Találatok a következő kifejezésre: 12 évesen lehet fogyni (3 db)

Figyu.
látod a kukidat a hájtól?
Mi az a "vaokk"?Valami kötõszó?Vagy ez lenne a vagyok létige?
A te korodban mozgással elsõsorban. Sok mozgással. Meg persze megfelelõ étrenddel. Sok zöldség, gyümölcs, kevés szénhidrát és cukros üdítõ. Szerintem. Ha nagyon nem megy otthon, akkor keressetek fel szakembert, egy dietetikust, vagy akár a háziorvosotokat is elsõ körben. Sok sikert!

Kaptam beutalót gyógyúszásra ma kezdtem és fél évig kell mennem. Most tanítanak úszni.12 éves vok és 89 kg. (ne röhögjetek ki) Ezzel hány kg lehet fogyni?

Legjobb válasz: Ha ez igaz lenne, a fiad belehalt volna. 8 hónap alatt 40 kiló? Kérdezõ, az úszás HOZZÁJÁRUL fogyáshoz, ha minden másnap mész legalább. Ha ritkábban, akkor mindegy.

Ha ez igaz lenne, a fiad belehalt volna. 8 hónap alatt 40 kiló? Kérdezõ, az úszás HOZZÁJÁRUL fogyáshoz, ha minden másnap mész legalább. Ha ritkábban, akkor mindegy.
Nem az úszástól fogsz fogyni, hanem a diétától, ha egyáltalán diétázol! Az úszás csak korrigálni próbálja a gerincferdülésedet, és egyéb tartási problémáidat, no meg erõsít. A zsírból a mozgás segítségével lesz izom. A fiam 117 Kg volt 15 évesen (12 évesen kb. annyi lehetett mint te). Dietetikus által összeállított diétával (Napi 5x étkezés, max. 1500 Kcal) nyolc hónap alatt különösebb mozgás nélkül leadott 40 Kg-ot! Teakwondo-zni csak akkor kezdett, amikor rájött, hogy a gyors fogyás miatt lóg a bõre itt-ott! Hajrá, nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember!
Durva a 89 kiló, bár nem tudjuk, milyen magas vagy mellé. Az úszás jót tesz, fogyni fogsz vele, de elõre ezt nem lehet megmondani, hogy mennyit. Viszont, ha már elkezded, akkor csináld jól. Úszás után tutira éhes leszel, meg általában is a mozgás miatt jobb lesz az étvágyad. Nyilván sok tanácsot kapsz, hogy miket ne egyél. Erre figyelj oda, szerintem azért éhezned nem kell. Figyelj arra, hogy ha nem úszol, akkor is mozogj minél többet. A futással vigyázz, a térded miatt. Ezért jó az úszás, ott nem mennek tönkre az ízületek. Meglátod, pár hónap és látványos eremény lesz!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:30 Nem halt bele, ma is él és virul. 20 éves és megint 100Kg de már nem zsírból. Havi 5 kilót fogyott átlagban, ami heti 1, 2-nek felel meg, és épp egy kicsivel több, mint az ajánlott max.
Nem olvastam el egy választ se csak az elsõnél az elsõ sort! Hát én az úszással fogytam szinte kõkemény evéssel közben! Ettem ahogy addig is csak úsztam! Nem bántam meg!
Sok sikert és erõt kívánok a fogyáshoz! Én is hasonló súllyal rendelkeztem 12 évesen, csak én makacs voltam és ellenálltam a noszogatásnak, hogy fogyni kéne. Pár évvel késõbb, 19 évesen nehezebb volt nekikezdeni a fogyásnak, már csak a kötöttebb napirend miatt is. (munka + tanulás napi 12-13 órában, stb...) Ne hagyd, hogy a súlyod megbélyegezze a tinédzserkorod!
A kérdező hozzászólása: HÚÚÚ ha pontozni kéne az utolsó a legjobb és egyben a legbölcsebb is úgy hogy nagyon köszi
Szeretném megkérdezni, hogy Budapesten hol van az OEP általi vényre felírható ingyenes gyógyúszás? Én csak fizetõsrõl tudok, mert, hogy megszûnt ez a forma, de azért folyamatosan felírják?!

12 évesen hogy lehet fogyni?

Legjobb válasz: Ha túlsúlyos vagy, akor hagyd el a cukros ételeket, csoki, süti, ilyesmi. a meg a csipszeket. Ne egyél unalmadban, mindenbõl csak a korod és magasságod szerinti mennyiséget egyed. És mozogj sokat.

Ha túlsúlyos vagy, akor hagyd el a cukros ételeket, csoki, süti, ilyesmi. a meg a csipszeket. Ne egyél unalmadban, mindenbõl csak a korod és magasságod szerinti mennyiséget egyed. És mozogj sokat.
Ilyen fiatalon azért nem kell mindig mindenrõl lemondanod. Figyelhetsz arra is, hogy mindenbõl keveset egyél, és mellette mozogj. Pl. ha van kivel tollasozni, vagy röpizni, az égeti a kalóriát, de bármilyen mozgást végezhetsz, amiben örömödet leled. Persze az arányokat is tartsd. Zöldséget sokat fogyassz, akár szendvicsben is, de csokiból mondjuk 3 kockát. Ha szereted a müzliszeletet, az is jó. A lényeg, hogy mértékkel. Amit nem szabad, az a drasztikus fogyókúrák. Még fejlõdsz, elégedj meg azzal, ha lassan sikerül a kilókat ledolgozni. Hidd el, lassú víz partot mos. :)
A futás mellett a séta is hatásos ám. Pl. fél óra intenzív gyaloglás. Nem kocogásra gondolok, csak pl. mintha idõre kellene valahova menned és kilépsz egy kicsit. Szóval nem olyan andalgós lassú sétálgatás hanem gyaloglás. Meglátod, csodákat tesz. Amúgy meg ha megáll a hízásod már az is eredmény. Mert akkor szép lassan a felesleget "elnövöd". És majd 18-20 évesen intenzívebben csinálhatsz egy életmódváltást.
És ha még a lisztes dolgokat is elhagyod, akkor lesz igazán hatásos. Na nem 2 hétig, nem 90 napig, ÖRÖKRE! (maximum hetente beiktatsz egy "csaló" napot amikor ezekbe is belekóstolsz)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom megfogadni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:) Amúgy a barátnõmmel naponta este járok futni, szoval remélem lesz hatása:D Igen szeretem a müzliszeleteket is... Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Jó! Köszi szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!