Találatok a következő kifejezésre: 12 éves vagyok és (535 db)

12 éves vagyok és nekem általában a huszoéves fiúk jönnek be, de ők meg mindig azthiszik h csak egy kis csíra vagyok. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: azért mert az vagy...egy kis 12 éves csíra aki azt hiszi mert elmúlt 10 éves már pasizni,kefélni kell.igazuk van.. nem kell a kis 12 éves puncikáddal a már felnõtt férfiakra gerjedni..

12 éves kisgyerek vagy még, ne akarj semmit huszonéves férfiaktól...
azért mert az vagy...egy kis 12 éves csíra aki azt hiszi mert elmúlt 10 éves már pasizni, kefélni kell.igazuk van.. nem kell a kis 12 éves puncikáddal a már felnõtt férfiakra gerjedni..
Krva aranyos!! Kislány pucolás vissza anyuci mellé!! Az én gyerekem lennél, biztos meg lennél nevelve!!!
12 vagy.. maradj még az álomvilágban és éld a gyerekkorod! Ráérsz majd 15 évesen elkezdeni ismerkedni a másik nemmel!
A kérdező hozzászólása: A kérdésben benne van h az idõsebbek jönnek be. Ez nem fog változni, felesleges gyõzködni.
Próbálkozz a 16-17-18 éves korosztálynál talán van esélyed(van akinél lenne ha idõsebbnek nézel ki mint amennyi vagy)tudom nem olyan érettek mint a huszonévesek, de pár év múlva már jobb lesz
te nem cigány származású vagy véletlenül?
A kérdező hozzászólása: Nem...ez most h jött?? o.O
úgy hogy õk szoktak általában(tisztelet a kivételnek) idõsebb pasikkal kefélni..meg ilyenek xD
" latyak59 kérdése: " Nem úgy akartad kiírni a kérdést, hogy 40 éves vén f*sz vagy, és általában a 12 éves kislányok jönnek be, de még õk is kis csírának tartanak?
9. válaszoló! "k*rva" intelligens vagy. (Y)
Nincs ezzel semmi gond. Kezdesz nõvé érni. Majd 1-2 év múlva már simán lehet 20 fölötti barátod. Addig is sajátítsd el a praktikákat, amikkel elcsábíthatod majd õket.
Huszonéves vagyok, küldj képet privátban és majd meglátjuk:) Bár úgy sem fogsz, mert te sem gondolod komolyan amit írsz.
De aranyos vagy! :)
mert az is vagy hozzájuk képest.
Te tettél fel kérdést a smárolásról is. Nem vagy lemaradva semmirõl, de azért smárolásnál több ne legyen.
Próbálkozz inkább a korosztályodnál. Biztosan akad ott is megfelelõ kinézetû fiú számodra. :) 14/f
Nem kéne k*rvázni, ti is voltatok 12 évesek. Nekem is tetszettek a idõsebbek, de attól még nem nyomultam rájuk, mert annyira nem reális.Ugyan már, ha te lennél 20, te, kedves kérdezõ 12 évesekre buknál?Ugye, hogy nem? Inkább tanácsolom hogy ülj a seggeden még egy pár évig.

Az normális hogy 12 éves vagyok és 90/C a kosárméretem? Kb egy éve jött meg.155 cm vagyok.

Legjobb válasz: 2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.

2: 90 centi mell alatti mérettel mi lenne normális??? 12 éves!!! Én 40 vagyok, nem csontsovány és nekem 75 cm... A C kosár az alkati dolog, de az valószínûleg a túlsúlya miatt is van, nekem 12 kiló fogyástól az FF-rõl E-re csökkent.
A túlsulyod semmiképpen nem normális a kosár méret egyén függõ. De ha mondjuk olyan sportot ûztél amitõl széles a hátad még lehet magyarázat a nagy körméretre. Én 30 vagyok 85-91ven a körméretem pár kiló plussz van rajtam, de nem sok, viszont nekem alapból nagyon széles a hátam mert régen úsztam.
Most komolyan, erre a kérdésre milyen választ vársz... már bocs. 1. Akkora a melled amekkorának lennie kell 2. A mell nem elkezd nõni pl 10 évesen, és a halálodig meg sem áll... Hanem valamikor nõ egy kicsit, aztán leáll, ennek sem idejét sem a menetét nem tudhatod. 3. A mell méretedhez a magasságodnak és a korodnak sincs semmi köze... Igen, normális. Minden lánynak, ahogy serdül nõ a melle. Nyugodj meg, és fogadd el.
90 az nagyon sok..... elég túlsúlyos vagy, nem?
Ha valaki azt mondja, hogy nem normális, akkor sem tudsz semmit tenni. El kell fogadnod a melleidet olyannak amilyenek!
Egy sima boltban 80-85-ig vannak a körméretek...szóval az már igencsak jelentõs túlsúly. Viszont még nem fogyókúrázz, fiatal vagy ahhoz:)
Hát, a 90-es körmérettel nem éppen csak duci az ember. Szóval, egyél egészséges ételeket mértékkel, és mozogj sokat. :)
A kérdező hozzászólása: Igen túlsúlyos vagyok de éppen csak. Inkább duci mint túlsúlyos.
Hat, nem tudom, szerintem kicsit sok. En 14 vagyok, es 70 A-s. Naagyon kicsi. :(
El kell fogadni amit kapunk, és együttélni vele. :) Egyébként kérlek feltétlen húzd ki magad, mert én is korán cicisedtem ki az iskolában, senkinek nem volt még ekkora melle, én persze szégyeltem és fusztrált, és összehúztam magam állandóan.....meg is lett az eredménye, tiszta görbe a hátam, és már ki sem bírom magam húzni..::(
Én is ekkorát hordok, de én 36 éves vagyok, és erõsen túlsúlyos (jelenleg terhesen 90 kiló). Nem a kosármérettel van a gond, hanem a 90-es mell alatti mérettel. Bár lehet szélesebb bordák vagy hát miatt, de 12 évesen ez egy kicsit túl sok. De még kinõheted a problémát!
Egyik barátnõm vékony, izmos testfelépítésû, de széleshátú evezõs alkat, neki is ekkora, ezért mondtam, hogy normális. A 90 nekem is soknak tûnne amúgy, de ha a súlyáról várt volna véleményt, nem a mellméretét írja.
Persze, normális. De még változhat mind a méreted, mind a magasságod. Hordj mindenképpen melltartót!
Anyám 41 éves, és neki ekkora a melle.xd

Gáz ha 12 éves vagyok és használok szempilla spirált szemceruzát alapozót szemhéjpúdert és szájfányt? Mert csomószor leribancoznak meg hordok nőies ruhákat meg magassarkút. Mért baj ez?

őszintén írjatok mert nem akarok változtatni a stílusomon de a környezetem kezd megutálni és akkor megkell változzak:S

Legjobb válasz: Nem a francokat nem kislány, egy 12 éves lány az még gyerek, jó esetben is csak 6. osztályos. Szerintem tök felesleges sminkelned és nõies ruhákat hordanod, magassarkút viselned (gondolom még járni sem nagyon tudsz benne), ráérsz majd 3-4 év múlva. Mellesleg egy 12 éves kislányon ez még nem stílus, hanem gyenge szárnypróbálgatás.

Nem a francokat nem kislány, egy 12 éves lány az még gyerek, jó esetben is csak 6. osztályos. Szerintem tök felesleges sminkelned és nõies ruhákat hordanod, magassarkút viselned (gondolom még járni sem nagyon tudsz benne), ráérsz majd 3-4 év múlva. Mellesleg egy 12 éves kislányon ez még nem stílus, hanem gyenge szárnypróbálgatás.
Nem gáz, hanem felesleges és nevetséges. 12 éves vagy, még az általánost sem jártad ki. Fogócskázz még az udvaron. Ezek egy felnõtt NÕN mutatnak jól, nem egy kislányon.
12 évesen semmi szükséged rá, hogy nõiesen öltözz és viselkedj. Ráérsz még. Most még nem hiszed el, de pár év múlva meg fogod bánni, hogy ilyen korán elkezdted. A szüleid engedik, hogy így öltözködj és sminkelj?
Azért baj, mert még gyerek vagy. Nagyon is.
Egyáltalán nem gáz, szerintem az a gáz, hogy a mai lányok nem öltöznek nõiesen, egy csomóan nem adnak magukra.Például herótom van attól, amikor valaki annyira igénytelen, hogy egy spirált nehezére esik feldobnia magára. Nem vagy kislány, nyugodtan sminkelj, csak ne ess túlzásba :) Te normális vagy, mondd?
Én vagyok most 15 éves, és nem sminkelem magam, nincsenek hál istennek pattanásaim, a bõrömet pedig ha tömném tele alapozóval csak rontanék vele.Eltömíteném a pólusaimat. Sminkelni meg alkalmakkor szoktam. Nem azért de 12 évesen semmi szükség a sminkre meg magassarkúra.Én 12 évesen többet foglalkoztam a tanulással mint ilyenekkel, viszont nem azt jelenti hogy az ember nem ad magára ha nem sminkel.Ráérsz a magassarkúval és a sminkkel is.S mint ahogy írtad is "Leribancoznak" hát az ezekért van, mert egy 12 éves gyerek nem igazán sminkeli magát, az osztálytársadnak és a tanáraidnak is meglehet az ilyenekrõl a véleménye. Ha ez fáj hogy így neveznek, hagyd el a sminket és hordj divatos ruhákat, (ne magassarkút) smink nélkül és szép ruhákban is lehet az ápolt.Mutasd meg a többieknek hogy ne a külsõd alapján ítéljenek meg! 15/L
Én nem tartom jó ötletnek. Még gyerek vagy, semmi szükséged nincs ezekre, csak elcsúfítod magad. Ne csodáld, ha leribancoznak, ez nem normális, még egy 16 évesen sem nézem jó szemmel.
Ennyi idõsen még a barátnõiddel kéne babáznod nem 10km sminket fel kenni magadra meg magassarkúban tipegni, ne akarj úgy kinézni mint az ilyen lányok , te még gyerek vagy, viselkedj is úgy!
7. válaszoló:Te menj fogócskázni!! Szerintem alapozó helyett nézd meg, hogy elég-e egy korrektor.Ha mindenképpen akarsz használni szemhéjpúdert, pasztell színeket válasz, de ez talán túlzás ha suliban vagy.Az is FONTOS, hogy minden este tisztítsd le az arcodat ne maradjon smink.Akkor folytasd a sminkelést, ha tisztában vagy vele , mit tehet a bõröddel.Ruháknál nem baj ha valami nõies, k*rvás ne legyen(kivágott felsõ, miniszoknya)Magassarkú max.5 cm.Ha így öltözöl figyelj arra, hogy a jegyeid jók legyenek, mert ha tele vagy hármasokkal , akkor valóban hülye p*csának fognak nézni.Egyébként ha így érzed jól magad , folytasd:) .És csak azoknak a véleménye érdekeljen akik fontosak neked.Remélem tudtam segíteni;)
Igen normális vagyok, viszont neked szövegértési problémáid vannak, úgyhogy szerintem te nem! Utolsó!: Egy pattanás, ragya sincs az arcomon, szép az arcom a bõröm, nekem sokszor mondják, hogy smink nélkül is gyönyörû vagyok, nem is rejtegetem az arcom, csupán imádok sminkelni és alapnak érzem, hogy sminkben legyek bárhová megyek, ennyi!:) De attól függetlenül tudom azt is, hogy smink nélkül is ugyanolyan szép vagyok:)
Attól nem leszel szép hogy sminkeled magad meg k_rváskodsz kapj már az agyadhoz 15 évesen inkább mással kéne foglalkoznod és egy nõ nem attól szép meg nõies hogy sminkeli magát meg r_bisen öltözik ! Hallottad már azt hogy természetes szépség na az szép amit te mondasz az meg egy magadra vakolt sz_r és nem szép hanem visszataszító persze a szolíd smink ha olyan helyre mész az jó de nem egy egész flakon alapozó meg egy egész szemhélypúder kapásból a fejedre attól nem szép leszel hanem egy szörny !!!!!!
Utolsó!: Egy pattanás, ragya sincs az arcomon, szép az arcom a bõröm, nekem sokszor mondják, hogy smink nélkül is gyönyörû vagyok, nem is rejtegetem az arcom, csupán imádok sminkelni és alapnak érzem, hogy sminkben legyek bárhová megyek, ennyi!:) De attól függetlenül tudom azt is, hogy smink nélkül is ugyanolyan szép vagyok:) Még szerencse, hogy nem neked akarok tetszeni, hanem a pasiknak, szóval marhára hidegen hagy, hogy mit gondolsz azokról, akik nem éreznek folyamatos kényszert a sminkelésre, veled ellentétben. A normális pasit pedig abszolút nem érdekli, van-e rajtad smink, sõt az ilyen mértékû smink amit te mázolhatsz magadra, taszítja is, hoppá... (bár benned nyilván fel sem merül, milyen lehet egy igazi normális FÉRFI, mert el se tudod képzelni, szegénykém:P) Na további kellemes "vakolást", puszi:)
Utolsó kettõ! Én mivel nincs a bõrõmnek hiábja egy icipici alapozót szoktam csak használni, a szemet szépen kifestem és szájfény ENNYI! Szép, ápolt! Nem vakolom magamat! Nem vagyok miss p*csa, sem ilyen plázacica.. Simán ahogy eddig is elmondtam, de Blondika nyilván a szõkeségétõl te meg a sötétségedtõl nem fogod föl, hogy szeretek sminkelni, és úgy gondolom, hogy egy alapsminket el kell készíteni, egy igényes nõnek! Smink nélkül is lehet szép valaki, de a sminkkel ha szépen van elkészítve, és ért hozzá az illetõ akkor csak dob az illetõn! Mellesleg nem öltözködöm sosem ribancosan!!!Tudom milyen egy FÉRFI, le sem állnék ilyen kis mai divatfiúkákkal, csak a FÉRFIAKKAL, akiktõl csak az egzotikus szépség és stb. jelzõt kaptam! Én az olyan férfiakkal állok le akik a csinos tip-top sminkelt lányokat szeretik!:) Ízlések és pofonok! Én így gondolom Ti úgy! Nyugodtan éljetek úgy ahogy szeretnétek, és a kis szende szüzigizi egyszerû életeteket, a kis sminktelen natúr lányokat szeretõ fútokkal.;)
kicsilány:) én minden vagyok csak szüzilányka vagy mit tudom én milyen jelzõt használtál:) imádok sminkelni mint mondtam....de az nem normális dolog, hogy csak azért mert leviszed a szemetet kisminkeled magad:D nevetséges:D imádok jól kinézni, imádom magam készitgetni....de te még kicsi vagy és nem fogod fel, hogy az olyat, mint te (aki a kukáért kisminkeli magát...) igényes nõnek nevezni...hanem max nevetségesnek...bulizok egy csomot...csomo alkalmam van megcsinálni a legjobb sminkeket, felvenni a nem hétköznapi ruhákat...és elhiszem h gyönyörü lány lehetsz....de azok a pasik, akik azt tartják igényes nõnek, akik a kukáig is sminkelnek nem férfiak:) hidd el nekem....na de nem fogok veled vitatkozni:) majdnem 10 év van köztünk:D eszméletlen:D okos lány lehetsz és biztos vagyok benne h gyönyörü....de téves az a felvetésed, hogy az igényes nõ még a boltba is sminkel:) további szép napot 23L
Én sem vitaképpen szóltam hozzá, hanem a véleményemet írtam le, ami szerintem lehet mindenkinek más, és figyelj légy szíves oda egy szóval nem írtam a szemétkivivést, én a boltot mondtam, ami nem olyan távolságra van azért mint a szemetes kuka, a háztól! Én is elhiszem Neked, amiket leírsz mások vagyunk ennyi! Legalább egy közös pont van hogy mindketten szeretünk sminkelni! Én nem bántottalak, csupán másképpen látom! Nem tudom miért gondolod úgy hogy az nevetséges, hogy ki vagyok sminkelve, mint már írtam utálom azt aki le van 10kg alapozóval vakolva és csúnyán van kisminkelve, én értek hozzá és tudom hogy mi áll jól, szépen, és elegánsan és úgy sminkelem magam!
szuper:) akkor ezt kibeszéltük:) szép napot!!!:) 23L
Szerintem ha így öltözöl hamar be fogsz vonzani valami pedofilt.
Fogjátok már fel, hogy a nõies öltözködés nem a zt jelenti, hogy p*cs*szoknya tûsarkú és melletkifelsõ. Ittvan ez tök jó http://indafoto.hu/shopping/image/9946423-2eb18dfd http://img1.indafoto.hu/7/7/113767_04ffa9271faf54ddbfc41f5d9.. http://indafoto.hu/shopping/image/9946385-0ef5a490
Ez tényleg jó, de nem egy 12 éves gyerekre. Minap szegedi Árkádban láttam néhány olyan kiscsajt... anyukám éppen felhívott, hogy segítsek az öcsémnek a matekháziban. Elsõ gondolatom az volt, hogy megkérdezem azokat a lányokat, és ha nem tudják, akkor bizony fiatalabbak a negyedikes öcsémnél... Valamint: Ha fiú lennék, (22 éves lány vagyok) tuti bejátszanám, hogy odamennék ilyen kiscsajokhoz, és elkezdeném nekik lökni a dumát, meg csapni a szelet. Kivárnám anyukát, feltételezem nem egyedül voltak ott (pl nem volt náluk kabát, és erõsen kétlem, hogy kifizették maguknak a 2000 ftos ruhatári díjat) és megvárnám, hogy beszóljon, hogy mit csinálok a lányával. Majd közölném vele, hogy miért, nem nagykorú? Totál úgy néz ki pedig, mint egy korombeli ribanc! És ezzel otthagynám. Aztán gondolkodjon el rajta, mindenki, hogy mibe öltözteti a gyerekét, meg hogy önmaga mennyit vállal be. Mert bizony ha felnõttnek akarunk kinézni, akkor viselkedni is úgy illik ám! Egyébként meg tanítok, és ha így bejön valaki az osztályba, hazaküldöm átöltözni. Nem vagyok konzervatív típus ezen a téren, nyugodtan legyenek csinosak, de a kurvulás nem egyenlõ a csinossággal, csak sajnos a mai GYEREKEK ezt nem tudják.
Utosó ekötti vagyok, spirál meg a cerka még ok, de a szemhélypúdert hanyagold. Ha nincs pattanásod, az alapozót is, de azt ne használj sztem amúgy se :) menj kozmetikushoz és kapsz arcradírt
Hát mert ribancos (egy 12 évesnek). Amúgy meg elég idiótán néz ki egy 12 éves testen egy 18 éves fej.Szerintem használj max szemceruzát. A magassarkú meg röhejes (Miért akarsz ilyen lenni?) 12/l
nekem öt perc alatt kész a sminkem, pedig alapozózok, szememet kifestem (bár nagyon minimálisan...nem vagyok hajlandó hétköznap full sminkben rohangálni mint pl egy buliba...szerintem az minden csak nem oda illõ....és nevetséges)...megcsinálom a hajam...de otthon nem sminkelem ki magam....és ha le kell mennem boltba nem fogok ezért sminkelni...igaz én élhetek smink nélkül is....nem leszek ettõl rondább....sõt volt aki azt mondta, h smink nélkül szebb is vagyok...szóval...a sok smink csak azoknak kell, akiknek el kell torzitaniuk az arcát....nem zsíros a hajam és nem melegitõben járok (nincs is melegitõm)....de csak egy öt perces bolti kiruccanásért nem fogom kisminkelni magam:D:D:D igaz mint mondtam én élhetek smink nélkül...nem leszek attól csunyább ;) 23L
Te nem vagy normális... Azért egy zsíros hajat, meg egy sminketelen nõt ne vegyünk egy kalap alá.
Én pedig úgy látom, hogy egy NÕ igenis legyen ha csak a boltba is megy minden értelemben a topon. Ne smink nélkül, melegítõben, zsíros hajjal, hanem igenis mindig ki legyen sminkelve, jó legyen a haja, és csinosan legyen fölöltözve. És ez nem vesz ám el órákat, én is korán kelek és járok suliba, mégis minden reggel kisminkelem magam, megcsinálom a hajam stb. és egy smink már készen van kb. 10 perc alatt nekem. Lehet magunkat úgy sminkelni nyáron, hogy ne folyjon le, és tartós maradjon!!! Nem kell minden esetben alapozó, de abból is van olyan ami tartós! Ha standra megyek vagy vízközeli helyre akkor is szeretek jól kinézni, és sminkelni, viszont én sem szeretek a vízben úgy kinézni, hogy az egész arcom lefolyt fekete smink..Ezért olyankor csak a szememet húzom ki, tus, és spirálozok!+vigyázok is azért a sminkemre! A hajammal is ugyanez a helyzet, nem szeretem, hogyha vizes lesz vagy rosszul áll, persze azért arra már egy strandon nehezebb odafigyelni!:-) Engem sokkal inkább idegesít és felháborít mikor egy nõ szutyok nem sminkel, nincs jól öltözve, sem a körme megcsinálva, zsíros hajjal járkál az utcán, borzalmas!!Én az ilyet nem tekintem nõnek! És hiába tolja épp a babakocsit, akkor is adnia kell magára..Nagy baj a nõkben, hogy mikor gyerekük lesz és lezüllenek akkor csodálkoznak, hogy megcsalják õket..Egy férfit nem csak megszerezni, megtartani is kell! Nyilván mindenki másképp látja, szerintem akkor is egy igényes nõ/lány sminkel, rendben a haja, mûkörme van, és jól öltözött!
Egyáltalán nem gáz, szerintem az a gáz, hogy a mai lányok nem öltöznek nõiesen, egy csomóan nem adnak magukra.Például herótom van attól, amikor valaki annyira igénytelen, hogy egy spirált nehezére esik feldobnia magára. Nem vagy kislány, nyugodtan sminkelj, csak ne ess túlzásba :)
Honnan van ezekre ennyi pénzed? A szüleid támogatják ezt az életmódot?
Igen, gáz. Nem kicsit.
A kérdező hozzászólása: hát.. apukámmal élek.. anyukám a pasiával él és nemnagyon szoktam látni .. apukámnak nagyon jól keres és innen..
Így már érthetõ. Szerintem vegyél vissza. Néha lapos talpú, kislányos, visszafogottabb ruhadarabok. Suliba elég a korrektor és a spirál. Ha már ilyen korán kezded "árulni magad", akkor késõbb nagyon könnyû lánynak fognak tartani. Emellett ahogy látom a beilleszkedést is megnehezíti az öltözködésed. Válts egy kicsit, és úgy könnyebb lesz. Ne akard, hogy kiközösítsenek, mert utána nagyon egyedül fogsz maradni, és ha egyszer leírnak, onnan már nem tudod visszacsinálni.
Szerintem nem gáz ha divatosan öltözködöl, de azé a magassarkú 12 évesen... szerintem nem csoda ha leribancoznak már bocs
Vannak nagyon csini ruhadarabok lányoknak is amik nem ribisek és nem kell magassarkú elég a jól megválasztott sport cipõ vagy télen a lapos csizma!! És ha ennyire el vagy engedve akkor inkább válassz kényelmes cipõt pl nike azzal felvághatsz és nem ribiznek le meg egy melegítõ hozzá vagy esetleg sima pólo meg farmer és dzseki !!!!!!
Sok válaszolóval 1et értek mer ha ilyen korán elkezded a dolgokat 5 év múlva azt sem tudod h mit kezdjél magaddal mer megfogod unni te meg a környezeted is.
A bõrödrõl nem tudom mennyire pattanásos, ragyás vagy csúnya, ezért nem tudok abban nyilatkozni. Viszont, hogy sminkeled a szemed az egyáltalán nem baj! Én is sminkeltem 12 évesen és nem lett a bõrömnek semmi baja, imádok sminkelni, szerintem egy igényes nõ mindig sminkben van!Nyugodtan hordhatsz nõiesebb ruhákat, és magassarkút is ha tudsz benne menni!
Utolsó válaszoló nem most fog látszódni a bõrödön a korai smink hanem késõbb és te sem lehetsz sok ész ha 12 évesen sminkeled magad és hány éves is vagy most 13v14?
15 éves vagyok, és már most is látszódhat...De mondok még két példát:anyukám, keresztanyukám, nagymamám is egész életükben sminkelték magukat, ha lementek a kis közértbe akkor is és semmi baja a bõrüknek!!!Én is szerintem tõlük tanultam meg, hogy milyen egy igazi nõ, és hogy egy igényes nõ mindig sminkben van!
egy igényes nõ nem a sminktõl az....én imádok sminkelni, általában sminkben vagyok, de!!!! csak azért nem sminkelem ki magam, mert lemegyek a boltba....nyáron pláne nem sminkelek...semmit....se szemhéjpuder se alapozo...mert csak lefolyik és még mocskosabb lesz az arcom...na az minden csak nem igényes.....max este ha megyek bulizni vagy bárhova....akkor sminkelek....strandra meg aztán szerintem totál nevetséges a vizálló szempillaspirál és társai...és fölösleges.....fõleg h nagyrészt napszemüvegben van az ember.... 23L
Látom akik azt írtátok hogy vakolja csak magát az nem lehet több 12 évesnél! Volt egy hozzászoló aki azt mondta hogy egy 12 éves lány kinéz 18-nak és csodálkozik ha egy srác odamegy hozzá paff hát igen szép az ha 12 évesen 20-nak nézel ki de vajon 20 évesen mi lesz? Én egyszer sem írtam hogy én nem szeretem magam sminkelni de a kukáig túlzás!Jah és anyuci is meg nagymama is vakolja magát ha most is akkor kérd meg hogy a vakolatot mossa le és nézd meg alatta a bõrét szép napot ;) Jah és a válaszadók akik mást írtak azok biztos nem 15 évesek hanem kicsit több egy kis tiszteletet lányok!!

12 éves vagyok és 144 cm. Ez alacsonynak számít?

12 éves fiúk, ti milyen magasak vagytok?

Legjobb válasz: Egy kicsit. De hát még csak 12 éves vagy, még nõhetsz akár igen sokat is. Emlékszem, hogy annak idején a fiúk az osztályból ennyi idõsen akár egy nyár alatt is nõttek annyit, hogy csak meglepõdött az ember, mikor szeptemberbe kezdõdött a suli, hogy mennyit nõttek.:) De az is lehet, hogy nem leszel alapvetõen magas, de nõni még biztos fogsz. Én magam ennyi idõsen több, mint 150 cm voltam már, és én nem is fiú vagyok.:) A nõvérem fia pedig olyan 157 cm körül van és még csak 11 éves. De a nõvérem és a férje is magasak. Szóval ne legyél elkenõdve, fogsz még biztosan nõni!:)

Egy kicsit. De hát még csak 12 éves vagy, még nõhetsz akár igen sokat is. Emlékszem, hogy annak idején a fiúk az osztályból ennyi idõsen akár egy nyár alatt is nõttek annyit, hogy csak meglepõdött az ember, mikor szeptemberbe kezdõdött a suli, hogy mennyit nõttek.:) De az is lehet, hogy nem leszel alapvetõen magas, de nõni még biztos fogsz. Én magam ennyi idõsen több, mint 150 cm voltam már, és én nem is fiú vagyok.:) A nõvérem fia pedig olyan 157 cm körül van és még csak 11 éves. De a nõvérem és a férje is magasak. Szóval ne legyél elkenõdve, fogsz még biztosan nõni!:)
Van még idõd megnõni, nem kell ezzel foglalkozni .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! ;)
igen, olyan 156-160 cm körül szoktak lenni a 12 évesek. Én elég magas voltam 160 vagy még annál is magasabb.De mi magas növésûek vagyunk. De a szülõk magassága is döntõ, bár van akiknek magas apjuk van 180 cm körüli és mégis a srác csak 13-14 éves korára kezdett el nyúlni, van aki még késõbb 15-16 évesen. De a fiúk vagy olyan magasak vagy magasabb lesznek mint az apjuk.Szóval az apukád magasságából már következtetni tudod hogy milyen magas leszel.Ha apukád magas akkor te is felnõttként magas leszel.
kis ember nagy bottal jár! amúgy lzán nõni fogsz egy csomót !
Én 20 évesen vagyok 160 cm szóval. xD Amúgy kb én is annyi lehettem olynan idõsen, mint te.. :) Szóval no para!
a kis ember nagy bottal jár, csak szöveg és nem gyerekre és kamaszra értendõ, akik nagyon alacsonyak kamaszkorban azok elég fejlettlenek akár, van hogy évekkel le vannak maradva a fejlõdésben, egy 12-13 éves átlagos fejlettségû fiú már szõrõsõdik, míg aki 14-15 évesen 150 cm lehet még szõrzete sincs.érted úgye? De igaz amint kicsit a fejlõséde felgyorsul behozza a lemaradást majd.

12 éves vagyok és hogy tudnék fogyni? Mennyi idő 5-10kg leadása? Kockahashoz mennyi idő kell?

Legjobb válasz: Úgy idegesítenek az ilyen kérdések. 12 éves vagy. Ne akarj fogyni. A tested nagyon sok változás elõtt áll még. Ezt nem elhiheted. 21 éves korodig a fejlõdésben vagy, addig kifog alakulni! Addig iszonyat sokat fogsz nõni és ha szerencséd van a növekedéssel nem fogsz hízni. Egyébként ha annyira nagy "fogyásba" akarsz kezdeni étkezz egészségesen. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, különbözõ húsokat. /sok vitamin van a húsokba is/ Mozogj sokat. Járj el futni biciklizni stb. 18/l

Úgy idegesítenek az ilyen kérdések. 12 éves vagy. Ne akarj fogyni. A tested nagyon sok változás elõtt áll még. Ezt nem elhiheted. 21 éves korodig a fejlõdésben vagy, addig kifog alakulni! Addig iszonyat sokat fogsz nõni és ha szerencséd van a növekedéssel nem fogsz hízni. Egyébként ha annyira nagy "fogyásba" akarsz kezdeni étkezz egészségesen. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, különbözõ húsokat. /sok vitamin van a húsokba is/ Mozogj sokat. Járj el futni biciklizni stb. 18/l
lapos has: nézz után a heten neten, nagyon sok féle hasizom gyakorlat van :) ) hasizmozz többször keveset pl.: ha még soha nem sportoltál akkor délután (gépezés/tévézés/tanulás...stb közben) csinálj óránkét ötvenet, így egy délután alatt simán összejön 200-300 db:) (egyszerre lehetetlen ha amúgy nem sportolsz ráadásuk kevésbé hatékony)

Az normális hogy 12 éves vagyok és még nem menstruálok?

Legjobb válasz: Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.

Normális. Majd akkor kell aggódni (akkor se nagyon), ha 16 éves korodig nem jön meg. De még akkor se biztos, hogy baj van. Nem vagyok túl idõs (21 éves), de mikor én fiatalabb voltam, az volt furcsa, ha vki már 12 évesen menstruált.
Hivatalosan 16 éves korig normális, de az orvosok 18 éves korig nem kezelik.
A másik felének meg nincs. De miért baj az? Nem teljesen mindegy? Gondolom 12 évesen babát még nem szeretnél. Akkor meg mi hátrányod van abból, hogy még nem menstruálsz? Semmi az égvilágon. Majd megjön, mikor itt az ideje. Nem attól leszel nagylány.
A kérdező hozzászólása: köszi! csak az a baj hogy a lányok felének már meg van:/
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Ha már nõ a melled, szõrösödik a puncid, és a hónaljad, akkor semmi baj. A nemi érés több évig tartó hosszú folyamat.
Teljesen normális! :) ) van akinek 14-15 évesen jön meg Ne aggódj eljön az idõd, örülj hogy még nem kell törõdnöd ilyennel :)
Igen, az. És örülj neki! Nem egy kellemes dolog!
Honnan tudjátok, hogy a Kérdezõ hogy fogja viselni a menstruációt? Attól, hogy Benneteket megvisel, még nem biztos, hogy Õt is meg fogja! Ha úgysem lehet elkerülni, akkor miért rettegjen tõle.

12 éves vagyok és 37-es a lábam ez túl nagy?

Legjobb válasz: Nekem 18 évesen ekkora a lábam:D Nem,nem nagy-.- Attól függ mondjuk,hogy lány vagy fiú vagy .Még csak 12 éves nem akarlak elkeseríteni de szerintem az lesz még nagyobb is:S

Nekem 18 évesen ekkora a lábam:D Nem, nem nagy-.- Attól függ mondjuk, hogy lány vagy fiú vagy .Még csak 12 éves nem akarlak elkeseríteni de szerintem az lesz még nagyobb is:S
13éves leszek augusztusban és 39-40-es a lábam és? kitérdekel:D nem a lábméretedet nézik :D
Attól függ, hogy milyen nemû vagy és attól, hogy hány cm magas! Ha lány vagy és 110 cm magas, akkor iszonyat nagy, ha meg fiú és 190 cm, akkor meg iszonyat kicsi... Na érted. (Na jó, persze ezek eltúlzott példák, de érted...)
Hát én 14 vagyok és 37-38-as. Nem gáz, ismerek velem egykorút, akinek 40-es (és lány).
A kérdező hozzászólása: 154cm vagyok
13 leszek es 42- 44 es cipot hordok
12 vagyok ( már 4 hónapja :D ) 163 cm 39-es a lábam és 55 kiló
Mondjuk látom, hogy ez már régi kiírás, de azért válaszolok rá. Nekem 11 évesen 40-es :D Na, én akkor mit szóljak?
Ennyi helyesírási hibával inkább legyen 12 éves, mint 22...
1. Tanäcsom. Neked vannak szüleid ? Mert ha nem erre akkor mi a picsänak tartod öket ? Odajärnak hozzäd melegedni ? 2. Menjel csak vissza pandäzni :D
Csak azért mert te egy ódivatú vénember vagy attól még nem kell leszólni csak azért mert a sár kicsit korán kezdi. Ha tetszik a csaj menj oda hozzá és beszélj vele, nem azt mondtam hogy rohand le csak menj oda és elõször csak kezd egyszerüen fuss ösze vele minél töbször ha a sulibol ismered akk ebédelj vele vagy csak rgyszerüen szórakozzatok találkozzatok sulin kívül is (de azért idõsebb lányal óvatosan) aztán ki tudja talán lesz belõle valami.
Bravó anyuka! csak így tovább! Buzdítsad csak a 12 évest. Ragyogó!
Bocsi de mint anyuka muszáj ezt mondanom hogy kicsi vagy az hagyján meg mit tudsz arról hogy mi a szerelem vagy bármi ilyen? Amúgy meg gondolom mind a kettõtöknek van facebookja akkor írj rá az elsõ alkalommal de ne tudasd vele hogy tetszik majd mikor már párszor beszélgettél vele akkor mond el neki hogy tetszik.
Hány éves vagy? 22? 12 éves az még gyerek. A magad nevében kérdezz!
Énis nagyon bele voltam zúgva egy lányba mikor annyi idõs voltam mint te. Egyébként jó barátod a lány? Mert én az összes szabad idõmet vele töltöttem és mégsem mertem megkérdezni. Ha te meg mered és õszinte vagy vele akkor el fogja mondani a véleményét úgyis.

12 éves vagyok és csak 148 cm! Lécci olvassátok el és írjatok! Lehet valamit tenni?

Tehát ugye csak 148 cm vagyok,ráadásul hírtelen híztam 3 kilót és van rajtam egy nagyon kicsi felesleg!Mindenki magasabb az osztályomban nálam,és mindenki megnyult,csak én nem!Szerintetek hírtelen meg fogok nyúlni,vagy mindig csak keveset és mindig kicsi leszek ?

Legjobb válasz: én 12 éves koromban nyúltam meg és 164 centi lettem. azóta nem nõttem semennyit és már 16 vagyok. az osztályomban csak 3an kisebbek mint én és majdnem 40en vagyunk. szerintem ne izgulj ezen, lehet késõn érõ típus vagy.

én 12 éves koromban nyúltam meg és 164 centi lettem. azóta nem nõttem semennyit és már 16 vagyok. az osztályomban csak 3an kisebbek mint én és majdnem 40en vagyunk. szerintem ne izgulj ezen, lehet késõn érõ típus vagy.
Én is egész általánosban a tornasor végén álltam..teljesen normális, fogsz még nyúlni hiszen a fejlõdés nálad még nem fejezõdött be sõt! Még csak most kezdesz el igazán fejlõdni. Kicsibõl lesz a nagy! Hidd el, fogsz még nõlni az is lehet hogy még 7 év alatt 25cm.-t is. Ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Képzeljétek nyáron csak 1 cm-t nõttem és 1 hét alatt is 1-t nõttem!
én 14 vagyok és 159 centi.. énis az egyik legalacsonyabb vagyok az osztályba.. a tornasor végén.. de nembaj.. néha beszólnak "barátnõim" hogy milyen kis kertitörpe vagyok, de viszont sokan aranyosank találják.. szerintem is aranyos ha valaki alacsony.. mert hát " a jóból mindig keveset adnak " :D
A kérdező hozzászólása: Köszi!Am nem fogok dohányozni, mert már kipróbáltam és majdnem megfulladtam!
Ismerõs szitu. Általánosban mindig én voltam leghátul a tornasorban. De engem nem csúfoltak érte. Csak engem zavart. Anyum és apum se magas, most 22 évesen 157 cm magas vagyok és már engem se zavar. De te még tutira nõni fogsz, nyugi. Csak ne dohányozz késõbb se, mert akkor megállhatsz a növésben. 22/L
ne aggódj. Én 16 éves lány vagyok, és 8.ban (14 évesen) én voltam a legalacsonyabb. Törpének is csúfoltak, olyan kicsi voltam. Most 10.es vagyok, de én vagyok a második legmagasabb az osztályban, úgy hogy apukám 178 cm, anyu meg csak 155cm. Ne aggódj, te is bitosan megnõsz majd.
Szia! Nyugi, én is 12 éves vagyok, és csak 150 cm. És 45 kiló. Ez így természetes. Lehetnék soványabb is, de még nem egészségtelen.
A kérdező hozzászólása: köszi mindent! Am az apukám 177 cm, az anyukám 168-170, a bátyám pedig (14) 176
12 évesen ennyi centi vagy? és ezzel mi a bajod? hol vagy te még a 18tól? addig nõsz, ésmég bõven fogsz. engem általánosban mindig csúfoltak, aztmondták h mindig kicsi maradok :D aztán mit adott isten, 10 évvel késõbb pont összefutottam azzal a 3 csajjal, aki mindig csúfolt, azt jól a képükbe vágtam, h kicsi maradok, mi? kb 1 fejjel magasabb voltam mind a hármójuknál.
fiú vagy lány vagy ? nézd meg a családod tagjait, ki mekkora ha alacsonyak, akkor te is az leszel, ha magasak te is magas leszel nõni mineképpen fogsz nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Höhh^^ már 160 cm vagyok :'D

Mitől van az hogy 12 éves vagyok és 14-nek mondanak?

Legjobb válasz: 15 éves vagyok és van aki 18nak néz:) Lehet h érettebben viselkedsz a társaidnál, de lehet h a külsõd alapján idõsebbnek gondolnak... Amúgy a mai 12-13 évesek min. 15-16nak kinéznek szerintem, legalábbis a húgom osztálytársait elnézve...;) Legtöbbszõr a sok smink, a r*bancos öltözködés meg a kihívó viselkedésük miatt..remélem nálad nem ez az oka

15 éves vagyok és van aki 18nak néz:) Lehet h érettebben viselkedsz a társaidnál, de lehet h a külsõd alapján idõsebbnek gondolnak... Amúgy a mai 12-13 évesek min. 15-16nak kinéznek szerintem, legalábbis a húgom osztálytársait elnézve...;) Legtöbbszõr a sok smink, a r*bancos öltözködés meg a kihívó viselkedésük miatt..remélem nálad nem ez az oka
én is 15 vagyok és sokan 19nek néztek. és tuti hogy nem az öltözködésem miatt, mert nagyon utálom a nõies ruhákat :D azt mondják az arcom és a viselkedésem miatt fõleg. lehet hogy veled is ez van :)
Én 20 elmúltam, de 16-nak nézek ki... xD De ennek örülök, hiszen remélhetõleg 30 évesen is fiatalabbnak fogok kinézni. :P
Szia, én 12 éves lány vagyok, 18-nak néznek.Kicsit zavaró, mikor egyetemista srác jön oda hozzám ismerkedni, és nem általános iskolás.:D Soha nem sminkelem magamat(ennyi idõsen minek?), az öltözködésem pedig...hát, nem mondanám kislányosnak, de nem k*rvás, inkább olyan idõs tinédzser(17-18)stílus.:D Inkább a 80/B-s melltartóm, és a 169 cm-es magasságom miatt van, meg persze a viselkedésem, mozgásom, pl. nem vihogok minden h*lyeségen, mint pár kortársam...( :
A kérdező hozzászólása: jah amúgy meg fiu vok
hát ha fiú vagy akkor sztem az arcod miatt meg a viselkedésed...meg azt mondják hogy a mostani fiatalok hamarabb érnek be...én 14 vok és képrõl néztek már 20 évesnek is :O hát naon meglepõdtem...pedig nem volt rajtam kirivó ruha :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!