Találatok a következő kifejezésre: 12 cm-es van (29 db)

Fel eve megmertem a peniszem es 12 cm volt, most megmerem 12 cm. Mi van, miert nem novekszik?

14/ f

Legjobb válasz: mert farokméricskélõ vagy azért...

mert farokméricskélõ vagy azért...
-Reggel megmértem a péniszem 15 cm volt, este megmértem 25 cm-es lett, miért növekszik ennyire, ha a feleségem megsimogatja?
A kérdező hozzászólása: most miert vagytok enyire szemtelenek , tenyleg erdekelne hogy mi van...
Hát lehet, hogy ekkora marad. Na puff. Nem tudsz vele mit csinálni, ha méregeted se lesz nagyobb, csak még hülyének is néznek érte.
12 cm még nem az igazi, de fog még nõni, 14 évesen még nem vagy teljesen kifejlõdve, még gyerek vagy

Van egy Thermaltake Contac 29 bp cpu hűtőm. Gyárilag 1 venti van rajta ami tökéletesen elég is. De mivel lehet és tennék rá még egy 12-cm-est. Működik -e így?

a kérdésem az hogy ha a 2-dik 12-cm-est kapcsolósra akarom csinálni szóval én kapcsolom be és ki.a lényeg az hogy ha ki van kapcsolva a 2-dik 12-es akkor az ront-e az első 12-cm-es teljesítményén vagy nem? mert csak akkor akarom használni mind a kettőt amikor épp játszok.szóval rosszabb lesz-e ha nem megy csak az egyik de a másik le van kapcsolva nullára?

Legjobb válasz: Nem ront rqjtq hogyha egymásra rakod mert ugyanaggyi lessz a levegõ áramlása, maximum egy kicsit megpörgeti a felette lévõt a szyvõ hatása miatt, de ne csaak a válaszadók véleményére hallgass, ha van rá lehetõséged mérd le a hogy mennyit fogyasz a másik nélkül hogy nincs felszerelve és felszerelés után. ha nem változik a fogyaszás akkor nem ront rajta, de mind 2 mérésnél alapon kell üzemelnie.

Nem ront rqjtq hogyha egymásra rakod mert ugyanaggyi lessz a levegõ áramlása, maximum egy kicsit megpörgeti a felette lévõt a szyvõ hatása miatt, de ne csaak a válaszadók véleményére hallgass, ha van rá lehetõséged mérd le a hogy mennyit fogyasz a másik nélkül hogy nincs felszerelve és felszerelés után. ha nem változik a fogyaszás akkor nem ront rajta, de mind 2 mérésnél alapon kell üzemelnie.
csak azt nem értem hogy mi értelme van a procira 2 hûtõt rakni, mert ha mind 2 be van kapcsolva akkor sem fog jobban hûteni
jah most názem hogy a hûtõborda állítva van a procira és lehetõség van kétoldali hûtésre, így már más a helyzet. ebbe az esetbe nem szabad szembefordítani a kettõt hanem egy irányba kell áramoltani a levegõt különben ha mind 2 bevan kapcsolva akkor rosszabb lessz a hûtés szóval csak azt kell nézned hogy egy irányba fújjon mind2 rosszabb biztos hogy nem lesz még ha csak az egyik is megy.. jó játszást
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat bár kissé félreértettetek :) tudom hogy kell rátenni.. szóval a gyári ami a levegõt fúja az mindig menne, a másik oldali meg csak ha játszok és természetesen az szívja a levegõt.de ha a másik oldali ami szívja ki van kapcsolva akkor nem akad meg benne a levegõ? errõl van szó :http://www.google.hu/imgres?q=thermaltake+contac+29&hl=hu&lr..
nem fog megakadni benne:D nem lessz semmivelsem rosszabb
A kérdező hozzászólása: oks. kösz :D

12 cm-es péniszre van ovszer?

Legjobb válasz: Már hogyne lenne? Biztosan van.

Már hogyne lenne? Biztosan van.
a gumik nem ugyanolyan vastagok, mert nekem a masculan rá se megy, a durex pedig simán!
5 újjas gumikesztyûû vááááh><
tescos-szatyor olcsó és gazdaságos
ha minden kötèl szakad vegyèl nèhàny pàr ötujjas gumikesztyût, oszt abba dudàlj ikszdè
Szerintem michlene gumit vegyél rá ;)
100%-ek, hogy van, mit gondolsz az Azsiaiak nem hasznaljak???
ez szellemes volt:D
Hé värjatok emberek mert lehet hogy az ätméröjéröl beszèl Nem a hosszärol
Addig tekered le az óvszert amíg akarod. Ha 12 centis a pélód, akkor addig.
Áltlában ugyanolyan vastagok az óvszerek, szóval az a lényeg... Hosszát azt vagy 20cm-ig ki lehet húzni, és kevés embernek van akkora.... Nem az a lényeg, hanem hogy ne csússzon le.
Jól mondja a második válaszoló. Nem a hossza számít hanem a vastagsága.
szerintem már rég nem méretre vannak az óvszerek... én csak egy méretben találkozok velük, és azok jók minden méretû kukszlira :)
Fogd már fel, nem a hossz számít vazze hanem a vastagság az óvszer alapból tudod milyen hosszú; kb fél cm! Szóval mérd le a vastagságát, vagy mégjobb a kerületét mondjuk egy darab cérnával lazán köré hurkolva és ha kb 11-12 cm között van akkor használhatsz egy tök normál óvszert amit addig tekersz rá ameddig kell, a tövéig. És annyi!
hány éves vagy?

Vettem egy futópetúniát, most 12 cm-es cserépben van, átültessem nagyobba?

Még nem nagy, sok virága van már, de nem szeretném kinyírni az átültetéssel.

Legjobb válasz: Mindenképp ültesd át. Ha ebben marad, akkor hal meg. A balkonnövényeknek megfelelõ méretû cserép(minél nagyobb, annál jobb), és sok-sok tápoldat kell! Arra figyelj, hogy csak vizes földet öntözz tápoldattal, mert kiégetheti a növényt!

Mindenképp ültesd át. Ha ebben marad, akkor hal meg. A balkonnövényeknek megfelelõ méretû cserép(minél nagyobb, annál jobb), és sok-sok tápoldat kell! Arra figyelj, hogy csak vizes földet öntözz tápoldattal, mert kiégetheti a növényt!

Milyen vizsgalattal lehet kimutatni azt a "valamit" ami a vegbelnyilastol "fent" 12 cm re van es nem tudni hogy mi az?

(Az eddig elvegzett vizsgalatok szerint nincs ott semmi, de en erzem...)

Legjobb válasz: Mivel érzed?

Mivel érzed?
ha férfi vagy, akkor lehet a prosztatád.
Colonoscopiaval gondolom. Mivel vizsgáltak eddig? Honnan érzed, hogy van ott vmi?
A kérdező hozzászólása: allandoan faj...és nem merik megmuteni mert rossz helyen van.
FAKE, ha nem találnak semmit, akkor mit nem akarnak megmûteni?
A kérdező hozzászólása: ...colonoscopiara gondoltam...

Az baj hogyha 14 éves korban már van ondóm de a péniszem csak 10-12 cm izgalmi állapotban? Fog még nőni és kb. mekkorára?

Legjobb válasz: Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián

Ne aggódj, még nõni fog, elvileg 18 éves korig nõhet. DE a méret teljesen lényegtelen, a 12 cm-es merev pénisz már bõven elég, ha ügyesen használod! Olvasd el a weblapom cikkeit: http://www.drszex.hu Üdv: dr. Szalai Krisztián
Még fog nõni a péniszed és egyáltalán nem baj, hogy már van ondód, másnak is van már ilyen korban.
a barátom haverja 4.es korában azaz 10 évesen maszturbált lõször és neki is volt, . teljesen normális 14 évesen :) ja és még fog nõni a péniszed, de a ami most van az is elég szóval ne aggódj
Ti pasik mennyit aggódtok a péniszetek méretei miatt. Pedig ha felkészülnétek nõi anatómiából akkor az is kiderülne hogy a nõi hüvely rendkívül alkalmazkodó, hiszen annyira ki tud tágulni egy 4 kg-os kisbaba is könnyedén áthalad rajta, majd mintha mi sem történt volna össze is húzódik. Egyébként a túl nagy péniszt nem szeretik a nõk mert a normális hüvely hossza 13-16 cm és a végén ott van az érzékeny méhszáj is. És mint nõ és mint kétgyermekes anyuka azt is elárulom hogy a méretnél sokkal fontosabb az odafigyelés, a kényeztetés, a türelem, és az odaadás valamint a játék és bármilyen méretû is legyen az a pénisz.
A kérdező hozzászólása: kösz a fontos infót kis nyugit biztosít
Én is nõ vagyok, a férjemnek nem túl hosszú, cstlakozom az elõttem szólóhoz, ha hosszabb lenne nem lenne jó mert ott a méhszáj, nem tud úgysem tovább menni. Ne felejtsd el, nem számít a hossza!
jajaja ti nõk a pasik méretével nagyon engedékenyek vagytok, és persze, hogy nem a méret a lényeg, egészen addig, amíg nem a cicitekrõl, vagy a feneketekrõl van szó.....
ilyen sorrendben rajzold le: B A D C B-A:3 A-D:5 D-C:4 A-C:5+4=9

Egy 12, 5 - 13 cm-es tappancsra mekkora cipőt vesztek :-)? Szandiba 20ast vettünk bentre, van még elől pici hely, talán 5mm. A 21es vajon nagy lesz rá? Nem szeretném, ha 2 hónapot se bírna ki.

Legjobb válasz: Cipõnként eltérõ lehet a méretezés, ezért biztosat nem tudok mondani. Lányomnak 21-es volt a csizmája, annak a belsõ talphossza 13 cm volt. Ebbõl kiindulva, ha 13 cm a tappancs, akkor 22-es cipõt vennék.

Cipõnként eltérõ lehet a méretezés, ezért biztosat nem tudok mondani. Lányomnak 21-es volt a csizmája, annak a belsõ talphossza 13 cm volt. Ebbõl kiindulva, ha 13 cm a tappancs, akkor 22-es cipõt vennék.
Nekem egy cipõboltos azt ajánlotta hogy 1 cm-el nagyobb belsõ talphosszú cipõt kell venni, hogy egy egész szezont kibírjon. Eddig bejött
Ez tényleg változó. Lányomnak benti szandija most 23-as, de pl. 25-ös sportcipõt kapott nemrég. Más a méretezésük, na meg lányomnál valamiért a szandik mindig kisebbek, mint a cipõk vagy csizmák...
Egy számmal nem szabad nagyobbat venni, mert akkor adtál a [email protected] egy pofont, mert megveszed a jó cipõt, ami nagy rá, ezért csúszkálhatott benne a lába, nem tart semmit a bokájánál... Sajnos hamar nõnek a gyerekek, 1 cipõ 1 szezon, a tavaszi õsszel már nem lesz rá jó!
Ez nagyon márka és fazon függõ- ÁLtalában cipõbõl egy számmal kisebb kell mint szandiból, így vannak méretezbe. Fél cm legyen az újja és a cipõ vége között. Ha túl nagy hely van az sem jó, mert nagyon mozog benne a lába.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!