Találatok a következő kifejezésre: 12 évesen lehet csajt (4 db)

Csajok! Ti hány évesen kezdtetek el melltartót hordani? Hamar van az ha egy lány 11-12 évesen kezdi? Melltartóméretet és kort szeretnék ha lehet!

Legjobb válasz: ez szerintem nem korfüggõ... ha már szükség van rá, akkor hordj. én is 12 évesen kezdtem 14/L

ez szerintem nem korfüggõ... ha már szükség van rá, akkor hordj. én is 12 évesen kezdtem 14/L
13 éves koromtól akkoriban 70/A volt, Most 13, 5 éves vagyok és 75/B , ja és csak éjjel nem nincs rajtam. 13, 5/L
én 11 éves koromtól kezdtem el melltartót hordani, akkor volt olyan 80/A , de ez attól függ.
13 évesen, akkor 75/b-vel. Nem a kortól függ, hanem a mellmérettõl. MOndjuk 65/aa-ra teljesen feleslegesen felvenni például. Most 75/c van és 15 éves vagyok.
12 éves korom óta minden nap hordok melltartót. Mostani mellméretem 17 évesen 95/E azt hiszem meg fogok õrülni tõle, és még most is nõ.
12 évesen mégnem rendszeresen de, ) hordtam.Most így 13 évesen rendszeresen. 85A / 13L
80c. de 15 evesen meg 75b volt, csak alkalmankent hordtam. kb 18eves korom ota horok rendszeresen 25 l.
csak akkor hordj, ha van mit belerakni:D
Hát az attól függ.. Van egy osztálytársam akinek negyedikben lehetett olyan ... 75/C... Nagyon korán érõ típus. Ésõ már akkor is hordott, dde én speciel negyeidktõl, mert a teremben kellett öltözni :S
Ez nem a kortól függ, hanem a mell mérettõl. Van olyan felnõtt nõ is, akinek nem kell melltartó, mert olyan kicsi a melle.
hógyne
lehet ! csak jól s zopd le ;) http://www.youtube.com/watch?v=y0Gpt12psAA
Szerintem kislány vagy! Aluggyá!
taknyos szét akarod magad kuratni?? maradj a tamagocsinál
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:03 Nem mindenki van úgy vele. jó munkjuk aki nem akar menõzni nem is 3 évvel idõsebbet választ de van aki úgy lesz szerelmes (gyerekszerelem) hogy azt se tudja a másik mennyi idõs. mint például a kérdezõ 12 és 16nak nézték :)
hát esélyed az van..csak hát a fiún függ.amikor annyi voltam mint te, nekem is tetszett egy 15 éves fiú.Lett is volna rá alkalmam hogy összejöjjek vele, de úgy gondoltam jobb ha nem teszem:D Nem bántam meg, késõbb kiderült hogy tök bunkó, és csak játszik a lányokkal:(
szerintem elõször ismerd ki.Tuddj meg róla többet, hogy milyen a személyisége.Ha normálisnak mondható, és nem sexet akar(márpedig ez jár az ijen korú fiúk fejében)akk próbáld meg, de nem ajánlanám.Inkább maradj a saját korosztályodnál.Ne hidd hogy menõ ha idõsebbel jársz.Még problémád is lehet belõle
Sztem..Nem mindenki megy a Divat miatt Van olyan vki aki ebben a korban már normális kapcsolatot akar ... Én például 13 éves vagyok és még 1 pasim se volt de 1x majdnem összejött és még mindig õt szeretem.de õ már nem szert ugy mint én õt...:( de ez most nem lényeges lehet h van esélyed. de szerintem 15 éves fiú az még idõs hozzád gondolj bele 12 és 15... 3 év... én sok 17 éves fiúnak bejövök..de mindnek megmondtam most még nagy a kor különbség ( a most még azt ugy értem hogyha 20 23 az úgy nem nagy korkülönbség de most még igen mert neki is és nekem is más elvárásaim vannak)
én is 12 vagyok és a barátom 15... ugyhogy igen :D
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:53 Azért mert ezzel akarnak kitünni a kortársaival szemben.Ha összejön egy nála idõsebb csajjal/pasival akkor a barátainak, haverjainak, osztálytársainak evvel jampizni.Szerény véleményem szerint ami az ált iskolában szoktak "szerelmek" lenni, az mind csak divat.Akkor még nem is szeretik úgy egymást, csak "divatból" vannak együtt mert az olyan menõ h van csajom, vagy pasim..Na mind1 egy kicsit elkanyarodtam a dologtól, de Én így látom ezt az egész dolgot. Respeckt F/17
A kérdező hozzászólása: hát igazából akivel(fiúval) eddig beszéltem az mind 15-16 évesnek nézett pedig nem is annyi vagyok
azt gondolom hogy mi a bánatért nem jó egy 12 éves pisisnek az õ korosztályából való fiú, ha minden áron pasizni akar??
esélye mindenkinek van, legfeljebb 1%
A kérdező hozzászólása: eddig legalább norm válaszok érkeztek köszi mindenkinek
inkább várjál még pasizással szerintem olyan 2-4 évet higgy nekem nem bánod meg
kérlek 14 évesen ne nevezd még magad csajnak. inkább lánynak. köszi
12 ^-^" bocsi
Hehh én is így jártam (majdnem, nekem 12 évesen 2, 5 évvel idõsebb fiú tetszett, mondjuk nem nézett ki annyinak), és akkor még azt hittem, hogy lehet, meg hogy miért ne, hát ma már (15 vagyok) úgy gondolom, nem igazán látom a korombeli fiúkat 12 éves lányokkal... szerintem nem sok esélyed van, de ha többnek nézel ki meg bevállalós vagy akkor talán.
van esélyed igen. ha úgy nézzük hogy egy 16 éves lányt (engem) már egy éve füzöget egy 24 éves srác. Lányok mindig elöbb tlálnak valakit mint fiúk. De szerintem még ne vágj bele ennyire mert a 15 éves fiúknak már vannak bizonyos igényeik és ezek közül sokan nem félnek a szakítás után kiteregetni a magán dolgokat...
A kérdező hozzászólása: köszi

12 évesen hogyan lehet csajt felszedni?

Mert én különdben egy 12 éves fiú vagyok!Kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Úgy, h olyan korba a népszerû vagány kisgyerekeket szeretik a lányok...

Úgy, h olyan korba a népszerû vagány kisgyerekeket szeretik a lányok...
Egy tanácsot tudok adni. Ha távolról bámulod a lányt azzal semmit sem érsz el. Menj oda hozzá, amikor egyedül van. Legyél vele kedves, mosolyogj rá, és beszélgess vele sokat. De azért ne menj az agyára.
Hali Ha elég bátor vagy akkor ilyen idõsen nyugodtan elkezdheted az ismerkedést hisz a tapasztalatok nem ártanak de az valóban igaz hogy 12 évesen a barátságon és a jó viszonyon kivûl nem sokat várhatsz egy lánytól és ne is várj.Különben is a tini lányok felfelé kacsingatnak, ha érted mire gondolok... Szóval sok sikert az ismerkedéshez (N)
12 évesen SEHOGY!!De lehet ismerkedni, együtt tanulni, vagy egy szakkörbe járni!Ha idõsebb leszel, rájössz, hogy minden lányhoz "külön kulcs" kell.Addig csak maradjanak is zárva a kapuk!Mit is szeretnél Te a csajoktól?
Mit akarsz már te kis takonypóc? Hát a tanuláson járjon az eszed, vagy menjél le játszótérre hintázni. Mi a fenét akarsz te egy lánytól? Hülye gyerek, megegyelek? Nem eszlek meg, mert hülye leszek.
veszel neki fagyit, vagy elviszed kólázni.
Háát... 12 évesen, talán úgy, hogy ne félj a szemébe nézni, nézz a szemébe. Ezt kedvelik a csajok, én is lány vagyok, igaz már elmúltam 12.Vagy, ha a kezetek egymáshoz ér ne rántsd el. Egy idõ után kívánni fogja a tekintetedet.
Hát istenem nem azért de nem minden csajhoz kell külön kulcs :D Elég ha a kulcsot tudod "formálni":) ezt úgyértem hogy tudd mikor mit kell csinálni hogy a kulcsod jó legyen a csajhoz:) ;) amúgymeg a kérdéshez visszatérve legyél kedves a csajjal . Ha sír töröld le a könnyeid hagyd hogy a válladra boruljon ilyenkor stb... Jönaz magától:)

20 éves vagyok.12, 5 cm a szerszámom. Számit a méret? Elsősorban csajok öszinte válaszait kérem. Én ugy gondolom, hogy hüvelyi orgazmust csak nagyobbal lehet elérni.

Legjobb válasz: :) Ne aggódj, sok férfi van, akit megáldott a élet szép nagy pénisszel, mégsem tudják kielégíteni a barátnõjüket.... Nos, nagy szerencsére a G-pont nagyon közel helyezkedik a hüvelynyíláshoz, tehát a te méreted teljesen megfelelõ. A megfelelõ szögben 100%-osan el tudod találni a G-pontot, és ott is van az orgazmus. Petranova

Valamennyit bizony számít!Legalábbis nekem! Ne legyen hatalmas, de azért min. 15 cm legyen! És ne cerka, hanem vastagabb! Volt kapcsolatom egy fiúval, akinek kb. akkora volt, mint a tied! Hát engem nem tudott kielégíteni! Valakinek számít, valakinek nem! Nem kell lepontozni, mert más a véleményünk!
:) Ne aggódj, sok férfi van, akit megáldott a élet szép nagy pénisszel, mégsem tudják kielégíteni a barátnõjüket.... Nos, nagy szerencsére a G-pont nagyon közel helyezkedik a hüvelynyíláshoz, tehát a te méreted teljesen megfelelõ. A megfelelõ szögben 100%-osan el tudod találni a G-pontot, és ott is van az orgazmus. Petranova
Elsõ válaszoló vagyok? miért kell lepontozni...õszinte voltam
Az én pasimnak is ekörül van (13cm), de nekem is kicsi a "barlangom" szóval nem is naon örülnék, ha nagyobbal találkoznék... ha vastag is a tied, akkor az még jobb :) Szerintem sem a méret a lényeg.
Nincsen semmi probléma méreteddel. Ha kételkednél, nézz bele a "Taoista szerelmi titkok" címû könyvbe, és megtudod, hogy mi az igazán fontos.
Én is picike vagyok ott, csak lány. Nekem pl. tökéletes lennél. Ne félj, nem minden lánynak akkora, mint egy barlang. :)
Tapasztalataim és az általam megkérdezett nõk tapasztalatai szerint a hüvelyi orgazmus nem méret, hanem póz és mozgástechnika kérdése. Az biztos, hogy a gyors döfködés (mint a nyulak) helyett több nõnek bejön a lassú, mély, érzékletes, körkörös mozgás, és az robbantja az orgazmust nem az, hoyg valaki bedöfi a 25 centist.
szerintem nem kell, ne azon görcsölj hogy fájni fog meg ilyenek arra gondolj hogy a barátod akit szeretsz veled van és kitart melletted ne görcsölj a rossz dolgokon gondoj arra hogy jó lesz :) ))) sok sikert.
Hát biztos azért pontoztak le, mert abszolút tudatlan vagy, a méreteket illeti. Ha elõvennél egy k...a anatómia albumot, a hüvely paramétereibõl látnád, hogy a 12 fél egyátalán nem kicsi. Belefér a magyar átlagban, és ha a gazdi tudja használja, akkor netovább!!!!! Aki 20 centivel nagypofájúskodik az sincs elõbbre egy dekával sem, fõleg ha használni sem tudja. Szóval a kérdezõnek üzenem, h nem nem kicsi, kutyapózhoz tökéletes:) ) Elhiheted, hogy egy 20 centis farok már több mint kellemetlen !!
Nem vagyok tudattalan, tisztában vagyok az anatómiával , tudom, hogy mekkora egy átlag hüvely, de mivel rugalmas, ezért sok minden belefér! És a 20 cm egyáltalán nem kellemetlen... Való igaz, hogy ki, hogy bánik vele, de ha kicsi és még vékony is, akkor az illetõnek nagyon kell ügyeskednie... Szóval nem kell mindjárt "lehülyézni" az embert, a barátom orvos, szóval tisztában vagyok az anatómiával, és még pár egyéb dologgal.
Számít...a tied kicsi!
9 sekély a G-pont izgatásához és egy mély a beszorult levegõ kinyomásához (ami élénkíti a nõt). A lökések sebessége is lehet változó, de semmiképp se legyen durva döfködés. A "nemek harcában" ha a férfi durván döfköd a dárdájával (hímvesszõ), akkor a nõ a pajzsával (hüvely) könnyedén kivédi azt. A férfi dárdája használhatatlanná válik hamar (magömlés), és a nõ ott marad, pedig még szinte nem is történt vele semmi.
Szia én is elnézést kérek mivel én is tom h nem a fiúk válaszát várod! Én 17 éves vok és én pedig 17-18vok ott lenn nem is tom pontosan, de nem is ez a lényeg! Pont a haverokkal meg utánna bnõmmel beszélgettünk vmelyik nap...és monták a srácok h nekik nem kellene nagyobb meg ha akarnék se akarjak mert azon függ hogy hogy használom és ezt a barátnõik mondták! Késõbb felhozódott ez a téma bnõmmel is ...és az itt a nagy harci helyzet hogy õ is monta már meg mikor dumcsiztunk akk is monta h sok pózban nagyon jó neki meg élvezi, de már akkor is aztérzi néha h "lyukasztom"és van néhány póz ahogy abszolúz nem csináljuk mert az meg a naon jóval ellentétbe nagyon fáj neki és képes kizökkenteni az egyensúlyból és már "nincs kedve"folytatni...szal csak annyit mondhatok tapasztalataim alapján h lehet h jobb lenne ha nekem is kisebb lenne, hisz ha mesterien használod akkor baj nem lehet ;) ! Jah és a kutyapózt ajánlom, hisz még ha kisebb is az embernek még akkor is elég mélyen be tud hatolni(am megsugom hogy ez az egyik póz amibe nem nyomjuk, pedig jofféle :D ) Szal jó gyakorlást, sok tapasztalatot, és ne aggódj! (jah és végül ez a petefészkes témával kapcsba: télleg nem ártana ha elolvasnál öcsém egy bioszkönyvet még ha nem is az egészet, de a nõi hüvely részt, max a méhébe ha bajuthat egy férfi a nõnek még oda se igazán, ez nem óriás kígyó h 5 méter hosszú és fél centi vastag és bárhova bebújik...gondolkozz már ember!!! :@)
Kedves elõzõ válaszoló! Tanultál biológiát? Egy 20 cm-es nem tudja felsérteni a petefészket, de még egy 30-as sem! Ajánlom figyelmedbe a 8.-os bioszkönyvet! Tudod egyátalán hol helyezkedik el a petefészek? Addig hülyeségeket ne írj!!!
Szia, tudom elnezest elore is hogy csak lanyok valaszait varod. de megnyugtatlag h nincs okod az aggodalomra. En 17 eves vagyok, ott alul 16 es szerintem sokszor meg nagynak tartom picit attol fuggoen h a tarsad alul mekkora.Az csak rosszat tesz egy nonek ha most 20cm farokkal belopoznak a barlangba, elsosorban felserthetik a petefeszket meg sok mas dolog. Szoval csak legy nyitott es hajra mindenre. Sok szerencset neked az eletben.
Szerintem a méreted éppen jó. Ha alapul vesszük, hogy az európai átlagméret 12-17. Talán meglepõ és ritka az olyan lány, aki ezt bevallja, de én az õszinteség híve vagyok, így neked megsúgom, részemrõl én sokkal jobban szeretem, ha valakié kisebb, mert sokkal jobb vele eljátszani és ugye vannak olyan helyzetek, ahol a nagy nem nyújt épp kellemes érzést. Nem mellékes tényezõ, hogy nem minden nõ képes hüvelyi orgazmusra. Ha mégis, az sem a partner méretein múlik. Remélem, tudtam segíteni.
Szerintem ha egy csaj a 13 centistõl nem élvez el, az nem a pasi hibája (legalábbis biztos nem a farokmérettõl van, esetleg technikai hiba), ui. a nõk jó része alapból nem képes az orgazmusra, ha 30 cm-es dákóval csinálják, akkor sem.
Hát én nem tudom mekkora a barlangomXD..de a barátomnak 14-15 cm es a pénisze és nagyon jó vele..ugyh sztem a tieddel se lenne gond:) NE görcsölj ilyeneken ha szeret a barátnõd akkor nem fogja zavarni(bár elsõre én is kicsit megszeppentem mikor elmesélte mekkorra, mert õ az elsõ és hát ugye én kis tapasztalatlan megijedtem h az pici lesz..de ettõl még nem zavartam el, szerencsére:Dde látványra egyáltalán nem gondolnám kicsinek.... és van sok barátnõm akinek nagyobb mérettel van megáldva a barátja ..mégsem volt még soha hüvelyi orgazmusa..ugyh errõl ennyit..
Ilyenen ne aggódj, a normális csajok azokban a pillanatokban nem fognak vonalzót elõvenni. Ha jóvagy jóvagy és ez a lényeg, de társkeresõkbe azért ne ird be hogy "kisbarlangú" csajokat keresek :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.Remélem találok kisebb barlangu csajt is.
Megnyugtatlak, hogy semmi okod aggodalomra. Ez a méret teljesen jó. Ahogy elõttem írták, mozgástechnika, póz, na meg persze a gazdája gyakorlottsága ami a számít. Az nem igaz, h a méret nem számít, mert pl egy 8-9 centisnél én szinte semmit nem éreztem. De a 12, 5 abszolút elég. Reméljük használni is tudod, mert az az ami igazából számít. A lepontozás pedig tényleg abszolút tuskóság, mi a f...ért kéne mindenkinek egyforma véleményének lennie???
Nem a méret számít, hanem az önbizalom! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!