Találatok a következő kifejezésre: 12 évesen lehet (272 db)

12 évesen lehet csókolózni?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést :) Miért ne lehetne? (persze 12 évesen ne egy 30 éves palival akarj, ha fiú vagy se, vársz még 2-3 évet és mehetsz a 30 éves bombanõkre.)

brit tudósok kimutatták, hogy két 12 évesnek nem ér össze az ajka valamiért. a magyarázatot még keresik. hú, hát bocsi, de várnod kell még 1 évet...
Nem értem a kérdést :) Miért ne lehetne? (persze 12 évesen ne egy 30 éves palival akarj, ha fiú vagy se, vársz még 2-3 évet és mehetsz a 30 éves bombanõkre.)
, , Levagy maradva én 12évesen már régen túlvoltam rajta." Miért lenne lemaradva? Te tévedésbe vagy, ha azt hiszed, hogy ez verseny!
Lehet.. de én 15 voltam az elsõnél és nem bántam meg hogy nem korábban történt:)
ha van szád...:) amúgy lehetni lehet, bár szerintem fura
Lehet. Szerintem nem is fura.
sajnos nem:( ugy tudom h. 12 évesek nem csókolózhatnak mert lerobban a szájuk ahogy összeér és szexelni sem szabad mert rögtön leolvad a lány puncija és halálra égeti a fiu farkát de 13 évesen már lehet csókolózni robbanásveszély nélkül 14 évesen meg lehet sexelni égési sérülések nélkül remélem megfelelt a válaszom :D
dehogy én 13 évesen smároltam elsõnek :D
Levagy maradva én 12évesen már régen túlvoltam rajta.
Ez a kérdés felesleges, ha úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor tedd meg. 12 múltam másfél hónapja, és már számtalanszor csináltam :D... Viszont ha ennyire nem bízol magadban akkor még várj egy kicsit. És ez hülyeség hogy nem lehet 12 évesen . Miért nem ? 12 éveseknek nincsen nyelvük ?-.- egyébként meg, mostanában a legtöbb 12 éves érettebben gondolkodik mint a tõlük 1-2 évvel idõsebbek, ezért nem kéne minket lenézni.
én 12 évesen csókolóztam elõször!
12 évesen nemszabad csokolozni mert apádat bezárjákxD de én igy igytette hüvösre a nagyfatertxdxdxdxd am meg hülyekérdés hülyeválasz lehet hát 12 évesen ha elakarod kezdeni akk kezd! én 15 évesen smároltam elsönek ennyih
azok a drága brit tudósok szerintem, pont két kúrva nagyorrú gyereket fogtak ki a kutatásra. Már miért ne érne össze? hû de seggek xD amúgy én 13 voltam, mikor az elsõ "igazi" csók volt. 12 évesen, csak felelsz, vagy mersz játéknál volt szájrapuszi x) jajj, szépidõk..
Nem, én személyesen megtiltom!!!
Ha van szád, akkor lehet! xD
"Le vagy maradva" 12 évesen már 6 gyerekednek kéne lennie!
, , Levagy maradva én 12évesen már régen túlvoltam rajta, , Mér 15évesen gyereked is volt?
nem ert kiesnek a fogaid és gyoorszájba rug a mikulás minden hétfön és sütörtökön 20 40 kor basszus! mindjárt jön értem!
nemszabad :D
Nem lehet! Ha mégis megtennéd eljön érted a patásördög és jól seggberak!!!
12:56-os: drágám, nem kéne beszólni.
mármint úgy dheogy h mé ne lehetne naná ::D
Köztudott, hogy egy 12 évesnek nincs se szája, se nyelve, tehát nem. Sry!:(
Persze hogy lehet:) :)
Sztem igen, lehet!!
14 vagyok és még csak szájra puszi se volt.. szóval nem vagy le maradva;)
Nem lehet. Fizikailag teljesen ki van zárva.
Sztem. még várj. Nem leszel semmivel sem menõbb...inkább lenéznek.
18:44-es valaszolo! miert neznek le erte a tobbiek? en 12 evesen smaroltam eloszor es akkor is nagyon jo volt....szerintem akko kel lanezni valakit ha itt papol h jaj o 14 eves es meg szajra puszi se volt...nah az mar szanalmas...XD :)
ha van szád :D amúgy miért ne lehetne? :o... van akik korábban kezdik amúgymeg sztm nem javasolt olyan korán kezdeni
Aztaz eget...beszarás h néhány ember miket ír! 14 évesen lemaradva? én 11 vok 12 leszek és sosincs késõ nah ennyi mer az normális ha valaki 10 évesen csókolózik? menjetek a francba hát ilyet...12 évesen még gyerek vagy egy fejletlen gyerek és az úgy hülyén néz ki de ha akarod csináld mert ettõl leszel menõ h megvolt...énis szeretném már de ha tökéletességmániám van :D

12 évesen lehet csajozni?

Úgyértem, hogy a lányok megértenek? :) .. vagy éretlenek..

Legjobb válasz: Sokan azt mondják hogy a lányok hamarabb érnek, szerintem ez csak addig terjed hogy meg tudják beszélni egymás között kinek mennyire volt véres a menstruációja... 12 évesen engem kiröhögtek emiatt, más kérdés h nem érdekelt ;D Próbáld meg, keress 1 értelmesebbet

Sokan azt mondják hogy a lányok hamarabb érnek, szerintem ez csak addig terjed hogy meg tudják beszélni egymás között kinek mennyire volt véres a menstruációja... 12 évesen engem kiröhögtek emiatt, más kérdés h nem érdekelt ;D Próbáld meg, keress 1 értelmesebbet
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy ebben a korban sikerrel jársz és nem is baj ha nem jársz sikerrel. Bár a gyerekszerelmeknél aranyosabb dolog nincs, de pont az az aranyos bennük, hogy iszonyatosan plátóiak. Én 12 évesen Eminembe voltam szerelmes, szóval... Ne várd, hogy barátnõd legyen. Szerintem még használjátok ki, hogy gyerekek vagytok, nem olyan nehéz az iskola, játszhattok anélkül, hogy kinevetnének. Hidd el ezt jó szándékból mondom. Én is szívesen aludnék a plüssökkel és keresném elõ a barbi babákat, de eléggé vicces lenne :)
Hát... Nem tom... Ebben a korban (én már csak tom) a lányok csak azokkal akarnak járni akik pl.:fociznak, jó cuccaik vannak stb.. Ugyhogy nem, nem hiszem.
Csajozhatsz! Kell a tapasztalat! De ne menjen a tanulás kárára!
Ha szerencséd van, találsz megfelelö csajt. Akkor aztán hajrá!
Mert ha nincs alap, akkor nincs mire építeni.
A kérdező hozzászólása: 12 évesen csak az alapokat tanulod :) ... miért olyan iszonyat fontos akkor a tanulás :)
12 évesen tanulni kell, nem csajozni. Kivéve, ha cigány vagy, akkor viszont máris elkéstél, mert már az elsõ gyereket kéne várnotok.
A kérdező hozzászólása: Jah lehet h hamarabb érnek :D De mondjuk én tök nyugis vok meg minden mig jön egy pi*a ezt elkezd rugdosni.. hijáá .. asd -.-'
A fiúknak csak elég kis része barátnõzik még akkor, azok is a menõbbek. Szóval ne bánkódj, ha mégse csajozol. Egyébként inkább az a kérdés, hogy te megérted-e a lányokat. Amúgy az is lehetséges.

12 évesen lehet kontaktlencsém?

12 évesen lehet kontaktlencsém?

Legjobb válasz: Barátnõm szülei 10 éves korában végig hazudtak mindent hogy lehessen kontaktlencséje, és sikerült, nem tudom hogy... De amúgy úgy tudom csak 14-16 éves kortól lehet.

Barátnõm szülei 10 éves korában végig hazudtak mindent hogy lehessen kontaktlencséje, és sikerült, nem tudom hogy... De amúgy úgy tudom csak 14-16 éves kortól lehet.
A kérdező hozzászólása: :( Remélem elõbb is odaadják, mert már nagyon idegesít a szemüvegem.
A kérdező hozzászólása: Más nem ír?
A kérdező hozzászólása: Segítsetek!
szerintem lehet, menj el egy optikushoz.
valami dokitol vagy szemcsiboltba kérdezd meg... ez am miért van korhoz kötve? 10 évesen se nyeled le meg 30 évesen se...
Utolsónak: Megfogalmazni nem tudom, nekem orvos mondta hogy ilyen korban ugyan úgy ahogy minden más is, még fejlõdésben van az ember, és a görbülete is változhat, szélesedhet, nõhet...stb, és legalább havonta vagy pár havonta kéne járni vizsgálatra hogy jó-e még a lencse.
11éves vagyok kontaktlencsével.Megengedték, heti lencsém van(2heti)

12 évesnek lehet segédmotorra jogosítványa?

ilyen olyan szül?i engedéllyel?

Legjobb válasz: Nem, csak 14 éves kortól, de a google szerinted minek van kisgyerek?

Nem, csak 14 éves kortól, de a google szerinted minek van kisgyerek?
"hameg beírom hogy segídmotoros jogosítvány, kiadja hogy 14 évestõl lehet. " Akkor meg mi a francnak kérdezed???
"KRESZ kimodja hogy, segédmotorra csak a 14. életévét betöltött személy vizsgázhat. "
A 14 év alatti a jog szerint gyerek, és nem büntethetõ.Furcsa lenne, ha gyerekek száguldoznának robogóval az úton, miközben ha elgázol valakit csak ejnye-bejnyét kaphat.Még a benzint is lophatná, különösebb következmény nélkül.
14.53 Nem az a baj hogy kérdez hanem hogy válasz ellenére is állatja a maga hülyeségét. Meg nem gondolkodik kérdés elõtt..
KRESZ kimodja hogy, segédmotorra csak a 14. életévét betöltött személy vizsgázhat. 14 év alatt senkinek semmilyen vezetõi engedélye nem lehet. Itt a szülõ nem tud mit csinálni!
Hú de kedvesek, segítõkészek itt a válaszolók! Csak pislogok nagy szorgossággal. A kérdezõ nevében is elnézést kérek, hogy kérdezni merészelt valamit! 35
Azon mit nem fogsz fel, hogy 14 éves kortól lehet, elkezdni meg NYILVÁN szülõi beleegyezés kell...
Az kéne, hogy hozzád hasonló taknyoknak is legyen ilyen idõsen jogsija..
bevásárlókocsira vagy hogy anyádat vezesd fülénél fogva? SEHOGY nem lehet 14 év alatt Magyarországon.. FOGD FEL! Amúgy meg gondolkodj.. 14 év alatt nem lehet akkor megvan a válasz a kérdésedre hogy 12 évesen SEM!
Mi a [email protected] az a dodózás? xD Amúgy a mennyél-t magyarul menjél-nek írjuk.
nincs meg a válasz? te akk télleg kisgyerek vagy, mennyél vissza anyucihoz dodózni!
A kérdező hozzászólása: hall. nem vagyok kisgyerek csak rákérdeztem.. gondolom ezért van a gyakori kérdések.hu hameg beírom hogy segídmotoros jogosítvány, kiadja hogy 14 évestõl lehet. de a kérdésemre akkor sincs meg a válasz. deköszönöm hogy válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: elnézést.*
A kresz nem mond ki semmi ilyet a 24/2005 Gkm rendelet szabályozza a képzést. 13és fél évesen kezdheti az elméletet. 13 3/4 évesen vizsgázhat elméletbõl és Jkból is 14évesen forgalomból. Persze csak a kötelezõ nyilatkozat kitöltésével melyben a szülõ magára vállalja a felelõséget. Remélem világos voltam!
A kérdező hozzászólása: van már jogsim.
azért gondolják hogy lehet mert a sok nincs jogsim gyerek elmeséli hogy õ milyen menõ jogsi nélkül motorozik mindenhol meg hogy a rendõröket lesz.ja és lemegy elõlük... és a másik meg hiába szeretne jogsit nem lehet de ezt õ még nem tudja :D

Kontaktlencse 12 évesen? Lehet?

Lehet viselni kontaktlencsét 12 évesen?

Legjobb válasz: Nekem 13 éves korom óta van :)

Nekem 13 éves korom óta van :)
Nem kellett õket meggyõznöm, beleegyzetek simán, mivel gyûlölöm a szemüveget.
én 12 vagyok és van lencsém:)
én vagyok a 12 éves... köszi hogy lepontoztatok.. :@ amúgy nekem kb 1 éve van lencsém. azért van nekem kontaktlencsém mert más dioptriásak a szemeim. gondolom neked egyformán rossz a szemed ezért a szemüveg is megteszi. próbáld meg úgy hogy mond azt hogy rendesen tisztán tartod nem veszed-rakod mint az õrült és figyelsz rá hogy el ne szakadjon. amúgy fontos tudnod hogy van olyan kontaktlencse aminek meg van szabva hogy hány óráig lehet a szemedben és meddig kell áznia a speciális folyadékában. sok sikert! többet nem tudok sajnos mondani:S
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, de már meggyõztem õket. :D Karácsonyra megkapom :D:D
hogyha kerek perec megmondták hogy nem lehet kontaktlencséd, akkor nem vitatkozz velük, hanem fogadd el a tényt : szemüveges leszel. Nekem nem kell szemüveg, se kontaktlencse, mert nagyon jól látok. A szemüveg egyébként még divatos is lehet, tehát ha nincs más választásod, fogadd el!
én 15 vagyok szemüveges és nagyon nyomi lehetek, mert .. SZEMÜVEGEM van! XD és nincs kontaktlencsém, mert anyumék megunták (nõvéremnek sok problémája volt vele, mert kevés könnye van meg ilyen hülyeségek szóval oylan helyzetben nagyon macerás) elv. jövõre kapok, barátnõmnek is elég rossz a szeme ugyanannyira, mint nekem õ ugyvan vele, hogy kontaktlencse macerás szemüveg nem áll jól - csak suli órákhoz kell felvenni ( ha hátul ülsz) meg filmnézésnél hát legalább olcsó megoldás :) szerintem ne halj bele, ha esetleg még nem kapod meg biztos vagyok benne, hogy nem sokára kapsz remélem neked nem lesz ennyire macerás ;) amugy is miért ne állna jol? keress arcodhoz megfelelõt és divatosat és túl fogsz még élni pár hónapot ^^
A kérdező hozzászólása: elöttem szóló azaz 21:33-as. mázlista. :( Én is akarok kontaktlencséééééét :( de nem kapok anyu megmondta :( Am neked mióta van?
én is kontaktlencsét akartam de a szemorvos azt mondta, hogy az nem mindenkinek jó, vagy segit, és macerás is.
A kérdező hozzászólása: És a szüleid hogy gyõzted meg? Nekem semmiképpen nem akarják megengedni, pedig nagyon szeretném, és jobban érezném magam ha látnék is valamit. :(
ja! grat:)

12 évesen lehet mellrák?

Találtam a jobb mellemben egy kicski csomót a balban pedig nem. És egy kicsit fáj is mit tegyek??

Legjobb válasz: fiú vagy lány vagy? Ha lány akkor lehet csak most kezdett el nõni a melled,ha néha van hogy az egyik mell elõbb kezd kicsit megduzzadni,és ha megnyomod akkor érzed azt a kis csomócskát,nyugi az normális nem kell nyomogatni. ha fiú vagy akkor az a helyzet ,hogy kis kamaszkorban beindulnak a hormonok és néha a fiúk több nõi hormont kapnak és kicsit megduzzad a mellük,ott is van hogy csak az egyik mell duzzad elõször meg,késõbb a másik is kicsit,de ez többnyire elszokott múlni és nem jelent bajt,csak kicsit ciki De akár fiú akár lány vagy ha megijjedtél bármilyen orvosnak megmutathatod,házi,gyerek stb,és oda egyedül is elmehetsz akár.

fiú vagy lány vagy? Ha lány akkor lehet csak most kezdett el nõni a melled, ha néha van hogy az egyik mell elõbb kezd kicsit megduzzadni, és ha megnyomod akkor érzed azt a kis csomócskát, nyugi az normális nem kell nyomogatni. ha fiú vagy akkor az a helyzet , hogy kis kamaszkorban beindulnak a hormonok és néha a fiúk több nõi hormont kapnak és kicsit megduzzad a mellük, ott is van hogy csak az egyik mell duzzad elõször meg, késõbb a másik is kicsit, de ez többnyire elszokott múlni és nem jelent bajt, csak kicsit ciki De akár fiú akár lány vagy ha megijjedtél bármilyen orvosnak megmutathatod, házi, gyerek stb, és oda egyedül is elmehetsz akár.
Ha nagyon izgulsz akkor a gyerekorvosodat kérd meg nézze meg és kész, nem kell ehhez nõ vagy gyerekgyógyász aki mindjárt a bugyiba is odanéz, azért 12 évesen az igen ciki. A legnagyobb baj, hogy tini nõgyógyászokra szükség lenne, és nõi orvosokra gondolok most, valamit arra hogy a lányok akár csak beszélgetni, kérdezgetni tudjanak tõlük.Meg ismerni elõször mit is csinál egy tini, vagy gyerekgyógyász, nem mindjárt bele a sûrûjébe, felkészületlenül a vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden válaszadónak
Senki nem ijesztgette a Kérdezõt, de értelmes ember tudja, hogy látatlanban nagy felelõtlenség bármit mondani! Biztosat csak orvos mondhat!
Semmi bajod sincs! Ne izgulj, mindenkinek van a korodban több kevesebb ilyen csomója ami idõnként kicsit begyulladva fájdogál, de azután majd elmúlik, lesz másik, majd az is elmúlik. A fejlõdésed miatt vannak ezek, amik teljesen normálisak. 12 évesen annyi esélye van a ráknak, mint annak hogy Rockefeller rájön hogy a rokona vagy és rád hagyja egész vagyonát! Szóval nyugi, ne hagyd hogy ijesztgessenek.
Van külön gyermeknõgyógyász vidéki kórházakban is! nem a felnõtt nõgyógyászhoz kell menni!
Rákra ne gondolj, de tényleg érdemes nõgyógyászhoz menned már csak azért is, hogy megnyugodj, hiszen biztosat csak õ mondhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a sok választ rövid idõn belül. Egyébként lány vagyok.
utolsó: megnézném én azt a háziorvost, aki kitapint egy duzzanatot, hogy az jóindulatú-e vagy nem... Amúgy meg a gyerekek nem h.lyék, hanem gyerekek. Ha menni kell az orvoshoz, akkor menni kell. Megértik, hidd el. Én is voltam fiatal koromban olyan orvosnál, ahol le kellett húznom minden ruhát, és mégsem lett belõlem zombi. Képzeld, túléltem! Az a csomó valószínûleg egy fejlõdõ mellmirigy. A húgomnak is volt olyan csomója 11-12 éves korában. Õ is nagyon megijedt, sírt is, emlékszem. Attól alakul ki, hogy túl gyorsan és erõteljesen akar a mell fejlõdni. Elmúlik, nyugi. Amúgy, ha félsz, elmehetsz orvoshoz nyugodtan, nem fog megenni!! Az orvos segíteni akar, nem nézegetni. AÍz ilyen hozzászólásokat, mint az elõzõ, kimoderáltatnám!! Utána meg a sok tini nem mer orvoshoz menni, és kész a baj....
nem feltétlenül kell nõgyógyászhoz vinni, sajnos van orvos aki nem csak a mellét nézné meg és ilyen kiskorban ha a gyerek nincs felkészítve, és nincs nõi orvos akkor bizony maradandó negatív hatás érheti, van aki bizony oda lennt is oda kukkant, és ha a gyerek eleve szégyenlõs akár már az anyja elõtt is(nem egy osztálytársam volt ahol bizony a 11 éveshez sem ment be az anyuka kopogás nélkül, mert már szégyenlõs volt a gyerek) és nincs letisztázva hogy mi fordulhat elõ A sima gyerek orvosa is ki tudja tapintani hogy minden okés, .De szerintem semmi baj nincs, csak a melle nõ, a barátnõméknél is a kis csajnak elõbb az egyik nõtt és 1 hétre rá a másik is megduzzadt és kész..
Bármelyik korban lehet. Mindenképpen meg kellene mutatni gyermeknõgyógyásznak, anyukád vigyen el. Én lányomat 1 évesen ultrahangozták a nõgyógyászaton, végül persze nem volt semmi, de a gyerekorvos utalta be. Szinte biztos, hogy szó sincs semmi rendellenességrõl, de azért, hogy mindenki megnyugodjon, menjetek el dokihoz, a vizsgálat egyáltalán nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-(

12 évesen lehet kontaktlencsét hordani?

Szemüveget hordok de nem áll jól nekem meg fojton leesik meg leesik tesiórán, amugy tesiórán lehet hordani a kontaktlencsét?

Legjobb válasz: nekem 7 év szemüveghordás után lett elegem a folytonos tisztogatásból, vigyázatosságból úgyhogy felvetettem szüleimnek a lencsét elvittek az optikushoz ahova szoktuk vinni a szemüvegemet csináltatni és lehet csak az orvos miatt, de azt mondta 14 év alatt nem ad lencsét. Tesiórán még nem próbáltam mert még itthon szokatom magamat de ahogy néztem nem esne ki foci közben sem, maximum elmozdul de ha körbeforgatod a szemed néhányszor vissza is áll. El kell menni egy optikushoz és megnézetni.

nekem 7 év szemüveghordás után lett elegem a folytonos tisztogatásból, vigyázatosságból úgyhogy felvetettem szüleimnek a lencsét elvittek az optikushoz ahova szoktuk vinni a szemüvegemet csináltatni és lehet csak az orvos miatt, de azt mondta 14 év alatt nem ad lencsét. Tesiórán még nem próbáltam mert még itthon szokatom magamat de ahogy néztem nem esne ki foci közben sem, maximum elmozdul de ha körbeforgatod a szemed néhányszor vissza is áll. El kell menni egy optikushoz és megnézetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Végre egy értelmes nem bunkó válasz :)
Nekem 12 éves koromban lett...:) Tesire simán vedd le a szemüveget...:D Amúgy nem minden optikába adják ki a kontaktlencsét, gyerekszemész 100% hogy nem fogja...:) De ez az egész dolog nem kortól függ, (ismerek olyat is, akinek már 8 évesen is volt) csak ha nem tartassz be minden "szabályt" vele kapcsolatban, akár meg is vakulhatsz.
Szia.Ez a kor még túl korai, nõnek még a szemeid, amihez kell az oxigén és hiába jól átszellõznek a mostani lencsék, akkor se elég nekik ennyi.15 éves kortól ajánlott.
utolsó válaszadó igaz tudod hogy a szem nem nõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Már lesz lencsém.
*akkor fejlõdik, nekem ezt a doki mondta.
egy kicsit utánaolvasgattam és van aki azt mondja nõ, van aki azt mondja ugyanakkora marad. Nekünk még anno biológián azt tanították hogy nem nõ, ezért bocsánat ha ok nélkül javítottalak.
Nem ok nélkül javítottál ki, alkalmaztad a meglévõ tudásodat.:) Kedves kérdezõ még annyit, hogy a kontaktlencsét nyugodtan hordhatod tesin is.(nekem mindig is ez volt a gond, szemüveg nélkül alig látok)Viszont a te korodban tényleg csak minimális ideig hord!Ezt értsd úgy, hogy hétvégente nem, suli után se.

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy 12 évesen lehet hordani kontaklencsét? (rendszeresen járok sportolni és olyankor le kell vennem a szemüvegem, de amúgy sem szeretem) Elõre is köki a válaszokat!

Legjobb válasz: igen lehet egyik ismerösöm pont ennyi idösen kezdte szintén sport miatt, 1-2 évig csak akkor hordta késöbb már mindig.

igen lehet egyik ismerösöm pont ennyi idösen kezdte szintén sport miatt, 1-2 évig csak akkor hordta késöbb már mindig.
Igen lehet :) nekem is az van nyar ota
A kérdező hozzászólása: Köszia a válaszokat örülök neki, hogy lehet ilyen fiatalon is hordani.

12 évesen lehet valaki szerelmes?

Legjobb válasz: Igen, lehet. Ámbár azt csak diákszerelemnek hívják.

Igen, lehet. Ámbár azt csak diákszerelemnek hívják.
Persze, én már kilenc évesen is voltam nagyon szerelmes
mèr ne????? en is annyi vok es mar tobbszor is voltam
Igen egy 12 éves lehet szerelmes ! Bár nem kell nagyon bele merülni . Vigyáz mert ha te szereted õt és õ is tégedet és ha valami közbe jön és ha szakítatok az nagyon fájdalmas és ki hat ( hathat ) a környezetedben lévõ emberekre ( rossz irányba ) ! Üdv ! Fogad meg a tanácsomat !
Igen, de az nem az igazi! Csak olyan gyerekszerelem, az egyrõl a kettõre változik! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Lehet a szerelem nem korfüggõ :)
lehetséges
lehet csak még nem igazán érti meg a lényegét
Nem, egy 12 évesnek nincsenek érzései

12 évesen lehet valaki szerelmes?

nekem azt jelenti a szerelem amikor meglátom sokkal hevesebben ver a szívem görcsbe ugrik a gyomrom ha rágondolok boldog vagyok és folyton rágondolok és azt képzelem el hogy sétálunk és fogom a kezét és csokolózunk stb.

Legjobb válasz: Szerelmes igen, de ha lehet a csóknál még ne menj tovább!

Szerelmes igen, de ha lehet a csóknál még ne menj tovább!
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne?
A kérdező hozzászólása: csóknál nem megyek tovább :DDD
ez egy gúnyos hozzászólás volt -, -
A kérdező hozzászólása: de jó.
Hány éves a barátod?
A kérdező hozzászólása: 13
Attól függ, ki milyen típus. Tiniszerelem:) Valaki ezt is komolyabban veszi, érettebb. Én 5.-ben voltam "nagyon" szerelmes egy fiúba. Többször szakítottunk, jöttünk össze. Mai napig gondolok rá, és mindig mosolygok olyankor:) Akkor kb 10-11 éves lehettem. Most 14 vagyok, azóta nem volt senki, aki iránt így éreztem volna. Nem megyek bele abba a kapcsolatba, amit csak úgy "felajánlanak".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!