Találatok a következő kifejezésre: 12 éves vagyok és a (306 db)

12 éves vagyok és a pontos lábméretem 37 de ha beledugom egy 38-as cipőbe az is jó rám. :/ a barátnőimnek pedig 34-35-36-os lába van. Nem lehet valamivel le kisebbíteni?

Legjobb válasz: Nem lehet kisebbíteni, ezt el kell fogadnod hogy ekkora. 34-es lába egy 8 éves gyereknek van kb. Nekem 13 évesen(lány vagyok) már 41-es lábam volt, na? Inkább örülj, hogy átlagos a lábméreted, mert könnyen találsz cipõt.

Nem lehet kisebbíteni, ezt el kell fogadnod hogy ekkora. 34-es lába egy 8 éves gyereknek van kb. Nekem 13 évesen(lány vagyok) már 41-es lábam volt, na? Inkább örülj, hogy átlagos a lábméreted, mert könnyen találsz cipõt.
de, le kell vágni belõle. mégis mi a fenének akarod kisebbíteni? -.-
15 éves vagyok, a lábam 40-es, a barátnõimé 36-37, vágjak le belõle?:D Miféle hülye kérdés ez?
Régen a japánoknál volt az a szokás, hogy a nõket kicsi cipõben járatták, amit nem vehettek le, hogy ne tudjon nõni a lábuk. Ez azonban eléggé fájdalmas, nem ajánlom senkinek.
Te hü lye vagy! Kicsi a lábad és azt akarod kisebbíteni? Én 12 éves vagyok és 42-es lábam van.

12 éves vagyok és a felsõ fogsorom fele elõrébb van ezért fogszabályzó kell! Állandót szeretnék mert rossz híreket hallok az éjszakairól! Ti melyiket ajánljátok? (éjszakai vagy állandó) mennyibe kerül a legolcsóbb állandó fogszabályzó?

Legjobb válasz: Ez nem választási lehetõség, hogy éjszakai vagy nappali. Ez a problémától függ. Az éjszakai fogszabályzó csak szögben állítja a fogakat, az állandó viszont "képes vándoroltatni a fogakat" ha szükség van rá. Sõt ha állandót kapsz utána éjszakait is kapni fogsz, mert az elért eredményt meg is kell tartani. Ez általában az állandó fogszabályzó hordási idejének a fele. Mivel még nem vagy 18 éves, ezért a TB támogatja a fogszabit. Így állcsontonként kb. 30-40E Ft lesz. Üdv: fogászati asszisztens

Ez nem választási lehetõség, hogy éjszakai vagy nappali. Ez a problémától függ. Az éjszakai fogszabályzó csak szögben állítja a fogakat, az állandó viszont "képes vándoroltatni a fogakat" ha szükség van rá. Sõt ha állandót kapsz utána éjszakait is kapni fogsz, mert az elért eredményt meg is kell tartani. Ez általában az állandó fogszabályzó hordási idejének a fele. Mivel még nem vagy 18 éves, ezért a TB támogatja a fogszabit. Így állcsontonként kb. 30-40E Ft lesz. Üdv: fogászati asszisztens
Azt hogy állandó vagy éjszakai lesz, nem te döntöd el hanem az orvos. Amúgy megosztod nekünk mik azok a "rossz hírek" amiket hallottál az éjszakairól? Mert nekem 3 vagy 4 éjszakaim biztos volt, aztán pár évig állandón és jelenleg egy éjszakaim, de pl 20 éves létemre egy darab rossz fogam nincs.
nekem éjszakai van nem ciki és gyors idõ alatt hat :)
Az állandó közül a legolcsóbb TB vel 70-90ezer

12 éves vagyok és a 9 éves tesómmal szeretnénk egy kutyát. Viszonylag nyugodt, éjszaka nem zajongó, kis max beagle, esetleg puli termetű kutyát szeretnénk. Kertes házunk van. Ti melyik fajtát ajánlanátok, és miért?

Legjobb válasz: Attól,hogy kertes házatok van, még sétáltatni kell..:)Szerintem inkább menjetek el a menhelyre, nagyon aranyos kutyák vannak..:)

Attól, hogy kertes házatok van, még sétáltatni kell..:) Szerintem inkább menjetek el a menhelyre, nagyon aranyos kutyák vannak..:)
Amúgy a macskás ötlettel egyetértek.Sûrûn emlegeted, hogy csendes legyen.Az nevelés kérdése, és még így is kifoghattok olyat aki szereti hallatni a hangját.
Olvasd már el figyelmesebben a válaszait.Vagy ha ez nehéz, ne írj hülyeségeket.Napi egy órája van a kutyára, vinné sétálni, és kutyasuliba vinné havi 2szer.
Nem havonta vinnék sétálni, hanem kutyasuliba..:)
Így is menhelyi kutyust. Vagy, ha nagyon fajtatisztát akartok, akkor pumi, mudi. Magyar fajták, bírják az idõjárási viszonyokat kint is, nem kényes a szõrük, okos kutyák, mozgékonyak, bírják a gyerekektõl a strapát és a sok sok játékot. De inkább egy rászoruló kis keveréket.
Keveréket menhelyrõl. Miért: mert a szüleidet könnyebben meg tudod gyõzni, hogy milyen aranyos, milyen szomorú, milyen magányos. Ráadásul nem kell érte sok pénzt kiadni, mint egy fajtatiszta kutyáért.
Havonta kétszer vinnétek egy órára sétálni? Akkor ne vegyetek kutyát. Hiába van kert, ez olyan, mintha téged bezárnának egy nagy szobába, ahol kapsz enni, aludhatsz és elvégezheted a dolgod, de csak havonta kétszer mehetsz ki a lakásból. Attól hogy kinti kutya illene legalább kétnaponta elvinni egy 1, 5-2 órás sétára. És mindegy hogy milyen kutya, mindegyiknek szüksége van a sétára. Vegyetek inkább cicát, ugyan úgy lehet dédelgetni lehet vele játszani, de a macskának nem baj ha nem viszed sétálni, és nem annyira idõigényes állat mint egy kutya.
Kinti vagy benti kutyus lenne? Bejárhatna a lakásba? Mennyi idõtök lenne rá naponta? A szüleitek is benne vannak a kutya vásárlásba? Vinnétek kutyasuliba? Vinnétek sétálni?
nekem havanese kutyusom van, így én elsõsorban ilyen kutyust javasolnék. :) kis gombócok, játékosok, okosok, lehet fésülgetni. inkább benti kutyusok, de imádnak az udvarban szaladgálni. egyébként igazság szerint nem lehet megmondani, h nektek melyik lenne a legjobb kutyus. menjetek el szüleitekkel együtt a menhelyre, nézzetek körül. biztos vagyok benne, h valamelyik kutyusba "beleszerettek". :) addig is kitartást, és ne feledd, h valahol él egy kiskutyus, aki hozzád fog kerülni, és miattad él, h a legjobb barátod legyen! :)
Na hát ha az enyém megpróbálna csak megmukkanni is éjszaka ok nélkül, hozzávágnék valamit, az biztos. Mondjuk az is igaz, hogy az ágyam mellett alszik, nem kint a kapuban, így kicsit nyugodtabban aludhat, nem zavarják fel félóránként a kószáló sünök, macskák meg emberek. A kölcsönkutyám néha próbál ugatni reggel, ha nyitva van az ablak, de már elég megmutatni neki a flakont, és visszafekszik aludni. Ha kiraknám, óbégatna nekem egész hajnalban, így meg húzza a lóbõrt.
Igazatok van , rendesen benéztem a választ. :-) Mindenkitõl bocs. Ebben az esetben csatlakozom a többiek véleményéhez, látogassatok meg egy közeli menhelyet, akár többet is. Ha elmondjátok milyen kutyust szeretnétek biztosan fognak tudni segíteni. Jó kutyázást kívánok !
Menhelyet nem tudok, nincs a közelünkbe.De tényleg az lenne jó nektek.Ott már olyan kutyát ajánlhatnak, amirõl tényleg tudni lehet, hogy nyugis, csendes stb...
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a válaszokat.És napi fél órát sétáltatnánk kb.és játszanánk is vele.És havonta kétszer vinnénk kutyasuliba.Szerintemis az lesz a vége, hogy elmegyünk menhelyre.Ti melyiket ajánlanátok??? :D
Hol laktok? Ha ezt megírod, akkor meg tudjuk mondani, melyik menhely van oda közel.
Mindegy, melyik menhelyet válasszátok, mindegyikkel jót tesztek. Mindenütt teltház van...
Komolyan gondoljátok, hogy akár egy kifárasztott kutya egész éjjel a lóbõrt húzza ? Igen ritka az a kutya, amelyik éjjel valamire ne eresztené ki a hangját. A kérdezõnek nyugodt, éjjel néma kutya kellene.
Egy kutya sem zajong éjszaka, ha napközben eleget foglalkoznak vele.
Én nem értem, mi ez az éjszaka csendes dolog, hát hogy a fenébe ne lenne csendben éjszaka, egy kutyát sem tenyésztettek arra, hogy estétõl reggelig randalírozzon. Minden normális kutya alszik éjjel; amelyik mégsem, azzal többet kell foglalkozni és rá kell szólni, hogy maradjon veszteg.
Egyértelmûen menhelyi kutyus.
Ülj le Hovarju, szövegértelmezés neked is 1-es. Menhelyi kutyust ajánlok én is. Rengeteg kutyus közül lehet választani.:) És majd ráértek azt is eldönteni ott, hogy kölyköt vagy felnõtt kutyát vesztek magatokhoz. Ha van a közeletekbe menhely, érdemes oda ellátogatnotok, vagy írd be a keresõbe hogy pl "Gazdára váró kutyák" és nézzetek szét.:)
Ha csak havonta 2x vinnétek 1-1 órára sétálni, akkor ne akarjatok kutyát. Ez bármilyen fajtának kevés. Te hogy éreznéd magad, ha 1 hónapig csak a szobába lehetnél, ahol kapsz enni és inni, de nem beszélgethetsz senkivel, nem mehetsz sehova, nem netezhetsz és nem nézhetsz tv-t sem, illetve mindezt csak havonta 2*1 órában teheted. Szóval, ha nem lenne több idõ a kutyusra, akkor még ne akarjatok kutyát. Inkább várjatok vele pár évet. Vagy esetleg legyetek ideiglenes gazdik. Sok állatszervezet keres ideiglenes helyet a kutyusainak. A szervezet állja a kutya költségeit, neked "csak" el kell látni, amíg végleges gazdája lesz. Ez idõ alatt pedig megtanulhatjátok milyen kutyát tartani és több tapasztalattal pár év múlva könnyebb lesz a választás.
A kérdező hozzászólása: Álatlában kint lenne, de ha csöndes bent is lehet, és bent aludna.1 óra.Vinnénk sétálni.Többször bejöhetne természetesen.Persze a szülem is benne vannak.2-szer egy hónapban elvinnénk.Mondjuk szombaton.Így mit ajánlotok és miért?? :D
Arra figyeljetek majd a választásnál, hogy ne túl ugra-bugra, temperamentumos kutyát válasszatok, mert az nem fog nektek otthon nyugton ülni napi fél óra sétával :) Az aktív kutyáknak kerten kívül legalább napi 1, 5-2 óra AKTÍV FUTTATÁS, szabadon történõ séta kell...a pórázos fél órás baktatás semmi...igazából ez a legtöbb kutyának kevés

12-éves vagyok és a péniszem 10 centiméter! Ez kicsi?

Legjobb válasz: Meg fog nõni még akár kétszer ekkorára is,ne aggódj!

Meg fog nõni még akár kétszer ekkorára is, ne aggódj!
Miért kell gunyolódni egy 12 évessel ?? Te sem voltál jobb nála .Talán még butább is ! Az eletelt évek alatt aztán maradtál is szinten .Na ez a sajnálatos .Akire illik vegye csak magára !!
Na végre! Megérkezett a mai napra aktuális péniszméregetõ. Igen öcsém, ez kicsi, reménykedj abban, hogy lesz nagyobb is, addig is húzogasd rajta a bõrt rendületlenül, vagy csináld meg a házi feladatodat. (és õk fogják megtermelni a nyugdíjunkat)
"Miért kell gunyolódni egy 12 évessel ?" És egy 12 évesnek miért a farka hosszát kell méregetni és utána itt közvélemény kutatást végezni?
sztem eléggé nekem annyi idõsen volt 17 de már azóta nõtt
Kettéhajtva 10 cm? Mert úgy nem kicsi.
Fiúk!! 12 évesen mindannyian méregettétek!!! Teljesen normális, hiszen most indul a nemi fejlõdésed, bõven van ideje nõni, fejlõdni a péniszednek. Ne aggódj!!
"A pénisz átlagos hossza felnõtt férfinél ernyedten kb. 7 és 10 cm között, merev állapotban pedig 13 és 18 cm között van."

12 éves vagyok és nekem általában a huszoéves fiúk jönnek be, de ők meg mindig azthiszik h csak egy kis csíra vagyok. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: azért mert az vagy...egy kis 12 éves csíra aki azt hiszi mert elmúlt 10 éves már pasizni,kefélni kell.igazuk van.. nem kell a kis 12 éves puncikáddal a már felnõtt férfiakra gerjedni..

12 éves kisgyerek vagy még, ne akarj semmit huszonéves férfiaktól...
azért mert az vagy...egy kis 12 éves csíra aki azt hiszi mert elmúlt 10 éves már pasizni, kefélni kell.igazuk van.. nem kell a kis 12 éves puncikáddal a már felnõtt férfiakra gerjedni..
Krva aranyos!! Kislány pucolás vissza anyuci mellé!! Az én gyerekem lennél, biztos meg lennél nevelve!!!
12 vagy.. maradj még az álomvilágban és éld a gyerekkorod! Ráérsz majd 15 évesen elkezdeni ismerkedni a másik nemmel!
A kérdező hozzászólása: A kérdésben benne van h az idõsebbek jönnek be. Ez nem fog változni, felesleges gyõzködni.
Próbálkozz a 16-17-18 éves korosztálynál talán van esélyed(van akinél lenne ha idõsebbnek nézel ki mint amennyi vagy)tudom nem olyan érettek mint a huszonévesek, de pár év múlva már jobb lesz
te nem cigány származású vagy véletlenül?
A kérdező hozzászólása: Nem...ez most h jött?? o.O
úgy hogy õk szoktak általában(tisztelet a kivételnek) idõsebb pasikkal kefélni..meg ilyenek xD
" latyak59 kérdése: " Nem úgy akartad kiírni a kérdést, hogy 40 éves vén f*sz vagy, és általában a 12 éves kislányok jönnek be, de még õk is kis csírának tartanak?
9. válaszoló! "k*rva" intelligens vagy. (Y)
Nincs ezzel semmi gond. Kezdesz nõvé érni. Majd 1-2 év múlva már simán lehet 20 fölötti barátod. Addig is sajátítsd el a praktikákat, amikkel elcsábíthatod majd õket.
Huszonéves vagyok, küldj képet privátban és majd meglátjuk:) Bár úgy sem fogsz, mert te sem gondolod komolyan amit írsz.
De aranyos vagy! :)
mert az is vagy hozzájuk képest.
Te tettél fel kérdést a smárolásról is. Nem vagy lemaradva semmirõl, de azért smárolásnál több ne legyen.
Próbálkozz inkább a korosztályodnál. Biztosan akad ott is megfelelõ kinézetû fiú számodra. :) 14/f
Nem kéne k*rvázni, ti is voltatok 12 évesek. Nekem is tetszettek a idõsebbek, de attól még nem nyomultam rájuk, mert annyira nem reális.Ugyan már, ha te lennél 20, te, kedves kérdezõ 12 évesekre buknál?Ugye, hogy nem? Inkább tanácsolom hogy ülj a seggeden még egy pár évig.
Ennyi helyesírási hibával inkább legyen 12 éves, mint 22...
1. Tanäcsom. Neked vannak szüleid ? Mert ha nem erre akkor mi a picsänak tartod öket ? Odajärnak hozzäd melegedni ? 2. Menjel csak vissza pandäzni :D
Csak azért mert te egy ódivatú vénember vagy attól még nem kell leszólni csak azért mert a sár kicsit korán kezdi. Ha tetszik a csaj menj oda hozzá és beszélj vele, nem azt mondtam hogy rohand le csak menj oda és elõször csak kezd egyszerüen fuss ösze vele minél töbször ha a sulibol ismered akk ebédelj vele vagy csak rgyszerüen szórakozzatok találkozzatok sulin kívül is (de azért idõsebb lányal óvatosan) aztán ki tudja talán lesz belõle valami.
Bravó anyuka! csak így tovább! Buzdítsad csak a 12 évest. Ragyogó!
Bocsi de mint anyuka muszáj ezt mondanom hogy kicsi vagy az hagyján meg mit tudsz arról hogy mi a szerelem vagy bármi ilyen? Amúgy meg gondolom mind a kettõtöknek van facebookja akkor írj rá az elsõ alkalommal de ne tudasd vele hogy tetszik majd mikor már párszor beszélgettél vele akkor mond el neki hogy tetszik.
Hány éves vagy? 22? 12 éves az még gyerek. A magad nevében kérdezz!
Énis nagyon bele voltam zúgva egy lányba mikor annyi idõs voltam mint te. Egyébként jó barátod a lány? Mert én az összes szabad idõmet vele töltöttem és mégsem mertem megkérdezni. Ha te meg mered és õszinte vagy vele akkor el fogja mondani a véleményét úgyis.

Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.

Legjobb válasz: 2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.

2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.
A túlsulyod semmiképpen nem normális a kosár méret egyén függõ. De ha mondjuk olyan sportot ûztél amitõl széles a hátad még lehet magyarázat a nagy körméretre. Én 30 vagyok 85-91ven a körméretem pár kiló plussz van rajtam, de nem sok, viszont nekem alapból nagyon széles a hátam mert régen úsztam.
Most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vársz... már bocs. 1. Akkora a melled amekkorának lennie kell 2. A mell nem elkezd nõni pl 10 évesen, és a halálodig meg sem áll... Hanem valamikor nõ egy kicsit, aztán leáll, ennek sem idejét sem a menetét nem tudhatod. 3. A mell méretedhez a magasságodnak és a korodnak sincs semmi köze... Igen, normális. Minden lánynak, ahogy serdül nõ a melle. Nyugodj meg, és fogadd el.
90 az nagyon sok..... elég túlsúlyos vagy, nem?
Ha valaki azt mondja, hogy nem normális, akkor sem tudsz semmit tenni. El kell fogadnod a melleidet olyannak amilyenek!
Egy sima boltban 80-85-ig vannak a körméretek...szóval az már igencsak jelentõs túlsúly. Viszont még nem fogyókúrázz, fiatal vagy ahhoz:)
Hát, a 90-es körmérettel nem éppen csak duci az ember. Szóval, egyél egészséges ételeket mértékkel, és mozogj sokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen túlsúlyos vagyok de éppen csak. Inkább duci mint túlsúlyos.
Hat, nem tudom, szerintem kicsit sok. En 14 vagyok, es 70 A-s. Naagyon kicsi. :(
El kell fogadni amit kapunk, és együttélni vele. :) Egyébként kérlek feltétlen húzd ki magad, mert én is korán cicisedtem ki az iskolában, senkinek nem volt még ekkora melle, én persze szégyeltem és fusztrált, és összehúztam magam állandóan.....meg is lett az eredménye, tiszta görbe a hátam, és már ki sem bírom magam húzni..::(
Én is ekkorát hordok, de én 36 éves vagyok, és erõsen túlsúlyos (jelenleg terhesen 90 kiló). Nem a kosármérettel van a gond, hanem a 90-es mell alatti mérettel. Bár lehet szélesebb bordák vagy hát miatt, de 12 évesen ez egy kicsit túl sok. De még kinõheted a problémát!
Egyik barátnõm vékony, izmos testfelépítésû, de széleshátú evezõs alkat, neki is ekkora, ezért mondtam, hogy normális. A 90 nekem is soknak tûnne amúgy, de ha a súlyáról várt volna véleményt, nem a mellméretét írja.
Persze, normális. De még változhat mind a méreted, mind a magasságod. Hordj mindenképpen melltartót!
Anyám 41 éves, és neki ekkora a melle.xd

12 éves vagyok, és imádok deszkázni, a barátnőmtől kaptam egy egész kicsi deszkát, amilyet még nem igazán láttam. Nem értünk hozzájuk. Olyan 40X10 cm, és nem ismerem, de nem lehet, hogy az vmi gyerek? Vagy van ilyen speciális deszka?

WASP STING,van aki ismeri?

Legjobb válasz: ismerem de nem deszkázom xD nem speciális deszka(ezt amugy h érted?) de lehet h gyerekdeszka de ha 12 éves vagy akkor pont h gyerekdeszka kell neked...xD

ismerem de nem deszkázom xD nem speciális deszka(ezt amugy h érted?) de lehet h gyerekdeszka de ha 12 éves vagy akkor pont h gyerekdeszka kell neked...xD

12 éves vagyok és 37-es a lábam ez túl nagy?

Legjobb válasz: Nekem 18 évesen ekkora a lábam:D Nem,nem nagy-.- Attól függ mondjuk,hogy lány vagy fiú vagy .Még csak 12 éves nem akarlak elkeseríteni de szerintem az lesz még nagyobb is:S

Nekem 18 évesen ekkora a lábam:D Nem, nem nagy-.- Attól függ mondjuk, hogy lány vagy fiú vagy .Még csak 12 éves nem akarlak elkeseríteni de szerintem az lesz még nagyobb is:S
13éves leszek augusztusban és 39-40-es a lábam és? kitérdekel:D nem a lábméretedet nézik :D
Attól függ, hogy milyen nemû vagy és attól, hogy hány cm magas! Ha lány vagy és 110 cm magas, akkor iszonyat nagy, ha meg fiú és 190 cm, akkor meg iszonyat kicsi... Na érted. (Na jó, persze ezek eltúlzott példák, de érted...)
Hát én 14 vagyok és 37-38-as. Nem gáz, ismerek velem egykorút, akinek 40-es (és lány).
A kérdező hozzászólása: 154cm vagyok
13 leszek es 42- 44 es cipot hordok
12 vagyok ( már 4 hónapja :D ) 163 cm 39-es a lábam és 55 kiló
Mondjuk látom, hogy ez már régi kiírás, de azért válaszolok rá. Nekem 11 évesen 40-es :D Na, én akkor mit szóljak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!