Találatok a következő kifejezésre: 12 eves 156 (8 db)

Egy 12 éves, 156 cm-s lánynak kb. mennyi az ideális súly? Hogyan tudnék hízni!

Tudom hogy mindenki fogyni akar, de én pár kg-t fel szeretnék szedni!

Legjobb válasz: csatlakoznék az elsõ válaszolóhoz,12 évesen szerintem sem törõdj azzal hogy hány kg vagy,és igen elég lesz ezzel 16-18 éves korodban foglalkozni :)

csatlakoznék az elsõ válaszolóhoz, 12 évesen szerintem sem törõdj azzal hogy hány kg vagy, és igen elég lesz ezzel 16-18 éves korodban foglalkozni :)
Neked még nem kell fogynod sem és felszedned sem, elég, ha ideálisan étkezel és sportolsz, amennyit a suli mellett lehet. Még fejlõdésben vagy és ilyenkor hirtelen jöhetnek-mehetnek a kilók, pl, mert egyszercsak jól megnõ a cicid, kidomborodik a nõi vonalad, de megnézheted az otthoni mintát a szüleidet, hogy mit is örököltél.û Amúgy kortól függetlenül a normál súly 156 cm-hez kb 50-52 kiló, az ideális pedig 48-50 kiló. Azt is tudni kell, ha hízol , nem biztos, hogy oda ahova szeretnél, de te tudod, szerintem elég, ha odafigyelsz, majd ráérsz 16-18 évesen ezen gondolkodni. Akkor már nem zavar be annyira a fejlõdés sem. És nagyon fontos az is hogy a súlyod izomból, vagy zsírból tevõdik össze, mert 50 kiló zsír pl sokkal több helyet foglal el mint 50 kiló izom.
Sok zsirt kell enned magaban. :D S.

12 éves 156 cm 35kg. az sok?

Legjobb válasz: kevééés!!! én is 12 vagyok 160cm 48 kg és még ígyis mindig mindenki mondja hogy milyen vékony vagyok....hízz!!

kevééés!!! én is 12 vagyok 160cm 48 kg és még ígyis mindig mindenki mondja hogy milyen vékony vagyok....hízz!!
Most minden kisgyerek megkérdezi? NEM NEM VAGY SOK 35 KG-AL. A kutyám több ennél, pedig nem egy óriási állat... Inkább még fel kéne szedned pár kilót.
KEVÉS!
szerintem pont jó vagy :)
KEVÉS
Magasság, súly szerintem arányos, de tény felszedhetsz egy pár kilót...vagy engem...ketten kiadunk 90 kilót :-D
Én 12 éves lány vagyok és 154 cm, de 68 kg.. Ez sok?? amúgy meg TE hízzál
szia! beütöttem a méreteidet a testömegindex kalkulátorba (bmi) Íme az eredmény/ "A percentilis alapján a gyerek sovány. Amennyiben a szülõk szintén soványak, akkor ennek valószínûleg genetikai okai vannak. Ügyeljen rá, hogy a gyermek megfelelõ mennyiségû és minõségû táplálékot fogyasszon!" Amugy ez természetesen semmit sem jelent, a lényeg hogy Te elfogad magad olyannak amilyen vagy.
13:43-as (ha már így belemelegedtem:) , a te bmi-s eredményed/ "A gyermek kórosan elhízott. Keresse fel a háziorvost és végeztessen vizsgálatokat! Már gyermek és serdülõkorban is jelentkezhetnek szövõdmények, magas vérnyomás, magas vérzsírszintek, zsírmáj (serdülõkorban). Minél elõbb kezdjék meg a fogyókúrát, illetve kérje ki táplálkozási tanácsadó véleményét. Kerülje a gyors radikális fogyást, inkább fokozatosan csökkentse a napi kalória-bevitelt. Ne feledje, hogy a fiatal korban elhízott emberek nagy százaléka felnõtt korában is kövér marad, így nagyobb eséllyel alakulhatnak ki náluk - többek között - szív-, érrendszeri és mozgásszervi megbetegedések!" Hát igen ez már tényleg kicsit sok..12 évesen 154cm-el a 47-kg lenne kb. a normál.20kg meg 12 évesen nem hiszem hogy rövidtávon egészséges lenne leanod.Tanácsot sajnos nem tudok adni és remélem nem bántootalak meg.
én 158 cm vagyok, 40 kg és 12/L és nekem is mindeki azt mnodja h sovány vagyok
én 167 cm és 51 kg vagyok 12 évesen xD szerintem egyél xD
Sztem a beceneved lehetne mondjuk Ropi.
7 évesen nagyobb voltam és súlyosabb mégis mindenki soványnak mondott. Jézusom!
húúúúú, de dagadt vagy. szerintem adj le még kb 3 vagy inkább 4 kilót, akkor megfelelsz a mai társadalom elvárásainak. Emberileg viszont nagyon kevés, a szervezeted most fejlõdik, vitaminokra van szüksége, amit nem hiszem hogy megkap..
A kérdező hozzászólása: Háát köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Én mindig azt hiszem hogy kövér vagyok....
ezeket az idióta kérdéseket igazán befejezhetnétek már...
Ha ez megnyugtat, én 19 éves vagyok és ennyi idõsen vagyok 157 cm... :)
Én 12 éves vagyok most, és 168 cm, de 65 kilogramm is sajnos:(
Én is épp 12 vagyok és 147 cm körül.engem nem zavar az alacsonyság.:) Nálunk is minden lány 160-165cm.
Én 12 éves vagyok 160 cm. És én lennék a legboldogabb, ha ilyen alacsony lennék.
nem ciki a mi osztályunkba is van egy ilyen alacsony lány és szerintem cuki meg aranyos ha valaki alacsony .én 158 cm vagyok 12/l
szia. ne zavarjon, mert ha zavar attól sem leszel magasabb, viszont a többieknek is fel fog tûnni h zavar, és ugyanúgy csúfolni fognak... :) amúgy meg 14 vagyok és 148 cm. engem is mindig csúfoltak, de akinek igazán fontos vagy az pnt így szeret ;)
És egy magas lány sokkal szekszibb mint egy kisebb.
Hát utolsó elég hülyeséget írtál :D Ha te is ilyen 170cm-es férfi vagy akkor jó hogy neked bejönnek a 160 cm-es lányok de szerintem azért egy 190 cm-es férfinek nem fog tetszenki egy törpe O.o
Az alacsony csajokat azért szeretjük mert lehet õket babusgatni. Ne akarj túl magasra nõni. Az esetek többségében nem szekszi. A kis mogyorókat meg mindenki szereti.
146 cm vagyok.12F.
szia én 12 vagyok és 161 cm :) és sztem tök átlagos a magasságod
Jaj, mi is voltunk osztálykiránduláson, és nem mehettem a felnõtt pályára, közben az a csaj aki kissebb nálam, õt felengedték, de õ kicsit ducibb nálam.. :D De szerencsére a gyerekpályára feljött velem a barátnõm, és eggyütt hülyültünk:D
szia:-) én is 12 éves vagyok és 144 cm. És én imádom!!!:D Szerintem nagyon jó kicsinek lenni.:-) úgy hogy ne legyél szomorú késõbb még úgy is nõni fogsz;)
Utolsó hová akarsz nõni, vagy miért, pasi keresésnél nehéz dolgod lesz még +10 cm-vel. Én most vagyok 161-2 cm. Középmezõny 15/l Van egy 20 cm-vel magasabb barátnõ, hát ha megyünk 4-5 õ szépen kilóg meg is szokta jegyezni hogy ez így elég sz*r. Vagy ha sétálunk nekem Szia! neki Jónapot(anyuka)! hangzik néha. xD
178 cm vagyok, még magasabb szeretnék lenni. :) 12/L
Én 14 évesen vagyok annyi.
Köszi utolsó!:) (23:03-as voltam)
A tegnapi 23:03-as Válaszoló nagyon okos, értelmes! :) Minden szavával tökéletesen egyetértek!!! :)
Én 13 és fél éves vagyok és 147 cm, de az 'örökké legalacsonyabb'-ként rájöttem hogy az észt nem centiben mérik, és hogy attól nem lesz valaki 'nagyobb' ember, hogy magasabbra nõ.
És akkor mi van? A pici lányok aranyosak :-D
A kérdező hozzászólása: koszi a válaszokat :) )
én 16 évesen vagyok 163cm... :D
elõzõ vagyok még a 165 cm es lányok is bejönnek de azok nagyobbak nálam korba :D
A kérdező hozzászólása: haaat ez van sajna , mit lehet tenni !?
Nagyon ciki...én meg 15 évesen 155 cm vagyok ehhez mit szólsz?
Mi most érettségiztünk, és van olyan osztálytársam, aki 18 évesen ekkora és senki se csúfolja, mert nem tehet róla. Szarni a többiekre. (amúgy én 12 évesen 165 körül voltam. :$)
A kérdező hozzászólása: koszi a válaszokat sokkalta jobban érzem magam hogy nem vagyok egyedul aki ilyen alacsonyabb :)
ha nem lennel ekkora akkor meg más miatt csúfolnának!ne foglalkozz velük!
Szia! Én 14 éves vagyok, és most vagyok 154- 156 cm. Azt hiszem, 12 évesen én is ennyi voltam, és most is csak második vagyok tornasorban.
*ja és attól
Ja és ne sattól, hogy ilyen alacsony vagyok, jbban buknam rám a fiúk:) Pl.: a mi sulinkbba, az osztályban a fiúk(fõleg a helyesek:D) szeretik az alacsony lányokat:D
talán sulibaNNNN....elõször is. aztán meg ne foglalkozz velük, am én 14 évesen 164 vagyok az sem egy nagy magasság.
Ne aggódj :D Én 18 éves vagyok. 8. osztályig én voltam a legalacsonyabb az osztályban, most majdnem az összes lánynál magasabb vagyok :D Ne foglalkozz velük :D
Én fiú vagyok 170 cm 12 éves hát max nem lesz olyan magas pasid. Nekem a 155-160 körüli lányok jönnek be.
Az a ciki, hogy olyan dologért csúfolnak, amirõl nem tehetsz! Ez nagyon primitív gondolkodásra vall!
Jajj ne légy emiatt szomorú.. :( Én is 154 cm voltam körülbelül , de a többiek voltak már 165 cmk is kb. :D Simán nõhetsz még, sõt biztos, hogy fogsz is. Akik csúfolnak nem normálisak.. engem is csúfoltak más miatt és elég rosszul esett, de te ne foglalkozz velük a magasságodat nem te döntöd el. :) 14/L
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek a válaszokat :)
én nem rég múltam 12 és 175 cm vagyok :O az osztályomba is van pár alacsony lány õket is csúfolják.. szerintem ne érezd cikinek, mindenki akkorra amekkorának lennie kell :) engem is csúfolnak, h ilyen magas vagyok, de nem tud izgatni :DD kosarazom szóval nem zavar a magasságom :)
Én 12 évesen 138cm voltam és azzal poénkodtak hogy az osztály legjobb magasugrója épp át tudna ugrani. Most 14 vagyok es hirtelen nottem 3cmt 2 hónapja és így 150cm vagyok ami miatt ki kell hagynom a kalandparkos osztâlykirándulast mert a felnott palyan nem erem fel a kapaszkodót es a gyereken meg egyik osztalytarsam se menne mert ok 168centisek
Sziasztok! Én csak annyit tudok mondani, hogy jó, hogy vagytok alacsony, cuki lányok! Gondoljatok az alacsony fiúkra, nekik is kell barátnõ! :D
Én 11 évesen 150 cm voltam, 13 évesen 159cm, tehát valószínû, hogy 12 évesen 155 cm körül voltam. Manapság meg 167-168cm. :) Amúgy mekkorák a szüleid? abból is lehet ám következteti, hogy ha nagy leszel, magas leszel-e?
Szia! Én júliusban leszek 12, és én most 140 cm vagyok! Én vagyok a legkissebb az osztályban, de nem zavar nagyon:) Engem is szoktak "csúfolni". Azért irtam idézõjelbe, mert az, hogy Törpilla az nem csúfolás! :) (szerintem!)


12 éves lány vagyok és 76 kg hogyan foghatnék le? Kb 55 kg-ra. De asztmás is vagyok úgyhogy könnyen kifuladok .156 cm magas vagyok és lány .

Legjobb válasz: Hagyd el az étrendedbõl a csipszeket, a cukros üdítõket, a csokikat, sütiket. Egyél nagyon sok gyümit, fehér kenyér helyett válassz félbarnát, barnát. Menj el sétálni, úgy napi 1-1,5 órát. Kérd az orvosod segítségét! :)

Hagyd el az étrendedbõl a csipszeket, a cukros üdítõket, a csokikat, sütiket. Egyél nagyon sok gyümit, fehér kenyér helyett válassz félbarnát, barnát. Menj el sétálni, úgy napi 1-1, 5 órát. Kérd az orvosod segítségét! :)
bobybuilder.hu-n vannak mintaétrendek, egész egyszerûek is.
ma 10:33 Stevia teljesen természezetes alapú, direkt azért írtam azt. 12 éves még gyerek, alap, hogy ne egyen szintetikus dolgokat, ha mód van rá...
Én is 12 éves lány vagyok 156 cm 44 kg.Szerintem is azt kell csinálnod amit az elsõ mondott.
NE egyél nagyon sok gyümit, csak keveset, mert tele van cukorral. NE barna, félbarna kenyeret, többnyire az csak színezett. Teljes kiõrlésû kenyeret egyél. Egyszerû szénhidrátokat (cukros, fehérlisztes dolgok) ne nagyon. Zsíros kajákat kerüld, és ne egyél a fõétkezésekhez kenyeret. Napi 5x egyél, de ne szétdurranásig, csak hogy ne legyél éhes. Sok folyadék (víz, tea édesìtõvel-> Stevia). Úszni, biciklizni tudsz, futni ne akarj semmiképp asztmásan (én is az voltam... én 13 évesen voltam ilyen súlyú, nem sokkal magasabban, 162 centihez, úgyhogy átérzem a problémádat...)
A kérdező hozzászólása: És tudnátok egy olyan táblázatott (étkezés) hogy mikor mit egyek vagy olyan oldalt
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat
na jó így azért már más
(Ez csak példa volt)
Senki nem írta, hogy ne egyen gyümölcsöt. Csak hogy a "nagyon sok gyümi" nem jó javaslat. 20-30 dkg eper vagy 2 alma pl jó. De egy sárgadinnyében kb annyi GYORSAN felszívódó EGYSZERÛ szénhidrát van kb, mint egy tábla csokiban...
b+ leállhatnátok errõl a ne egyen gyümölcsöt hülyeségrõl, fejlõdõ szervezet szüksége van vitaminokra + cukorra biztos nem a gyümölcstõl hízott el. Elég ha azt csinálja amit az elsõ leírt.
A Stevia tényleg jó és egészséges édesítõ, nekünk van élõ növényünk. Pár havonta lehet "szüretelni" a leveleit és azt használjuk édesítésre, zölden és szárítva is. Leszedsz egy levelet megkóstolod és olyan édes hogy el sem hiszed. :) Nagyon jó, és ráadásul gyógynövény úgyhogy más jó hatásai is vannak.
A kérdező hozzászólása: Köszike !
AZ edesitoszer nem jo, mert tobbnyire idegmereg van benne. En mezet hasznalok, persze csak keveset, es azt is beleszamolom a napi elfogyaszthato kaloriaba, es igy mellesleg nem kivanom az edesseget. Torekedj arra, hogy ne mu kajakat egyel, mert sok mereganyag lerakodik beloluk a szervezetben, es nehez oket kitisztitani. Amugy a tobbit mar leirtak elottem.
A gyümölcs helyett zöldség, a kenyér helyett zsömle, kifli abonett. Ezek jól ellenõrizhetõ adagok. Kalóriatáblázat figyelése. Neked 1346kcal a célravezetõ egésznapos fogyasztás. Ez 164g szénfidrát, 62g fehérje és 36g zsír összesen. Én a szénhidrátot tudom fejbõl hogy ez reggeli 2 zsömle tízórai 2 abonett ebéd 50g száraz tészta, vagy rízs, vagy 200g krumpli uzsonna 2 abonett vacsora 1 zsömle.
Meglehet, akkor jo. Bar a mezben sok a vitamin, es egeszseges, de akkor majd a kerdezo kivalasztja mi neki a szimpatikus. :-) Sok sikert! Ne add fel.

12 éves vagyok 156 cm magas és 42 kg szerintetek ez túlsúlynak számít?

Legjobb válasz: egy kicsit vékonynak tûnsz(nekem), de nem vészes. a súlyod meg még fog gyarapodni úgyis.

egy kicsit vékonynak tûnsz(nekem), de nem vészes. a súlyod meg még fog gyarapodni úgyis.
a kérdésedre válaszolva messze van ez a túlsúlytól. én 20 évesen 155 cm vagyok és 47-50 közt mozog a súlyom és nem vagyok elhízva.
A kérdező hozzászólása: be írtam az adataimat a testtömeg indexbe és ezt írta:túlsúlyos Javasolt diéta
Nem, nem számít túlsúlynak. 12 évesen én is ilyen paraméterekkel rendelkeztem, és a szél elfújt... Egyszerûen még gyerek vagy. Nem olyan a tested mint egy felnõtt nõé, felesleges hasonlítgatni.
Akkor valamit nagyon elszúrhattál :)
Sovány vagy.
Az Ön testtömegindexe 17, 26 Kategória: sovány

(helo) 12 eves vagyok 55.1 kg es 156 cm. Hany kilonak kellene lennem il. Mennyit foggyak es hogyn kezdjek hozza?

van egy pici háj a sajamnal ami meglehetosen zavar es a combom is elwg nagy amin valtoztatni szeretnek.anyuek azt mondjak hogy nekem egyszeruen ilyen az alkatom es hogy erosek a csontjaim.de mar csufolnak erte iskolaban is.azz osszes lany osztalytarsam 45-49 kg-k naggyabol es en is szeretnek valtoztatni sulyomon.koszi elore is a valaszokat! :)

Legjobb válasz: Ilyen fiatalon NE FOGYÓKÚRÁZZ! Hanyagold az édességeket, nassokat, egyél több gyümölcsöt és zöldséget és ami még fontosabb: Mozogj! Így formálódsz majd, lemegy pár felesleges kiló, a háj izommá alakul és hozzánõsz a súlyodhoz. Hajrá!:)

Ilyen fiatalon NE FOGYÓKÚRÁZZ! Hanyagold az édességeket, nassokat, egyél több gyümölcsöt és zöldséget és ami még fontosabb: Mozogj! Így formálódsz majd, lemegy pár felesleges kiló, a háj izommá alakul és hozzánõsz a súlyodhoz. Hajrá!:)
Igen, a 2. válasz elég bunkó lett.. Õszintén gratulálok neki, agy kell tönkre tenni egy kislány önbizalmát! TapsTapsTaps -.- Kérdezõ, te meg kerüld az édességet, fehér kenyeret, lisztes, cukros dolgokat. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt! Valamint hetente minimum 3x menj el futni 1-1 órát. Úgy 3 hónap alatt lazán le tudsz fogyni 5-6 kg-t.
Hello Cartman.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! :)
6.-os vagy 7.-es vagy? De amúgy ha fogyni akasrz, akkor mozogj többet.
A kérdező hozzászólása: 6.-os.
A kérdező hozzászólása: amugy lehet hogy en vagyok hulye de a masodik valaszolo kommentjet nem ertem
A kérdező hozzászólása: na jo rakerestem a googleban erre a Cartmanra...South Park.Ja es izlestelen egy vicc volt.koszi hogy neg itt is csufolodsz! :( wn segitsegert fordultam hozzad de te kicsufolsz!latjatok ezert akarok lefogyni mert mindenkitol ezt kapom :'(
A kérdező hozzászólása: köszi :) ma mar el is kezdem

12 éves vagyok és 75 kg és 156 cm-es vagyok sajnos . És szeretnék végre lefogyni csak, hogy kezdjem el? Az a baj, hogy nincs elég akarat erőm!

Sziasztok !

Legjobb válasz: döntsd el dagadt akarsz maradni vagy nem. ha ezt eldöntötted akor már menni fog. nincs olyan h nincs akaraterö

döntsd el dagadt akarsz maradni vagy nem. ha ezt eldöntötted akor már menni fog. nincs olyan h nincs akaraterö
A kérdező hozzászólása: Leszeretnék fogyni ez egy 100 - as csak nem tudom, hogy hogyan kezdjem el ???
az elõzõ válaszoló egy gyökér... nincs olyan hogy "dagadt", inkább kövér, vagy túlsúlyos és ne parázz... :) 12 évesen én is duci voltam, de elírtam egy lapra az érveimet, hogy mivel járok sokkal jobban: -egészség -nõies alak stb. esetleg karácsonyra kérhetsz egy nintendo wii fit plust, amiben van futás meg minden, biztos jobban fogod élvezni a tornát! :D egyél kicsit kevesebbet, mondjuk csak az adagod háromnegyedéd, nem lesz baj, sikerülni fog. nekem is sikerült ;) SZURKOLOK!
Sok ember azt gondolja hogy csak az ízetlen ételek azok amik nem hízlalnak , de ez nem igaz. Diéta alatt is lehet jókat enni csak utánna kell járni. pl.sültcsirke, lecsó... magukban ezekkel semmi gond nincs
A duci és a 12 évesen 75 kilós azért nem ugyanaz. És nem csak az alakodról van szó, hanem az egészségedrõl. Ekkora túlsúly belépõ a cukorbetegséghez, a cukorbetegségnek egy csomó szövõdménye van. Gondolom, nem szeretnéd. Tulajdonképpen anyukádat nem értem, mert neki KÖTELESSÉGE lenne betartatni veled a doki utasításait. És valószínûleg a doki sem úgy értette, hogy semennyi sót nem ehetsz. Lehet drasztikusan csökkenteni. Amúgy is könnyebben fogsz fogyni, ha olyan ételeket eszel, amiket nem muszáj sózni, konkrétan salátákra gondolok. A nyers zöldségeket nem kell sózni. A gyümölcsöket sem. A párolt zöldségeket sem, ha elektromos ételpárolóban készítitek. A készüléket egyszer kell megvenni, és nagyon könnyû használni, az eredmény pedig nagyon finom és egészséges. Soha nem sózom a zöldségeket benne, anélkül tökéletes. http://www.tefal.hu/All+Products/Cooking+appliances/Steamers.. Nekem ilyen van, ez egy viszonylag drága típus, de már 10 ezer Ft alatt lehet kapni, az egészséged megér ennyit. (Ha lábosban pároljátok, nem ugyanilyen, azt tényleg sózni kell.) A hús sajnos tényleg ehetetlen sótlanul, de ha bepácoljátok pl. fokhagymás joghurtba, minimális só kell bele. Mindenre van megoldás, csak meg kell keresni, nem az elsõ nap feladni. Úgy nem fog menni, hogy ma még sóztad, holnap nem, de le lehet szokni, ha fokozatosan csökkentitek a só mennyiségét. --- Egyébként nem lehet, hogy valamit félreértettetek? Mert én rákerestem erre a neten, és nem találtam ilyen betegséget. A sóháztartással kapcsolatban csak az ivás mennyiségét tárgyalják, a nagy sófogyasztás pedig szív- és érrendszeri betegségeket okoz, nem elhízást. Persze ettõl még lehet, hogy csak én nem találtam meg.
*eggyépként vannak olyan sók is amellyekben pl. nincs koleszterin stb... (nekem is van ilyen sóm ) úgynevezett diétás só eGYéBként, ameLYekben Egyébként ez egy nagy baromság. A só nátrium-klorid, semmi más nincs benne, koleszterin meg végképp nincs. Diétás só: A nátriumban szegény sót nevezik diétás sónak. A nátriumot magnéziummal és/vagy káliummal helyettesítik. Fogyasztását olyan embereknek ajánlják, akiknél nátriumérzékenységre visszavezethetõ magas vérnyomást állapítanak meg. Enyhén kesernyés utóíze miatt azonban kevésbé népszerû sófajta. http://www.videkize.hu/fuszerlexikon?id=10
járj táncra! jó kedved is lesz tõle+ fogysz! meg ha összebarátkozol ott sok mindenkivel, akkor több kedved lesz mozogni, táncolni! mikor van otthon egy kis szabadisõd, fél óra elég, akkor tegyél be valami jó zenét, és tornázz rá! ne egyél édességet( ehetsz de ne sokat)
eggyépként vannak olyan sók is amellyekben pl. nincs koleszterin stb... (nekem is van ilyen sóm ) úgynevezett diétás só
Szerintem tegyél fel egy kérdést az egészség rovatban is, hogy van-e valakinek hasonló betegsége és õ hogyan oldja meg az étkezést.
nem lehet konnyu de ha mar muszaj csokkentened a sot, probalj erosebben fuszerezni, bors, tarkony, bazsalikom, kapor stb.
Én azért lehet, hogy egy másik dokihoz is elmennék, csak a biztonság kedvéért. Hátha tévedett, hátha nem volt elég alapos, több szem többet lát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok tanácsot és szerintem nem értetünk félre semmit ... vagy lehet, hogy a doktor félre mondott valamit végül is nem hiszem mert azt is mondta, hogy ez egy nagyon ritka esett szóval :/
*Sok ember azt gondolja hogy csak az ízetlen ételek azok amik nem hízlalnak , de ez nem igaz. Diéta alatt is lehet jókat enni csak utánna kell járni. pl.sültcsirke, lecsó... magukban ezekkel semmi gond nincs Te végigolvastad a kérdés? A kérdezõ állítólag nem ehet sót. Megnézném az ízletes sült csirkédet só nélkül. A tied pont olyan ehetetlen lenne, mint a kérdezõ anyukájáé. Nem hiszi, hogy az íztelen ételek diétásak. Vili?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez nagyon sokat jelent, hogy még van olyan ember akire számíthatok :)
orvos vagy amugy ?! mert nekem az azt mondta hogy ne sozzak annyit...

12 eves vagyok 156 cm es 50 kg. Nagyon nagy a sulyom?

Legjobb válasz: Nem nagy a súlyod! Jó vagy így!

Nem nagy a súlyod! Jó vagy így!
17 évesen a nõvés végén vagy! De ha a kérdezõs csak 12 éves, akkor még csak most kezdte a kamaszodást, vagyis épp egy intenzív növekedési periódus elején van!! Most 156 cm vagy. Lehet hogy fél év múlva már 5-10 cm magasabb leszel. De ha nekiállsz koplalni, lehet hogy életedre összezavarod a szervezeted!! És ne feledd, te nem girhes akasz lenni, hanem egy csinos egészséges nõ, akinek egyszer szép egészséges babókái lesznek!
hát azért én 54kg vagyok és 170cm és 17 éves. Kinézetre pedig én sem gizda vagyok. bár lehet h könnyü a csonozatom.
12 éves kislányokat mi a fenéért foglalkoztat ez a kérdés?? TANULJ, SPORTOLJ, LÉGY SZERELMES...DE NE EZZEL FOGLALKOZZ MÁR! Atyaég... A súlyod úgy van rendben ahogy...:(((
Én 158 magas vagyok és 52kg....és 14..... hidd el, nem nagy a súlyod, de ha zavar (mert mondjuk engem is zavar:P) akkor semmi képpen ne koplalj, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és müzlit meg kevés fehér kenyeret (a barna kenyér is van legalább olyan finom mint a fehér) aztán persze rengeteg sportolás, a másik pedig nem az a lényeg, hogy mekkora a súlyod, tudod: az izom nehezebb mint a zsír ;) ha 15 évesen 159cm magas és 80 kg leszel, na akkor mondhatod majd magadra, hogy kövér vagy, de addig TILOS:D
Sztem annyira nem nagy...Én 153-154 cm vook, és 45 kg.Szint úgy 12.De ha zavar a kis felesleg, akkor járj futni, én is rendszeresen futok, biciklizek, görkorizok:)
ha nem látszódik meg rajtad akkor nem. 12 éves vagyok 160 cm és 44 kiló. Nekem csak a hasamon látszik meg egy picit, pedig azt mondják h vékony vagyok... ezt csak magadnak döntheted el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!