Találatok a következő kifejezésre: 12 éves vagyok: 170 (2 db)

12 éves vagyok, 162 centiméter. Van esélyem 170 fölé nőni?

Szeretnék minimum 170 centi lenni, de inkább magasabb. Szerintetek van esélyem?

Legjobb válasz: és 14 évesen egy nyár alatt majdnem 10 centit nõttem. van esélyed,igen,de ez nagyban függ a családodtól,hogy mekkora az átlagmagasság. ha alacsonyak a családtagjaid, te sem leszel égimeszelõ

és 14 évesen egy nyár alatt majdnem 10 centit nõttem. van esélyed, igen, de ez nagyban függ a családodtól, hogy mekkora az átlagmagasság. ha alacsonyak a családtagjaid, te sem leszel égimeszelõ
Fiú vagy vagy lány? Fiúként nagyobb az esélyed.
aha, úgy 50%. Akkor majd 3 év múlva várjuk a kérdést, lehet-e modell belõled ;)
Simáááán :) Emlékszem, én 13 évesen voltam 165 cm (vagyis a te korodban egymagas lehettem veled), és 179 cm-nél álltam meg :) 29/N
12 évesen 161 voltam, most már 175 (15 évesen) Szóval van. :) )

12 éves srác vagyok: 170 cm 52 kg. Nem vagoyk elhízva, de a "mellem" mégis nagy. Hogy lehetne kisebb?

valaki tud vmi megoldást, hogy kicsi legyen mint a többi átlagos fiúnak?

Legjobb válasz: Így a serdülõkor elején sok srácnak meggyûlik a baja mindennel. Gyorsan elkezdetek nõni, és nem nagyon tudjátok hova rakni magatokat. Érdemes lenne sportolni valamit, hogy minél hamarabb izmosabbá tegyétek a hirtelen megnyúlt, megnõtt testeteket. Ha te a melledet érzed nagynak, akkor esetleg érdemes lenne eljárni úszni, vagy fekvõzni otthon... Hidd el, sokat segítene! ;)

Így a serdülõkor elején sok srácnak meggyûlik a baja mindennel. Gyorsan elkezdetek nõni, és nem nagyon tudjátok hova rakni magatokat. Érdemes lenne sportolni valamit, hogy minél hamarabb izmosabbá tegyétek a hirtelen megnyúlt, megnõtt testeteket. Ha te a melledet érzed nagynak, akkor esetleg érdemes lenne eljárni úszni, vagy fekvõzni otthon... Hidd el, sokat segítene! ;)
Ha kiérsz a serdülõkorból és még mindig ilyen akkor egykis mellizom erõsítõ gyakorlat használna.Ugy hetente 4-szer.
Úgytudom, hogy ez a serdülõkor velejárója (egyik oldalon olvastam ilyesmit). Ne izgulj, ez csak átmeneti állapot.
Nyugi, ez majd magától elmúlik...bátran ajánlok mindenféle sportot.Most pont abban az idõszakban vagy amikor enned kell rendesen, de h ne kelljen harcolnod a kamaszhájjal mindenképpen jó lenne sportolni, hiszen a serdülõkor java még csak most jön.
ez a serdülökor velejárója.ne aggódj, a serdülõkorban a fiatalok elkezdenek hirtelen nõni, de nem minden testrész egyenletesen.azután szépen behozzák egymást.Egy kis sport nem árt meg, de ha javasolhatom ne egybõl a konditeremben kezdj 50 kilós súlyokkal, mert az izületeidet eléggé megterhelte a növekedés is.Amint elnézem korodhoz képest már most is elég magas vagy, és valószinûsítem hogy az elkövetkezõ években még nõni fogsz.Viszont valaki ajánlotta neked az úszást, ami a lehetõ legjobb sport a mellednek.Minden izomcsoportot megmozgat.
Szerintem ez a koroddal jár együtt.ha nagyon zavar akkor fordulj szakemberhez


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!