Találatok a következő kifejezésre: 12 éves vagyok: 170 (3 db)

12 éves vagyok, 162 centiméter. Van esélyem 170 fölé nőni?

Szeretnék minimum 170 centi lenni, de inkább magasabb. Szerintetek van esélyem?

Legjobb válasz: és 14 évesen egy nyár alatt majdnem 10 centit nõttem. van esélyed,igen,de ez nagyban függ a családodtól,hogy mekkora az átlagmagasság. ha alacsonyak a családtagjaid, te sem leszel égimeszelõ

és 14 évesen egy nyár alatt majdnem 10 centit nõttem. van esélyed, igen, de ez nagyban függ a családodtól, hogy mekkora az átlagmagasság. ha alacsonyak a családtagjaid, te sem leszel égimeszelõ
Fiú vagy vagy lány? Fiúként nagyobb az esélyed.
aha, úgy 50%. Akkor majd 3 év múlva várjuk a kérdést, lehet-e modell belõled ;)
Simáááán :) Emlékszem, én 13 évesen voltam 165 cm (vagyis a te korodban egymagas lehettem veled), és 179 cm-nél álltam meg :) 29/N
12 évesen 161 voltam, most már 175 (15 évesen) Szóval van. :) )

13 éves fiú vagyok, 170 centi barna hajú szemüveges kicsit vékony, 12-13 éves barátnõt keresek. Borsod megyében lakok, Karcsán. Ha lehet közelbe lakjon maximum Pesten?

Légyszíves ne trollkodgytok meg ne irjatok olyat hogy az iskolámban keressek lányt mert aki normális volt azzal próbálkoztam de nem sikerült meg itt nincsen olyan sok KEDVES lány :( .Én kedves vagyok amúgy,lehetõleg olyan jelentkezzen aki nálam nem nagyobb,és csak olyan írjon ide aki akar jelentkezni.

Legjobb válasz: Most nem trollkodni akarok ez egy szimpla jó tanács: Várj még 2-3 évet és akkor kezdj csajozni. Fiatal vagy még élvezd ki az egésze.Higgy nekem.

Most nem trollkodni akarok ez egy szimpla jó tanács: Várj még 2-3 évet és akkor kezdj csajozni. Fiatal vagy még élvezd ki az egésze.Higgy nekem.
Mert ha nagyobb egy lány akkor lefejeled? :O Én magas vagyok, inkább nem megyek a közeledbe :$ 14/L
Ja bocsi , most esett le, hogy a nagyobbat bizonyára a korra érted. Mindegy akkor se megyek a közeledbe mert ígyis fáj a fejem, hát még ha lefejelnek :D
2-es, te nem csak magasabb vagy hanem túl idõs is az õ igényeinek (ugye érzed az iróniát). Úgy hogy pláne kiestél a piszisbõl. :D Kedves kérdezõ. Ez a Gyakori Kérdések pont hu nem pedig egy párkeresõ oldal. Lesz szives ott próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Megkértelek titeket hogy ne trollkodgyatok, szóval légyszives tartsátok magatokat ahoz.
OFF: Kis segítség: trollkodJatok* ahHoz*

12 éves srác vagyok: 170 cm 52 kg. Nem vagoyk elhízva, de a "mellem" mégis nagy. Hogy lehetne kisebb?

valaki tud vmi megoldást, hogy kicsi legyen mint a többi átlagos fiúnak?

Legjobb válasz: Így a serdülõkor elején sok srácnak meggyûlik a baja mindennel. Gyorsan elkezdetek nõni, és nem nagyon tudjátok hova rakni magatokat. Érdemes lenne sportolni valamit, hogy minél hamarabb izmosabbá tegyétek a hirtelen megnyúlt, megnõtt testeteket. Ha te a melledet érzed nagynak, akkor esetleg érdemes lenne eljárni úszni, vagy fekvõzni otthon... Hidd el, sokat segítene! ;)

Így a serdülõkor elején sok srácnak meggyûlik a baja mindennel. Gyorsan elkezdetek nõni, és nem nagyon tudjátok hova rakni magatokat. Érdemes lenne sportolni valamit, hogy minél hamarabb izmosabbá tegyétek a hirtelen megnyúlt, megnõtt testeteket. Ha te a melledet érzed nagynak, akkor esetleg érdemes lenne eljárni úszni, vagy fekvõzni otthon... Hidd el, sokat segítene! ;)
Ha kiérsz a serdülõkorból és még mindig ilyen akkor egykis mellizom erõsítõ gyakorlat használna.Ugy hetente 4-szer.
Úgytudom, hogy ez a serdülõkor velejárója (egyik oldalon olvastam ilyesmit). Ne izgulj, ez csak átmeneti állapot.
Nyugi, ez majd magától elmúlik...bátran ajánlok mindenféle sportot.Most pont abban az idõszakban vagy amikor enned kell rendesen, de h ne kelljen harcolnod a kamaszhájjal mindenképpen jó lenne sportolni, hiszen a serdülõkor java még csak most jön.
ez a serdülökor velejárója.ne aggódj, a serdülõkorban a fiatalok elkezdenek hirtelen nõni, de nem minden testrész egyenletesen.azután szépen behozzák egymást.Egy kis sport nem árt meg, de ha javasolhatom ne egybõl a konditeremben kezdj 50 kilós súlyokkal, mert az izületeidet eléggé megterhelte a növekedés is.Amint elnézem korodhoz képest már most is elég magas vagy, és valószinûsítem hogy az elkövetkezõ években még nõni fogsz.Viszont valaki ajánlotta neked az úszást, ami a lehetõ legjobb sport a mellednek.Minden izomcsoportot megmozgat.
Szerintem ez a koroddal jár együtt.ha nagyon zavar akkor fordulj szakemberhez


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!