogy hasznos a valaszom!
A kérdező hozzászólása: Igen meg jött neki!
ömmm... úgyse hallgat rád, hogy menjen nõgyógyászhoz, ha abban sem hallgatott, hogy ne feküdjön le a pasijával. egyébként is. tényleg hova süllyed a világ?? 12 évesen eszembe nem jutott volna, hogy egyáltalán barátom legyen, nemhogy az, hogy szeretkezzek. 12 évesen mennyire érett az érzelmekhez egy kislány? és hiába sértõdnek be sokan ezen a szóhasználaton, akkor is, igenis, kislányok vagytok. fiatalok. nem ezen kéne gondolkodnotok. 2 év múlva vége az általánosnak, menni kéne gimnáziumba, tanulnotok kéne, hogy ne egy putriban végezzétek, nem pedig a fiúkkal, de fõleg nem a szexszel foglalkozni... én 16 vagyok, fél éve van barátom, 15és fél voltam, amikor összejöttünk, de csak egy hete feküdtem le vele elõször. õ mellesleg 21 és még õ is szûz volt, szóval innentõl már nekem kell szégyellnem magamat, hogy hamar elvesztettem... nem hiszem el, hogy azt, amit én érzek, azt egy 12 éves is képes lenne érezni.
huha...ez egy kicsit durva.! én 13 vagyok , nem mondom hogy idosebb de agyilag sokkal..nekem idáig még ilyesmi eszembe sem jutott..igaz hogy volt már pár srác akivel jártam, és enyi..eggyiknek sem jutott eszébe szexelni, és idosebbek is voltak nálam.. kérdezo: a barinod a szuleinek nem mondja el semmi pénzért sem, a dokihoz sem megy a szégyen miatt, és a teszthez meg még énsem értek... tehát csunyán mondva k...va nagy szarban van! és már megjott neki??
14 éves "PASI"...... hhhhhhát ez félelmetessssss
Az sem biztos, hogy megjött már neki.
12évesen én még barbiztam..... a mai világban nincsenek eszüknél az emberek, a divat változik régen erény volt most szégyen a szüzesség, lassan az oviban ciki már a dolog ...ez durva
A kérdező hozzászólása: nem én voltam télleg a barátnõm volt és a pasija 14 éves meg védekeztek csak fél elmondani az anyának!
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltok én is ezt mondtam neki jó hogy én is csak 12 éves vok de szerintem nekem van eszem mert én ilyen korán nem csináltam volna és mondtam neki hogy ne csinálja de töbször is csinálták és ez igaz!
A kérdező hozzászólása: vagyis rosszul fogalmaztam mert az al hasa fáj és rosszul van am. miért csukhatják le a szüleit?
Én is 12 éves vagyok és nekem eszembe nem jutna ilyesmi. Én még csak magamhoz sem nyúlok nem hogy lefeküdjek valakivel. És minden féle képpen menjen el nõgyógyászhoz!!!! Szerintem az otthoni körülmények miatt is csinálhatta. Például a szülõk veszekednek, elválófélben vannak vagy családtag elvesztése.Hallottam már ilyesmirõl szóval ez lehetséges.De egy biztos, hogy roooooosszz döntés volt....

12 éves és 64 kg, 152 cm magas lány vagyok. Életkorom miatt milyen diéta lenne jó nekem?

Legjobb válasz: 12 éVES KISLÁNY VAGY!!!!!! SPORTOLJ, EGYÉL UGYANÚGY...és felejtsd el, hogy diétáznod kell.. Ki vagyok bukva, hoyg ez foglakoztatja a mai kislányokat.:(((

12 éVES KISLÁNY VAGY!!!!!! SPORTOLJ, EGYÉL UGYANÚGY...és felejtsd el, hogy diétáznod kell.. Ki vagyok bukva, hoyg ez foglakoztatja a mai kislányokat.:(((
Ez még csak a kamasz háj. Ne diétázz inkább kezdj el sportolni.Nekem az rengeteget segített.Az étrendedbõl számûzni kell az édességet, jó lenne azokat az idõszakokat mondjuk egy almával, naranccsal ilyesmivel átvészelni.Sok gyümit kellene enni, és zöldséget.Illetve este 6 után csak gyümölcsöt kellene enni, de abból is csak keveset, és nem banánt. Ugyanakkor fontos a teljesértékû táplálkozás, mert fejlõdésben vagy, tehát igenis kell húst enned, vöröset fehéret egyaránt, de mértékkel.Fehárkenyér helyett inkább barnakenyér stb. De mindez semmit nem fog érni, ha nem kezdesz el aktívabb életet élni.Az aktív élet meg nem megy energia nélkül.Nekem a versenysport jelentett hatékony megoldást a kamaszhájamra.Azóta sem voltam egy nádszál, de az izomzatom szépen kifejlõdött, és ez azóta is jól jön.
Szerintem elöbb elkell végezni az általánost azután tud jelentkezni szakiskolába szakképzésre.
viszont ha tényleg szakács szeretne lenni kérhet segítséget az osztályfõnökétõl is hogy ajánljon neki szakiskolákat a környéken.

Testvérem ( fiú ) 12 éves és (nem pornóra ) de már maszturbál? Ez normális?

Legjobb válasz: igen persze... k 12-13 éves kortól már csinálják nyugi :) (15/L) :D

igen persze... k 12-13 éves kortól már csinálják nyugi :) (15/L) :D
Teljesen normális! már a kisgyerekek is csinálják csak még nem tudják hogy mire jó. De így tini korra jönnek újra elõ ezek a dolgok.
Én 10-11 éves korom óta maszturbálok, 18/F vagyok.
már oviba is maszturbáltunk...csak nem tudtuk mi az 19f
Teljesen természetes és normális!
Cöh, honnan tudod h maszturbál? xD..-_^ :D ez is elgondolkodtató :D Nah de am sztem normális x) 12f
Közelmúlt híre: Román 12 éves apa és 10 éves anya Spanyolországban szült gyereket. Elgondolkodtató.
Szerintem normális. Mondjuk én az öcsédhez képest le vagyok/voltam maradva, mert én 13 évesen kezdtem. De arra emlékszem, hogy az oviban próbáltam kilesni az óvónõ melleit, úgy próbáltam helyezkedni, hogy belássak a fehér köppenyében mikor szembe ült velünk. Ja és 8-9 évesen már átnéztem fater szexújságait.
Nem dicsekvésnek de én kb 9 évesen kezdtem 8) :D Jobb ember nem lettem tõle, de a feszültséget levezettem :D:D
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én koránérõ típus vagyok Pl.:én már oviban az óvónõt döngettem...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, elég meredekek egyes válaszok xD
Hát nem tudom, hogy , hogy vagytok vele de én speciel késõn érõ vagyok (magyarul nem jött még meg ) És csinálom :P 13/f voltam
Most harmincas éveit tapossa a párom és meglepõdtem mikor mondta hogy elõször 12 évesen csinálta. Nem tudtam hogy a fiúkat már ennyi idõsen érdekli ez a téma. :)
Teljesen normális, semmiképpen nem kell belõle ügyet csi- nálni! Annyi az egész, hogy nagyfiú lett az öcséd! Ennek örülni kell, mert azt jelenti, hogy egészséges. Milyen a viszonya a szüleitekkel? Elébe kell menni és pár dologról elbeszélgetni vele. Ha a szülõkkel nem megfelelõ a viszo- nya, talán Te is dumcsizhatnál egy kicsit vele, amikor ki- jön a lépés. Szépen, okosan, tapintatosan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, nem "csináltam belõle ügyet" csak érdeklõdtem. Egyébként velem, és a szüleivel is nagyon jóba van.
hát én is csinálom, és 13 vok. és nekem is alig jön vmi. de jó érzés :)
én már oviban az ovónõre vertem ki!!!!!!
van még youtubon egy videó ahol csecsemõ nagyban tolja a babáját
az is normál ha 5 éves és pornóra
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm, én is hasonlóképp gondolodtam :) (m 16/F am )
A kérdező hozzászólása: ok, megnyugodtam xD köszi, írjatok csak, kíváncsi vagyok mindenki vèleményére :
A kérdező hozzászólása: hát igen...
A kérdező hozzászólása: rányitottaam véletlen xD deõ nem zavartatta magát, köszönt, azt folytatta xD
höh xDD nekemis olyan tesó kell mint te XD fhu az én tesóm nemtom mit szólna ha benyitna független attól h lány és látott már ilyet XDD
A kérdező hozzászólása: :D:D
én ennyi idõsen a tévés miseórára maszturbáltam
egyszer én is rányitottam tesómra mert kellett a körömcsipesz. mondtam is neki folytasd csak tovább mintha itt se lennék.
Teljesen normális! Nekem is 12-13 éves koromban, hetedik- ben jött meg a spermám! Szerencsére mikor rám tört, egye- dül voltam otthon. Anyámék a nagymamáméknál disznótoroz- tak, mikor engem elöntött a fehér áradat és közben olyan jó volt. Attól kezdve maszturbáltam.
Lazán.

Már 14 éves elmúltam és még mindig nem menstruálok, már az összes lány osztálytársamnak megjött 11-13éves korukban. Ez olyan bosszantó. A hugom 12 éves és neki pár napja jött meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs veled semmi gond,valakinek csak 15-16 évesen jön meg,ha 2 éven belül se jönne meg,akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz,van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb,mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori,hogy aki kisebb növésû az átlagnál,vagy túl vékony,esetleg duci,az késõbb fejlõdik.

Nyugi, nincs veled semmi gond, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, ha 2 éven belül se jönne meg, akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz, van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb, mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori, hogy aki kisebb növésû az átlagnál, vagy túl vékony, esetleg duci, az késõbb fejlõdik.
Semmi. Mindenki más ütemben érik, te úgy látszik kicsit lassabban érõ vagy. Ne aggódj, 1.) 16 éves korodig nyugodtan várhatsz, teljesen normális, ha akár addigra jön csak meg, 2.) életedben annyit fogsz még menstruálni, hogy eleged is lesz az egészbõl :=). Nézd a pozitív oldalát: amikor a húgod meg az osztálytársaid azon aggódnak, hogy hogyan menjenek a családdal/haverokkal strandra, uszodába, túrázni, te csak lazán mosolyoghatsz. Ha erre gondolsz, mindjárt nem leszel olyan bosszús :=).
milyen jó lenne ha nem menstruálnék:D fogamzásgátlót szedek 10napja és 10napja megvan folyamatosan-.- am nembaj hogy 14 évesen még nem jött meg:) ha 16évesen se fog akkor doki.
Figyu... énnekem 8 évesen jött meg, és az is bosszantó! Nagyon rühellem! Ne várd annyira, mert lesz még idõd "örülni" neki!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszaitokat, és a megértéseteket!! :)
az utolsóval nem értek egyet abban hogy a "kisebb növésû" az átlagnál az késõbb fejlõdik...155cm vagyok 16 évesen 25éves felnõtt gondolkodásom volt 12-13évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a hugomnak nem értem, hogy jött meg ilyen korban?? :S Fizikailag elég balf*sz és egy 3 éves szintjén gondolkodik.. az a kedvenc idõtöltése, hogy mesét néz és engem bosszant :/
Nem akartam az alacsony növésû lányt megsérteni, de a fiúkra tökre igaz, legalább 70%-ban és voltak kisnövésû osztálytársaim, mi magasak már 11-12 évesen menstruáltunk és a kisebbek, itt fizikálisra is gondolok, mondjuk még a mellük sem nõ, nálunk ez volt, szóval õk akár 13-14, vagy még késõbb.A többi csajjal is akikkel dumáltam akkoriban aki kicsi volt csúszott 1-2 éve.Az hogy dedós annak semmi köze ehhez.
Az 155 cm-s csajhoz annyi, nem mindegy hogy 12 vagy 13.Egy év sokat számít, a gondolkodásnak ehhez semmi köze, valaki agyilag érettebb valaki nem.Nálunk is a magasabb és már fejlõdõ, cici meg ilyesmire gondolok, ott 11-12, a kisebbeknek 13-15.Azért tökre nem mindegy hogy 5.-es vagy 7.-es valaki, nézz meg egy 12 éves fiút is akár, tök mag még, míg egy 13 évesnek elvileg 165-170 cm-esnek, szóval fejlettebbnek kell lennie.A 12 az jó, a 13 az abszolult nem korai.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!